2009-01-31 @ 23:13:22
lördag

Eftersom de blev lite sent igår så tänkte jag ta en lång sovmorgon idag, men det hade jag tydligen glömt bort för jag hade ställt klockan väldigt tidigt konstigt nog..fick iaf sova 45 minuter till som tur var, vet inte riktigt vad jag tänkte på igår när jag ställde klockan. Jag kanske hade tvätten idag förresten, haha tusan att man missade den då.
Käkade lite frukost och cyklade sen in till stan, idag var det kallt och cykla, hade ju ingen mössa så man frös om öronen. Kollade iaf runt lite på stan tills grahn, corre och tina kom.. träffade claus också en snabbis. Jag köpte ett par chinos på monki, och ett vitt baslinne på hm. :) Synd bara att ingenting var på rean, men jag kanske inte ska shoppa så mycket mera nu.
Vi drog iaf en BK sen jag, grahn, corre och tina. Hamburgare är väl inte direkt den bästa maten men ibland måste man faktist få äta sånt. :)
Sen skulle grahn hem eftersom hennes föräldrar kom ner till henne, så jag, corre och tina drog till ishallen och kollade på j18 när de lirade emot södertälje. Tyvärr så losade de med 2-1, södertälje gjorde mål med 16 sekunder kvar så det sved nog ganska bra skulle jag tro och södertälje var ju inte ens värda att vinna så dåliga som de var :/
Sen blev de bara att gå in till Cloetta där LHC tog emot MODO ikväll. Vi fick inte våra vanliga sittplatser som damlaget brukar få, för det var jädrans mycket folk på matchen..visste inte om alla trodde att peter forsberg skulle lira lr. Vi fick iaf stå första perioden och sen hittad vi ett par sittplatser brevid virres jobbar stefan.
Matchen var väl inte överdrivet bra, modo spelade dåligt och lhc var överlägsna nästan hela matchen.
Stefan skulle lura corre om att vi kunde komma med på jumbotronen också, men inte trodde hon/vi på det.. men rätt som de var så hade de zoomat in oss där på jumbon. Sådär väldigt roligt, haha. Stefan kände tydligen han som sitter och filmar, så han skickat ett sms med vår stolsrad och nummer och så var de bara att filma. ;p

Sitter och kollar på miss secret agent nu på trean, har redan sett den flera gånger och inte är den väl så himla bra heller, men jag orkar inte varken gå fram till tv:n och sätta på en oth skiva eller gå till bokhyllan där alla filmer är :P

Tror de blir jag och min godispåse nu ikväll, och nu ska ja gå och måla naglarna i någon fin färg^^

imorgon har vi ju match också, hemma mot brynäs :)


/china.

2009-01-31 @ 01:56:54
-

Godkväll,

is och löpning var det ju som sagt som stod på schemat ikväll och det gick faktist helt okej från min sida, fick dock lite ont i min vadmuskel när jag sprang, vet inte vad jag har gjort? Varför går det inte över? tusan också. :/

Eftersom man inte ska planerat nått i det här laget i förväg så blev jag bjuden hem till grahn på tacos sen, och de tackar man ju inte nej till. Men först var jag, grahn, tina, corre och holmbom på hemköp och köpte lite gottigottgott..fast de hade inget gott godis så vi var tvungna att dra på hemmakväll och köpa godis också :) Blev godis för hela 45 kronor för min del, fast grahn köpte ju för 60 så jag var inte värst ;) haha.

Käkade lite tacos och sen när man skulle börja äta lite godis så tog de stop, haha va kul när man hade köpt värsta påsen. Men jag fick väl i min några bitar iaf :) Vi kollade på film också, a cinderlla story tror jag den hette, chad michael murray är ju med i den, lucas i oth vetni, och det är ju såklart därför man kollade på den :) snyggefan!
Är iaf hemma nu och har både stora godispåsen och mina chips här..fast de ser riktigt äcklig ut om jag ska vara ärlig, så de får jag käka någon annandag då man är lite sugen iaf. 
 ska ta och gå och sova snart tror jag. Imorgon blir de stan med typ alla i laget nästan, haha.. får väl se vilka som dyker upp.


2009-01-30 @ 16:21:50
fredag

Hello,

Och så var de fredag igen, tänk va tiden får fort när man har mycket att göra ;) haha.
Idag har de inte blivit någonting alls typ, tvätten blir imorgon istället utan jag har pratat lite med pappa och mamma om framtiden, så nu har jag blivit lite klokare. Har ett jäkla förslag men jag måste få mig någon. madde kanske? Får ta och snacka med henne ^^
Ikväll är det is och sen blir de en timmes löpning.

/china.

2009-01-29 @ 23:30:44
kvällen.

Kvällen.

Skulle sova vid det här laget, man det gör man ju inte. Varför ska ja gå och sova tidigt..jag har ju ändå inget jobb att gå till.
Det blev inget med behandlingshemmet, ännu ett nej. Nu orkar jag fan inte mycket till, och jag sitter inte i telefon igen.. jag gör de bara inte!

Tur har jag som sitter och glädjer mig med mina kladdkakemuffins just nu och ett glas mjölk, jag får väl vara glad att jag lyckats med min bakning iaf. Jag kanske snart får gå runt och sälja mina bakgrejer för att få in lite pengar.


man kanske ska ta och tvätta nån dag, det kanske blir dagens händelse imorgon.

/china.


2009-01-29 @ 17:33:39
torsdag

Hello,

Idag har jag tagit mig en tur till Motala för att träffa nattis :D Aaaahh, så roligt de var och träffa henne, sist jag såg henne var i september innan hon åkte till thailand. Vi gick och shoppade lite, blev två tröjor och ett par örhängen för min del, och hon köpte två par skor och ett par örhängen och sen blev de en pastasallad på ströget :)
Hon hade också varit på någon skola och gjort en föreläsning om hennes thailandresa, så jag fick se en massa fina bilder därifrån :) Ska nog göra två tavlor av två, haha ^^ Tror vi satt några timmar på ströget och bara pratade, så himla skönt att bara få prata av sig lite till en som verkligen förstår!
Sen skulle hon möta upp hennes bror för han skulle gå och klippa sig och nattis skulle berätta för honom hur han skulle klippa sig, de fick han inte bestämma själv ;P Hon skulle gå och sola sen och jag var tvungen att ta bussen hem för vi har ju träning nu om en halvtimme. Tror de var spänst och is idag, får väl se om mike har lämnat in mina skridskor, annars får jag väl åka på de idag också.

