2008-10-31 @ 18:05:36
fredag

hello,

kan erkänna att jag är väldigt dålig på att uppdatera, inte för att nån bryr sig kanske. haha.. men jag har kommit in i ett filmmaraton nu tror jag, idag har jag kollat på skönheten och odjuret och peter pan och barbie :) haha och det roliga är att robin har suttit och kollat med mig på alla filmer, blir nån mera barnfilm sen tror jag. ^^
Saknar min data, varför ska den gå sönder? jag har ju inte gjort någonting med den..fan fan fan. och undra hur länge det tar att laga den där nere i linköping då, kul att sitta där utan data. nej!

på söndag åker man ner igen, känner inte så positiva vibbar inför det, det är så mycket skönare att vara här. fast här har vintern kommit, har snöat varje dag nu och igår var det t.o.m -10 grader. sjukt kallt :|

Annars har de inte hänt så mycket i mitt liv, sov länge idag, käkade och snackade lite med robin..åkte och hämtade pappa på tågstationen och nyss så kom jag hem från gymmet med mamma och victor. skönt att få köra av sig lite. :)


nu ska ja dra och käka lite tacos, mummmms!


/ china

2008-10-30 @ 23:49:03
skitdag

godkväll/natt.

Idag tror jag det har varit en av de värsta dagarna i mitt liv, vaknar av att hunden är galen.. rent sagt galen. hoppar och grejar med en och man kan ju undra vad han vill. sen blir jag ju tvingad att gå upp och kolla vad han vill och då springer han till dörren.. får ta och väcka victor eftersom jag inte vill gå ut själv ^^ sen när vi precis har kommit ut så märker man ju vad det är med hunden. han mår inte speciellt bra kan jag ju säga, mer om det behöver jag inte säga.
Iaf när jag kommer upp på övervåningen så får jag en ovanligdoft i min kära näsa, lr jag är inne på mitt rum och tycker att det luktar konstigt så jag går ut till tv:n och får se en inte så rolig syn. vår käre hund har en en gång gjort en inte så bra sak på golvet och mattan. Så det är bara för mig och victor att ta hand om det äckliga, vilket relaterade till att min bror typ kräktes av dofterna och att vår matta är sönder Bra jobbat utte!

Min dator har också pajat, får inte igång den alls.. och inte fungerar vår vanliga data heller här hemma, så det var ju bara tur att victors dator fungerade med mitt internet ^^ haha. inte hinner man laga min dator här hemma heller.. så jag får ju lämna in den nere i linköping när jag kommer tillbaka dit sen. hoppas att det inte tar så lång tid att fixa den!
Fan tänk om alla mina bilder på datorn försvinner, det är ju hur många bilder som helst, fan fan fan fan!! det får jag verkligen inte hoppas.

han inte träna idag heller eftersom victors roligadoktor var tjugo minuter sen, tack så mycket. hans elpenna på victors ben är säkert bara skit också, han är skit helt enkelt sagt,

fick iaf baka morotskaka med mamma idag, och så har victor och jag kollat på två filmer, mus i sitt eget hus och leksaker. har inte sett de på flera år så det var ganska najs också. robin kommer hem vid ett ungefär och imorgon kommer pappa hem vid 9. då är hela familjen hemma. tänk va najs :)


/china.


2008-10-29 @ 12:15:22
ingen rubrik

Hello,

Tog en sovmorgon idag, igår kollade jag och mamma på bilder sen hon var liten och vi m.m. till sent in på natten. men roligt var det iaf :) Mamma kommer hem om en timme sen ska vi åka upp till spikis och gå och hämta lite enris som vi ska sätta här utanför och uppe på farmorsgrav, det blir nog fint :) sen ska vi baka morotskaka tror ja, har inte ätit de på hur länge som helst så det blir najs :)

ikväll kommer victor hem från hans äventyr ute på landet också, sen blir de träning ikväll i brunflo, I like!



/china

2008-10-28 @ 17:11:18
så var det vinter.

Godkväll,

Blev ingen stan för mig, jag kände helt enkelt inte för det. så jag tog utte och gick upp till spikbodarna istället, gick i skogen med honom i två och en halv timme. Helt underbart var det. Glömde säga det imorse... när jag vaknade var det helt vitt på backen, FÖRSTA SNÖN HAR KOMMIT! och jag tog ju inte med mig mina vinterskor hit upp heller, så jag får gå runt i mina stövlar. :/ Klovkan är bara fem och det är redan minus två grader. Det är helt sjukt kallt tycker jag, måste ju ha mössa och vantar, och det blev ju också kvar där nere.. för inte trodde väl jag att det skulle vara vinter här uppe. Vinter i oktober är inget man räknar med. Hoppas att det inte kommer mera snö imorogon, vill inte ha det.

Ikväll blir de ingen hockey heller, jag och mamma ska åka till badet och simma och gå på relaxen. Har inte varit på badet sen de byggde om så det blir najs, och simmat där har jag inte gjort sen jag tävlingssimmade för 3 år sen. haha får väl se hur långt man orkar simma den här gången, räknar väl starkt med att det inte blir så mycket mera än 1500 m kanske ^^ haha. 

Ne nu ska ja ta och laga lite mat till mamma och mig, när hon kommer hem ska vi bara äta och sen dra iväg.

jag älskar att vara hemma. 

/china.  

2008-10-28 @ 10:35:57
det är såhär det ska vara.

Godmorgon godmorgon,

Sov med utte (vår hund)  inatt, trodde inte att han ville sova i sängen med gud va mysigt de var. Jag har ju jättedålig blodcirkulation i både händer och fötter, nått som mamma också hade som ung, så då var det tur att jag kunde värma mig lite på utte, och så hade ja ju en sån där kornpåse som man lägger ju mikron också, snacka skönt!

Vaknade imorse när mamma skulle åka till jobbet, gick upp och käkade lite sen gjorde jag uppgiften jag hade fått av mamma igår, sortera ungefär 500 kort på mig, robin och victor som små.. vi hade fått med oss en låna av mormor och morfar, så det blev ju till att göra de. fast det var roligt faktist, jag tycker helt klart att min lillebror var sötast som bebis :)

Nu tror jag att jag ska klä på mig lite och gå ner på stan, har ju inte varit där på 3 och en halv månad så det kanske är dax att ta sig en tur. Sen hade jag tänkt gå med utte runt lillsjön lr i spikbodarna.. då blir han glad när han får gå i skogen. :)

Ikväll blir det nog träning med killarna i brunflo, gött gött.





/china

2008-10-27 @ 18:48:41
Östersund dag 1

Hello,

Imorse när jag och victor skulle spela lite rock band så säger han ; emma det är en fågel inne på altan. såklart så var det ju jag som fick ta ut den, men den ville inte ut utan den bara körde emot alla fönster istället, stackars fågel.. men den satte sig på vår soffa och jag kunde ta upp den!! :O och bar ut den, där såg jag att den hade brutit benet, :( kommer säkert inte klara sig, en liten blåmesbebis. Victor tog lite kort på den eftersom den bara satt där i min hand. la den iaf på en upp och nervänd kruka och när vi gick och kolla på den igen så flög den sin väg, den kanske inte var i chock längre. :) hoppas den klarar sig iaf, hade ju tänkt lägga in lite bilder på datorn också, men tror ni inte att jag har kvar min sladd nere i linköping, bra emma bra.! :/ men jag la över lite spanien bilder från pappas kamera istället. Gud vad man saknar det när man kollar på det. shitans.

Sen cyklade vi upp på lillänge en snabbis och kollade lite, köpte ett par nya skridskoskydd eftersom mina blev snodda förut, snällt.
Nu sitte jag ensam hemma., pappa åkte ner till sthlm igen och jobbade 4 dagar, victor åkte till tandsbyn i två dagar och mamma är på möte. haha när man vill träffa familken så försvinner den bara. Får hoppas att mamma inte kommer hem så sent, då kanske vi hinner åka och träna lite också :)




Nu ska ja äta lite mat,

/china.

2008-10-27 @ 10:36:01
Östersund

Godmorgon,

Kom fram hit vid 2 imorse, gick direkt och la mig i victors säng. skönt värre ska ja säga er :) Sov riktigt länge, tills 10 tror jag när mamma skulle dra til jobbet. Då kom pappa in och skulle mysa som när man va liten, haha det är så skönt att få vara hemma igen :) Victor har köpt minst ett kilo godis tills ikväll då han ska till en kompis pappa typ utanför tansbyn lr nått sånt.. så det har ju blivit några gotti bitar nu när vi skulle kolla igenom alla bilderna på datorn. haha fyfan va vi skrattade. Han är så rolig min käre bror. ^^

Aja nu ska vi upp och äta frulle, pappa har ju gjort klart allt. :) Sen ska ja ner med victor på stan för han ska kolla hans fot som han skadade förut på hockeyskolan.

tråkigt inlägg jag  vet,

/china.

