2010-08-31 @ 22:27:46
tisdag.



Vem spelar kuduro - låten som spelar om och om igen i vårt omklädningsrum.

Spelade golf idag med Niclas och Patrik, eller ja vi slog på rangen. Kändes iaf riktigt bra så det är ju ett plus. Blev sen hem och skynda sig att laga mat innan man drog till skolan.
Träningen idag behöver vi inte prata om, såsåsåsåsåsåså värdelöst! ojojoj
Slagskott på foten fick man också, skönt de kommer att kännas några dagar nu då.

Imorgon ska vi några i laget åka i mjukis klockan 8 i läkerolen. Ingen sovmorgon här inte. Sen drar vi vid 15 ner mot Stockholm och lirar match. Kung! :)

Missar dubbellektionen i biologi, ajaj. Men det är smällar man får ta!

Nu väntas sängen,

ma höres.

/emma



2010-08-30 @ 11:18:16
inlineshockey i spanien


En rolig sak som jag fick igår var en inbjudan att åka ner till spanien/torrevieja och lira inlineshockey i deras damlag. haha njaa jag vet inte riktigt, är ju inte direkt lika roligt som att åka på isen som att spela på golv med orange plastpuckar. Om nått år kanske.

Annars idag händer de nog inte så mycket, det regnar ute så det är inte de roligaste vädret :/

ma höres.

/emma

2010-08-29 @ 11:09:18
träningsmatch mot Hille.





Idag är det första träningsmatchen för den här säsongen, oj så taggad jag är!

ma höres

/emma


2010-08-28 @ 12:46:20
lördag.


Börjar känna av en förkylning, inte inte inte bra!
Match imorgon så jag hoppas till Gud inte han vill mig något illa och låter inte detta bli värre.

Igår var de tänk att man skulle ut med de andra i laget, men efter att man hade vart hos angelica och joa så kände jag att de inte var rätt. ont i huvudet och kli i ögonen är ingen partykväll. Så det blev bilen hem med backman och en ipren + sängen.

Idag är de tvättdax, så jag har de jag gör med idag. Sen tappade jag mitt solpudet i badrummet igår så jag har en skön brun nyans på golvet så det blir nog en damsugning och moppning så behöver inte mina strumpor få en ny färg.

nu ska jag kolla på djursjukhuset och tycka synd om alla djuren.

ma höres.

/emma

2010-08-24 @ 22:53:54
regn regn regn


Regnet droppar har de varit idag, så tråkigt när man inte kan göra någonting förutom att sitta inne.

Hade två lektioner idag, känns så otroligt oseriöst på något sätt. Får väl hoppas att de blir bättre.
Imorgon ska jag på utflykt med biologin, vi ska till Hille och kolla bergarter, låter väl himla spännande. Att få se moränens skillnader är något som jag alltid har velat se.

Träning idag och sen löpte vi 1,3 km x 3, maxfart. Jädrans va bra de går att löpa nu. Jag är alldeles till mig för att de går bra, sen att isen är de sämsta just nu på flera år behöver man ju egentligen inte ta upp.. men vad gör man inte för att glädja folket.

Stannade kvar och kollade när j20 lirade emot leksand. Torsk på tallin för Brynäs med 3-5.
Träffade Niclas där också, honom har man inte sett på år och dar. Hade skaffat lägenhet i stan och allt, vilket jädra lyx.

nu ska jag sova,

ma höres.

/emma

2010-08-22 @ 22:20:33
helgen.


Sitter hemma i Östersund just nu, åkte med familjen hem för att få en natt hemma och kolla in nya badrummet! :) Väldigt fint var de så de var roligt. Nu behöver man inte duscha i badkaret liksom :P haha

Helgen har varit bra annars, har hunnit gå 18 hål och idag gick det helt okej. Låg på handikapet så det var ju roligt men tanke på att det var ett tag man spelade.

Imorgon får man kanske använda sina nya klubbor också, mina x60 ska ha kommit nu i slutet av förra veckan tror jag. naaaaajs! :D

Måste nog gå och sova nu, ska upp tjugo över fem för tåget går klockan 06.00. Hurra.

ma höres,

/emma

2010-08-20 @ 12:53:26
I like the way...