Nattis åker ju också på söndag till afrika och ska vara där tills den 4e juni! Hoppas att du får det riktigt bra, jag lovar att läsa din resedagbok ;)





2009-01-28 @ 17:05:23
onsdag

Hello,

Blev inget skrivande igår eftersom jag var så upptagen hela dagen. haha. Blex maxi med grahn och holmbom där det blev 4 st nya filmer, hade ju inte direkt att köpa något mera än mat, men man lever bara en gång och det sved ju lite i plånisen..men nu ser det extra bra ut vid filmerna :) Sen skyndade jag mig hem för jag skulle träffa malin på stan, vi skulle kolla efter nån klipptid, men vi fick en i dag i stället. :)
 Malin hängde på hem till mig och sen jag bakade lite medan hos satt och kollade i h&m katalogen. Blev kladdkakemuffins som vanligt, göttans. Sen var vi ju tvungna att äta nått innan träningen också, och eftersom vi båda är så bra på att göra pasta och köttfärssås så blev det de. haha improvisation gånger tusen tror jag. haha men det blev faktist helt okej.. inte direkt så som man får hemma men det gick ner iaf. :) 
Träning sedan och sen åkte jag med madde hem och käkade lite tacos och sen blen de att kolla en massa olika klipp på datorn som vi alltid gör, och vi ska ju alltid kolla på sånt där läskigt, haha..förra gången vågade man typ inte kolla ut genom fönster, gud va rädd jag blev. Igår såg vi iaf en så det kommer fram en sånt där "monster" efter att bilden har varit stil ett tag, haha och fyfan va rädd jag och madde blev. ingen av oss ville kolla på datorn eftersom jag hade råkat tycka på paus när jag hoppade till ^^ haha. men det var rätt roligt faktist. Jag, madde och tina blev också utnämda till veckans stalkers, man kan ju gissa på vilken ;)

Idag blev ganska lång sovmorgon hos madde, iaf tills jag slog mig själv i ansiktet i sömnen, då var de inte roligt att sova längre. Buss in till stan sen och träffade malin, klippning och det blev faktist helt okej :) Har nästan aldrig haft plattat håret förut, så jag tycker själv att jag ser lite konstig ut i de, men imorgon kommer de vara som vanligt igen :P
Har nyss ätit och snart ska ja åka ner till hallen, ikväll är det intervaller och styrka. Hoppas att inte benet krånglar, det vill jag inte.
Madde var sugen på våfflor efter träningen, och inte säger väl jag nej till de :)


/china.

2009-01-27 @ 11:29:18
ingen rubrik

Godmorgon,


Idag vaknade jag av att jag typ vrålskrattade i sömnen :O Drömde nått om att jag puttade i pappa i en pol med kläderna på, att de kunde vara så roligt visste jag inte ^^ hahaha!

 Jag gick faktist upp vid halv 9, vilket jag tyckte var rätt bra för mig. Fick värta peppkänslan av att baka kladdkakemuffins, men tror ni inte att jag märker precis när jag ska börja att jag inte har några ägg..kul :/  Inte orkar jag cykla och köpa de heller, utan jag väntar tills jag har varit på maxi med grahn och emma.
Då jädrans ska ja köpa ett 12 pack ägg så att man har ett tag. ^^

jag tycker så synd om simon, hur roligt kan de va att vara instäng sådär hela tiden, lillgubben min. Jag kanske ska fylla upp badkaret så att ha får simma runt lite :)

Förresten har ni också en reklam som man blir glad av att se varje gång? Jag börjar tokskratta  varje gång de visar reklam för den där räkosten då barnet ställer sig upp i stolen, sätter på musiken och kör sina mooves. Så vill jag också att mitt barn ska göra, fatta king ;P



/china.

2009-01-27 @ 00:47:54
nattens rubrik


Men vad gör emma uppe såhär sent?
Jo jag har faktist extremt viktiga samtal med bralls, försöker nämligen övertala henne om att åka på yran i år igen, och fastän hon säger just nu att hon är vääääldigt upptagen hela sommaren, så vet jag eftersom jag känner henne så bra att hon kommer komma på yran och jobba med oss. (:

Jag är inte trött alls, kan det bero på att jag inte gör nått på dagarna?
Alla har gått och lagt sig utan jacob. Han som jag, lina och virre skrev med första gången uppe i bydalen. Han som gör driftning och vill träffa mig i helgen. Jag tror jag går och lägger mig nu faktist.


Ser faktist att simon är vaken, han har inte heller lyckats somna, kanske de går lättare när jag släcker lamporna?







2009-01-26 @ 16:08:42
måndag

Hello,

Idag är det väl en såndär vanlig dag som mina andra här nere, en vanlig vardag då man inte gör någonting om man inte har ett jobb..fast idag får jag ju mina 5000 för de jag jobbade hemma i Östersund i december. De tackar vi inte nej till :)
Blev våfflor till lunch, jag fått sån himla olust på att laga mat, kommer inte på nått alls som är gott längre..hjälp mig att komma på nått?

Vill baka bullar också, men att göra det själv är ju så tråkigt..så jag väntar tills nån dag då virre kan så hopps jag att hon också känner för att baka lite (: haha.

Sitter just nu och kollar igenom bilderna sen spanien och yran.. helt sjukt va roligt sommar man hade. Blir de samma gäng till yran i år också? :D





I år ska man ju träffa dessa norrbaggar igen också :)
 



/china.

2009-01-25 @ 21:53:09
söndag

Godkväll,

Idag blev de match igen, och vi losade med 2-4. Finns inget att säga om den matchen, allt var så stökigt och skit. Bohm var nog lika nöjd hon som jag är, kul. :/
Laget uppe i aik losade ju också med 5-1. Hörde att de inte heller lirade så bra, trist.

Sitter här med lite popcorn nu och kollar på x-man 2, har sett den förut, men jag har ändå inget bättre för mig så jag kan kolla på den igen.

Pappa ringde nyss och hörde om jag vill åka och kolla på bruce springstein, (eller vad han nu heter) den 4e juni i sthlm, men icke sa nicke det hade jag inte planerat in, så det blir mamma, pappa och storbrorsan som får nöja sig med det.. jag hade planerat att antingen vara i spanien lr ha nått jobb då istället, spanien låter ju förstås mycket trevligare så jag väljer nog det :D haha


/china.

2009-01-24 @ 23:13:21
match

Hello,

Idag har de inte hänt så mycket faktist, har lirat match med f-20 mot malmö, där vi vann med 4-3. göttans. Spelade med mina skridskor, kan känner ju verkligen av där de är sönder, så jag får se om jag tar holmboms xxxx imorgon, min kära bror har ju mina reserver i östersund, bra jobbat! 
Sen har jag käkat pizza med madde och claus också nu i kväll till middag, ingen av oss orkade laga någon mat så då passade de bra, och vi firade ju också.^^ haha
Hos grannen är det röjparty, vet inte hur många som har gått i porten upp och er. herregud! Musiken dunkar genom väggarna och nyss sjöng de "en helt ny värld" och " last christmas", man kan ju undra vad de är för party igentligen..
Tänk när vi får festa nästa gång, blir de i mars/april maybee?

