2008-11-30 @ 15:40:50
julskyltning i stan.

Tjena,

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, har varit och handlat med victor och sen har jag nyss bakat med mamma och victor. han och jag fick rulla alla lussebullar, så roligt det är när man får baka med victor, han tycker att det är så kul också :)
Har precis fikat och nu sitter jag och kollar online på matchen, laget lirar ju hemma mot aik just nu, får verkligen hoppas att det går bra för er tjejer!  Jag håller tummarna!

Jag ska åka med familjen ner till stan sen och kolla på julskyltningarna, så himla mysigt, det gjorde vi jämt när vi var små, man köpte paket av tomtarna och köpte lotter :) Det kommer nog bli en riktigt bra kväll, sen ikväll är det träning också.

nu ska jag och victor ut med el perro.

/china.


2008-11-30 @ 14:08:06
baka baka liten kaka

hej,

 nu ska ja baka lussebullar med mamma, sådär lagomt mys! :D



/china

2008-11-29 @ 21:12:54
östersund dag 1.

Hej alla,

Flygresan gick bara bra, det tog 45 minuter så det var ju ingen fara.. pappa och jag fick inte sitta brevid varandra, han satt på 19 och jag på 12 ^^ haha. kom hem och sen blev de fika och lite bus med utte. sov såklart med victor, han säng slår ju alla, haha han tycker nog inte om att jag sover i hans säng, speciellt inte med honom.. men säger han inte till så fortsätter jag göra det :)

idag började dagen med att pappa och mamma kom och väckte mig och victor. De skulle åka på kvantum och frågade om vi skulle med, fick bli så. Där skulle vi iaf få äta julbord, på en vanlig ica butik, det var ju lite roligt. Vi handlade lite och det första vi bjuds på är prinssestårta, haha det första som jag och victor äter, god frulle. sen går vi in på lagret och där är värsta bordet och så får man en talrik med massa olika saker, som man har på julbordet.. tyärr så fanns det ju bara julmust att dricka, och det dricker jag ju inte.. få jag fick bli uttorkad :/ aja, det var grymt mysigt och sen kom hellre än bra ( ett band)  som spelade, gud vad glad jag är för att vara hemma.
Hemma sen så åkte jag och mamma och gymmade, så då har jag gjort det idag. Till middag så käkade vi potatisgratäng och tjälknul (stavning?) det var iaf älg. haha kan ju säga att sån mat får man inte på danmarksgatan nere i linköping iaf.. sen blev de ju efterrätt också, tänk vilken lyx. just nu sitter jag och kolla på en film med victor, mys :)

Får se om jag orkar göra nått mera ikväll, tror jag skulle ta en tur med utte också, han ville ut med mig sa pappa ( undra om det bara var en dålig ursäkt för att han inte skulle behöva gå ut med han?)

aja, nu är det slutskrivit.

/china.



2008-11-28 @ 18:49:16
arlanda

Hej,

Sitter på arlanda nu, har checkat in mina saker och det gick ju riktigt bra :) haha stolt är jag att jag fixade de ^^ fast jag erkänner att jag ringde mamma och frågade om jag bara skulle skriva in bokningsnummret i automaten som jag fick biljetten av, men jag kirrade det :) Pappa slutar jobba om en kvart sen ska han bara duscha¨och så kommer han upp hit sen, får hoppas att vi kanske går och äter nått, jag har inte ätit nått sen klockan 12.
Just nu så jobbar laget i garberoben i cloetta centar, det skulle vara någon julshow där tror jag :P haha jag är verkligen inte avis för det är ju inte direkt det roligast att stå och jobba där :P sen att de ska jobba från klockan 16-01 är också helt sjukt, vem orkar så länge liksom?

Fick en känsla att jag har gjort fel om åker hem, hoppas verkligen inte de.. men jag ska lita på hjärtat och de vill hem och ta de lungt så så får det bli.
Läste precis kommentarerna från tre i laget, jag blir nästan tårögd, så himla gulligt av dom :) och jag kan nog nästan säga att jag kommer tillbaka!

Ne nu ska ja ta och kolla in min granne, har ju en riktigt snygging här bredvid, sen har de ju pyntat hela flygplatsen så fint, ska kolla på det också lite tror jag :)

/ china.

2008-11-28 @ 12:01:48
packat klart.

Hello,
 skulle upp vid 8 för att jag skule göra klart allt, men jag drog mig till halv 9. Käkade frulle och sen ringde pappa. Han berättade att han inte slutade förän 7 och jag kommer till arlanda vid tio i sex då jag får checka in själv, hatar de när man har med sig alla hockeysaker, får väl gå upp till terminal 4 sen och hänga tills pappsen kommer.
tur att han är med iaf, haha förra gången jag skulle åka från arlanda till ösd så fick jag ju först inte åka, då jag hade en biljett som pappa fixar genom jobbet, men til slut så fixade det sig, skit stressad kom jag upp och ställer mig vid daten, haha kom på mig själv efter en stund då jag såg att alla hade sas biljetter och jag hade min speciallare och märker då att jag står vid fel bolag, jag skulle ju flyga med fly nordic, haha så jag får springa igenom hela terminalen och när jag kommer dit och tror att mitt plan har gått så har de inte ens börjat ta ombort folk. Så jävla pinsamt och sen när jag ringde pappa och mamma så bara skrattade de, eller pappa blev typ sur hur jag kunde missa gaten på tv:n eftersom alla sasplan heter nått med SK och flynordic med nått annat, men hur fan ska ja kunna  tänka på det när jag är så stressad ^^ så därför är det tur att pappa är med idag :)
Det jag oroar mig mest för nu är hur jag ska få plats med allt på tåget, för jag åker dubbeldäckaren och där finns det minimal plats och det är kul när jag har värsta feting trunken plus alla mina klubbor med mig.. men det ordnar dig nog. har ju inte heller nån plats på tåget, vi köpte "i mån om plats" men jag vet att vagn 2 alltid är obokad så jag får väl komma dit tidigt och stå först så jag får mig en plats! :)

Nu ska ja ta och äta lite, sen kommer madde, hon ska ta hand om simon åt mig :) sen får jag skjus till ishallen och tågstation.

/china.

2008-11-27 @ 22:00:07
Hem till östersund.