2008-10-26 @ 22:58:12
hudik och vidare

Godnatt,

sitter fortfarande i modobussen, vi har kommit upp till hudik, kommer snart passera det och sen är det väl bara en timme kvar till sundsvall lr nått sånt om jag inte har fel. Där kommer hela familjen bäckström - robin stå och vänta på mig. skönt skönt :)

Emma Nordin skickade nyss ett mms till brallan där det var en bild på en skylt där det stor "china" sen texten ; säg till china att hon ska börja spela med oss.  ja nått sånt iaf, haha det var ju lite roligt :)

Vill skriva mera men jag är typ helt slut i hjärnan, kommer inte på nått att skriva. Såhär brukar det ju aldrig vara, brukar ju jämt komma på nått att skriva, konstigt?!

Laget verkar ju asgött, en framtid här kanske? vem vet. Linkan är ju rätt bra de också faktist.

uppdate kanske, om jag har tid och lust.

/en china utan hjärna





2008-10-26 @ 18:16:00
på bussen

hello,

sitter i bussen nu, det var lite pinsamt faktist att gå och sätta sig i deras buss. kändes inte riktigt rätt. Iaf de är ju jättesnälla, att modobrudsen kan vara såhär. De tycker att jag ska flytta dit upp och börja lira där. Det kanske jag ska göra? Kanske skulle prova på nått nytt.. jag kanske skulle utvecklas av det. aja slutsnackat om det. ^^
Vi vann iaf matchen idag med 5-3. :D vi spelade riktigt bra och det är ju alltid roligt.
modo käkade inte heller nått efter matchen nere i linköping, så vi stannade upp i nyköping också, och tänk att jag också fick mat. tack tack! sen köpte vi lite godis och nu har jag precis kollat klart på ett one tree hill avsnitt :)
Vid 24-01 kommer jag att träffa pappa, sen blir de till att åka hem de 18 milen till östersund.

madde hade tydligen haft dejt med simon igår, hoppas att det gick bra för dom :) han kan ju vara lite klurig ibland.. och sur, men jag om hon sa rätt saker så kan det faktist vara så att han blev intresserad av henne. Måste få en uppdatering på det känner jag. :)

JAG LÄNGTAR SÅMYCKET HEM NU!


/china


2008-10-26 @ 08:55:24
Hem till norrland.

Godmorgon,

Som inge bra inatt, var rädd att försova mig hela tiden..men jag kom upp iaf i tid.
Ska packa klart nu och sen får jag gå till hallen, kommer ju ta en halvtimme men eftersom jag inte vill cykla dit och ha den stående där i en vecka så blev det såhär nu.

Match idag igen, idag hoppas jag verkligen att vi tar dom.. annars får jag ju en väldigt rolig resa hem. Idag får jag träffa familjen också, lr ja imoron morgon  :D ska bli så otroligt skönt. jag längtar så himla mycket hem.

Nu har jag bestämt mig också, nu ligger min framtid i deras händer.



Imorgon ses vi min kära bror :D

/china.

2008-10-25 @ 23:42:28
förlust.

godkväll,

ska sova vid den här tiden igentligen.. men madde har varit här och ätit upp min kladdkaka med mig. :) haha.. sen tog hon hem simon till sig också ^^ så nu har jag ingen sambo längre. måste även berätta att maddes pappa trodde att det var en kille som skulle bo hos dom i en vecka, fast ja.. han är ju en kille fast en väldigt liten en :)

aja, var hos lina ikväll med madde och virre. rökte lite vattenpipa och sen var vi på scandic för brallan ville träffa oss. virre träffade nån från värmland också.

matchen förlorade vi också, inget att prata om. vi spelade bra i första och sista 10 i tredje. vet inte varför vi har sån motvind?

fattar inte det här med klockan heller, jag och madde satt och tänkte på det. kommer säkert komma försent imorgon.. ska ställa den en timme tillbaka men aja det löser sig väl.

Nu blir det sängen.

/china.

2008-10-25 @ 12:10:53
match match

hello,

vaknade idag av att jag fick ett sms och när jag kollade på mobilen så var det bara två minuter tills alarmet skulle gå.. sånt är ju lite jobbigt. iaf så var det från brallan som frågade om jag skulle ner på deras träning. modo körde ju ett pass imorse. Jag kunde ju inte direkt somna om eftersom jag skulle gå upp. det blev lite frulle och så packade jag alla kläder som jag ska ha med mig hem, drog ner till hallen och packade kläderna i trunken, det blir ju mysigt att ha dom där bland hockeygrejerna, fast de ligger ju i påsar så de kanske inte får så jättemycket lukt :P
Proppen kom ner och fixade med skridskorna och sen kollade vi lite på modos träning, satte också igång torktumlaren eftersom halva tvätten låg kvar i maskinen. Så nu behöver vi inte ha blöta kläder till matchen ^^
Tina och jag ska åka och kolla på när j20 lirar mot örebro sen, det blir najs.

Är sjukt taggad till vår match, fyfan vad vi ska krossa modo nu!

Måste ta och äta lite nu. :)

/china.

2008-10-24 @ 23:41:19
apornas planet

Jag vet inte va det är,  men jag kan inte sova. Jag klev ju upp tidigt imorse. Låg och läste i en av alla mina nya böcker en stund,  helt sjukt bra är den. Kunde inte sova efter det iaf, och då såg jag att det var apornas planet på tv tre. har aldrig sett den filmen så jag kan väl lika gärna kolla på den, men den verkar rätt så bra faktist. kanske inte de bästa att kolla film till sent på natten, men vad gör man inte för att kolla på lite apor?

Och ungefär vid den här tiden på söndag kommer jag att träffa pappa uppe i sundsvall. kan det blir bättre?


/china

2008-10-24 @ 20:57:31
ingen rubrik

Godkväll,

Åkte till gymmet som sagt och tränade., riktigt skönt faktist. jag har blivit starkare ^^
sen var jag och virre med på f20s träning också för skojsskull, och fyfasiken vad jag svettades. helt sjukt alltså :| tror aldrig att det har varit så varmt i cloetta center förut, men jag ska inte klaga. de har ju lagt om isen sen de lirade CHL igår, och isen var så sjukt skön. :D älska älska.
Kan väl inte påstå att min dag har varit den bästa.. iaf inte i matväg. Åt faktist en rätt bra frukost, lr ja det blev mackor med mjölk men mer än så kände jag inte för idag. På bussen till motala blev det två clementiner, sen köpte jag några till på ica + en muffins som jag hade på hemvägen. sen när jag kom hem blev de lite pistagenötter + en liten kladdkaka bit.. och så en toast innan isträningen. FYFAN EMMA BÄCKSTRÖM! fast det är ju inte värre än malins måndag lr tisdag ;)
hahah det här med dietvecka för mig kan jag ju inte påstå har gått så bra. Men nästa vecka när man får riktig mat hemma i östersund kommer det bli ändring :) tänk va jag ska äta upp mig så jag klarar mig lite här nere sen igen. :) pappa som jämt klagar på att jag alltid äter ^^ Fast jag gjorde ju faktist pasta till middag.. som jag redan har ätit 4 ggr den här veckan. måste ju få slut på äckel köttbullarna innan jag åker. hatar att slänga mat.. fyfan vad jag inte ska äta pasta med köttbullar på ett tag.
Kände så starkt för tacos idag, men det är ju så roligt att äta de själv.. fast de skulle ju serveras det hos utlänningarna + malin.. men jag orkade inte cykla till dom. Gud vad jag skriver om man idag. :O vet inte varför igentligen.

Ringde min lillebror förut, pratade med honom i tjugo minuter..och sen ringde jag min storebror och pratade med han också.. fast det blev nog bara 10 min. det är så roligt att prata med dom. för jämt när man snackar med dom så börjar vi skratta..och skämta osv ^^ gud vad jag saknar dom nu. victor träffar jag på måndagmorgon vid 02.30 när jag kommer hem och robin kommer hem på fredag. :D

Jag känner lite ångest för att åka ifrån simon faktist, kommer sakna honom. man kan sitta och kolla på honom och han kollar på en tillbaka. Fast jag tror ju att madde helt klart kommer ta väll hand om honom :) hon kanske också ska köpa sig en simon ;)

ne nu ska ja ta en frukt och dra på en movie tror jag.

/china.

2008-10-24 @ 14:01:55
motala en sista gång.

Hello,

Blev en snabbtur i Motala, var väl klart på en halvtimme ungefär.. lr ja att lämna nyklarna tog ju bara nån minut men sen fick jag ju vänta på bussen tillbaka också. Så två timmar på buss för att vara i Motala en halvtimme, värt? Nja det kan jag väl inte påstå fast det kändes ändå lite tråkigt nu.. nu kan jag inte gå in i min gamla lägenhet längre, den som jag trivdes i så bra.
Kommer typ inte åka till Motala nått mera nu, för vad ska ja göra där? Jag träffade också Patrik från min klass inne i stan, har ju inte sett honom sen i juni så det var ju roligt att träffa honom :)

Madde ska ju också ta hand om simon när jag är hemma, orkar liksom inte ta med mig en fisk hem.. och jag kan ju inte bara lämna honom här ensam. Fatta va tråkigt han kommer ha det och hur ska han då få mat? Madde är så snäll som tar hand om honom, haha. Sen får man se, det kanske blir så som jag och madde har snackat om.. för det skulle ju vara fasligt roligt om de säger ja.. visst ;)

Ingen träning idag, jag som verkligen kände för det. Men jag ska åka och gymma.. måste ju göra någonting :)
Ihelgen blir det sex nya pinnar till LHC, och det ska fasiken blir så!! Revange säger jag bara, fytusan vad vi ska slå dom. jag är taggad till tusen.