Sitter och kollar på king kong på trean just nu, den är riktigt bra och jag börjar jämt att gråta på slutet av filmen då han dör, så därför har jag bestämt att inte se slutet, för jag orkar verkligen inte gråta. Har väldens huvudvärk också, så jag tror jag gör bäst i att gå och lägga mig faktist, om jag nu kan somna av detta ljud och sånt skit. :P

Hade ju sett fram emot att snacka lite med norsken, man jag tror att han skulle ut ikväll så det blir ju ingenting med det. :/

Ne nu ska ja göra mig iordning,

/china.



2009-01-23 @ 23:36:01
heja U+ skridskor..

Hello,

Idag blev de monki med mallan, köpte två tröjor, en mysmys som jag bara ska hemma, stor som ett hus och en tröj/jacka, blir king de. mallan köpte 3-4 st olika tröjor.
Har också tränat två pass idag, först is och då märke man ju att min skridsko hade spruckit, så jag måste lämna in dem på reklamation..bra :/ Hoppas att reklamationen går igenom!  HEJA HEJA U+ skridskor! Köp aldrig dem, inte i juniorstorlek iaf, alla i laget har haft problem med dem.
sen blev de lite coorepass, sådär skönt för magen som alltid :)
Nu ikväll är jag med virre och clause, vi tog en sväng förbi priso och köpte en massa olika frukter, för vi skulle göra en fruktsallad hade vi tänkt, sådär nyttigt och gott :)

Har ju också fått mig en ny soffa idag, grahn har köpt en ny så jag fick köpa hennes gamla, blev perfekt i min lägenhet :)

Kommer int på nått mera att skriva idag, så det här får räcka. Nu ska vi digga lite musik som jag fick av madde nyss.

/china.

2009-01-22 @ 22:17:56
dagens rubrik

Godkväll,

Idag har de inte hänt alltförmycket i mitt alltför vanliga liv, tränade vid 1 med mallan och virre, gick faktist riktigt bra att köra överkropp.. tror jag har blivit lite starkare :) Sen har vi haft is ikväll också.
Imorgon ska man träffa mallan och sen ska vi dra en sväng till stan, sådär oväntat av min del..tror jag har varit en sväng på stan varje dag, haha.. vilket liv man har.

Nu ska ja gå och lägga mig, man kanske ska ta en morgon promenad imorgon om det inte luktar alltför illa.. tekniska verken ha tydligen gjort luften illaluktande över hela linköping tror jag. blä!

/china.

2009-01-21 @ 23:22:42
benskit..

Godkväll,

Intervallerna gick faktist riktigt bra idag, hanna och jag springer bra tillsammans.. vi håller samma tempo.
 Fast precis när vi hade sprungit klart och jag stannade till så var de som om jag fick kramp i mina vader, och det har fortfarande inte gått över i den vänstra..det gör fruktansvärt ont. Har haft det sen i måndags typ..vet inte vad jag ska göra.. kör ju med linnex på träningar så att jag håller på att brinna upp på benet, och då gör de ju inte ont.. men sen när man har gått av så gör det riktigt ont. Hm, hoppas att det går över snart, för såhär vill jag ju inte ha!
Undra om det är muskelfästet som har fått sig en omgång, eller kan de vara för att vi springer på betong? Mina löparskor är ju inte dåligt så det kan ju inte vara de. fasiken va less jag blir!

Sen hade vi videoanalys i två timmar, tror faktist att alla  blev lite små trött när vi gick in på sista halvtimmen, men de var riktigt bra att se vad vi gör för fel, sen på träningen rättade vi faktist till en hel del så nu kanske det börjar gå bättre för oss. :)

När jag cyklade hem såg jag att mina kära jönköpingsbor hade ringt två ggr, men klockan var så mycket att jag inte kunde ringa tillbaka.. så jag får ringa imorgon istället.

Nu ska ja försöka sova.

/china.

2009-01-21 @ 16:11:10
Det blev shopping iaf.

Hello,

Tog en tur til stan idag iaf, för de var väl tur så behövde inte varken jag lr tina gå själva :) hihi, vi gick runt och försökte hitta de där förbaskade örhängerna som jag ville ha, men inte..finns inte här nere eller så är de slut :/ De var ju lite tråkigt faktist.
Vi gick sen till monki och där har de 75% på hur mycket som helst, och både jag och tina fasnade för en klänning, så vi köpte den och så köpte tina en skitsnygg väst också :) Bra köp, 100 kr för en klänning istället för 400 är rätt okej, och tinas skulle ha gått på 1000 men fick betala 250. Det är inte fyskam de heller, köpte ju också ett balsam men det är ju så intressant att veta.
Det är axelband på klännigen, men jag tror jag ska klippa av de faktist och göra den till en tub, blir nog riktigt bra de.

Vi tog sen en fika på espresso house, varm chocklad och blåbärspaj. Sen kom ju henriksson, zakrisson och fernholm in också, och när vi skulle gå såg vi 3 st j20 killar sitta där också, å hej vad mycket lhcsare de satt och fikade ^^ haha.

Vi kollade på lite underkläder också, får se om man åker dit imorgon igen och ska köpa, måste fundera lite. Sen har jag en jeansklänning på monki som jag också måste fundera lite på, men den var riktigt fin.

Nu ska ja snart åka till ishallen och springa intervaller, sen har vi videoanalys i två timmar från matchen från segeltorp och sen blir de is på det efteråt. Så ser min kväll ut.

/china.


2009-01-20 @ 23:23:32
Shopping kallar..



Kollade in en av mina bästa kompisars blogg och såg vilka otroligt snygga örhängen hon hade köpt, så imorgon blir de stan för att kolla om de finns här nere  linköping också :) HOPPAS HOPPAS!
Känner för att köpa lite nya saker faktist, så man får väl se vad man hittar.. det är ju trotsallt så mycket på rea så det kanske bli nått billigt och bra ^^ haha.

Sitter och lyssnar på ted gärdestad - jag vill ha en egen måne. Tänk när man var liten och kunde hela låten, det kan jag ju inte påstå att jag kan nu iaf.

Blev ingen tidig kväll fastän jag sa det, filmen slutar inte förän om en kvart och slutet tänker jag inte missa, fastän de slutar med att pappan kör upp i rymdskeppet och hela sprängs. Det är alltid så roligt när man kan slutet på filmerna. haha

2009-01-20 @ 21:11:08
ingen rubrik.

Morsning,

Mötet med tränarna gick helt okej, vet vad jag ska göra för någonting nu.. så det känns bra :)
Spänsten missade jag lite av så det var synd, sen på isen gick det ruskigt bra..haha fick till värsta finten och sen mål mellan benen, ursnyggt! Blev lite förvånad att jag kan göra nått sånt faktist, haha!