Eftersom jag vet att många i mitt lag läser mig blogg så känner jag att jag måste ta och berätta det här nu. Skulle ha sagt det till er alla igår på träningen och idag men jag klarade det verkligen inte. Visste inte om ni skulle tyckt att det var töntigt och så.. så jag skriver det här istället. Hoppas ni förstår att det är svårt för mig.  Imorgon kommer jag att åka hem till östersund och jag vet inte hur länge jag kommer stanna där. Jag behöver ta en paus från hockeyn då jag inte alls känner samma glädje nu som jag gjorde förut, jag vet att det är många som har märkt att jag har varit nere och när man t.o.m gråter då är det nått som är fel, och jag kan säga att det är därför. jag har inte tyckt att det har varit roligt att träna/spela hockey. Det är även mera saker som gör att jag åker hem, men de är inte värt att skriva här. Jag har pratat med johanna w och hon har pratat med peter och johanna om hur jag känner med hockeyn osv, så de vet att jag åker imorgon.
Så ni i mitt lag som märker att jag inte är i garderoben imorgon vet varför. Jag känner  verkligen att det här är rätt beslut och fastän det är tråkigt att åka ifrån er i laget så måste jag tänka på mig själv och just nu mår jag inte bra. Försöker vara glad, men igentligen mår man helt skit inombords.
Ville bara att ni skulle veta det, och jag vet även att det är många som har reagerar på hur tränarna är mot mig, och det visar bara att de bryr sig om mig. Jag är så glad att jag har er! Ni ska veta att ni betyder väldigt mycket för mig, och fastän jag inte vet när vi kommer att ses igen, kanske blir efter jul kanske inte blir alls nått mera denna säsong så vill jag  bara tacka för att jag har fått vara med er.

puss emma


2008-11-27 @ 16:21:42
lycklig!

Ååå jag är så glad, jag vet inte vad det är som håller på att hända med mig, eller jo jag vet vad det är men jag kan inte berätta, får inte göra det. Jag är så lycklig! Det är nog de enda jag ska berätta än så länge.



/ china (:


2008-11-27 @ 10:52:01
torsdag

Hello,

upp och tvätta vid sju idag, sov lite mer och sen ner och slänga i den andra maskinen. Samtal från pappsen och sen frulle, så har min morgon sett ut ungefär. Har varit på riktigt bra humör idag, vet inte om de var från de gamla brittan låtarna, haha :p Hade dock en dålig natt, vaknade flera gånger och trodde att det var någon i rummet, kommer ihåg att jag drömde att jag träffade en död person ( som vanligt) , och sen kändes de så sjukt mycket som om den var i mitt rum, vågade inte öppna ögonen om den skulle ha varit där. Grahn tycker också att jag ska åka och kolla om jag är synsk, jag kanske får ta och göra de. Uscha va hemst om man kan känna av de döda, det vill jag ju inte. Fast måste ju erkänna att lite coolt är det ju, kan man träna upp så att man kan bli sån som kan hjälpa de döda? medium liksom?

Jag och en av mina bästa kompisar har börjat att att maila varandra istället för att skriva på msn, vet inte varför det började så, och det var faktist inte jag som skrev det första, men jag måste erkänna att det faktist är rätt roligt :) 
Dock efter tyy 6 mail så orkade jag inte mera, och inte hon heller, så det fick bli msn ett tag innan jag skulle gå och sova. 

Idag ska ja inte göra nått speciellt, får se vart dagen leder mig, sen är det is ikväll + nått mera :) 

/china.

 

2008-11-26 @ 21:33:36
old memories

Godkväll alla,

Nu har jag fått upp glädjen igen, styrkan gick riktigt bra faktist och det är snart ett nytt PB i bänk tror jag, har ju sagt till mig att jag ska klara det innan jul ;P det kommer nog ske också, fyfan vad jag ska träna inför det. Sen hade vi core, lika jobbigt som vanligt för magen, tänk om man skulle någongång kunna få bort fettet på kära magen, tänk så bra det skulle bli då, blir till att träna mycket mage tror jag, jädrans vad jag ska satsa på beach 09, spanien ;) Bröderna ruuska ska få en konkurrent och det ska ja se till. :P

Åkte förbi affärn och köpa en lussebulle, kunde inte hålla mig. Sååååå god den var men ingenting slår ju hembakat, underbart.

Har laddat ner nu ikväll itunes till min dator igen. eftersom allt försvann när den var på lagning. Fick den senaste versionen och den förstår man ju sig mycket av, aja jag får väl kolla in det lite så kanske man kan förstå sig lite på den senare.. när det iaf var färdigt nerladdat så kollade jag igenom alla musik jag har på datorn överallt, och såg att jag hade några gamla brittan låtar, haha kommer inte ihåg vet jag har fått dom ifrån men just nu sitter jag och diggar dom. stronger, lucky och vad dom nu heter. Tänk när man var liten och diggade dom stenhårt, kunde hela texten och var allmänt fjollig. Det var tider de. Ne nu ska ja dra på min mina leggings och köra några snygga movs till den underbara musiken. Ha en bra kväll för det kommer nog jag ha ^^

/china.

2008-11-26 @ 10:49:32
städa städa

Godmorgon, idag gick jag upp halv 9 duktig som jag är. Strax därpå fick jag ett samtal som gjorde mig rätt så orolig faktist, inte bra. Men det kommer faktist att bli bra, det tror jag nog.

Idag ska jag fortsätta på min städdag, snart kommer det bli kliniskt rent här, snyggt!

Ikväll är det ingen is, utan överkropp och core, de två sakerna som jag gillar bäst, härligt :)

ne nu ska ja gå och ta tag i mitt liv.

/china.

2008-11-25 @ 23:41:35
man ska de framåt,

Sitter här och tänker på vad jag ska skriva, försöker vara så positiv som möjligt men det är svårt, jag kommer verkligen inte på hur jag ska kunna vara positiv efter det som har hänt.

Allt är bestämt nu, vare sig man vill de eller inte. Får man inte chansen så får man inte. Nu kan allt bara bli bättre och det kommer det bli också, det lovar jag.

Drack lite te nyss, det är helt sjukt vilka goda smaker jag har här hemma. Hahah att jag aldrig har förstått det förut, mild vanilj med friggs är ju rena drömmen, lika så den tropiska. Skulle kunna dricka hur mycket som helst men nu är det sängen som gäller. Godnatt.

/china.

2008-11-25 @ 17:43:06
kvällen.

Hello,

Har inte gjort något speciellt idag, städat för de mesta, ser faktist riktigt bra ut här hemma nu. Ikväll är det benstyrka och is, skoja inte om jag kommer få träningsverk av styrkan, har inte kört ben på hur länge som helst ju! men det är behövligt, är faktist rätt skönt att få köra igenom benen eftersom isen inte var så jobbig igår.

Ska gå och hämta några morötter nu, helt sjukt va gott det är.

/china.

2008-11-25 @ 10:20:00
tisdag

Nu kommer allt att ordna sig troligtvis...


/china.


2008-11-24 @ 23:16:44
kvällen

Godkväll,

Sängen kallade för en stund sen men jag var tvungen att ta lite te innan och en macka, de gör alltid mamma och pappa på kvällen, så då ville jag att det skulle kännas som om jag var hemma. Träningen gick helt okej, har rackarns ont i ett ben, vet inte riktigt vad jag har gjort, fick ont i söndags och det har inte gått över än. Tror nästan att jag gjorde nått på natten, så som jag lever om i sängen så är det väl inte konstigt om jag skulle ha sparkat mig själv eller nått sånt.
Innan isen  idag hade vi spänst, och det gick faktist bra..eller ja så som det brukar. Sen körde jag och malin bänk efter isen också, börjar gå riktigt bra faktist. så himla glad för det :)

Pappa sov när jag skulle ringa honom, han var tydligen helt slut efter en dag på arlanda, stackars pappa.. och imorgon är det samma skit igen. Skulle vilja vara där och muntra upp honom. Fick iaf en riktig pratstund med mammsen och victor. han har börjat träna igen och är så glad för hans skull :) Victor längtade tills handoch jag ska baka pepparkakor som vi alltid gör varje år, och det längtar faktist jag också riktigt mycket efter!

ne nu blir de sängen,


/china.

