2011-03-29 @ 19:55:56
2011-03-29


Snart slut på mars, herregud var tiden går. Om en vecka så åker jag till Spanien också.

Blev väckt imorse att jag behövdes uppe på dagis, bara ta på sig och åka upp. Jobb imorgon också och då ska vi med storbarnen till polisen. Det är nog jag som ser fram mest emot de eftersom det är min dröm! Är avis att Arvid både har sin mamma och pappa där haha.

Var och kollade på två lägenheter nu ikväll också, den ena bättre än den andra men ingen perfekt förutom den första som jag budade på som blev tok för dyr. Imorgon kommer förhoppningsvis pärlan som blir mitt nya hem! Hoppas hoppas.

På torsdag åker vi ner till Nyköping för att ta farväl av mormor, inget jag ser fram emot men som måste göras. Ska bli skönt att träffa alla i släkten också.

Blev sur att det inte var nått halv åtta hos mig idag, vem bryr sig om fotboll som det visade sig vara på fyran istället? Halv åtta hos mig halv tio på kvällen? Får väl funka de också.

Kanske dax att fixa gymkort också?

ma höres.

/emma

2011-03-26 @ 15:47:05
2011-03-26


Var ner på stan idag en sväng med mamma, skulle kolla om man hittade några par brallor men inte då. Får åka ner på måndag om det inte blir jobb och kolla istället..mycket lättare när man går själv tycker jag.

Sen drog hela familjen ut till F4 på restaurang murklan där det serverades kakbuffé. Kladdkaka,morotskaka, olika tårtor osv osv. Herregud! De tog 15 öre/grammet så inte blev det speciellt dyrt heller.

Har också hunnit med en sväng till golfhallen med Robin och Victor. Måste träna lite eftersom jag, pappa och Robban åker till spanien om en och en halv vecka!! :D :D

Just nu spelar mitt älskade Brynäs mot MODO i Norrköping, hade så gärna velat vara med. Heja Brynäs!

ma höres.

/emma


2011-03-25 @ 21:01:38
2011-03-25


Hejdå Gävle, Hej Östersund.

Alla mina saker är för tillfället nere i källaren nu. Förstår inte hur jag kan samla på mig så mycket skit som jag inte använder, pryltokig tror jag nästan att jag är. Fick som tur var Corre att köpa min gamla soffa så den slapp vi ta med hem igen, det hade ju inte funkat..vart skulle vi ha haft den?

Annars då, jotack finfin. Ska ut och hämta storbrorsan på flygplatsen om en halvtimme..såklart jag som får göra det eftersom mamma och pappa ville festa till det med lite vin till maten. Men inte klagar jag inte, känns toppen att få träffa brorsan igen.

Blir nog inge fjällen i helgen, stormvindar är inte de skönaste vädret att åka i.. och det känns ju lite onödigt att åka upp och sen sitta där och kura i husvagnen. nejtack!

Ska gå och hämta några mintchokladbitar nu som pappa brukar sno med sig när han fixar flygplanen. Seriöst den godaste chokladen ever. Ibland har man tur som har en pappa som jobbar med flygplan.

ma höres.

/emma



2011-03-21 @ 18:27:51
2011-03-21


Gävle mina damer och herrar, mycket mindre snö och varmare än i Östersund.

Mindre kul är det när bilen är nytvättad och man kommer ner och ser en brun istället för en koralfärgad ungefär. Tog ett stopp i stugan också för att se hur det såg ut.. och där hade snön förstört hela verandan, inte bra inte.
Lunch hos Julia och sen har jag bara packat och packat. Tjejerna har träning tjugo över sju så jag tänkte gå och joina dem lite, saknar allihopa.

Nu ska jag börja städa alla klädskåp.

ma höres.

/emma


2011-03-20 @ 21:49:47
2011-03-20


Oj så trött jag är.

Körde en spontanhelg till Sundsvall där det väntades distriksturnering för norrland. Norrbotten, västerbotten, ångermanland, medelpad och vi jämtland/härledalen. Vi blev de stora torskarna som alla andra år, men lika glad är jag för de för jag fick träffa mörten i västerbotten och så fick man lite 4 matcher också. :)

Fick mig ett slagskott på båtbenet i högerhand, fattar inte hur jag lyckas ibland..så nu har man ju sådär lagomt ont i handen. Typiskt att man är rightare ibland.