/china.

2008-10-23 @ 22:46:20
Ny spelare i laget.

Godkväll,

Vet inte om det är bra eller dåliga tider för mig? Ena stunden känns det så himla bra och andra är det på botten. Vet inte varför det blir så, jag ger ju alltid allt på träningarna men det känns som om det inte är till nån nytta. vet inte vad jag ska göra mer? Jag behöver nog lite hjälp på traven nu tror jag.
Vi fick även en ny spelare till laget idag, fanny från finland fick kontrakt. Vilket gör att det blir ännu svårare för oss att ta en plats för de 15 som ska spela. Fast det ger ju oss alla en spark i baken att vi måste ge ännu mera på träningarna, men jag gör ju allt jag kan?

Ska ta en macka nu innan jag ska sova, måste upp ganska tidigt imorgon och åka till motala. Känna så onödigt när jag bara ska lämna ett par nycklar, men det måste ju göras. Skulle mycket hellre vilka åka och gymma istället, får väl se om jag hinner göra det efter sen :)

Saknar min lillebror så mycket, när jag kommer hem på måndag morgon ska ja krypa ner i hans säng, det har man gjort sen man var liten. så mysigt att sova i hans stora säng :)



/china


2008-10-23 @ 15:19:48
dietveckan?

hello,

gymmet med tina och grahn gick helt okej faktist. jag börjar ta mera i bänk nu.. fast ingenting mot dom, men jag är på gång iaf vilket känns riktigt bra :) Sen blev det en hel del andra överkropps övningar. Duschade och åkte hem tog mig ett par clementiner. Sprang ner och kollade om det fanns någon tvättid och det gjorde de, så jag fick springa upp och hämta det.. skönt att göra det idag istället för på lördag.
Upptäckte sen jag att jag hade många ägg, och jag kommer inte göra mig av med dom innan jag åker hem så jag bakade en kladdis igen. Måste dock säga att den här var en av de godaste jag gjort. fan det går inge bra med mig dietvecka, fast igår blev det ju en hamburgare på a-lagsmatchen så det var ju inte heller så bra. haha tror inte att nån i laget har klarat sin dietvecka ^^ haha att det ska vara så svårt?  aja om ni känner för kladdis och typ vaniljvisp/ grädde. ( vet faktist inte vad det är) så är det bara att komma förbi mig. Tog en liten bit och smakade och nu får man ju typ ångest för det. Kan man frysa in en kladdkaka?
Aja, jag ska inte äta nått sånt mera iaf. Nu är det slut på bagaremma, iaf i några veckor.


Måste diska och laga lite mat nu.

/china.

2008-10-23 @ 10:35:48
torsdag

godmorgon,

Vaknade vid 6 helt klarvaken, det var ju roligt. Hörde att grannen gick ner.. undra var han skulle? Somnade som tur om och vaknade av att pappa ringde idag. Imorgon blir det en tur till motala och lämna in alla nycklar till lägenheten. Sen behöver jag inte åka dit nått mera om jag inte ska träffa nån. Skönt!

Nu ska ja snart klä på mig och möta grahn nere vid lasses, sen blir de gym med henne och tina :) najs najs. Ikväll har vi också intervaller och is om jag inte har fel.

Uscha vad jag längtar hem nu, så bli så sjukt himla najs att få komma hem :) Inte behöva laga mat osv.. och så får jag träna med bj i brunflo :) jippi!
Måste börja tänka på vad jag ska packa också, oj oj oj ska ja ha med mig en massa kläder, hockeytrunken, klubbor, datorn m.m. det är tur att pappa kommer till sundsvall kan jag säga. Fyfan om jag skulle behöva ta bussen från ö-vik med alla de sakerna.

/china.


2008-10-22 @ 23:55:31
Foton.










Tre bilder sen idag. :)


/china.

2008-10-22 @ 22:42:53
Lagfoto.

Godkväll,

Blev ingen träning idag, kanske inte hade räknat med det heller.. men inte trodde jag väl att det skulle ta en timme att ta kortet. Iaf så började vi att ta enskilda, ville inte komma hur jag blev.. men värre än förra året kan det nog inte bli ^^ haha. sen var det bara att ta på hela utrustningen och bege sig till c-hallen. Sen blev det en MASSA med bilder på alla olika konstulationer, allt från en bild på norrlandsbrudsen, till huvud-axlar-knä-tå m.m.. men roligt var de. Fick sen stå i mitten på vårt foto, men det blir nog bra.. när vi iaf hade tagit klart och alla var på väg från isen så ropar fotografen ; vänta vi måste ta om.. det blev fel på skärpan. Så det var ju bara att hoppa upp på bänkarna och ta om det igen. haha. tyvärr blev inte frillan som på de första fotona, men jag får väl hoppas att jag inte ser ut som skit i håret iaf :P

Sitter och kollar på generation fett på trean, handlar om mississippi som är en världens fettaste stat. HELT SJUKT! hur ofta är det som man friterat en varmkorv lr en snickers? Hur kan man tycka att sånt är gott?! jag förstår inte. Hoppas verkligen inte att de kommer till sverige, då kommer alla typ dö.

Får lite bilder av grahn nu, så jag kommer väl lägga upp nån. Nu ska ja kolla klart på programmet.

/china.

2008-10-22 @ 16:32:52
jag och böcker?

Hej,

Idag städade jag simons burk, kan väl säga att jag har gjort roligste saker i mitt liv, och en av växterna gick sönder.. så nu måste jag åkte till djuraffären imorgon och köpa en ny, för han klarar sig inte bara med en.
Sen åkte jag till stan och lämnade tillbaka filmerna och så skulle jag  beställa ett nytt bankkort också eftersom mitt har börjat dela på sig, plasten allstå. En nytt kort är fixat, kommer hit nästa vecka då ja inte är här, men inte kunde jag få VISA heller, för då måste man ju ha ett jobb.. och det har ja ju inte. så jag får fortsätta med mitt maestro, jädrans skit bank!

Sen vet jag faktist inte vad som hände, jag skulle åka hem med min kropp ville liksom inte lyda mig så helt plötsligt var jag inne i en bokaffär, och när jag kom ut hade jag en påse med 4 st i. jag som inte brukar läsa varken mycket lr snabbt. Vad är det som gör att jag dras så mycket till böcker? Det blev ju iaf inte så dyrt, så det gör ju inte speciellt mycket, men jag ska nog inte gå i stan nått mera innan jag åker hem. 6 nya böcker på 4 dagar räcker gott och väl för mig. Nu blir de till att läsa för emma bäckströms del. Fast de var ju inga dåliga böcker heller, så det kan nog bli ganska roligt att läsa, jag måste bara ta tid och göra det, men jag har ju hur mycket tid som helst.. gör ju ingenting på dagarna. Ohej vad jag ska läsa! :) Jag kanske har fått några bokgener av mina föräldrar och så har de inte visat sig förän nu, snacka om att utvecklas sent ^^

Kom hem och var pepp på att baka, men när jag såg att jag var först tvungen att diska lite så blev det inte alls så populärt längre, så jag gjorde lite hallonkräm istället, gott gotti gott gott. 
 Har försökt laddat hem vlc nu ett tag, det funkar ju inte. hade det på datorn förut för att kolla på oth..men sen försvann det och nu kan jag inte ladda hem det länge, kul!??

Nu ska ja snart åka till hallen och ta det där roliga fotot, sen blir de träning. vi har ju förresten en finne som är här och provar med laget, Fanny någonting. Ikväll får vi se vad hon går för, det blir nog bra ska ni se.


/ china

2008-10-22 @ 11:06:31
4 dagar kvar..

Hej,

Tror jag sov 11 timmar i natt, är nog lite förmycket tror jag..fast jag ska ju inte klaga, det var rätt skönt faktist :) Idag måste jag åka och lämna tillbaka filmerna som jag och nattis hyrde, sen ska jag nog baka en kladdkaka.. står i skuld så det blir nog en sån. :P Sen har jag inte bestämt så mycket, kanske ska ta och tvätta lite så att jag har rena kläder  när jag åker hem på söndag :)

/china.

2008-10-21 @ 21:52:55
älskar älskar





Hej familjen (-robin) om 5 dagar ses vi igen :D Hurra!