Var ju och köpte en tårta som vi skulle ha sen, blev någon med maräng, hallan och marsan sås, tror ni de var dåligt gott lr, typ de godaste jag ätit nästan :) Tror att alla som smakade den tyckte att den var god :) Blev ju lite fattigare eftersom den var dyr, men vad gör man inte för laget? :D

Är hemma nu och kollar på independence day på trean, urgammal och har sett den minst 20 ggr typ, men vad gör man inte för att få kolla på lite gamla filmer ibland. :P haha

Tror att de blir en tidig kväll ikväll, igår kunde jag ju inte somna förän vid halv 1 tror jag.

/china.


2009-01-20 @ 14:52:59
gratis är gott.

Goddag,

Idag tog jag och grahn en sväng på maxi och storhandlade, och med mig hem fick jag en tårtlängd..helt gratis. När jag flyttade hit i september om nått erbjudande att om jag köpte med ica kort så skulle jag få en tårta gratis och har inte vart och hämtat den förän nu. Den var iaf god, för jag har smakat :) haha

Har inte gjort så mycket mera idag, ganska soft faktist. Drar sedan en omväg genom stan med virre och köper en tårta innan träningen, har ju inte blivit någon än sen jag fyllde år..fast i år blir det nog bara en, haha det beror på vad de kostar :P haha
Ikväll ska ja ha möte med tränarna också, hm kan ju bli intressant, sen blir de spänst och is. :)

/china.

2009-01-20 @ 00:14:02
kvällen.

Godkväll,

Jag och mädd teamade med lotterna, och vi fick de roligare.. att gå i logerna, där man konstant måste superle när man ska fråga om de vill köpa lotter..både jag och madde diggar ju det så mycket, ;) hahah!
Blev iaf många lotter sålda så de var ju najs, sen fick vi ju dennya cloetta chokladen som har kommit ut, med mint, vet inte hur många man tog riktigt, man goda var de :D

Sen fick vi ju finfina mössor av cloetta killarna också, röda med "god och glad" text, det tackar vi för :)
Matchen var också rätt okej faktist..blev 3-3 och det var väl rätt så rättvist faktist. Pihl var också med i ett lagsmål( som han losade) och åkte blödande ut..

Ska strax gå och lägga mig, ska upp imorgon och åka och handla med grahn på maxi.. kan ju behövas om man kollar i mitt kylskåp. :)

natti natti

/china

2009-01-19 @ 16:25:09
dagens rubrik

Hello,

vaknade upp imorse med världens magkramp, och senare har de bara gjort ont i magen.. det är verkligen kul med mensvärk ska ja säga er. Skulle ju ta en tripp till motala idag också, och tro nu inte att jag inte gjorde de, klev upp tidigt som satan, lr ja 07.20.. har ju inte liksom vant mig att gå upp så tidigt nu när man inte gör någonting på dagarna. sen bussen till motala och fixa lite på skolan och sen bussen hem igen, två och en halv timme gick de på.. varan busstiden var 2 timmar.. kändes ju kul.
 På bussen hem satt en tant som bodde i samma kvarter som mig när jag bodde i motala, hade sett henne flera gånger förut, iaf så är det ju nått fel på henne.. kommer in en hund i bussen och hon börjar spotta och sparka på den. jag blev helt chokad så jag visste inte vad jag skulle göra :O
Kom iaf hem och inte han man äta någonting heller, för man hade ju lovar de andra i laget att man skulle träna vid 1. han dock göra två smoothies med lite allt möjligt i så det fick räcka. Hade fortfarande ont i magen när jag kom ner så träningen gick väl inte den bästa direkt. Skyndade mig hem för ha lite tid hemma.. och upptäckte nu att klockan var rätt så mycket så jag var tvungen att äta nått.. blev kyckling och äggröra ( gör aldrig de tillsammans, de äckligare jag ätit! ) Och ta inte paprika pulver på kycklingen, de blir inte så gott som man tror att de ska bli. Känns som om jag sitter och äter någon såndär bantningsmat när man inte får äta kolhydrater. mmm så gott det är! ;)  Men de gick fort att göra så det var väl bra,
Ska cykla ner till hallen igen för vi ska sälja lotter på matchen ikväll, tänk att de hade blivit vår tur igen. :/ Men man får ju iaf se lite hockey och jag ska kolla in nummer 31 i färjestad ikväll, sara säger att han är rätt najs faktist^^ haha..


tack och hej.


/china.

2009-01-18 @ 21:41:02
födelsedagen.

Hello,

Dagen började med att man blev väckt vid 02.50 av att man fick sms av larre.. haha man kan ju undra vad hon gjorde vid den tiden ;) aja..sen hade jag lite svårt att somna om faktist.
 Bussresan upp till leksand gick faktist riktigt bra, inte alls så jobbigt som jag trodde att de skulle göra. Sov en stund och sen blev de mest och kolla på oth faktist :) Träffade sen sara i leksand, hon hade först gått och sjöngt "ja må hon leva" för linn. hon tycker att jag och hon är så lika så hon kunde inte se skillnad ^^ haha. Matchen vann vi ju också med 5-2 så det blev en bra present. Fast vi spelade inte en av våra bättre matcher direkt tror jag..inte i första och tredje perioden iaf. Tur att vi gjorde så många mål i andra att de inte han ikapp. Fick ju spela en hel del idag också, grejt grejt!
Fick ju en present av sara sen också, en leksands tandborde, kommer passa riktigt bra i mitt badrum.. den kan hon få låna om hon kommer ner nått :D
Sitter på bussen på väg tillbaka till linkan nu.. såklart så har man köpt med sig godis som jag faktist inte ens är sugen på.. och varför köper jag jämt så mycket godis,, har ätit två saker sen tog de stopp.. kul liksom.
Hela familjen har såklart ringt till mig ikväll och pratat, sen fick jag ringa till mormor och morfar och tacka så mycket för pengarna ( som jag inte ens vet hur mycket det är) haha.

Vi kommer väl tillbaka vid 1-2 tiden kanske, blir ju att åka hem och sova eftersom jag ska göra en tripp till motala på morgonen sen.

skepp och hoj.

2009-01-18 @ 09:02:22
20 år :D


Tänk att det är min tur att fylla 20 år idag :D



2009-01-17 @ 22:00:47
sista kvällen..

Godkväll alla,

Malin och Virre var här som planerat, blev lite våfflor och en jädrans mycket snack. skönt att kunna snacka av sig lite (: Sen kollade vi iaf på körslaget där virre "visste" att de inte var någon mening att kolla på, robban wells skulle vinna allt, men ack så fel.. han åkte ju ut! Själv tycker jag att hanna lr erik skulle dra.. men svenarna tycker väl inte som mig.

