2009-11-30 @ 22:20:04
fotjäkel!


Kära bloggen, träningen gick inte helt som jag ville. Foten gjorde ont och så sköt man som en kratta. Det är verkligen inget att hurra över!
Har fått lära mig hur jag ska tejpa foten nu också, ska göra det varje dag i en vecka framöver. Hujedamig.
Skönt att vara tillbaka iaf, styrkan gick iaf helt okej. Börjar kunna göra mer och mer i bänk och det är ju skönt. :)

Lina läste tydligen min blogg, så hej lina ;)

Nu blir det snart sängen, ska upp imorgon och träffa jobbcoachen. Gud så roligt, not.

ma höres.

/china.


2009-11-30 @ 11:58:53
tillbaka igen.


Regn regn regninga Gävle.. vars är snön gott folk?

Kollade på laget igår som spelade emot aik, vette tusan vad som hände men när matchen var slut så stod resultattavlan på 0-4. Inte vår dag igår inte. Blev grillen efteråt med ida, hennes mamma och julia. Kändes som man inte hade ätit något på en helvecka. Men gott var det. 
 
Jobb på onsdag än så länge, var rätt skönt att få sova lite idag. :)

Ska försöka gå på is idag också, caroline ska tejpa foten så jag hoppas att det funkar! :)

ma höres.

/china.

2009-11-28 @ 22:07:50
sista dagen här uppe.


Dagen började med att jag, mamma, pappa och jango tog en tur till golfbanan och gick en prommis. Vi skulle leta lite bollar hade vi tänkt men eftersom det hade kommit lite snö så blev det ju inte det lättaste. Vi kom hem med EN boll.. som i och för sig jag hittade ^^ Men det blev en skön promenad iaf.

Blev en sväng med familjen på stan sen, hittade en ny snowbordhjälm till mig.. bra bra! Och så en we-tröja till victor :) Fick ett samtal från ida också, får ta och hälsa på henne imorgon när jag kommer. :D  Hoppas att hon har klarat att komma ut sängen iaf ;)

Robinson nu ikväll med glass som inte alls smakade bra. Vi köpte också spanien läsk idag på coop(fanta lemon). Men här i sverige smakade den surt och inte alls som där. BLÄ! Ne tacka vet jag spaniens läsk.






Ibland blir jag så himla less på vissa personer, varför kan de aldrig lära sig? Men man slutas aldrig förvånad som man säger.

Nu måste jag packa klart.

ma höres.

/china.


2009-11-27 @ 22:58:55
ta mig tillbaka..


.....till Gävle!

Nu vill jag ner till alla underbara igen!
Östersund är bra med allt som hör till men nu vill jag åka ner igen. Nu räcker det för denna gång. Kommer ju trots allt hem igen om två veckor.

Idag blev det 7 timmars jobb. Svinkoppor och baconinfluensa har det gått där, undra om man drabbas av de båda? Skulle ju inte förvåna mig.
Måste gå och kolla om jag får ta sprutan i veckan nu, missade ju min "dag" i tisdags då det var a-e och bäckström ligget ju inom den gränsen tyvärr. Skulle inte förvåna mig om jag får ta sprutan v.1 som det blev tal om.. då är ju frågan om man nu ska ta den.. för då har kanske hela denna epidemi gått över?

Mariette åkte ut idol precis också, kan väl inte säga att jag hejar på någon av dom. Jag är en sån som sitter och lyssnar på bidragen och tycka till lite men inte mer än så. Ser mycket hellre linköping lira emot brynäs eller någon sånt. :D

Nu ska jag gå ner och kolla om pappa har ätit upp allt godis. Han kan ju vara ganska bra på de ibland tyvärr...

ma höres.

/china.


2009-11-25 @ 16:15:49
monki är bra.

Hallu,

Idag körde jag ner pappa till ögonläkaren, han hade tänkt sig att göra en ögonoperation så att han slipper glasögonen. Resultatet blev däremot inte det roligaste, pappa såg FÖR bra på närahåll så det gick inte att göra operation på båda ögonen.. Tråkigt för honom :/ Tänk om det är så för mig också? Skulle ju också vilja göra en sådan operation.