Blev 5 träningspass för mig idag, skönt skönt.  det gillar jag :)



2008-10-21 @ 17:02:42
jag får åka hem :)

Hej,

Gymmet imorse gick helt okej faktist, inte för att jag känner att jag bli speciellt starkare men idag orkar jag ju lite mera i bänken iaf :) det var ju bra, fattar inte varför jag inte blir större på överkroppen, jag är ju typ minst i laget :/ not good.
Träffade iaf tina där, så hon var också med och gymmade. sen blev det träning med jb. :) emma måltorkan bäckström tror jag är mitt nya smeknamn, helt sjukt att man inte kan göra ett mål. det får bli ändring på det imorgon på isen :)
Fick skynda mig till affärn och köpte lite grejs, sen blev de till att skynda sig hem och fixa till något.. vi har ju träning vid halv 6 igen..
Imorgon är det lagfoto och jag här fulast frilla, kommer bli ett lyckat foto för mig. vill inte klippa mig heller eftersom det är så kort, nu är det bara att spara, spara och spara så att det blir lika långt som förut :)

Pappa ringde förut och berättade, JAG FÅR ÅKA HEM PÅ SÖNDAG :D
ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag med, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig hela långa veckan ut.
Buss i 8 timmar med Modo dör väl ingen av, sen att pappa åker och hämtar mig i sundsvall mitt i natten är king, pappa är bäst! åker 40 mil för min skull gör mig på väldigt bra humär :)

Nu måste jag åka på träning igen,

/china

2008-10-21 @ 11:29:31
gym

Hello,

Ska strax åka iväg till hallen och träna med iveta, blir väl överkropp igen skulle jag kunna tänkta mig. men det är najs, jag som har små kycklingvingar till armar behöver det och sen kan jag väl inte påstå att jag är så stor heller på överkroppen ^^ men det ska de bli ändring på.
Ikväll är det spänst och rump/mage passet, blir najs.

har bara två minuter innan jag måste åka, så nu är det bråttom.

/china.

2008-10-20 @ 22:53:15
ingen rubrik

Godkväll,

Känner inte igentligen för att skriva nått, lr jag kommer inte på något att skriva.. men jag vill ändå göra ett inlägg så det får bli nått skit som jag får komma på.
Träningen gick rätt bra faktist, lirade med virre och bohm idag, så det var ju nästan outish som förra året :) efter det hade vi lite intervaller, riktigt skönt att köra igenom det. Det är precis lagomt och sånt gillar man ^^ haha.. madde och jag snackade lite och hon verkar ju ganska pepp på mitt förslag, vem vet ^^
Ringde pappa förut och han hade fortfarande inte fixat det, får väl se när han tar till sig mod och gör det. skulle ju verkligen vilja veta. :P

Kom hem förut och käkade lite mackor och kollade på hockeykväll.. och nu är det nått på kunskapskanalen som handlar om unga som skär sig. så otäckt att tjejer och killar kan göra sånt.. förstår inte varför. Man kommer ju få märken för livet och alltid bli påmind av det. ne tur att jag aldrig har gjort de.

Vet inte om jag glömde skriva förut att jag träffade joanna i leksand. Hon och en kompis hade åkt från malung för att se på vår match, det var väldigt roligt att träffa henne. :) Hon åker också hem till ösd på lovet så vi kommer nog ses nått.. hon skulle ju också ha med sig sin hockeyutrustning.
längtar verkligen hem nu, men snart får jag åka hem.. ska bli så otroligt skönt. kan man ju få lite bra mat mot den som jag äter, inte för att jag äter dåligt men den ska verkligen inte jämföras mot mamma och pappa. sen ska jag och victor gå på bio också, det var t.o.m han som kom med förslaget.. vilket gör att när det är han som gör det, betyder att det är jag som får betala för han också. sen blir de nog lite simträning med mamma och pappa och boda borg med victor och mattias. kommer bli grejt. :)

Måste också ta och bli lite seriösare med simon, han verkar så nerstämd nu på sistonde, måste försöka ta reda på vad som är fel. Jag ska ta och rengöra hans burk imorgon också, har inte gjort de än. FY EMMA!
Ne nu orkar jag inte mera, sängen lockar.

/china




Linn och jag för två år sen tror jag då vi gjorde vår inlinesfilm. (finns på youtube) shit va liten jag ser ut. :O  

2008-10-20 @ 13:42:46
äntligen.

Hej,

orkade inte med nån uppdatering efter matchen igår, men vi vann! VI VANN! första segern för säsongen, så otroligt skönt. och så otroligt skönt att vinna över leksand också som vi inte har vunnit mot förut! :) alla var så positiva och så, jätteroligt att vara där med dom. Hemresan gick rätt  fort faktist, lr ne inte de sista 9 milen från örebro ner till linköping men det är ju sånt man får ta.. vi körde ju igenom tjällmo! :) haha så nu vet man ju vart tjällmo/viktor i min gamla klass bodde. Jag kollade på bröderna lejonhjärta på vägen hem, den är så sorglig.. börjar alltid gråta i slutet när jonathan blir förlamad och de väljer att hoppa så att de kommer till nangelima. Stannade i borlänge också och köpte lite naturgodis och en glass, så gott att äta glass på kvällen :)

Idag vaknade jag vid 9( lr klockan ringde då) och gick upp och gjorde lite gröt. Åkte ner till ishallen och gymmade med grahn och virre. Sen åkte grahn och jag in till stan för hon skulle köpa startkablar till bilen och jag skulle fixa mitt bandkort, men eftersom jag inte hade med mig nått id så fick jag inte göra nått.. blä!

Ikväll är det is + intervaller med hanna. Kommer bli jobbigt.

och jag fick svar på mailet jag skickade också i fredags, och jag FICK, JAG FICK! SÅ OTROLIGT GLAD! :)

2008-10-19 @ 13:49:46
i bussen på väg till leksand.

Hej,

kan inte låta bli att skriva ett inlägg, vi har för en stund sen åkt förbi borlänge, så det borde inte vara så himla långt kvar tycker jag, fast jag har inte så stor koll om jag ska vara ärlig..brukar ju inte direkt åkta här så ofta^^
Mådde riktigt dåligt när vi började åka, kändes som om jag skulle spy, så jag fick stå och kolla på vägen en bra bit, men sen gick det över som tur var. Hade ju inte varit så mysigt om jag skulle behöva spy direkt. Konstigt att jag blev så, har i vanliga fall inga problem alls med att åka någonstans. Hoppas att man inte har fått som storebror, men kan det komma nu efter 19 år?? skulle ju vara lite konstigt iaf men men.
Vi kollade förut på lotta på bråkmakargatan, grahn har ju med sig typ alla astrid lindgren filmerna så det är det som visar i bussen kan jag säga er. Nyss var det pippi på rymmen. Helt galet sjukt sen man kollade på den alltså. Nästan så man hade glömt bort vad som skulle hända :o :s inte bra! Jag kanske ska ta och önska mig alla filmer i julklapp, haha fyfan vad mina föräldrar kommer dryga med mig om jag önskar mig det. Men då kan jag ju ha astrid lindgren kväll hemma hos mig, det låter ju najs :p

Stannade i ludvika och köpte en kanelbulle och en varm choklad, tyvärr så råkade jag göra fel med maskinen så jag fick två ggr så mycket choklad, men jag tog ju den stora muggen så det blev ju kanon :D haha, få två betala för en. jajamensam! gobulle var det också, tänkt att statiol kan göra såna varma och goa. det är nästan så att man inte tror de.

Ne nu ska ja sluta skriva en massa skit.

/china


2008-10-19 @ 10:07:57
dagen igår

Hejsan,

Blev lite dålig uppdatering på bloggen igår. Men jag gjorde så mycket roligt att jag helst enkelt inte han med att skriva nått. :P
Träffade som sagt nattis, en av mina bästa vänner i motala. Vi gick till stan och kollade runt lite. Jag köpte mig en mössa på mq, en blåbärsmascara!! tydligen ska den vara ny, lr ja den är väl ny.. nattis fick mig att köpa den. Brukar annars hålla mig till min gamla vanliga, men när hylsan var sådär lila och blank då kan man ju faktist inte hålla sig att köpa den. Den var faktist helt okej också, provade den lite snabbt. Det är en sån där gummiborste på den, har aldrig haft det förut så det lär ju ta sin lilla tid att vänja sig vid det :) Sen blev det lite hårnålar på hm och två böcker på bokia, tror att jag fick med allt faktist. Kollade på en tunika på vero också, den var faktist på rea men jag vet inte.. får väl se om den är kvar i veckan, då är det ju meningen att jag ska köpa den :) Nattis köpte saker till sin resa, så himla roligt för henne att resa bort. Jobba på ett barnhem och bara får uppleva en otroligt massa saker.
Sen gick vi och åt på thai coconut, varför har jag aldrig varit där förut? Sååå otroligt gott, men fyfasiken va starkt det var.,
hela tungan bara dog.. haha och det värsta var ju att det bara såg ut som om det var för mig och nattis som det gjorde de. Seriöst så var det en av de starkaste sakerna som jag har ätit. och det var ju bara 3 såna där peppargrejer av 5 på tavlan, så det skulle ju inte vara så speiciellt starkt. Men det är nog bra för kroppen om man får lite starkt i sig ibland också, näsan mådde ju tydligen bra av det. Den började rinna och sen kunde man andas helt normalt i den, bra med stark mat mot nästäppa ^^

Sen gick vi ner på hemköp och köpte lite mat, blev kycklingsallad med majs, avokado och tomat för vår del på kvällen, och så gjorde vi tsatsiki också, gott gotti gott gott! :D Var förbi hemmakväll också och hyrde två filmer, min brors flickvän och then she found me. tror att de hette så iaf. De var ju iaf bra. :) Blev lite candy till de också lr vad säger du nattis ;) haha! När vi hade sett klart en av filmerna så tog vi och gjorde en ansiktsmask med dödahavet. luktade killparfym men fy tusan vad len man blev efter den:) hade ju ingen body lotion så jag fick ta lite av min lacoste body lotion, så jag stank ju parfa i hela fejan sen. men den luktar ju gott så det var ju bra. Laddar upp nån bild från kvällen igår så får ni se hur roligt vi hade de ;) haha

Sen blev klockan rätt så mycket så då var det lika bra att vi gick och sov.
Imorse försökte jag vara tyst eftersom nattis skulle sova längre än mig, hon skulle träffa beate idag så hon får ta min reservnyckel och låsa med :) Men jag klarade ju inte det där med att vara tyst så hon vaknade ju, förlåt!

