hurra för familjen hang

hello,

vaknade vid sju, lr ne klockan ringde vid sju.. kändes som om den var mitt i natten, var tvungen att kolla på klockan flera gånger om den stämde för det kändes verkligen inte som om det var dax att gå upp. När jag sen fick in i huvudet att klockan stämde så var det bara att ta tvättkorgen och ge sig ner för trapporna till tvättstugan, men när jag kommer dit så är nycklarna BORTA! familjen hang som tvättade igår kväl kan ju dö.. Så trött/sur/förbannad lämnar jag tvättkorgen där ner och går upp igen eftersom jag inte orkar dra med mig skiten upp igen. :/  Sover en timme till och går ner och kollar om nycklarna är där, det är dom. BRA familjen hang, att ni kan vara så duktiga på att lämna tillbaka nycklarna. tummen upp för er! Slänger in det och går upp och sover en lägger mig en tredje gång, inte för att jag kan sova nu.. men skönt att vila lite iaf.
Gick sen upp och kollade om simon levde, det gjorde han ju. skulle allt blivit lite ledsen om han inte gjorde de. Det som är bra med simon är att han varken är så pratsugen lr så stor i käften.. och nu ska ni inte tro att han säger fula ord utan han äter nästan igenting. Perekt för mig, då kostar han ju ingenting. Och det bästa är ju att han bara äter en gång om dagen, skitbra. En simon borde alla ju ha.! tänk att ha en sambo som varken säger så mycket och som inte kostar nått för en, perfekt! haha.

Efter frullen tog jag en match med snabeldraken som hade gömt sig i mig städskåp ett tag, det blev en fight som heter duga, men jag vann iaf. Så nu är det rent och fint. Funderar på om jag ska ta och städa simons burk medan jag ändå är i farten, han kanske skulle uppskatta de lite.

Just de, corre fyller ju år idag också, grattis till henne.

Ne nu kollar simon med det onda ögat på mig, jag tror allt att jag måste gå och städa hos han,annars kommer jag nog få dissen av han framöver och vem vill ha det?!

cya bye.

/ e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0