Sitter och lyssnar på Eddy Wata - I like the way. Låten som spelas mest i vårt omklädningsrum nu ungefär.
Dålig är den ju inte heller.

Vi ska åka på utflykter med biologin varje onsdag, okej kanske inte varje men nästan. På onsdag ska vi till Hille Klack och kolla hur moränen har förändrats genom alla år på berget som ska vara där. Fika fick vi ta med oss också om vi ville. Vilken lyx!

Mitt tåg går inte förän 16,16 idag. Varför går det så lite tåg till Hudiksvall gott folk? Ska byta i Gnarp också för buss sen till Bergsjö. Tappar jag bort mig i Gnarp är det illa eftersom Gnarp inte är större än 1/4 del av Sätra ungefär. Men allt kan hända så det kan nog bli en promenad på 1 mil ikväll kanske. Får ha på mig några sköna skor då.

Skulle bli riktigt sur om jag får gå först till Bergsjö från Gnarp om det nu händer, eftersom jag ändå kommer få gå 3,5 km från Bergsjö till vårt hus. Familjen precis ringde och sa att de inte skulle komma ner förän 19-19.30.
Ett tips till mig själv är att packa lätt idag.

Nu ska jag diska undan lunchen,

ma höres.

/emma


2010-08-19 @ 22:23:45
Bergsjö i helgen.


Nu är ungefär alla i laget hemma hos deras familjer osv, men inte jag. Emma Bäckström sitter här i sin soffa och väntar med spänning på hennes biologilektion imorgon vid 08.30.

Sen var ju inte tågen något att hänga i julgranen heller, har två tåg att välja på som går till Hudik imorgon. Får hoppas att det är Hasselabussen man får åka, annars kommer jag att få gå 3-4 km från Bergsjö busstation till vårt hus..men de har jag gjort flera ggr så det ska nog inte vara några problem.

Blir nog kalas det här, fast en helg hemma i Östersund hade inte vart dåligt de heller.
Familjen kommer i morgon kväll, så jag får väl vara själv någon timme om jag nu inte åker upp till golfbanan och går lite.

Nu väntar elsas mode på mig,

ma höres.

/emma

2010-08-18 @ 22:00:11
barbord.


Idag var det inte min dag på träningen, känns som jag inte kommer upp i samma tempo som förut. Vet inte riktigt vad som är fel. Jag är en hejare på att springa men på isen funkar de inte riktigt. konstigt.

Pappa var här en sväng i morse och hjälpte mig att sätta upp barbordet och det blev så grymt himla snyggt! :D happy happy!
Han kom sen också nu ikväll efter mötet i sthlm och kollade på min träning, kul att man inte alls var så bra på den då. trååååk.

Nu ska jag ta och läsa elsas mode och sen ska jag läsa klart häftet vi fick i etik och livsfrågor.

ma höres.

/emma

2010-08-17 @ 21:59:15
ingen rubrik.



Jag har ont i ena ljumsken, handleden och som grädde på moset har jag träningsvärk i bröstmuskeln och sidomagmuskeln sen vi körde redcore. Åhej så bra det är just nu!

Annars idag har de varit två lektioner i skolan. 300 kronor fattigare och två böcker rikare. Väntar med spänning hur jag ska gå fram en biologi A bok bara sådär. Tänker verkligen inte slänga ut 400 kr direkt. nejnej.

Imorgon svänger pappa ner en sväng hit också när han ändå ska på kurs i sthlm. Då ska vi få upp bordet så det blir najs.

Nu ska jag sova.

ma höres.

/emma


2010-08-16 @ 21:59:09
Bilder sen Kläcken


Här kommer lite bilder sen helgen då vi var på kläcken!





Jag lekte Alshammar under fem-kampen och vann rätt rejält över de andra.



Vi lirade beachvolley hela eftermiddagen ungefär.



Mera spelande. (:



Vi tände en brasa på stranden.



De vinnande laget på fem-kampen! :D


De var lite bilder, nu ska jag dricka upp mitt te.

ma höres.

/emma

2010-08-16 @ 13:57:36
skolan börjar.


Måndag mina damer och herrar och Emma Bäckström börjar i skolan idag.