Ojoj  nu har skivaremma börjat komma tillbaka, jag kanske ska ta och tänkta på refrängen nu. Lär ju skriva nått på väg hem från Leksand om jag har tid och lust.

ha det bra till dess.

/china.

2008-10-18 @ 10:37:39
kul kul kul, JA! :)

godmorgon,

Har precis diskat klart, ska gå och byta om och sen blir de till att möta nattis nere på resecentrum. Det kommer bli så roligt idag, får lite uppdatering och prata lite skit. Som det alltid är med dig :) haha
Undra om jag ska göra en smulpaj ikväll till oss, det är ju inte direkt svårt att göra. Hm ja det är nått att tänka på.

Snart får man åka hem också, nått som jag verkligen ser fram emot, ska bli så otroligt skönt. Har inte varit hemma sen i sommras så det känns som om det är dax nu för en tur hem. :) synd att pappa har jobbvecka så han träffar jag ju ingenting.. men det blir ju mamma, lillbrorsan och kanske storbrorsan också nått :) hurra. Tar med mig hockeygrejerna hem så kan jag träna med bj i brunflo med anna och hennes lag :)

Nu nu måste jag skynda mig lite.

/china

2008-10-17 @ 23:36:38
allt börjar bli så mycket bättre.

Godkväll alla,

Träningen idag gick faktist ganska bra, vi gjorde inte alltför roliga övningar, men ibland måste det ju vara såna träningar också, roligt att både proppen och lisa får vara med och köra igen. Laget behöver er! :) Efter hade vi lite styrka, körde överkropp eftersom jag behöver det mest, jobbigt som satan.
Åkte med några bruds sen och köpte pizza på fyra årstider, nästa vecka har grahn sagt att det är dax att börja på diet, och jag kan ju lika gärna vara med på det.. så det blir till nu på måndag att äta onyttigt för sen lär det ju inge bli så mycket mera.. men det är ju bra de! :) äter för mycket skit just nu, ska inte baka så ofta som jag gör, blir inge bra då. Fast jag kan ju baka till andra och ge bort, för det är ju ändå själva bakningen som är kul, iaf så blev det en kebabpizza. Så sjukt god var den, har inte ätit en sån sen typ i bergsjö för något år sen. herregud!
Vi snackade väldigt mycket om skidåkning när vi åkte, och det blev nästan bestämt att vi ska åka några tjejer och hyra/låna en stuga och bara åka en massa skidor och snowbord. kan de blir bättre? :D Fan vad jag ser fram emot de, även att virre var super på att åka upp till mig och åka på sport/påsk lovsveckan. kul kul kul. Längar tills man får åka till husvagnen och bara åka en massa snowbord, det är en sån otroligt skön känsla. Nog om det. En helt grejt kväll med er bruds, ni gör alltid en bra bra humör. puss till er.

Imorgon ska ja gå upp i en bra tid så att jag hinner diska innan jag ska träffa nathalie. :) Hon åker ju till thailand och alla de där länderna i asien om två veckor så det ska bli roligt att träffa henne innan hon åker. Hon ska ju vara borta 6-7 månader om jag kommer ihåg rätt?  Blir en dag på stan och sen ska vi vara här och äta lite och så. Kommer bli kanonroligt.

Kollade på freaky friday nyss en film där lucas i oth är med i.. är ju därför man kollar på den ^^ haha! eller ja jag såg ju dom sista 20 minutarna kanske. men det är ju alltid slutet som är bäst :P 

Nu hör jag att simon vill att jag ska släcka hans lampa så det är väl lika bra att jag också går och lägger mig då.  För inte ska ja störa hans skönhetssömn, den behöver ju han.

/china


2008-10-17 @ 15:21:41
tornby

hello,

Kom precis hem, var på team sportia och beställde mina klubbor, och då såg jag de nya nike baur one 95 klubborna, ja de skulle ju inte sitta fel. Men är det fel märke så är det fel märke, det är bara att gilla läget.
Såg ett par nya benskydd som jag skulle behöva, eftersom mina är trasiga. Får snacka med anders om det. Det som var bra med dom var att de är smala och så är de 13,5 tum. 
Jag har alltid haft svårt med benskydd, 13 är för små och 14 för stora.. men att hitta ett par mittimellan måste vara perfekt  :) Annars får jag väl köpa dom själv, var ju inte så dyra. 
Var också in på IKEA en snabbis, köpte en glasform som jag kan göra olika pajer i ( bakemma är i farten)  och 6 st glas, ingenting som jag ingentligen behöver men man känner sig så dålig om man går där utan att hålla i någonting som man ska köpa, så det fick bli de. Kommer säkert till användning någongång :)

Nu ska ja laga lite mat och sen har vi samling vid halv 5.

/china



Tina, Maria och Jag i spanien i sommras.


2008-10-17 @ 10:45:02
bra dag.

Godmorgon,

vaknade vid 8 idag av mig själv, det är alltid sådär skönt när man vaknar av sig själv, då har man sovit ut :) Fick precis när jag kollade på mobilen sms av brallan, så det var ju bara att svara på det och gå upp sen. Drack nyponsoppa och käkade några mackor till frulle, riktigt gott faktist.
Sen la ja mig i sängen igen och läste klart min bok, så nu är den äntligen klar :) jag har orkar mig igenom 604 sidor, men det var den helt klart värd! Att älska som en porrstjärna rekommenderar jag verkligen.
Ska åka ner till ishallen nu och fixa med tvätten, all tvätt måste ju torktummlas innan träningen så att det är torrt, sen ska ja åka till team sportia och beställa klubborna från malung och ikväll är det is och corepass, gött gött :)

/china

2008-10-16 @ 22:28:34
a-lagsmatch.

Godkväll,

Jag ska sluta vara så negativ har jag bestämt mig nu, alla ska inte behöva läsa om mina beskymmer, de kan jag hålla inom mig istället. Det blir bättre så tror jag. :)

Ikväll hade vi spänstpasset, jag tycker att det är riktigt skönt faktist, det är precis sådär lagomt mycket att man känner att kroppen är trött men ändå pigg :) haha. Sen fick jag massera emma och frida också, har blivit lite av en b-massör i vårt lag. Jag som inte ens kan de ^^ haha..fast det är roligt att massera, det kan jag hålla med om. kanske ska ja bli massör, jag skulle nog passa som det. Fast jag vill ju bli pilot, jag ska nog gå nån massörkurs bara för att, det är ju bra att man kan massera. Ja, så ska ja göra! :)

Eftersom det är jag, anna och bohm som har  "städvecka"  så fick vi gå i första peridopausen och gå ner och städa vårt omklädningsrum.. fast det kan jag inte påstå var direkt jobbigt. Vi var värsta teamet så det gick på några röda. .:P LHC vann ju också, det var faktist en bra match, lhc hade lite tur men de spelar faktist alltid bra. Det måste vi damer också börja göra, lr iaf att göra mål! Men på söndag har vi leksand borta, då jädrans.!

/china

2008-10-16 @ 15:48:13
suck



Det är kaos, allt är skitsnack, missnöje och en enda röra. Jag orkar inte!
Ingenting kommer att hända om ingen tar tag i nått, och ingen kommer tillslut vara jag vilket jag inte hoppades på att det skulle bli.
Jag har vilja, men just nu står allt still. FAN vad less jag är! Nått måste hända nu, snabbt som ögat annars kommer detta inte sluta glatt. Pappa pratade med mig förut, hans ord gör att man blir glad, att jag ska kämpa vidare och inte bry mig om det som har hänt.

Madde var här nyss och pratade viktiga saker, vi hade en bra diskussion tyckte jag.! :)

Imorse var jag också och tränade med grahn, tina, iveta och dennis. Har inte kört överkropp på jättelänge kände jag, orkade ju ingenting. :O

Ska kolla på a-lagsmatchen efter träningen också, de lirar ju mot färjestad ikväll vilket kan bli en roligt match :)



/china


2008-10-16 @ 10:26:43
tårta

Hello,

Orkade med träningen igår, fastän jag inte tycker att jag får till någonting, kanske inte så konstigt när man känner såhär. När jag kom till vårt omklädningsrum så är det första man hör ; china, du ser inte ut att må nå bra idag? är det nått som har hänt? Det är underbart att ni bryr er tjejer, men jag vill inte berätta vad det är just nu... så jag sa som svar ; ne jag har bara sovit en stund innan jag åkte ner och så känner jag av lite huvudvärk. Hatar att ljuga men vad ska man göra?

Mötet gick skit också, tror inte alls att de fattade vad jag menade. FAN OCKSÅ! nu vet jag inte alls vad jag ska göra?

Efter träningen åkte jag med emma, frida och grahn hem till sundsvallarnas place och bakade tårta, de firade att de kom med i landslaget ( som vanligt) ;) men vad firade jag? Att jag skrattade lite på träningen, ja kanske det. Det kanske håller på att vända för mig? Blev där till väldigt sent så varken jag lr grahn orkade cykla hem. Fick sova på soffan som var förkort så nu har jag lite ont i benen av att jag har fått böja mig hela natten ^^ haha.