Vi tog iaf en luch på stan och sedan gick jag runt och kollade lite i affärer. Köpte två bodys på monki, en vanlig svart och en som är lite grön/blå aktig.. vet inte vad färgen heter ^^ haha. Var iaf med lite spets så det blir finfint!

Gick hem i regnet och tog ut jango gubben på en promenad. Snacka om att det är skillnad på honom och utte. Med jango springer man fram eftersom han gasar så mycket och med utte var det så att man själv fick dra honom för han var lite seg ibland. ;D

Nu ska jag hjälpa mamma med middag och sen är jag tvungen att hjälpa brodern med sin spanska läxa och så ska jag skriva hans svenskaberättelse också.

ma höres.

/china.

2009-11-24 @ 22:23:56
hemma i östersund


E som sagt hemma och "vilar" upp mig..
Foten börjar bli bättre så det är ett +.

Imorse tog jag och pappi en sväng till maxi och handlade lite, jag fick köra vår nya bil :D :D
Lite skillnad nu när det bara är gas och broms och man vill hela tiden trycka ner kopplingspedalen men efter ett tag så gick det riktigt bra ^^ haha
Var också uppe på elgiganten och kollade lite, en ny mobil i julklapp skulle sitta fint :)

Vicke lirade innebandymatch som jag och pappa hamnade på i Torvalla nu ikväll. Victors lag utklassade dom andra med 12-1 och victor fick stänka in en pinne också! Bra jobbat brorsan.

Imorgon ska jag gå ner på stan och kolla efter klipptid, känner att det är dax att göra något åt frillen. Man kanske hittar något annat fint också, på monki tex?

Nu blir det sängen.

ma höres.

/china.



2009-11-22 @ 22:13:28
091123

KING KING KING! :D

Det kan vi sammanfatta gårdagskvällen. Vid tio får man ett sms om man inte vill joina några bruds som ska ut och shake some moves. Klart som korvspad att man gör det, snabbfixar sig och sen springer man dit. Det värsta är att jag inte ser att det blir en kant och kliver snett så att jag nästan dör. Tror att foten är bruten men inte mer med det.
Vi träffade madde östling en sväng och hon skjusar så snällt ner oss till goya där vi blir hela kvällen.
Handfat som lossnar och vi har allmänt superroligt! :D
Kommer hem vid 04.14 och somnar som en stock.
 
Vaknar vid 09 och känner att foten inte alls mår så bra. Kollar och det enda man ser är att den ser ut som en ballong. Inte bra! Drar på mig kläderna och hockeytofflorna( får inte på mig några andra skor) och åker till ishallen för att be a-laget kolla på den. Glenn var upptagen så jag tog en sväng till mina vänner som man var ute med igår. De ligger däckade och har nog sovit hela dagen ^^ haha.
Hon i j-18 kollade iaf på foten och det blir ingen hockey i veckan. Inte bra inte.

Fick deppretion och åkte tåget hem till Östersund. Kan ju ändå inte gör nått annat än överkroppsgym och det kan jag köra här hemma.
Får väl se hur länge jag blir nu.
Pappa har bokat julbord på golfbanan i stugan på lördag och sen hade vi tänkt åka och kolla på timrå-LHC :D
Kan nog bli ganska bra det här ändå.

ma höres.

/china.

2009-11-20 @ 22:24:04
091120

Goddagens,

Idag har det varit storstädning som heter duga! Snabeldraken har varit i farten precis överallt och sen blev det också lite moppning här och där. Nu luktar det blommor i alla rum och på toan. Varför har man inte det alltid såhär fint?

Träningen blev lite konstig, halva gruppen hade a-lags spelare där som fixade med teckningar och det gav nog dem ganska mycket medan vi backar fick hålla på och värma målisarna i en halvtimme.
Imorgon åker vi förresten också till västerås och spöar skiten ur dem!