Sen behöver jag ju egentligen inte berätta att jag klev upp sju, var sen på skolan tio över åtta och väntade tills lektionen började vid halv nio med 10 andra elever kanske. När sen igenting händer så börjar jag kolla igenom mina papper och märker att under Hälsopedagogik står de kurstid : 101018-101217. Alltså börjar inte den förän i oktober. Vilka nötter vi är alltså! Så otroligt less jag blev. Tur att de var några andra hade missat de också ^^ haha
Så det var ju bara att åka hem igen och nu vid halv tre så börjar min "sista" lektion så som jag trodde de skulle va. Men tydligen har jag bara en lektion på måndagar tills den 18/10 då de andra börjar också.
Så kan de gå!

Den här veckan har vi is mån/tis/ons/tors och sen ledigt fredag-söndag. Så är familjen i Bergsjö åker jag nog dit, annars blir de nog Östersund. Fast man skulle kanske kunna åka på nått annat roligt också? :)

nu måste jag cykla iväg.

ma höres.

/emma

2010-08-14 @ 10:41:43
kick off.


Ska strax packa iordning allt och sen drar jag med laget till en ö utanför Skutskär och spenderar helgen där. Kommer nog bli kanon! (: Mössa, vantar och varma kläder är med eftersom vi ska sova ute i tält. Huvva så kallt de kommer bli.

Igår lirade vi match på hela träningen, mitt lag losade så det var inte så jättebra. Men det är bara att se framåt.

Nu måste jag gå,

ma höres

/emma


2010-08-13 @ 14:45:21
RIP Simon





Älskade älskade Simon, nu finns du inte mera. Min älskade älskade fisk.


2010-08-12 @ 23:29:14
torsdag.


Träning träning träning, så har veckan sett ut. Som vanligt då ungefär. (:
Idag var det iaf coopertest och jag ska inte vara ledsen för oj så bra de gick. Ligger nog topp 3 i laget och det är väl inte fy skam direkt! Sen var de också stående längd och vertikalhopp (heter de så?). Bra resultat där också så jag är helnöjd.

I måndags när mamma, pappa och hundarna var här kom de upp lite hyllor osv, så nu är de rätt fint här iaf. Nu ska jag bara hitta en bra tv-bänk och sen sätta upp de nya matbordet så kommer det här nog bli rätt bra ska ni veta! :)

Bakade en kladdkaka idag också, medans jag diskade vilket inte blev allt för bra. Var nog inne en minut eller två förlänge, men god var den iaf. Julia och jag rockade guitarhero nu ikväll också!!

Nu blir de sängen,

ma höres.

/emma




2010-08-08 @ 22:42:54
slut på hockeyskolan.


Hockeyskolan slutade igår och det är väl med lite blandade känslor om de, känns tråkigt att det är över men oooooj så skönt att man kan få sova ut lite. Har verkligen hänt mycket på några dagar, jag blev duschad med kläderna på sista dagen av killarna i gruppen + alla andra ledare. Det var eh.. kul. För dom kanske men inte för mig eller mina kläder :P haha
Fast det kanske var helt rättvisst eftersom killarna i gruppen blev rätt blöta i fredags också ^^,


Jag åkte faktiskt till Bergsjö igår lite sådär impulsivt. Tog tåget och så vips var man där och överraskade mamma, pappa och robin. Dock är jag tillbaka i Gävle nu eftersom jag åkte ner med Robin för han skulle jobba imorgon.

Men imorgon kommer mamma och pappa hit, då blir de IKEA för att fixa lite rullgardiner och sådär. Blir nog kalasbra. Nu ska jag sova.

ma höres.

/emma

2010-08-04 @ 22:53:58
hockeyskolan


Hockeyskolan är igång för fullt och just nu orkar jag inte gå in vidare på det.
Går man upp kvart över sex och sen är på is 4 ggr per dag och själv tränar ett stenhårtpass så är man ganska slut ska ni veta!
Känns skönt att de börjar gå mot sitt slut.

Nu ska jag gå och sova tror jag. Kollar på sjätte sinner på tv 4+ men den har jag redan sett flera gånger.

ma höres.

/emma

RSS 2.0