Nu klockan tolv ska ja gymma med grahn, sen ikväll har vi spänstpasset, vilket jag faktist ser fram emot lite.

Vill också åka hem när modo är här nere, tjänar så mycket på att åka med deras buss upp igen, det kostar ju minst 800 kr att åka hem och för dom pengarna kan man ju göra nått roligare, men vad som är bestämt här får man inte åka hem förän på torsdag vilket inte är så roligt tycker jag, med tanke på att det tar en hel dag för mig att åka hem så kan jag bara vara hemma tre dagar! alla är ju ändå borta med landslag så vi kommer ju inte ha några spelare. Och inte vågar jag prata med johanna heller, för jag vet ju ändå att hon kommer säga att jag inte får det. kul :(

/ china

2008-10-15 @ 14:36:44
Vart tog mitt leende vägen?


Det här Låter ju inget bra Emma! Jag som kommer ihåg dig som en så glad o positiv tjej. Hoppas det lossnar för dig snart, o att du börjar tycka att hockey blir kul igen =) / Tjällmo


Det är precis sånt här som jag vill höra, tänk va så lite kan göra så mycket. Tjällmo har verkligen gjort min dag och jag är så glad för det :) Kan få fram ett litet leende när man tänker på det, jag vill ju kunna känna mig glad igen.


Lisa och proppen var inte här för att kolla lägenheten, inte vad jag tror iaf. de var här för att de ville veta hur jag mådde, som jag trodde. Kan väl inget annat säga än att jag för det mesta satt och grät.

Känner mig nervös inför mötet ikväll, kommer jag våga säga allt som jag vill säga? Jag kanske behöver ha hjälp av lisa, proppen och hanna, men det känns ändå som om jag vill försöka själv.

/china

2008-10-15 @ 11:07:18
Hälsoproblemen i afrika?

Hej,

Det kanske är dax att jag tar bort bloggen nu, för allt jag skriver missförstås ju iaf. Jag kan inte skriva om hur det går i hockeyn, för då får jag skit, jag kan inte skriva om hur jag mår för då får jag skit. Vad ska ja skriva om då??!! Om att det är dyrt att åka buss i Linköping?, Om alla hälsoproblem i Arika, om min fisksambo simon?, om hur roligt det är på mina sjresor hem till Östersund. Listan kan göras lång men mer än dom förslagen orkar jag inte skriva.

Idag kommer proppen och lisa hit, antingen är det ju för att dom vill snacka om bloggen och fråga hur jag mår?! lr så vill de se hur jag bor. jag tror starkt på att det är det första.
Möte med peter och johanna ikväll, får väl hoppas att det ger lite resultat iaf.


/china


2008-10-14 @ 23:01:53
ska det vara så här?

Godkväll,

Fick inte spela ett enda byte idag i matchen fastän jag skulle ha fått det, tråkigt och jag vet inte om jag orkar med detta mycket längre. Jag orkar inte åka till hallen med ett fejkleende, försöka vara glad och skratta med de alla andra så att de inte ska undra vad det är med mig när jag igentligen bara skulle vilja gråta. Jag tror nästan att de börjar förstå att det är någonting nu, de kan se det i mina ögon. Jag försöker ha den gnistan som jag alltid har haft där förut, men jag  vet att det inte är som förut.  Jag må kanske inte vara en sån jättebra hockeyspelare, men på 5 matcher och inte ha fått höra EN enda positiv sak om mig tar ganska hårt ska ja säga er. Jag känner mig helt enkelt sämst just nu. Varför ska ja fortsätta spela hockey om jag är så dålig?  
Jag tycker så himla mycket om laget, ni ska veta att det är p.g.a er jag fortfarande är och tränar,  men jag tycker att det känns som att de andra bara ignorerar mig för att de igentligen inte vill ha mig där.. men vågar inte säga nått. Hur kul är det att känna så tror ni?
Jag måste prata med tränarna sa pappa idag, och jag får väl försöka fixa ett möte med dom.  Jag hoppas att kaptenerna pratar med dom om vad vi ska på mötet igår, då kanske det blir lite ändring, får väl se hur det blir på söndag då vi möter leksand borta.  Annars kommer jag nog inte orka stanna kvar i Linköping och LHC tyvärr.


Det enda positiva just nu är mina brownies som jag bakade förut idag, helt sjukt goda! De gör mig på lite bättre humör iaf.


/e

2008-10-14 @ 13:55:38
baka baka baka

Var nere och fixade min skridsko hos a-laget. Kan det vara fjärde gången jag är där nu?, det börjar ju nästan bli lite pinsamt att komma dit med samma skridsko hela tiden. Men är det fel så är det.  Jag kanske ska köra med två olika skridskor, en u+ på mig högra eftersom den passar där och en rbk 9k på den vänstra? zakrisson körde ju med två olika när de var i Motala och spelade träningsmatch där, har aldrig sett någon som spelat med två olika skridskor.. och han hade ju en nike bauer på en och en ccm på andra. Men det kanske funkar för honom :)  Slaka skar upp skridskor typ ovanför fotknölen( svårt att förklara) och det såg verkligen brutalt ut, undrar hur min skridsko kommer att vara nu. Sen tog han en massa olika grejer och skar bort lite här och lite där. Men det kommer nog bli bra annars får jag väl gå dit igen en femte gång ^^  Det som gjorde att jag fick ont ska ju iaf vara borta och det är ju bra de, för då kanske jag kan åka utan att det känns som om man har ett rakblad i sidan av foten. :D

Känner för att baka idag, men jag har noll fantasi vad jag skulle vilja göra. ingen kladdkaka iaf, och kan inte göra kärleksmuffins för jag har inget kaffe till glasyren.. hm rackarns också. :/


cya bye.

/e



Ikväll är det bara vinst som gäller tjejer! :D


2008-10-14 @ 11:13:11
premiärmatch igen.

Godmorgon,

vaknade av att telefonen ringde vid tio i åtta idag, var ett nummer som jag aldrig har sett förut och sen när jag svarar så säger den igenting. Sådär måttligt glad blir man ju. Får kolla upp vems nummer är på eniro sen.
Måste åka ner till ishallen och kolla om a-laget har träning, skulle behöva trycka ut min skridsko mera, just nu så skaver den och det kan jag inte påstå är så himla skönt :/
Måste också åka till Team Sportia och kolla ut nya klubbor, de som jag hade beställt görs tydligen inte mera?? :O Så nu har jag två 08or, (som är för hårda för mig,) en 7k ( den som jag vill spela med, som inte finns längre) och två sprejade som jag hade sen förut som är fel märke på ^^ haha.. vilken spridning av klubbor jag kommer få.

Idag är det match också, är sjukt taggad för det och eftersom vi har som sagt börjat om igen så kan man ju säga att vi spelar vår första match idag, därför är jag extra taggad för att man får spela premiären ^^

Ne nu ska ja dra ner till hallen så att jag inte kommer försent.

cya bye.

/e


2008-10-13 @ 23:56:48
ojoj,


Måste faktist berätta att 50 st har läst min blogg idag, det tycker jag är rätt bra.. men det var dåligt med kommentarer.
Kan ni inte skriva vilka ni är som läser den för skojsskull. :)





Nu när jag på så bra humör lägger jag in en bild på limpan och mig från storsjöyran hemma i östersund förra året. Så roligt vi hade!

2008-10-13 @ 23:30:10
tillsammans kan vi göra allt.

hello,

kom nyss hem från träningen, som jag måste berätta var en av de absolut roligaste i min karriär i lhc-dressen. Alla hade den glädje som vi saknade förut, nu har vi bestämt oss för att börja om från ruta ett igen vilket jag tycker är jättebra. Alla är så positiva till det och det känns verkligen roligt nu!! Det som jag kände för hockeyn för någon dag sen känns helt annorlunda nu vilket jag tycker är perfekt. Det känns verkligen kanon till matchen imorgon, då ska vi piska upp segeltorp så det bara stänker om det.. tror nog att alla känner så. Det ska bli så roligt att spela!

Innan träningen hade vi en möte som jag tror nog alla tog väldigt bra, vi gick igenom vad som var bra och vad som var dåligt och det kändes som om alla fick säga det som de ville.. som om allt de dåliga försvann från våra kroppar. Nu kan vi bara se positivt framåt och gud vad vi ska kämpa.




Nu känns det så himla bra igen!



2008-10-13 @ 16:26:48
....

Nu är kladdisen klar, men jag hörde nyss att folk var irriterade på mig p.g.a ett av mina inlägg så känns det ju mindre roligt att åka till hallen nu.. och även att jag ha lagt ner tid på att baka känns ju så himla onödigt. Vem vill äta kaka av en som man är irriterad på? INGEN skulle jag säga.  Får väl se vad som händer där, antingen får man en massa skit och då är det väl bara att stå på sig för vad jag skrev lr så är det ingen som säger nåt fastän jag vet om så mycket mera... 