2008-11-24 @ 11:35:47
måndag

Hello,

Blev vinst igår mot leksand med 6-1, inget snack om saken vilket lag som var bättre.
Själv så blev det läktaren för min del, satt med lina och madde. Åkte till lina efter matchen och kollade på lite film och käkade tacos, haha gött! Tacos både på lördagen och på söndagen, men jag klagar inte. :)

Idag när jag vaknade var det helt vitt, har snöat hur mycket som helst.. pappa ringde också och hörde hur det var. har varit lite vresig tror jag, har inte pratat med dom sen i fredags, lr jo det har jag men inte så som vi brukar prata.. har bara tyckte att det har varit jobbigt att de har ringt. Pappa hade iaf väldiga problem på arlanda, en massa plan som var inställda och  hade gått sönder, så han hade ju en hel del att göra för att fixa till planen. Stackarn. Fasiken att de ska snöa då, fast jag vill ju ha snö till jul.

Ikväll är det is och nått mera, har inte kollat på det än. ^^
Nu ska ja ta och göra mig iordning, har ju cykeln vid ishallen som jag måste hämta.

/china.

2008-11-23 @ 13:45:48
jämtland jämtland jämt och ständigt.

Fick ett klipp som jag skulle kolla på, och det visade sig handla om jämtland. Dom försöker dumförklara jämtarna.. och okej om det kanske är roligt att skoja om jämtland eftersom vi är egen "republik", har egen flgga m.m. men det här var fan det tråkigaste jag sett. Det värsta är att hon inte ens kommer från jämtland, försöker få till jämtlänskan men det låter ju bra skit, inte för att jag snackar sådär heller, men jag har alltid bott i stan och där pratar man inte sådär.
Ta ett titt så får ni se hur sverige uppfattar jämtland enligt morgonsoffan. www.youtube.com/watch?v=MClXYxl6C_c&NR=1


2008-11-23 @ 12:34:37
söndag

hello,

kvällen hos larre var king, vi som skulle bli 5 st blev 10 istället. haha men trevligt var det. Orkade bara en tacos men gott vare iaf :)
Sen blev de nått dansspel, typ en matta som man skulle dansa runt på, haha virre dissade det rejält men var nog den som var där uppe mest ;) Träffade också hennes granne, en surgubbe som brukar vara där några ggr per dag och klaga på henne att det låter så mycket. Han kom en gång när funken duschade och larre stod och diskade och klagade på att det ran så mycket vatten i rören, helt sjukt!
Kom hem och gick och la mig direkt, så trött.
Sov länge idag, har ätit frulle och snart ska man dra ner på hallen. match idag, det blir spännande!

/china.

2008-11-22 @ 20:28:53
middag igen då.

Nu är man snart hemma, är ganska trött på att åka buss nu faktist. Blev middag på gula M:et eftersom jag inte tänkte betala 90 spänn föt pytt i panna eller potatis och falukorn. Så jag och nästan alla andra drog över gatan och väl därinne styrde funken upp det hela, hon är ju värsta chefen på en av restaurangerna i stan så hon vet allt om donken typ.
var väl inte direkt de godaste efter en match, men vafan.. nån gång måste man få tjocka till det lite.
Släppte precis av madde, hon skulle på kalas i mantorp, najs najs.
Nu när man kommer hem ska man ju äta igen, hur ska ja få plats med det i magen? det är helt stopp i magen, får verkligen inte ner någonting mera. Tror nästan att det är popcornen sen igår, som har gjort att jag inte har varit matsugen idag, tog en halv timme för mig att få ner en risi frutti på vägen ner, och jag tog bara två skedar av min lunch, åt upp alla lax och lämnade allt. haha. ne idag har det inte varit någon bra matdag för mig, har ätit dåligt men vad ska man göra när man inte är hungrig då? Det är verkligen konstigt, för jag brukar ju vara en sån människa som alltid är hungrig, får jämt höra det hemma. Och det var ju inte mycket popcorn heller, aja nu är det slut babblat om det.

Jag känner mig faktist rätt så trött, undra när man får gå och sova inatt?

/ china


2008-11-22 @ 17:06:19
på väg hem.

godkväll, det här är nyheterna från grästorp/bussen.
Vi vann matchen med 3-4 efter mål av virre, bohm, lisa och fanny.
Själv tyckte jag att det gick riktigt tungt idag, fick inte till så mycket alls, men vad skulle jag ha förväntat mig då?
Sitter på vägen hem nu, ska äta om 40 minuter.. kollar på red eye också, verkar rätt bra.. fast jag tror jag har sett den förut.
Just nu står de andra tjejerna i laget och säljer lotter på a-lagsmatchen. haha skönt för oss att missa det.
Kvällen kommer att spenderas hos larre, där blir de tacos med henne, proppen, jag, virre och funk. kommer bli kalasnajs. :)

Imorgon är det match på schemat, leksand hemma. :) ser verkligen fram emot de.

/china.


2008-11-22 @ 09:57:03
lördag

Hello,

Är på väg ner till Göteborg någonstans, jag, bohm, virre, linn (OUTISCH) och jalonen åkte med f20 och lirade match. Är snart i jönköping och fyfasiken va mycket snö det är här alltså.. såhär mycket är det inte i linköping som det är här nere. La mig och sov precis när vi klev på bussen och nu har jag väl sovit i en timme ungefär, skönt. Bara 3 timmar kvar i bussen nu, slipper ju att sälja 50/50 på matchen ikväll.. för vi lär väl inte komma hem så jättetidigt, vem vet. 

Har gamla mp3 med mig, diggar den starkare än min ipod just nu, lyssnar just nu på mamma förlåt, haha lilla melodifestivalen 2005, fyfan att jag lyssnade på sån här musik förut alltså, haha! 

Ne nu ska ja ta och sova vidare, hellre de än att kolla på nån film som jag redan har sett många gånger förut som jag inte kommer ihåg vad den heter, patrioterna? nått sånt tror jag,. 

/china.

 

2008-11-21 @ 23:20:32
simon simon simon




Här har vi honom mina damer och herrar.. mannen, myten, legenden, SIMON. :D Fast här är han lite sur eftersom jag tvingar honom att vara med på kort, i vanliga fall går mungiporna uppåt! (:

2008-11-21 @ 21:35:59
xxx

och så får jag bita i det sura äpplet igen...


cola och kinderägg löser allt.


2008-11-21 @ 15:47:37
shopping shopping.