Sen har bergarna i bergsjö valt att lämna oss och flyttar till enånger istället. Nu kommer inte bergsjö att bli sig lik, kommer inte alls vara lika roligt att vara där längre. Linn och Niklas har man ju känt sen man var pyttepytteliten ungefär!

Nu vankas sängen,

ma höres.

/china.

2009-11-19 @ 12:54:23
091119


Lukten av nybakade scones vaknade man till idag, elin höll på att fixa lite innan sanna kom och de började plugga. Känns rätt skönt att inte behövs plugga eller nått sånt!

Matchen igår gick inte så bra, vi losade med 7-0! :O herrejesus. Men så är det ibland. På lördag tar vi västerås borta, jajamensam.

På tisdag är det också dax för svinsprutan, undra hur länge man blir sjuk av den då?

Om en timme är det dax för cooper också, emme och joa ville ha hjälp av mig, får väl dra hela loppet som vanligt ^^ haha. Man kanske kan göra personbästa? Får försöka med det.

ma höres.

/china.

2009-11-14 @ 22:04:35
091114

Tjoho,

Match mot Lhc idag som slutade med förlust till oss, tråkigt men så är det ibland. Bra spel i två perioder och sen blev det dipp i sista och det funkar inte. Men vi tar hanhals imorgon! :D
Träffade folk från gamla laget och det var trevligt. Saknar de faktiskt lite.

Har blivit rockband nu ikväll med julia, :)

Snart blir det sängen, ska se klart på filmen på trean först.

ma höres.

/china.


2009-11-09 @ 11:52:12
091109


Slängde sju av mina baddräkter igår som jag hade när jag simtävlade, var lite jobbigt att slänga dem fastän man inte håller på och tävlar längre. Men de hamnade iaf i soporna och det blir nog bra de. Undra hur det hade vart om man hade fortsatt?

Åkte ner hit igen igår kväll, höll på att dö av värmeslag på tåget.. så otroligt varmt. Julia och susie kom och hämtade mig så jag behövde inte åka buss hem. king!

Fick åka på kvantum och handla lite imorse, kom hem och märker att man har glömt sina vantar på affären. bra :( så det var bara att cykla tillbaka och leta, hittade dem som tur.. eller det var nog någon som hade lämnat in dom till kassörskan.

Ska ta en tur med snabeldraken på sitt rum nu tror jag..

ma höres.

/china.




2009-11-07 @ 23:44:42
091107


Hamnade hemma i Östersund igen, jobbade i torsdag på montessoridagiset och sen tog jag tåget hem hit. Blev jobb på mammis dagis igår med malin :D På dagis har det också kommit svinis, tror de.. känner sig måttligt glad över de. Skulle inte förvåna mig alls om jag råkar få det. Kan man få ta sprutan lite tidigare?

Idag blev det allmänheten med victor, ny klubban fungerar riktigt bra. :)

Imorgon tuffar tåget ner till gävle igen vid 17, man kanske ska ta sig en tur på monki innan dess..om det nu håller öppet. Det vet man som sagt inte.

Nu blir det nog sängen, känner sig ganska trött.

ma höres.

/china.

2009-11-03 @ 20:33:46
nytt dagis igen.


Jobb idag igen, dock på en ny förskola.. en montessoriförskola. Var lite roligt att se hur de jobbade med barnen mot en annan förskola och jag skulle nog ha velat gått på en sån om jag var liten.
Men solsången var king och jag är nöjd att jag hamnade där :) Ska vara på regnbågen på torsdag också.. sen efter de blir det att springa till tågstationen och ta tåget hem till östersund. Sen väntas jobb på fredag uppe på mammas dagis :) Skönt att få ihop lite pengar känner jag nu.

Imorgon ska jag åka och lämna in försäkringspapperet så att man får in lite pengar därifrån, sen ska jag också ta hand om diskberget som jag har samlat på mig :/

Tänk att det redan har blivit november, om bara några veckor är det jul känns det som!

ma höres.

/china.


RSS 2.0