2008-10-13 @ 15:11:48
bättre humör?

nä men tjenare,

som länge idag, faktist riktigt skönt att sova tills man vaknar, känns som om man har fått vila ut sin kropp då. Låg en stund och läste också, att jag aldrig blir klar med den där boken, dåligt av mig :/ Gick upp och gjorde lite varmchoklad och mackor, sen har jag fixat med manpower att jag ska få komma dit, najsi najsi.

Vi har möte idag också innan träningen, undra vad vi ska ta upp då, får väl hoppas att vi kommer fram till nått, för just nu är vi sämst och då skämtar jag inte. Man vinner ju inget på att inte spela som ett lag, och det kan jag säga att lhc damlag har lite svår för just nu, men det ska det nog bli ändring på, får man väl hoppas!?
Just de, jag skulle ju baka nått till mötet också, får väl slänga ihop en kladdkaka då, orkar inte göra något mera avancerat än det..  det kanske gör en på ett litet bättre humör, för det är ju alltid roligt att baka. :)


idag är det också en månad sen robin tog självmord..ibland vill man fortfarande inte tro på det, kommer kännas konstigt att åka till stugan och du som var min granne inte kommer att finnas där längre :(


cya bye

/e


2008-10-13 @ 12:13:03
hem hem hem.





jag längtar hem, hem till östersund.

2008-10-12 @ 23:16:00
med några dagensfrågor så säger jag godnatt.

Höger- eller vänsterhänt: Vänster.
Humör just nu: Trött, less på att åka buss
Är det nåt du absolut inte äter: dricker inte julmust, kokta grönsaker, LÖK, tomat på burk ( sånt i köttfärssås, rotmos
Kläder just nu: Jeans, linne och min my favorite sneakers tröja och underkläder såklart + skor
Musik just nu: Låt nummer 12 på berghs cd, sjukt bra.
Vad sa du senast: Det gick sådär..
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Skulle vilja se hur min farmor hade det som liten.
Längd och vikt: 168, väger 69 tror jag.
Hur många kuddar sover du med: tre st, fast det är bara en jag sover på, de andra två är bara där.
Favoritväder: En dag i stugan i spanien, soligt och skönt på stranden, ja nu fattar.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: kniv, min pappa och en surfbräda
Spelar du nåt instrument: Har spelat piano
Morgon- eller nattmänniska: Jag är nog en morgonmänniska tror jag.
Sparare eller slösare: Ibland slösa, ibland spara.
Vem är viktigast för dig: Min familj, vännerna och hockeyn.
Bästa film: Moulin rouge är king.
Tror på liv på andra planeter: Nja...
Kommer du ihåg din första kärlek: Japps det gör jag allt.
Har du några homosexuella vänner: Yes det har jag
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: I ett förhållande? ja, klart.
Hur många barn har du/vill du ha: jag vill ha tre st, en tjej och två pojkar.
Bio eller promenad: En härlig promenad till och från bion...
Snarkar du? Ne det tror jag inte, men pratar i sömnen är jag en hejare på.
Rädd för insekter? Nej.
Äckligaste insekten: Fästingar.
Bästa bok? Flera självbiografier.
Vad vill du jobba som? Jag vill antingen bli pilot eller polis.
Pizza eller hamburgare? Pizza tror jag.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Helst städat såklart, är dock ganska slarvig av mig och låter saker ligga framme.
Gungar du på stolen? Kan inte gunga på mina, men hemma i östersund gör jag det ibland.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Det vore ju coolt ju, klart jag skulle.
Hur många syskon har du? Två brorsor, hjärtan till dom.
Vad är du mest rädd för? Att de jag älskar ska bli sjuka eller dö.
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Salt är fint...
Gillar du att sjunga? Ja ibland, gamla sånger går alltid hem och julsånger med.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhälle-ekonomi-ishockey. Ville gå hockeyn och då fanns det bara att välja mellan ekonomi och samhäll/samhäll.. och då körde jag oledoledoff på dom.
Anser du att du är stark? Ja, det tycker jag allt.
Brukar du sola? Mest när jag är i spanien under sommaren.
Vad gör du om du får hicka? Inget, tycker att det är ganska roligt.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej
Kaffe, te eller inget? te, är himla mysigt.


oj oj, nu är jag äntingen klar :)

hörs imorgon.

cya bye.

/e

2008-10-12 @ 20:31:52
varför blir det såhär?

Hello,

Var är all glädje jag hade för denna sport? Varför kan det inte gå bra, vaför får jag inte till någonting på matchen? Vart är allt det positiva som laget har pratat om, varför kan vi inte köra laget före jaget?
Matchen vill jag helst inte skriva om, men det kanske är lika bra att göra det så får jag hoppas att det känns bättre sen.
Det stod 1-1 efter första, och det kändes riktigt bra då.. vi hade faktist övertaget.. sen fick de två snabba mål på oss, vilket ett av de min femma måste ta på oss, vi alla åkte och byte samtidigt vilket är fördjävligt dåligt av oss, de kom två mot noll och det var väl ingen snack om saken att det skulle vara mål. Sen försvann glädjen hos oss, vi ville inte spela mera.. INGEN AV OSS. Det är som om vi går ner i ett jävla mörkt matförråd, och stänger in oss där. Vad är det som händer med oss i andra perioden?
Tror nästan att det är någon som har lagt en förbannelse över oss, för vi får ju till det på träningarna men vi är absolut sämst på matcher.. och det värsta är att alla skriker " kom igen nu tjejer, vi kan ju så mycket bättre" men saningen är väl att vi inte kan så mycket bättre, eftersom vi har förlorar 4 matcher på rad nu så kan vi inte bättre än vad vi spelar.. saningen svider ibland men så är det.
Säger som grahn, det känns nästan som man vil ta sina grejer och bara dra! Men det kan man ju inte göra direkt.. känns bara så jävla trist att förlora och förlora. Det bästa jag gjorde på matchen var väl att jag fick sitta i utvisningsbåset när emma drog på sig en 2+10.  

Även att vi inte ska stanna någonting heller, så inte får man något godis nu på hemvägen.. det är verkligen grädde på moset.

Ne nu ska ja sluta vara så negativ och kolla på miracle istället.

cya bye.

/ e

2008-10-12 @ 13:18:01
gamedax.

hello,

sitter just nu på bussen på väg till gävle, vi åkte precis igenom sala.. tänk om man skulle se snase..det skulle ju göra min dag helt klart! :)
Har kollat på sex and the city filmen nu i bussen, jag hade inte sett den förut., så det var väl bara jag i hela bussen som kollade på den, ne nu skojade jag..det var nästan alla.
Tror att jag ska spela med fanny och frida på matchen, det kommer nog gå bra.. det gjorde det ju sist i ö-vik iaf. :)


Även att det här inlägget var totalt ointressant...

Återkommer efter matchen för alla som är intresserade.

cya bye.

/e

2008-10-11 @ 22:32:07
ladies night

Ja, det var var ju en upplevelse jag sent ska glömma, precis lika roligt som förra året då vi jobbar. Kom dit och klart så får vi börja att hänga upp alla galgarna ( stavning?) med ett nummer på varje, så roligt det var, ;) nu ska ni inte tro att jag menade det, det var ironi. Sedan delade vi upp oss två och två och jag körde med iveta, snackade lite om zuzka och det syndes att hon saknade henne.. det gör jag med. Iaf så jobbade vi i 5 timmar, och som grädde på moset så fick vi en macka och en pepsi.. cloetta center är allt bra snälla dom! :)
 Runt halv 9 då de flera som bara skulle se showen kom så blev alla ladies bara med och mer berusade, fyfan för att se ladies berusade alltså. Står och glor på en som om man skulle vara en jätteintressant tavla typ. Skaffa nått annat att kolla på kära ladie.
Kollade på två låtar och sen drog jag, linn och claus hem. Limpan ska ju sova här. :)

Hade mina nya stövlar på mig idag också, bara så jag inte glömde skriva det ;)

Nu ska ja och linn ta och sova, mysmys. Imorgon är det ju gävle som står på schemat och datorn hänkar ju på såklart. Hörs då alla monsterdiggare.

cya bye.

/e

en liten emma..

2008-10-11 @ 11:56:13
hurra för familjen hang

hello,

vaknade vid sju, lr ne klockan ringde vid sju.. kändes som om den var mitt i natten, var tvungen att kolla på klockan flera gånger om den stämde för det kändes verkligen inte som om det var dax att gå upp. När jag sen fick in i huvudet att klockan stämde så var det bara att ta tvättkorgen och ge sig ner för trapporna till tvättstugan, men när jag kommer dit så är nycklarna BORTA! familjen hang som tvättade igår kväl kan ju dö.. Så trött/sur/förbannad lämnar jag tvättkorgen där ner och går upp igen eftersom jag inte orkar dra med mig skiten upp igen. :/  Sover en timme till och går ner och kollar om nycklarna är där, det är dom. BRA familjen hang, att ni kan vara så duktiga på att lämna tillbaka nycklarna. tummen upp för er! Slänger in det och går upp och sover en lägger mig en tredje gång, inte för att jag kan sova nu.. men skönt att vila lite iaf.
Gick sen upp och kollade om simon levde, det gjorde han ju. skulle allt blivit lite ledsen om han inte gjorde de. Det som är bra med simon är att han varken är så pratsugen lr så stor i käften.. och nu ska ni inte tro att han säger fula ord utan han äter nästan igenting. Perekt för mig, då kostar han ju ingenting. Och det bästa är ju att han bara äter en gång om dagen, skitbra. En simon borde alla ju ha.! tänk att ha en sambo som varken säger så mycket och som inte kostar nått för en, perfekt! haha.