Bil hem med nälden-kajsa och pannkakor med grädde och sylt i Bräcke.. man har haft det sämre må jag säga.

Imorgon styr jag bilen ner mot Gävle. Lunch hos jullanbullan på pinnmo 22. Kanoners!
Ska bli skönt att sova i min säng också. Har saknat dig pinnmo 6 ganska sådär mycket.

ma höres.

/emma



2011-03-16 @ 22:44:07
2011-03-16



Brynäs ute ur SM-slutspelet, känns tråkigt..riktigt tråkigt! Var väl kanske på ett ganska billigt sätt också. När de kvitterade till 3-3 så kändes de väl ändå som de kunde hålla de i 1.30 kvar eller vad de var.. så gör tre spelare nån supertabbe och släpper in en gubbe som får åka in på sidan av blå, drar nån handledare, greiss är uppe och köper korv fastän ingen skymmer och slutspelat är ett faktum.
Värdelöst.

Var ute och åt med familjen idag också, lyxade med både förrätt och varmrätt. Jomantackarja.

ha höres

/ emma

2011-03-15 @ 22:25:59
2011-03-14


Igår fyllde storbrollan år, 24 jordsnurr som man sa när man var liten. Ingen liten kille nu mera alltså.
Jobbar bara halvdagar nu eftersom jag har fått jennys halvtid. Bättre än ingenting är det såklart.

Imorgon ryker frillan också, ska bli skönt att få göra en förändring. Vill inte vara mörk längre, ljustljustljust ska det bli. Tusen slingor och så blir det lite klipp på topparna också. De ser just nu lite döda ut.

AIK rörde om i smeten också, hockeysverige var nog inte direkt beredd på att de skulle slå ut HV71 med 4-0 i matcher. Hatten av för AIK. Nu är det bara att hoppas på Brynäs!

På måndag kör jag ner själv till Gävle, hur ska de sluta?

ma höres.

/emma

2011-03-10 @ 18:43:55
2011-03-10


Hej hej hej hej hej.

Skönt det är med sportlov, massa mindre ungar på dagis så det är rätt göttmos att jobba. Imorgon har vi ett barn, haha.
Ska också ta 45an mot Mora imorgon, kliver av i Sveg där man sedan ska vidare på lördag till Falun med deras damla föra att spela cup. Roligt att de ringer och frågar om man ska med och lira lite.

Annars då, jotack kollade på lägenhet idag igen, nummer 5 på listan. Blir nog inget bud endå..var inte riktigt vad jag ville ha. Så det är bara att leta vidare.

ma höres.

/emma


2011-03-06 @ 20:47:24
2011-03-06


Hejsan hallå alla monsterdiggare,

Sitter uppe i fjällen med mamma och victor.
Drog några snygga moves med brädan idag. Var lite ovant med nya bindningen eftersom den sitter så mycket hårdare om foten än den gamla men när man väl hade gjort några åk så funkade det prima vara. Backarna var supersköna och inte mycket folk. Har jag sagt att jag gillar att vara här uppe?

Nu ska jag kolla på time out och sen blir det sängen, ny dag med nya åk imorgon.

ma höres.

/emma


2011-03-05 @ 17:07:55
2011-03-05


Goddagens,

Känns som klockan är typ 12, men icke sa nicke.. slog precis 17 och vad har damen gjort idag? Jo vid åtta väckte hundarna mig, ut och sen hem och sova till 10. Käka och ut med hundarna igen, sen kom maria och jag, hon och vickepicke drog oss ner till Storsjön där det skulle vankas hockeymatcher. Först lirade sponsorlaget som DIF:s veteraner och sen vid 14 kom de stora grabbarna in, Mats Sundin, Börje Salming, Micke Renberg och massa andra. Släng dig i väggen kjella och jens nordin. Ni är en fjutt i rymden mot dessa. Hade de inte blåst hade de varit kanon. Man kände sig som en istapp så det var väl lite minus kanske. Var också med och försökte vinna en signerad NHL-tröja med allas autografer..det hade varit nått.

Nu tänkte jag gå och kolla på film., när man har varit ute hela dagen i total storm så har man förtjänat de.
Var på hemmakväll igår efter att jag och vickepicke hade varit och käkat på kina så nu har jag några toppen filmer här hemma.

först ska dogisarna få mat,

ma höres.

/emma

RSS 2.0