Hello,

Igår blev de inte så mycket skrivit, slutade vid 3 sen blev de til att åka hem en snabbis och sen ner på träning. Helt nya femmor hade johanna och peter gjort. Får väl se hur de går, tror nog att de kan bli rätt så bra.
Efter hade vi startmotorn, alltid lika roligt att få springa av sig lite. Den är precis lagomt lång så att man kan ge gärnet hela tiden, det diggar jag.
Efter de skulle ja till grahn och låna one tree hill säsong 4 ( har faktist redan sett den, men vad gör man inte för att få komma om på det) och sen skulle ja få låna ett popcornspaket också så behövde jag inte åka på affärn.. jag och grahn skulle nämligen äta popcorn på kvällen, de var bestämt. Men vi kom med på lussebullsfika hemma hos emma och frida. Så vi drog dit istället, blev lussebullar, oboy, chips,popcorn och chokladboll. Rätt så najs faktist ;) sen satt vi där och hade det mysigt, malin var förresten också där :) Åkte inte hem förrän vi halv 12 tror jag.
Smsade lite med viktor innan jag somnade, han är en såndär kille som man verkligen skulle vilja ha, Förstår jämt allting och bryr sig., även att man kan vara grymt oseriös också mot honom är ju lite roligt ;)  Det skulle finnas flera som honom, tänk vad alla skulle ha det bra då! Tack för att du bryr dig viktor!

Aja idag var det jobbigt att kliva upp, skulle upp vid halv 9. vaknade när det var två minuter kvar innan alarmet skulle gå, hatar sånt. klev upp, gjorde lite frulle och kollade på topmodel, han ju inte se vem som vann hela skiten för då kom grahn, vi skulle nämligen åka ut till ikea och tornby och kolla lite. Jag skulle BARA  ha två hyllor för 99 kr styck men när jag kom till kassan fick jag betala 453 kronor, det blev rackarna lite mera än vad jag hade planerat. Sen har jag hittat en ny soffa, ett nytt bord och så vill jag ha en ny säng också, fast den ska kolla ifrån jysk :) Så jag får väl planera lite om jag ska köpa nya grejer :)

Kom hem och märkte att jag var tvungen att plugga i väggen innan jag satt upp dom, om ni nu tror att jag kan sånt så tror ni fel..för det kan emma bäckström verkligen inte. Hahah så nu vette jag tusan hur jag ska få upp dom? kanske pappa måste åka ner och hjälpa mig. :O
Har annars bara chillat nu på eftermiddagen, har faktist rengjort simons burk så nu är han hel lycklig igen. bra bra bra! jag köpte t.o.m en ny växt till honom på djuraffärn, snäll jag.
Ska strax åka till hallen, is och överkropp idag. ser fram emot de.

/china

2008-11-20 @ 10:35:41
skitkropp

Sitter på jobbet, ont i huvudet och känns som man ska kräkas, så kan man beskriva hur jag känner just nu.  Ska jobba till 3 idag tror jag.. vill inte jobba längre än till 12 men jag får väl se vad de säger.
Ikväll är de is och startmotorn, fyfan vad bra de ska gå. Jag ska fan visa dom hur fel de har, jag och virre kör team nu!


Pappa undrade om jag ville flytta hem till Östersund...



/ en kanske lite dyster china

2008-11-19 @ 22:04:38
**


Jag har aldrig glömt vem jag var
jag har bara låtit det sova
kanske jag hade jag inget val
bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
för att jag är jag
kunna vara stark och fri
se hur natten går mot dag

Jag är här och mitt liv är bara mitt
och den himmel jag trodde fanns
ska jag hitta där nånstans


2008-11-19 @ 20:59:41
...................

FAN, det var såhär jag inte ville att det skulle bli!!!

vad ska ja nu se fram emot?




gråt, gråt, gråt.


2008-11-19 @ 14:08:12
onsdag

Hello,

Som sagt så har virre gjort inbrott här och gjort om lite, och det tackar jag för :)
Idag vaknade jag, käkade frulle sen åkte jag ner till ishallen för att köra lite gym med grahn och tina :)
Har nyss ätit lunch och sen vid 4 har vi samling, för då är det först is och sen startmotorn.
Inget jobb idag heller, skulle vara på nån kurs om nått nytt projekt, skönt värre.
Igår så losade vi med 3-2, vi var ju så nära. Jag spelade inte på egen begäran så jag, virre och proppen satt och kollade, men sen fick virre ett samtal från en kompis som var ungefär där vi var, så vi gick och mötte henne.. enda till heron city, snacka långt. Vi kommer tillbaka när de hade gått 4 minuter in i tredje, haha så vi missade en hel perre :P Men men, lite äventyr måste man ju också ha, och skoja inte om jag och virre hade det trevligt ^^


Ikväll får jag samtal från ovan, jag ser verkligen fram emot de :)

/china.

2008-11-18 @ 23:06:38
nytt även här

jajjemen,sitter ju på bussen igen men med en förlust i bagaget så det är u inte så jättetårta, men jag och china va på äventyr ;P kul kul,.  men nu på bussen så har jag gjort iordning chinas blogg också, ja säger bara att jag vill ha pss¨man kan göra lite snygga headers ;) men ja diggar din nu cgina =) kig bilder...
Nu ska ja lämna tillbaka datorn och va lite trevlig mot folket på bussen, läs och njut av bloggandet som china gör ;P

Tjipp & Hejj
/ Virre http://tomglas.blogg.se <-- värt ett litet besök i varje fall ;)

2008-11-18 @ 15:50:55
na na na na na LHC!

sitter i bussen på väg upp nu, min sköning sara har skickat en lhc låt till mig.. haha
" lhc lhc nu blev de mål hör publikens och lions vrål" tror faktist att den här låten körs när de gör mål.. herrarna alltså, fast i en annan version, den här är lite töntigare ^^ men jag diggar en starkt, nya favoriten. ;)

Virre ska ta hand om bloggen sen också, den ska målas och tapetseras om, får se vad hon hittar på.. allt bli ju bättre än hur den ser ut nu iaf.

Man kanske skulle ta och sms tobbe och säga att man spelar i sthlm ikväll, han kanske vill komma och kolla? :P

/china.





2008-11-18 @ 13:06:52
Pia, jag vet vart din brevlåda bor.