Nu är de bara två timmar och 40 minuter kvar av mitt 19 årliga liv..sen blir man 20. Uscha så gammal jag känner mig, känns ju inte alls som om de var länge sen man var typ 14. haha men tänk va mycket man kan göra när man är 20.. och inget körkort har man heller.. fördjävligt alltså. haha!
Min familj skulle iaf ringa på bussen imorgon när vi åker upp till leksand och sjunga för mig, sådär lagomt trevligt när hela laget hör ^^ aja, men lite skönsång ska de väl också få höra sådär på morgonen :)
Tårtan kommer på måndag, orkade liksom inte ta med någon på bussen^^,

Ne nu ska ja ta och göra mig i ordning, ska ju möta virre vid kvart över åtta, så det blir att gå upp tidigt.

/ china.

2009-01-17 @ 12:45:02
lördag

Hej,

Somnade inte förän halv 3 inatt då en kille höll mig vaken med sina sms..sen blev man väckt vid kvart i sju av sms från madde också, Känner mig riktigt glad idag, ska ta mig en tur med snabeldraken om en stund, inte för att man blir så himla glad av att damsuga men de kan behövas. mallan ska ju komma hit sen och äta våfflor (:
Brorsan ringde förut och snackade lite, haha det var ju inte igår som han brukar ringa till mig direkt, och jag förstod inte från en början att de ringde då 6 little eggs låten gick igång.. trodde att de var nått annat, snacka om man har nostalgi av den låten..lyssnade på den hela tiden förra året i vårt omklädningsrum + att vi hade den när vi spelade semi på hovet.

Blir en tidig kväll ikväll då vi har samling kvart i nio imorgon.


/china.


2009-01-16 @ 23:48:22
Over the hills and far away

Godkväll,

Idag gick träningen helt okej faktist.. lr den gick inte bara okej den gick riktigt bra.. jag vet inte om det är för att jag ska få lira på söndag, men antagligen är det det (: känns så himla roligt..får hoppas att de bara inte är något byte bara :P  
Efteråt hade vi överkropp, såklart körde jag med mallan som vanligt, idag var de ganska tungt på den fronten för min del, haha. blev inte många i dips lr mycket när vi skulle köra i bänk, men kraften kommer snart tillbaka till en hoppas jag :)
Vi, ( jag, grahn, virre, anna, clause, fanny, malin, iveta) åkte sen till mallans och ivetas ställe och där blev de pannkakskalas för hela slanten. Tyvärr orkade jag bara två st men de var gottinamnam med sylt och glass på, sen provade jag den nya med nutella på också.. det var också rätt så najs faktist.. lite för sött bara. ^^
Vi hade ju såklart också köpt oss lite candy så det blev de också till let´s dance. såg bloggarn dansa och jag kan ju själv inte påstå att jag tyckte att det var så himla bra. Vi kollade också på någon hockeycamp film då dempa och clause var med, haha så söta :p

Nu ska ja ta och göra mig iordning,

/china.


2009-01-16 @ 11:51:48
I´ve got dreams to remenber.

Hello,

Idag fyller Lina 18. Grattis till henne :D

Idag ska jag rengöra simons burk, han är värd att få lite rent och snyggt faktist, annars lär han kanske bli lite deppad och det vill jag ju helst inte.
Ikväll är de is och styrka också,hoppas att de går bättre än igår på träningen.. annars vet jag ju inte vad jag gör ^^




På söndag har vi leksand borta, bara att vi tar nya tag och ge allt hela matchen.


2009-01-15 @ 21:34:47
mirakel kan hända tydligen.

Hello,

Var en sväng på stan idag för att kolla om jag kunde köpa några fler av örhängerna jag fick av min lillebror i julklapp.. jag fick bara 4 st.. och eftersom jag har 6 hål så måste jag köpa två till..men när jag kom på stan så glömde jag ju bort att kolla de som jag var där för, haha.. så det blev lite shopping på monki istället.. de har ju rea på hela ungefär butiken så det blev en lång tischa och en klänning för 180 istället för 380. gött. (: Fanns så mycket mera jag ville köpa, men jag har andra planer just nu än att spendera de på kläder :p
Var is idag också, gick verkligen sämst.. vet inte vad jag höll på med, så tråkigt att man har såna träningar ibland.. så jag fick ta ut allt på de 30 intervallerna vi spang efteråt.

Nu ska ja ta och göra mig en kopp te och kolla på filmen på trean, cake tror jag den hette^^,






Det har tydligen skett ett mirakel

2009-01-15 @ 13:26:13
ingen rubrik.

Hello,

Inatt var det ingen skönsömn direkt, vaknade av att jag grät i sömnen av att jag drömde om min farmor, uscha sen kunde jag inte somna om, saknar henne så mycket. Så jobbigt när man tänker på sånt och sen går det ju bara inte att få ut från huvudet.. somnade iaf om och började drömma om att jag sköt min kanin med spikskott( om det nu finns nått som heter så?)  vaknade också då av att jag trodde att jag bar honom. Varför skulle jag drömma om allt dött inatt för? tyckte att de var så jobbigt så jag gick upp och dracka lite vatten och satt och kollade på tv nån timme.. himla intressant faktist. :/
pappa ringde och snackade lite med mig förut, och nu måste jag ta och göra något vettigt..

/china.

2009-01-14 @ 20:47:40
What could have been

Godkväll,

Spänsten gick riktigt bra men gud va jag kände i låren direkt efteråt, haha.
Vi hade fysmöte sen med vår tränare hanna och a-lagets fystränare lasse. Vi gick igen hur vi ska lägga upp styrkan nu i vår och jag tror faktist att det kan bli riktigt bra. Var faktist väldigt lärorikt att lyssna på dem, eftersom jag själv har hört en massa annat. Nu gäller det bara att hela laget tror på det här så fixar vi det nog (:
Efteråt fick jag ju massage, och den vanliga kommentaren jag får av henne är " ja du är ju nästan lika stel som vanligt" haha, men jag och jeanette har kommit fram till att jag är så stel i ena sidan att jag får ont i den andra, och det är nästan jämt vänstersidan jag är (mest) stel i.. så allt det onda kommer på höger. Så nu gäller de att man blir lite mjukare tror jag så att man inte behöver ha ont längre..


Nu ska ja dricka mitt favorit te mild vanilj och ta en apelsin.


/china.