Hello,

jag gillar inte min lånetelefon, den är så tunn att jag inte känner att jag har den alls, längtar tills jag får tillbaka min kära :)
Trodde att jag hade glömt den på jobbet när jag kom hem, men jag hade den ju i byxfickan.
Aja på jobbet idag så skulle jag ringa till olika företag för att höra om vilket företag de hade till sin dagspenning. Sådär lagomt roligt att ringa när man är 19 år och tjej. Vissa var ju riktigt trevliga och tyckte att det var roligt att jag ringde och hörde, men sen fick jag en nitlott, pia från norrköping. Otrevliga människa har jag aldrig pratat med, hon ville ringa polisen eftersom hon trodde att jag skulle råna henne och hennes företag fastän jag förklarade helt klart varför jag ringde och från vilket företag jag ringde.. haha! jag blev så jävla pisssur så när jag skulle lägga på så tänkte jag bara skrika; jävla surkäring, men det gjorde jag ju förstås inte.. utan en annan på jobbet fick ringa upp henne igen. Hon tyckte att jag inte lät som en som skulle fråga efter sånt. Tack Pia det känns verkligen roligt. Jag anstränger mig väl lika mycket på jobbet som du gör, inte fan behöver jag får skit för det. Ne hoppas verkligen inte att du bemöter dina kunder så, då kommer ni nog konka snart.
Jag tror inte att jag passar att ringa och fråga folk efter hur det ser ut med deras dagskassor, det får nog en vuxen göra istället. Men men. jag kanske lugnar ner mig lite tills på torsdag så jag ska tillbaka.

Nu ska ja ta och laga lite mat och sen blir de att dra ner till hallen.

/china.


2008-11-18 @ 10:21:00
tisdag

Godmorgon,

Eller ja det är väl inte godmorgon för min del eftersom jag klev upp kvart i sju, men vissa andra kanske får sova lite längre än mig, vad vet jag :P Har inte gjort ett piss på jobbet än, ska börja nu efter lunch och om en och en halv timme slutar jag, haha. Jens som är typ handledaren kom inte igång med de som jag ska göra förän nu.. ganska gött faktist att bara sitta och chilla, fast iaf.. chilla kan jag göra hemma, här är jag ju för att jobba.
Det har börjat en ny kille på jobbet, inte nån direkt 10 poängare, vet inte ens vad han heter.. mocheje.. ne det heter han nog inte alls men det lät som de när han presenterade sig. han kommer nämligen inte från sverige, eller om han gör de så är svenskan väldigt dålig. Det måste jag faktist få säga.

Nu ska ja ta tag i mitt liv.

/china.

2008-11-17 @ 22:04:08
sängen kallar.

Godkväll alla,

När jag kom ut till tornby för att hämta min mobil så visade det sig att de hade gjort ett fel och gjort någonting med ...  (det ord som jag absolut inte kommer på just nu, men typ hårddisken,) så mitt kort fungerade ju iaf inte, stod bara; sätt in rätt sim-kort. Så den får åka in på lagning igen, men jag skulle få en kompensering, tack tack. 

Träning nu ikväll, gick väl faktist rätt okej. Ont i huvudet hela träningen så man var ju inte direkt fit for fight men men. 
Imorgon bär de av till sthlm, då är det segeltorp som står på schemat kommer nog bli en ryssare till match men jag tror att vi faktist kan stå upp rätt mycket. Vi har nog faktist rätt  bra chans att vinna. Bara vi kämpar tillsammans och spelar som ett lag :) 

Imorgon ska ja jobba från 8-12. Inte sugen för 10 öre men jag är ju ute efter pengarna jag tjänar så det är väl bara att gilla läget och åka dit. 

Nu ska ja gå och sova, huvudet kokar över snart tror jag. 

/china.  

2008-11-17 @ 15:39:58
mobilen är fixad.

Hello,

Fick ett sms om att min mobil var lagad, så nu måste jag åka tillbaka till tornby, haha.. fasiken. Får väl se om jag får en ny eller om den gick att laga. Det är väl bäst att jag cyklar iväg. Förut ringde proppen och skulle höra om hur jobbet var, vi snackade lite, eller rättare sagt 40 minuter. :P haha .

/china.

2008-11-17 @ 11:38:15
måndag

Godmorgon,

Är på toppen humör idag, sov jättegott inatt och drömde om han hela natten, kändes de som iaf :)
Aja, har chattat lite med pappa på msn nu på morgonen, han tycker att det är coolare än att ringa.. sen ska han impa på sina jobbarkompisar att han är den enda som kan med msn. ^^ haha. ringde till han iaf sen och pratade lite. träningsfreaket mamma hade dragit med pappa och åkte längdskidor och gått på gymmet, så stackars pappa hade ju världens träningsvärk. stackarn :P
Idag ska ja iaf åka till maxi och handla lite, sen blir de kanske till att åka till hallen och träna nått också, får väl se om jag har tid och ork.
Ikväll är det bara is också, vi som alltid brukar ha dubbelträning.

/china.

2008-11-17 @ 11:20:44
bomb för fjärde gången.





"Lådan väger ett ungefär ett kilo"
 
 Östersundspolisen har ännu ett bomhot att jobba med.
En misstänkt låda har hittats utanför sjukhuset.
- Bombgruppen i Stockholm är kontaktad, säger insatschefen Niklas Stjernlöf.
Området från Kyrkgatan mot entrén samt infarten till patologen spärras av.
Runt kvart i sju i morse kom larmet. Ett paket där det stod skrivet "bomb" låg vid sjukhuset.
- Det är ett paket som är mellan 40 och 20 centimeter stort och runt en decimeter hög, säger Lars Sjödin, säkerhetschef på sjukhuset.
Det var en ur sjukhusets personalgrupp som hittade paketet. Denne larmade polisen. Även säkerhetschefen kontaktades.
- Det är upp till polisen att besluta vad som ska göras, säger Lars Sjödin.

Lådan ligger vid husfasaden på sjukhuset på nedfarten till stora parkeringen.
- En polis har varit framme och känt på paketet och han uppskattade att det väger ungefär ett kilo. Det är helt igentejpat med någon slags silvertejp. Dessutom står det bomb på alla sidor av paketet. Det är cirka 30 gånger 30 centimeter och liknar en låda som man har A4-papper i, säger insatsledaren Niklas Stjernlöf.
Nu har polisen spärrat av ett område runt sjukhuset och leder om trafiken.
- Bombgruppen i Stockholm är kontaktad. Vad som händer härnäst vet jag ännu inte, säger Stjernlöf.



Haha,det här är ju helt sjukt, detta är ju fjärde gången som polisen har hittat en bomb i Ösd på mindre än en månad.
 /china


2008-11-16 @ 19:46:32
vinst

Godkväll,

Det blev vinst idag mot brynäs med 4-0, gött gött. vi har typ kommit in i andra andningen nu om man säger det så. Får hoppas bara att det håller i sig på tisdag då det är segeltorp borta.. men det tror jag nog att det gör.

Hade verkligen ingen lust att laga någon middag så jag gjorde mannagrynsgrött, som jag råkade bränna i kastrullen.. men med lite kanel och socker så smakade det mumma. Har käkat 3 morötter också, det är sjukt va morötter kan vara gott ibland också. Tänk jag har ju kvar lite av glassen från igår, rocky road tror jag att glassen hette, helt sjukt god, tror jag ska ta lite nu till gossip girl. :)

Ha en bra kväll, för det ska ja ha med min glass och simon såklart, jag brukar bära hans burk till bordet så han också kan kolla på tv. tror att han blir lite glad av det faktist. :)

Har ingen lust att skriva mera, känner ingen positiv energi till det.