Update:

Satt och kollade runt lite på kanalerna och hamnade till slut på trean där det är nån film, rätt som de var så är psyk-derek från oth med. Fick värsta återblicken när han står sådär alldeles blodig och sånt. uscha ibland vill man inte få såna återblickar, men han är ju rätt söt måste jag säga ^^

2009-01-14 @ 16:35:27
Something I can never have

Hello,

Idag blev som en av mina andra dagar när man inte har något jobb.. man träffar madde eftersom hon inte heller har något jobb ^^ vi var lite på stan, jag köpte ett nytt halsband till mitt konfirmationskors och så köpte jag en tunika på monki eftersom det var rea där, kommer bli perfekt till sommarn (: jag och mädd drog sen till snabbt och gott och käkade lite tacos, där blev vi bjudna på fest av två killar. haha halv två på en onsdag. Antingen hade de slagit vad om att den ena inte vågade fråga oss de, lr så var de helt enkelt inte normala, vi skulle iaf, lyssna på fin musik och dansa lite, lät ju väldigt lockande. haha.
Vi började prata om vad som hände på yran och alla tokigheter som hände där, haha glassboxsvältning, lite strul här och där, norskar som sov med oss m.m. så himla roligt vi hade där.
Jag och madde ska också börja skolan igen, då kanske vi får studiebidrag har vi kommit fram till, det ger ju oss några pengar iaf.. så vi ska åka till motala och höra om man får läsa några kurser :P Det kommer bli grejt.

Nu ska ja åka och ha lite spänst med madde och nora innan vi har fys möte, sen får jag väl köra lite överkropp innan min massagetid.


/china.

2009-01-13 @ 22:55:21
gameday

Hello,

Förlust med 6-2 borta mot segeltorp..synd att de ran iväg i sista så mycket, vi hade ju chanserna att ta ikapp där i sista perren men det blev ju inte så. Själv gjorde jag en 100% insats på bänken, känner mig nöjd därifrån. fick inte blodstopp i mina fötter som jag brukar få så det var väl positivt. Sen var jag kanske inte sådär allmänt peppande, så det får jag nog ta med mig till nästa match och ändra på.. nått negativt ska man ju ge sig.
Blev eldorade köttbullar med pulvermos sen till middag men inte är jag bitter för de.
Träffade fia också, hon åker med oss i bussen nu så jag ska nog ta och gå bra och snacka lite med henne tror jag. har ju inte sett henne på jättejättelänge!
Hoppas vi stannar snart för jag är sugen på en juice.

/china.

2009-01-12 @ 16:52:29
Somewhere a clock is ticking

Funderingar...


Ibland undrar jag hur mitt liv skulle ha sett ut om jag inte flyttade hit ner, utan gick kvar gymnasiet hemma i Östersund. Jag hade förstås inte träffat alla underbara människor som betyder väldigt mycket för mig, men det skulle ändå ha vart roligt att se vad man skulle göra.
Skulle jag har fortsatt att simma, skulle jag lira hockey i brunflo lr så kanske jag skulle ha flytat någonstans för att satsa på golfen. Jag saknar golfen, saknar att tävla så som jag gjorde tills jag var 15. Då hela sommaren spenderades på banan och jag verkligen kände mig bra. Förra året spelade jag en gång, en gång!! Och det var här i linköping på sponsorgrejen, då hade man inte rört en klubba på ungefär 1,5 år.  Fast man har ju kvar känslan iaf, det visade ju tävlingen på.. lr så var det klubborna som var magiska. Ska verkligen försöka lira lite i sommar, det är så roligt att tävla med alla tanterna som man gjorde när man var yngre.
Jag saknar simingen också, otroligt mycket. Det var verkligen mitt liv. Det var så annorlunda från allt annat, på tävlingarna gick vi upp vid 5-6 för att äta tidig frukost och sen snabba oss till badet för att simma insim innan tävlingarna började. Jag älskade att stå där på pallen och verkligen koncentrera sig på att startpipet skulle gå, en så skön känsla att ge allt under de minutrarna som man simmade och sen släppa det direkt och gå in i sig inför nästa lopp. Så många badhus man har varit i under sitt liv..och den kroppen man hade så, haha den kommer man nog aldrig att ha igen.. så vältränad som man var då.
jag saknar mina vänner i simningen så mycket, tyvärr har man ju inte direkt någon kontakt med de längre, men jag vet att amanda och catherina, mina bästa kompisar alltid kommer att ställa upp för mig, och jag kommer alltid att ställa upp för dem också!
Ibland vill man bara spola tillbaka allting innan man flyttade och leva så, fast nu har jag valt det här och det är väl mening att jag ska bo här eftersom jag har vart här i nästan 3 år.




är jag lycklig?

2009-01-12 @ 12:11:38
Truth, bitter truth

Hello,

Det är så sjukt tråkigt på dagarna nu, man gör ju inte ett piss.. inte kommer man få ett jobb heller som de så mycket snackas om. Tur har man väl som har en mamma och pappa som tjänar bra som kan lägga ut alla pengar.
Kan ju inte gå utan jobb tills den 22 mars, det går ju bara inte....

Imorgon har vi match också, borta mot segeltorp. Undra om man får sitta på bänken lr om det blir läktaren?

På onsdag ska ja få massage, det är väl de som jag ser fram emot just nu.

/china.


2009-01-11 @ 19:45:27
Truth doesn´t make a noise

Tjobre,

Matchen idag losade vi med 2-5, fast jag gjorde två ass så det var väl bra de. Kunde ju inte direkt förvänta mig att jag skulle lira på topp efter allt det här.
Är helt slut nu, orkar verkligen inte göra nått mera ikväll än att ligga i soffan och kolla på top model avsnitt som man redan har sett förut.
Jag har också fått ont i högra skulderblad, har haft ont där förut och de gick över efter någon dag så det lär väl de här också göra förhoppningsvis. Det lär väl vara någon knut lr nått sånt som ligger lite dåligt till och trycker.

IDAG FYLLER VIKTOR 20 ÅR OCKSÅ,  GRATTIS GRATTIS! :D
och det är bara en vecka tills jag fyller 20 :D

har inget mera att tillägga idag.

/china.

2009-01-10 @ 23:06:35
You can´t always get what you want.

Hej.

Idag skulle ja vara med virre och madde var de tänkt, men efter nio gången jag ringde virre började ja ge upp faktist.. men madde kom hit iaf och hon hade med sig simon, så nu bor han hemma igen (:
Vi drog iväg till ishallen och kollade på när lhc mötte rögle. matchen slutade 3-3 och det måste nog ha varit den seriöst tråkigaste matchen någonsin jag har kollat på. både madde och jag somnade nästan, det var ingen fart, och alla spelade allmänt dåligt. uscha så tråkigt de var att kolla på. Som tur hade jag och madde varit och köpt lite godis, så man hade ju nått gott iaf. :)
Drog hem till lina sen och lirade hennes ny inköpta rockband. Kingen man är på guitarren alltså, skoja inte! haha.
Fick världens nästäppa när jag lirade, måste väl ha andas konstigt med näsan lr nått när kag lirade, var väl så koncentrerad lr nått sånt.. jobbigt värre när jag skulle gå hem från lina iaf och inte kunna andas med näsan.
Sen precis när jag skulle gå ringde ju mamma och frågade vad jag hade varit med om idag eftersom jag inte hade ringt nått hem,( brukar ju i vanliga fall bli ett antal samtal hem per dag, och de roligaste är ju om pappa jobbar på arlanda och mamma är hema i ösd för då får man ju ringa extra mycket) vi snackade iaf hela vägen hem så man behövde ju liksom inte gå "själv" nått alls.
Hemma blev de direkt  till soffan och slöa lite, kollade runt på några kanaler, har ju dock inte direkt de bästa här.. men både på trean och femman var mr Bean på tv, på trean var det Johnny English, tror jag den heter? och på femman var det teknat bean, så tråkigt. Sen började det nån polisfilm om world trade center också, och det  var ju inte så mycket att hänga i julgran precis. Så jag fick ju bli tvungen att resa på mig och hämta säsong 2 av one tree hill och när jag ändå var uppe tog jag med mig 3 passionsfrukter också, så min kväll ha varit oth och passionsälsklingar.

Imorgon blir de match mot HV71, hoppas de går bra. Och så fyller ju viktor 20 också :D
madde, ska vi inte ta oss en tripp ner till ljungby trotsallt? ;) haha.

/china.

2009-01-09 @ 22:30:48
The game that play us.

Godkväll,

Idag blev de städning, städning och diska. Himla roligt dag.. sen har jag såklart kollat på lite oth också (:   Har kommit på vad min favorit sallad är också idag, avokadeo, tomas, baby spenat och champinjoner. snacka om att de blev gott, sen behövde jag inte äta nått mera efter de med min superpasta!

Träningen idag gick bättre, kanske de börjar lossna lite för mig nu, får hoppas på de. Man var ju iaf död efter träningen..men tro inte att de var slut efter de, när isen var klar var de bara att dra på sig shorts och brallorna och dra upp och springa 30 st. 30*15 intervaller. jag kan då berätta att efter de hade emma bäckström ganska ont i vaderna, plus att hon var jättetrött och helt ner svettig! mysigt värre.

Åkte förbi hemköp på vägen hem och köpte 6 st passionsfrukter, tror att det är min svaghet. har seriöst aldrig ätit någon godare frukt än de, kan äta hur många som helst. har blivit hela 9 st idag ^^ haha. hoppas att magen inte börjar må dåligt inatt ^^
har kollat på lets dance nu ikväll också, sådär vuxet jag vet.
Skickade ett sms till "mitt ragg" enligt virre också och frågade vem den är och varför den ringde mig inatt.  Efter två sekunder så ringde ju mobilen och det var ju "ragget" Snackade lite med dem, ( ja de var två killar minst) göteborgare, hockeyspelare, troja-ljungby.
hahah söta pojkar som inte vågar berätta sin ålder utan säger att de är 90or och lirar med a-laget, men att jag sedan får reda på att de är 92or. ( om de nu är sant) de kände iaf ruuska. De skulle ringa tillbaka sen sa de eftersom de tyckte att jag verkade så trevlig + för att jag lirade hockey. Får väl se om de blir en repris från igår då, man kanske inte ska gå och lägga sig innan kvart över ett?

aja, jag tror nästan att jag ska gå och sova, ringer dom så gör dom de, får väl se om man orkar svara lr inte.

/china.

2009-01-09 @ 09:28:05
ring ring...

Godmorgon,

Inatt så vaknade jag att mobilen ringde, trodde att de var alarmet men när jag ska stänga av den så ser jag att det ringer, klockan kvart över ett och eftersom jag är så dum och inte trycker bort samtalet ( som kommer från ett okänt nummer) så svarar jag ju.. "hej det är markus i linköping, vad gör du?" " hej det är emma, jag känner ingen markus i linköping, va fan tror du att jag gör..klick" Sen efter de så kunde jag inte somna om, trodde att de skulle ringa igen.
Kollade nummret imorse och det kom från nån lena i partille, hahah!
Sen blev man ju väckt av pappa vid åtta som ville snacka lite, så det blev inte nå mera sleeping för min del. :/
Har ätit frulle och nu ska man väl ta och göra sig iordning lite..

/china.

2009-01-08 @ 23:27:22
Has changed

Hello,

Träningen gick sådär idag iaf isen, jag vet inte vad det är som händer här nere. Hemma går det skitbra och så.. men när jag kommer hit känns de som om man backar flera steg, och inte är det för att jag tycker att det är tråkigt.. nej nej. Hm, får ta en funderare på det inatt. Körde ju underkropp sen, det var ju sååå skönt att köra ben med min träningsvärk.. och nu är det ju ännu skönare. jaavisst! Var ju tvungen att åka förbi hemköp sen också, för i mitt kylskåp ville man inte kolla i, så tomt har jag nog aldrig haft. Fick äta äggröra idag till lunch, sådär mättande och bra. haha! så mycket mat hade man hemma.

När jag kom hem från träningen var man ju helt död, inte på grund av träningarna.. utan på att cykla hem. MOTVIND exakt hela tiden, men skittung väska med all maten i. Roligare stunder finns ju i livet alltså får man ju säga. En av mina avocadosar hade ju blivit lite mosad i väskan, så det var ju bara att äta upp den, sen blev de ju tre mackor och grött också..


/ en för stunden mätt china.

2009-01-08 @ 11:59:58
Every night is another story.

Hello,

Vår tredje dag i fjällen bjöd på ganska kallt väder, det var  väl sisådär -25 grader så är det inte direkt de skönaste att åka i backen. Tror jag åkte 7 åk lr nått sånt och sen var de bara att åka tillbaka till husvagnen för då hade mina fötter och ben fryst så man hade ju inte direkt någon känsel kvar.
På kvällen käkade vi på värdshuset för vi orkade inte laga någon mat. Jag och virre tog en pizza och lina någon köttalrik. Sen på kvällen gick jag och virre å bastade, lina ville inte. När vi kom dit kunde vi ha fått sällskap av några småpojkar, frågade sisådär ett par gången om vi inte kunde vara så snälla och låta dem vara med.. men att ha småpöjkan med är inte nått direkt för oss så det blev dissen för dem. Var grymt skönt att basta och skoja inte om att man var trött när man kom tillbaka till husvagnen igen.. vi hade ju valt den roliga tiden 22-23 också.
På måndagen så gick vi upp tidigt så att man kunde vara tidigt i backen, och det var perfekt väder. Så grymt skönt det  var att åka och man ville ju inte direkt åka hem. Vi gick iaf och lagade lite lunch sen kom mamma och hämtade oss. Virre hade ju skaffat jobb där uppe också, snackat med familjen om äger stället och hon tyckte att virre skulle stanna och börja jobba där. haha virre ville ju inte direkt åka hem iaf.
Var hemma i ösd på kvällen, middag och sen gick jag å virre och la oss så vi skulle orka kolla på matchen på kvällen.. men det  var ju inte ett så smart drag av oss att gå och lägga oss eftersom man blev skittrött när man skulle upp igen. Jag kollade bara de 11 första minutrarna sen somnade jag. Det var min jvm final de.