/china.


2008-11-16 @ 12:00:51
söndag och match

Godmorgon,

Idag fick jag sova ut. Skönt som rackarns också. Gick upp och gjorde en ordentlig frulle för idag är det ju match :) Brynäs hemma, gud va roligt det ska bli. Dock är ju inte amanda med, hon åkte igår natt till England med några kompisar i en vecka. rackarns, jag som ville träffa henne. Men men.

Min lillebror har också börjat åkt lite skridskor igen, han har haft en tryckskada i foten som inte har gått över.  Najs om han kan börja säsongen nu. Hoppas så hemskt mycket att det kommer fungera för dig lillbrollan. <3

Kommer väl en uppdatering efter matchen, fast inte om vi förlorar ;)


/china.

2008-11-15 @ 23:04:02
lite bilder.




Kollade igenom spanien bilderna nu ikväll,
1a bilden; Jag tror jag har varit i spanien i kanske två och en halv vecka, och mamma en eller nått sånt.. och ja det är ju bara att kolla på bilden och se vem som är neger. skulle också vilja ha mammas gener för att bli brun, hon och morfar behöver ju bara gå ut en stund och sen ser de ut som om de har varit utomlands. helt sjukt.  

2a bilden ; jag och clara gör konster, hon skulle stå på mina axlar och det där är nog bara en av alla våra 100 försök, fast jag måste ju säga att vi klarade det ganska många gånger också. :)

3e bilden; varför kan man inte vara så brun för jämnan för? Skulle inte säga nej till att åka tillbaka till spanien nu.


/china

2008-11-15 @ 18:42:15
nostalgi nostalgi.

Tänkte åka ner på priso och köpa lite glass, blev helt sjukt sugen på chokladglass, så det blir kanske det ikväll, haha.
Blev lax och ris idag till middag, är man king i köket så är man, gott blev de iaf :)

Tompa hade varit in och kollat på bloggen också, och lämnat en kommentar :) jag satt förut och tänkte på vadeslaget som vi hade förr i bergsjö där jag har sommarstuga. en brännbollstävling som var i vade ( området där vi har stuga) vi var såklart vadesvildar och det var så roligt. Lirade mot en massa olika lag i Bergsjö. sista gången var nog år 1999, då var man ju bara 10 år :O aja, har kollat in tompas sida där det fanns lite nostalgibilder. Faktist trist att det inte är någon tävling längre, det var ju riktigt roligt. Nostalgi nostalgi. Om du tompa skulle läsa det här så får du gärna skicka några bilder från vadeslaget, du har ju min mailadress ;) Ni kan också kolla in tompas sida på www.svammel.com. Värt att kolla på, för roligare än det kan man inte läsa. :)

Kollade förut på sex dagar sju nätter, nått sånt hette den iaf, hade sett den förut men det var ju lite nostalgi på den filmen också. Gud vad nostalgi det är idag.

Simons burk måste rengöras igen, får ta tag i det imorgon, för idag känner jag verkligen inte för det.

Ne nu måste ja ta tag i mitt liv och åka på affärn.


/china.

2008-11-15 @ 14:24:47
vilken start på dagen.

hello,

idag trodde man ju att man skulle få sova ut på morgonen, då det är den enda dagen i veckan jag skulle få göra det.. men tror ni det lr? Ne, jag vaknar av att någon står och bankar på dörren, BANKAR! Jag blir fan lite rädd för vem gör så på en lördag morgon, sen hittar jag inte några kläder men jag är ju tvungen att gå upp och kolla..då börjar den göra nått i brevinkastet, så jag dampar och skriker ; ja för fan jag kommer! haha. Där ute står en gubbe och jag vågar inte riktigt öppna men gör det iaf, han ber om ursäkt men frågar om jag har fått stopp i mina rör i badrummet, för de hade tydligen han fått.. ne det har jag inte och sen vill han typ prata mera om att det luktar illa osv. Ring hyresvärden och säg att dom ska fixa rören säger jag och sen går jag och sover, klockan var kvart över 6..det var min sovmorgon.
Går iaf och sover igen. MEN, tror ni nu att jag fick fortsätta att sova, neee klockan halv 9 var det dax igen, då bankar det på dörren igen, jag öppnar och samma jävla gubbe står där igen, han säger att hyresvärden har fixat nån som ska komma och fixa det nu, jaha säger jag ( som om jag bryr mig speceillt mycket?) sen börjar han prata om att hans granne blev nerslagen för en månad sen, och att han hade blivit helt sjukt skadad, och grannen hade tydligen inte varit i lägenheten sen dess så han trodde ju att grannen hade dött lr nått. Ja säger jag, det skulle ju vara hemskt och sen går gubben.
jag går och lägger mig ännu en gång och efter en timme tror ni fan inte att jag vaknar av att nån bankar på dörren igen, tok bankar. Jag öppnar och där står nu en ny gubbe, en sån som fixar stopp i avloppet, han frågar om jag har fått det och NEJ de har jag inte, sa han inte det gubben där nere?

Blir så jävla less så jag går inte och lägger mig en gång till så jag ringer till pappa och berättar. Går sen upp och kollar lite på tv. Sen ringer tommy kalbe och berättar att de är på väg upp till linköping för att jacob skulle lira. Åå vad glad jag blev, skulle bli så roligt att träffa dom! Fick skynda mig lite eftersom jag inte hade ätit frulle och sen cyklade jag till hallen. Trodde de skulle lira i stångan men nej, det var träningshallen som gällde. Cyklade som en tok till hallen och när jag kommer dit så kommer clara springande emot mig, så himla roligt att träffa henne. lillsyrran mig :)
Jacobs lag dängde ju iaf upp lhc med 7-0. Träffade också filip som var i spanien i somras. :P 
 Sen fick jag lite sovunirer ( stavning?), hv tröjor. haha tack tack. Skulle höra av mig om jag får en ledig helg, för då tyckte dom att jag skulle åka ner till dom :) det gör jag gärna, som min andra familj typ. haha.

Nu sitter jag och kollar på nått på femman, och dricker lite möjk och äter två remi kex, gott gott. Ikväll är ingenting planerat så jag får se vad som händer.





/china.

2008-11-14 @ 22:37:47
lillplutten.



skrutthunden, just nu saknar jag dig jättemycket!

2008-11-14 @ 22:21:40
grattis på namnsdagen till mig.