Fick ju kliva upp tidigt på tisdagen och åka upp till flygplatsen, när vi kom dit så hämtade vi biljetterna och vi kom ju inte direkt brevid varandra. Jag hamnade på 15, virre på 23 och lina på 33. :D haha. brorsan skulle också åka ner för att jobba så det var roligt att man fick säga hejdå till han också.


Idag ska ja inte göra nått alls typ, lr man har ju inte direkt planerat nått iaf. Jag kan ju berätta att jag har sån träningsvärk överallt. Hela benen, magen., jaa typ över hela kroppen.. och jag har varit här i två dagar. haha. Idag är de is och nått mera också, underkropp kanske.

/china.

2009-01-07 @ 00:25:29
tillbaka igen..

Hej,

Flög ner till Arlanda idag med brudsen, sen därifrån blev de bil med linas mamma som kom och hämtade oss. Det är väl blandade känslor om att vara tillbaka faktist, ska bli roligt att se hur det kommer att bli nu, men ändå så saknar jag så mycket hemma..saknar killarna som jag har tränat med i en månad faktist också (:
Igår blev de sista träningen med bj för min del för den här gången, och då var virre med också. Hittade lite utrustning i källaren som hon fick ha, gick ju helt okej förutom skridskorna som var lite annorlunda mot hennes egna. Men hon var duktig som kämpade igen sig hela träningen. :)

Skriver om de sistas fjälldagarna imorgon, ska strax gå och sova.
Imorgon ska ja också åka och hämta min mobil som har varit på lagning, lr ja den blev klar den andra december men då var man ju inte här så då kunde man ju inte hämta den. Hoppas att den finns kvar på telia, för den jag har ju vill jag verkligen inte ha.. inte för att den är dålig men nej tack.. det ska vara min mobil!

Har gjort våfflor till middag ikväll med virre och madde. Fick ju ett våffeljärn i julklapp och snacka om att det var bra. Är så nöjd. Goda blev de ju också!

Nu kallar sängen på en,

/china.

2009-01-03 @ 17:15:43
fjällen day 2

Hello,

Andra skiddagen och gud va skönt de var i backen idag, De har kommit minst en halvmeter igår och när de hade pistat så blev de ju perfekt. Virre lämnade in sina skidor på vallning idag och jag tror faktist att hon hade rätt  bra glid :) Vi alla drog till bydalen och åkte lite, sen rog jag och virre å käkade på fjällhalsen, lina orkade inte åka en till transportsled så hon valde att stanna i bydalen.
Fast när ja och virre hade kommit ungefär 50 meter på transportleden så märkte vi hur himla mjuk snön var, det var pudersnö. Så vi tänkte ge upp ett tag eftersom jag hade min snowbord och tror ni att de gick bra när de är alldeles platt och pudersnö? haha så jag fick låna virres stavar och fick liksom staka mig fram med dom hela vägen, då kan vi snacka om träning. Har aldrig haft så ont i mina överarmar som jag hade som jag hade idag! Sen höll virre på att åka ner för stupet, då hade de inte blivit så roligt om hon hade gjort de.. som tur så klarade hon stupet och vi åkte vidare. Efter en stund så hittade virre en stav i snön, " ÅÅ, den här tar jag" och rycker upp den.. men märker att det är en jätteliten barnstav och jag börjar ass garva, hon har kämpat så länge utan stavar. synd om henne. så hon slänger iaf stavan i snödrivan och där kan vi ju inte lämna den tänker jag så jag ska försöka ta upp den, får då bakåtvikt på brädan och ramlar bakåt i snön. Kom väl ungefär en och en halv meter ner i snön och där kan man ju säga att jag sat fast, med brädan på mig och allt. haha! virre la sig ner på leden och bara garva, höhö va roligt ;) Hon fick iaf dra upp mig och när vi äntligen kom fram så var man ganska slut ska ja säga er, har aldrig haft så ont i mina vader/skenben/överarmat någonsin. Det blev iaf soppa och äppelkaka för oss båda, och sen den roliga transportleden tillbaka. När vi var påväg tillbaka till hovde sen ville man bara dö, orkade inte böja på benen. Snacka om träningsvärk alltså!

Lina var uppe och lämnade in sin bräda på vallning och slipning så den kommer nog att bli bra :) Får väl se om man orkar åka ikväll, jag är helt trött i hela kroppen efter våran tur idag och virre är nog också ganska trött eftersom hon ligger och sover och det har hon gjort i ungefär en timme också ^^ haha.
Imorgon blir de nog ganska lugn åkning för min del, får väl se hur benen mår (:

Nu ska ja ta en godis och sen måste vi göra lite middag, idag blir de köttbullar och mos. göttans.

/china.

2009-01-02 @ 16:38:25
Fjällen

Hello,

Nu sitter man i fjällen med lina och virre :) Har åkt hela dagen lång och gud va skönt det är att vara här!
Har snöat hela dagen och det är ju bara plus eftersom de behövs mera snö här, så vi tackar gud för snön! Första åket var väl lite sisådär, man kan ju inte säga att man var direkt van heller.. men nu tusan har man kommit in i det. Virre ska låna linas bräda nu i kväll på kvällsåkningen, så man får se henne skills på bräda också, och lina som är gud på skidor vill man ju också se, så jag får försöka övertala dem båda att åka. ^^ haha.
Ikväll blir de tacos för hela slanten också, kan de bli annat är king det här?
Imorgon ska vi åka bort till fjällhalsen och äta lunch, skoja inte om de har den bästa restaurangen här i hela norrland, iaf när de gäller resturanger på fjället, gottgottigottgott. De här dagarna kommer att bli king, tänk om man kunde bo i fjällen och bara åka, de skulle inte vara tråkigt de inte. Virre har planer om att vi ska lämna henne här i bydalen så att hon kan får åka och jobba lite, undra vad peter och johanna skulle säga om man lämnade henne här, haha!

Linas väska tog också en tur på arlanda, ramlade av väskvagnen och allt, tänk om hon inte hade fått med sig den upp hit, men tur var väl de att de inte blev så, utan västan kom så fin där på väskbandet :)

Nu ska ja kolla på yrrol, sen blir de mera snowbord.

Hajhaj.

/china.

RSS 2.0