Godkväll alla,

Jag slutade jobba vid lunch idag. hade ändå ingenting att göra där. ringde 3 samtal och sen satt jag och kollade runt på internet.. kul. Skulle väl ha jobbat till 3 tror jag, men jag såg väl antagligen så trött ut så de ville väl inte ha mig där ^^ haha. iaf när jag kom hem så gjorde jag en smoothie och sen gick jag och sov. vaknade av att telefonen ringde, då var det mormor som ville gratta mig på namsdagen (det var ju emilia idag), haha som jag inte ens visste om att jag hade. men grattis till mig själv!  somnade sedan om och vaknade vid kvart över fem. haha så jag kan ju inte klaga på att jag fick sova lite, men skönt värre var det iaf.
sen ringde pappa och grattade mig och pratade lite, och precis när jag lägger på så ringer mamma med, de tyckte att jag skulle gå och köpa nått gott att fira med, för i min famil så brukar vi fira namsdagar med tårta, men jag kände inte direkt för tårta så jag köpte lite remi kex nu efter träningen och små yoggi- dröm yoghurtar, vilket firande jag har just nu ska ni veta :)

Imorgon har vi ledigt, känns faktist rätt så skönt. får väl se vad man ska hitta på, jag ska nog ta ett besök med snabeldraken. Det är vad man har att göra iaf. 
På söndag är det hemmamatch mot brynäs, då får jag träffa amanda igen. :) roligt roligt. 

Ne nu ska ja kolla på nån film på femman, sen blir de sängen. 

/china.

 

2008-11-14 @ 08:23:13
trött tröttare emma.

hello,

snacka roligt att gå upp idag då, ringde mamma och sa som de var att jag inte orkade, men hon gick inte med på de och tvingade upp mig. Käkade frulle på några minuter och vips så hade man hela 40 minuter kvar innan man skulle dra, så jag gick och la mig igen. :) sitter på jobbet nu, känns så himla ovärt då jag har fått tagit samma listor som jag har jobbat med redan i två dagar..(som jag redan är klara med), undra om jag inte skulle ha jobbat idag, och dom inte vågar säga de?
Aja, jag får väl fortsätta och ringa någon..sen är det bara chilla fram till 3 tror jag, sen måste jag hem och sova innan träningen.

/china.

2008-11-13 @ 23:00:08
VINST!

vi vann, vi vann, VI VANN! Historisk seger mot AIK, helt sjukt skön seger, kan inte bli bättre. Även att det fick avgöras i straffar gjorde det ju rätt så spännande faktist, bohmen börjar och bara går in och sätter den,  alla blev som vilda och sen kingade grahn i målet också, var det så jävla skönt när aik missade sin tredje, vi vann med 1-2.

för vi är linköping..




/china

2008-11-13 @ 14:34:53
stenbock, det är jag.

haha sitter och pratat med niklas på msn, han är bara för rolig. han kom in på en sak från i sommras, då jag skulle säga någonting och de blev helt fel och jag sa att jag var en bock. Det där kan han helt enkelt inte släppa och varje gång på msn så påpekar han det. Han tycker helt enkelt att jag är bock, och ja jag är ju de, stenbock alltså.. för jag är ju född i januari. måste vara de han menat, för vad skulle de annars vara? haha.
aja, nog om bocken bruse och hans tre bockar som gick på bron.


på väg till stockholm nu, för vi ska ju lira match ikväll :) Det känns väldigt bra idag och jag tror faktist att vi har chans att slå dom. Det ska vi göra! :) aik, ikväll blir ni krossade, för här kommer lhc!





/china

2008-11-13 @ 10:18:09
kesogubben

Fikapaus på jobbet, den mystiska mannen kommer in och frågar om jag gillar keso. han har tydligen med sig den lettiska keson som man ska doppa i kakao/choklad. Känner ju inte direkt suget för varken keso/choklad så jag tror faktist jag stannar här, det är ju trots allt bara 4 minuter kvar av rasten.

Jag kanske gör en jättetabbe som inte går och provar, men då får jag skylla mig själv. Brukar aldrig fika innan lunchen och jag hade inte tänkt ändra på det denna torsdag den 13onde heller. Nog om detta.

Var in en snabbis på aftonbladet, och läste om att några killar hade skrikit in i en tio årings öra så att han hade fått tinitus. Läser vidare om vart det hemska är ifrån, och upptäcker att det är i Östersund!!! Det är nästan så att man vill åka hem och dänga upp dom killarna, vem fasiken gör nått sånt? sen att dom lämnar kvar honom ute är helt sjukt. Tänkter på killen som måste lida med pipljudet hela sitt liv.

/china.

2008-11-13 @ 07:30:22
torsdag

godmorgon,

jobbigt att kliva upp idag, har inte riktigt kommit in i det här med att kliva upp kvart i sju.. som tur så behöver jag bara jobba till12 idag, för sen ska vi ju på borta match mot aik :) så himla roligt! sen kommer kanske pappa å robin ner från märsta också och kollar, hoppas de!

ne nu ska ja mata simon och sen blir de biken.

/china.

2008-11-12 @ 14:37:44
"hej det här är emma på CAD-Q"

Hello,


Ja så här har min dag sett ut ungefär " hej jag heter emma och ringer från CAD-Q. Vi skickade ut en ibjudan för en seminarium för nån vecka sen om nya AutoCAD Civil 3D, och jag undrar om du hade tänkt gå på den", är klar med alla samtal nu till alla ingengörer, arkitekter, tekniker och sånna som håller på med att bygga hus och sånt.
Vill inte gå och säga att jag är klar, då får jag väl säkert nått annat att göra och det orkar jag inte ^^haha så jag har mina otroligt sköna och snygga lurar på mig ett tag till tills klockan blir 3 och jag får gå hem :)

Kan väl inte säga att det är världens roligaste här, har förresten en helt sjukt konstig gubbe som sitter mittemot mig. Igår så skulle han berätta om han själv, vilket jag kort sammarfattar. Utvisad från USA p.g.a. att han har skjutit en människa, utvisad från Ryssland p.g.a människosmuggling, har varit pilot, men störtade två ggr så han fick inte vara kvar, har köpt två lägenheter i Riga och ska flytta dit (trogligtvis) ska köpa ett företag där dom gör nått som är en blandning av keso och yoghurt som man gör som en potatisbulle och sedan lägger i kakao.. skulle vara en superhit över hela europa men hur gott låter det seriöst. haha antagligen är han världsens störta mytoman lr så vet jag inte riktigt vad jag ska tro. Höll på att glömma en sak, han är medborgare i sverige, danmark, spanien, lettland och norge..och det enda språk som han pratar är svenska. :P haha.

Pappa och mamma visste inte vad de skulle tro om denna gubbe, pappa bara skrattade som vanligt och sa "schyssta jobbarkompisar konsulten ( jag är ju konsult nu mera på jobbet^^)
Ärligt talat så blir jag seriöst lite rädd för honom. Ska nog ta och ge honom ondaögat så som jag kan göra ibland, då kanske han låter mig bara och slutar prata med mig :) haha

Om tjugo minuter får jag få hem :D

/china.

2008-11-12 @ 11:18:07
datorn kommer hem igen.

Hello,

Gick och la mig vid kvart över nio igår, haha när man gjorde de senast minns jag faktist inte.. ^^ men jag kan säga er att det var riktigt skönt.. det är ju inte ofta man får sova så länge, lr jo nu tror jag nog att jag säger emot mig själv.. haha vad har jag gjort i 3 månader jo jag har sovit mer än 10 timmer varje dag. Ibland är det kanske bäst att tänka först och skriva sen, är ju inte alltid så bra på det.. och nu orkar jag ju inte heller att sudda eller vad man säger bor de som jag skrev innan, det får helt enkelt stå kvar. :P
Gick upp och käkade lite och sen cyklade jag bort till jobbet.. har ringt några nere i skåne och i göteborg alltid roligt med lite andra dialekter än vad man är van med. :) på lunchen ska ja åka och hämta min dator också, får hoppas att de har öppet så att de inte också är på lunch.
ikväll är det is i c-hall.. tror nästan att det är den enda hallen som vi tränar i just nu..fast jag tycker att det är rätt så najs att vara där, myckey skönare än i cloetta där man dör av svett. :) I
går kom fanny från finland också, och de andra som har varit borta med landslagen. Måste även berätta att slovakien ska spela OS, helt sjukt king av iveta och zuzka. zuzka spikade igen två matcher, hon måste nog var en av världens bästa dammålisar, hur king är inte hon??

sen måste jag hem och städa, låter ju väldigt lockande haha.

/china

2008-11-11 @ 12:54:54
ny på jobbet ^^

Hej.

Mycket har hänt på en vecka kan jag lova er, jag har varit hos x, och där trivdes jag riktigt bra ska ja säga er. sedan har jag kollat på den nya james bond filmen med x och de andra också.. inte så jättebra enligt mig och de andra tyckte väl inte heller att den var så bra eftersom många sov ^^haha men men.

sen åkte jag ner igen till linköping i onsdag, kändes väl både bra och dåligt kan jag säga.. men jag får ju åka hem snart igen :)
det har också blivit en himla massa träning, och i söndags var jag med f20 och lirade match mot hv71 i kinnaprs. :) lätt den bästa isen jag någonsin har varit på. så grymt otroligt skön var den. tyvärr så losade vi men men.. just nu sitter jag på jobbet, JA PÅ JOBBET :D jag har fått jobb på net community. sitter här och bokar möten osv, rätt så chill faktist. har jobbat från 8 imorse och ska kolla fram till halv 5, ganska mycket faktist får jag väl allt säga, tänk va rik jag ska bli! :) hahah ganska roliga killar man går med också.. så det här blir nog rätt så najs faktist.

ska hämta min dator idag också, den är fixad. skulle dock kosta 900 kr att laga den.. jädrans mycket pengar. fast jag får ju tillbaka min dator så det är jag ju glad för :)

/china.

2008-11-04 @ 11:33:01
tisdag

hello,

känner mig bättre med min kära sjukdom.. men jag åker ner imorgon. blir flyg till arlanda och sen direkttåg till linköping. gillart! skönt att inte behöva byta när jag har med mig hockeytrunken och en massa sånt.

det går bra nu, kompis det går bra nu!


/china

2008-11-03 @ 11:57:22
idag gäller det.

Idag är det dagen som ska göra att mina drömmar antingen i uppfyllelse eller så blir det pannkaka av allt.. hoppas ju starkt på det första och jag ska göra allt som jag kan för att det ska lyckas!

en liten emma..

/china

2008-11-02 @ 19:27:22
söndag

idag var det ju tänkt att jag skulle åka ner igen, men inte. jag har blivit sjuk, magsjuka.. sådär roligt som det låter. så inte kan jag åka ner ikväll heller, och vette väl tusan om jag vågar att åka ner imorgon heller..  skit också. nu  måste jag ta och ringa peter och säga att man har blivit sjuk, kul. :/

fan jag kände inte mig dålig imorse, då var vi ute på golfbanan och gick med mamma, pappa, victor å utte. vi hittade 67 bollar, fast jag hittade bara en massa med skitmärken, sådär lagomt roligt när mamma å pappa hittade proV1er. aja, sen han jag se lite av min brorsars hockeymatch också, och sen blev jag bara sämre och sämre. jag som inte har haft magsjuka på hur många år som helst. fast det brukar ju gå över ganska snabbt om jag inte har fel, får hoppas de.. för jag måste ju ner dit och börja träna igen.


annars har jag inte gjort så himla mycket, kollade på one tree hill nyss och druckit lite blaskcola.

/china.

2008-11-01 @ 23:03:07
lördag

hello,

känns inte lika roligt att skriva längre, vet inte varför det känns såhär.. mycket kan vara med att jag inte vill åka ner imorgon. men men. jag ska iaf skriva lite av vad jag har gjort idag.

mamma och pappa kom och väckte oss idag ( mig och victor) eftersom jag alltid sover i hans säng ^^ gick upp och käkade lite frulle, och idag gjorde jag gröt. haha kan inte minnas när det var sist jag käkade de, har varit dåligt med det kan jag väl säga iaf. men nu ska ja faktist ändra mina frukostvanor lite, kan ju bara bli bättre. oboy tror jag bara de blir här hemma, fast det är ju ruskigt gott alltså.

sen kollade jag på pippi, igår och idag har jag sett på ungefär 7 timmar av pippi. mamma och pappa spelade ju in alla filmer + avsnitt som visades förut så jag har kollat på allt. haha så roligt var de, och det var ju faktist bra :) vettetusan varför jag har börjat kolla på barnfilmer, det har jag ju inte gjort på länge! :O aja, nu är alla pippi klart och det känns faktist rätt så bra, så nu kan jag skippa det i sisådär 12 år innan jag kollar på det igen.
sen åkte hela familjen på badet, det var faktist himla roligt de. först simmade vi en hel del, jag och mamma simmade ju på "snabb-banan" och de andra tre sälarna valde att simma i vanliga motionssimmet. haha. sen blev de tävling i de nya ruchkanorna och sen gick jag, pappa och robin upp på relaxen. helt sjukt att det kostar 150 kr att gå in på badet om man ska gå på realx också, fast jag ska inte klaga det är helt sjukt fint där. en massa olika bastusar och sånt.  vi var på nått som hette aufgusst, då satt man i en medelvarm bastu och så kom det en realxvärd in och slände en sorts olja på de varma stenarna så det började lukta citron och apelsin. sen tog en handduk och gjorde en massa konstiga rörelser så att man fick varmluft med den där doften på sig.. aja svårt att förklara men sjukt skönt var det iaf. sen fick man ju gratis frukt och oliver. det diggar jag ju starkt. :)

jag har också ätit fondy till middag, snacka om gott de också. :) sen blev de nån maränggrejs efterrätt som mamma hade fixat, hon är duktig hon min mamma. kollade på dansbansgrejset på fyran? också, pappa å mamma ville ju se det, och på den stora tv:n uppe var det ju nån tråk film som robin och victor kollade på från canal +. sen fick jag ju se på svensson, svensson också. alltid lika roligt.

imorgon bär det av neråt som planerat. känns inte rätt alls, men det är väl bara såhär just nu. jag vill inte, vill inte åka ner.

har varit sjukt bra här hemma, och nu är det väl vid jul som man kommer hem nästa gång.

borta bra men hemma bäst.

/china

RSS 2.0