Efter frullen tog jag en match med snabeldraken som hade gömt sig i mig städskåp ett tag, det blev en fight som heter duga, men jag vann iaf. Så nu är det rent och fint. Funderar på om jag ska ta och städa simons burk medan jag ändå är i farten, han kanske skulle uppskatta de lite.

Just de, corre fyller ju år idag också, grattis till henne.

Ne nu kollar simon med det onda ögat på mig, jag tror allt att jag måste gå och städa hos han,annars kommer jag nog få dissen av han framöver och vem vill ha det?!

cya bye.

/ e

2008-10-10 @ 22:45:52
how wonderful life is...

godkväll,

på träningen var vi bara 12 st, det är nästan lika dåligt som det var i brunflo när jag spelade där,( inget illa om brunflo, det var king att spela där, men vi var ju inte så många)  det går liksom inte att göra så mycket när man är så få.. och tre st av brudsen är ju i katrineholm på j-18 läger och vi har ju fem skadade också. :/ men de tre som är i katrineholm kommer ju tillbaka tills matchen på söndag då vi ska dänga upp brynäs så det bara stänker om det!

Några bruds skulle åka till kebabhouse och käka, men jag hade ju med mig min gottinamnamsallad så jag behövde ju inte äta nått, men jag följde med och drog in på hemköp och köpte lite gottigotti..cyklade hem och kastade mig på soffan och drog på mouline rouge eftersom jag aldrig kollade på den igår. Helt sjukt va bra den filmen är alltså, kan kolla om och om och om på den. Ni som inte har sett den har ju missat nått kan jag ju påstå!

Imorgon ska ja tvätta, låter väl roligt. Upp klockan 7.. men behöver man rena träningskläder så gör man. Sen ska laget jobba i cloetta center när det är ladies night. Nått jag längar till? Inte direkt skulle jag väll säga, vem ser fram emot att stå i någon jädrans garderob ( stavning?) och en massa tanter, lr ska ja säga ladies komma med deras jacka som vi ska hänga upp. TRÅÅÅÅÅK!

Nu ska ja äta upp mitt godis och kolla klart på filmen, sen säga godnatt till simon och lägga mig i min yber sköna säng och läsa klart min bok, att älska som en porrstjärna. Det är nått jag ser fram emot. Hörs imorgon alla monsterdiggare.

cya bye

/ e

2008-10-10 @ 16:06:45
träning

gjorde världens goaste mat idag, lr ne varför säger jag det för, då ljuger jag ju.. det var inte världens godast men det var allt bra gott. Kyckling- och bulgursallad med en massa olika grönsaker och avokado och mozzarella. Tänk va nyttig man är ibland alltså, blir ju lite stolt över mig själv. Klappade mig själv på axeln för att jag för en gångsskull kunde fixa en sallad. Ibland får jag lite problem för den blir inte så god, men idag fick jag till det verkligen. Blir nog bara den här salladen framöver, nån maträtt som jag är bra på iaf. :)

Nu måste jag åka till träningen, annars kommer jag försent och då blir det böter.. och att lägga ut pengar vill man ju helst inte. ^^

cya bye

/e

2008-10-10 @ 11:41:17
ny dag nya möjligheter.

Godmorgon,

Ställde klockan på 7 imorse för att jag skulle åka till hallen och hjälpa 98orna på deras träning, kommer då på att ett 10årigt lag inte kan ha träning vid 8 på en fredag, när de går i skolan.. ( sanna sa till mig igår att de hade träning idag) jag struntade helt enkelt i det, får väl vara med nästa gång då.  Sov länge och när jag klev upp så kändes halsen mycket bättre, hurra! Kanske man till och med kan knyta skorna idag utan att det ska kännas som om hela huvudet ska ramla av.  Idag ska ja ringa sussane på manpower om att jag vill komma på en intervju där, sen har vi spänst och isträning också. :)

Benjamin skrev till mig igår, han var grymt taskig mot simon ( min sambo) och sånt tolererar vi inte.. bra för att han har lite problem med att behandla sina kompisar, så behöver man inte vara oseriös bebbe.. det vet du ;)

pappa har börjat ett hälsosamt liv också,  vilket innedär att han ska åka längskidor när snön kommer, går och simmar några ggr i veckan osv, jag tror starkt på dig pappa! Nu när du fick veta att du var lite överviktig så är det bra att du tar tag i den där skiten och kommer lite i form. ^^

Vill så gärna åka hem på "höstlovet" lr ja när de som går i skolan har lov, men tror starkt på att vi inte kommer få det, känns tråkigt när vi ändå inte har några matcher då.. skulle ju vara skönt att få komma hem lite. :)


cya bye

/e

2008-10-09 @ 20:00:11
money money money

Blev en tur till tornby iaf, köpte en dataväska på pc city, helt perfekt blev den! Sen blev det två böcker och ett par nya stövlar på skopunkten. Vet dock inte om jag ska behålla dom, har inte riktigt bestämt mig än :s Köpte med mig kinamat hem, har inte ätit de sen jag och madde köpte take away för några veckor sen.. och gott var det ska ni veta :)

Annars har jag inte orkat gjort nått idag, skönt att kroppen får vila och jag hoppas att svullnaden på halsen går ner tills imorgon. Gör ont i hela huvudet när jag böjer mig ner.. och så vill jag ju inte ha det :/

Jag måste ju berätta om min nya sambo. Han heter simon ( jag har iaf bestämt att det är en han) och han är en lila kampfisk. Han är supersnygg och jag är så nöjd att han bor här med mig :) Jag hade 6 andra fiskar också, men simon tyckte så väldigt mycket om dom så han bet sönder dom. snäll kille?! Ska ladda upp en bild på honom så att ni får se min prins ;)

har blivit soppa till middag, som tur hade jag favvosoppan hemma, annars är det inte så många soppor som går hem hos mig.. gillar verkligen inte kokta grönsaker men den här med kyckling är guld!
Ska kolla lite på tv nu, och sen om jag orkar så blir det moulin rouge också, den filmen är helt grym.. och såklart kan man alla sångerna i den filmen också :D

cya bye

/ e



2008-10-09 @ 11:32:23
stel och svullen?

Godmorgon bloggen.

Vaknade idag av att jag inte kunde röra nacken, kan ju dock vara ganska förståligt när jag fick ett slagskott där igår. Kan iaf inte äta nått hård d.v.s. jag kan inte öppna munnen allt för mycket och tugga med käken finns inte ens på kartan. Det blev iaf gröt till frukost, ganska länge sen faktist.. och inte havregrynsgröt utan mannagryn, sån som mamma jämt gjort när man var liten! gott!! Sen eftersom det inte blev nån macka idag så fick jag mosa två kiwisar, alltid bra med lite c-vitamin :)

Hade fått mail om jobben jag sökte, de ska kolla igenom mitt CV och sen hör de av sig. hoppas hoppas! Om man inte får nått, då jädrans ska ja ta mig i kragen och ta det där körkortet istället ^^

Idag ska ja nog ta en sväng till tornby, ska köpa mig en dataväska så att jag inte behöver ha datorn i den stora väskan när vi åker till bortamatcherna. Sen ska ja kolla lite på nya skor och sånt smått och gott. Det kan nog bli rätt najs faktist.. om jag nu hittar nått.

ne nu ska ja ta och göra mig iordning och sen gå iväg.


cya bye.

/ e


2008-10-08 @ 22:45:44
surt sa räven.

goddag.

imorse blev de till att kliva upp kl. 7 för att äta frulle och sen ta bussen till Motala. När jag flyttade till Motala så glömde jag att göra eftersändning av post, så 3 veckors post var borta.. och de skulle vara på postkontoret inne i Motala, men tror ni att mig post är där när jag kommer dit och frågar? nee varför skulle vi ha din post här sa surtanten. Surt sa jag och gick därifrån.. när man har åkt buss i en timme och sen inte får ut någonting av det så blir man lite piss off.. så jag tar bussen till min gamla lägenhet och kollar om det finns nån post där.. men det gör de såklart inte. Köper en muffins på ICA och åker sen tillbaka till Linköping igen.
Här hemma så blev de till att börja städa och sen hjälpte johanna mig att söka jobb.. så nu har jag väl sökt sisådär 5 jobb.. hoppas verkligen att man får nått. Nu när man har fått arbetslös i två månader.
Åkte till träningen och i andra övningen så står jag framför mål och täcker.. och får ett skott på halsen av backen. Kan väl inte säga att det var direkt skönt, tårarna bara sprutade så jag fick sitta med ispåsen i två övningar. kul?!!  Surt sa jag igen. Stel som en pinne gick jag sen ut på isen och genomförde det sista.
Som tur så har vi vila imorgon, annars skulle ja väl inte klara att träna. Åkte med brudsen sen till gula M:et och köpt en glass, skönt för halsen. Kan inte äta nått, inte skratta.. fyfan va ont de gör. och så har det svullnat upp så jag vet inte vad.
Om det blir värre får jag ringa grahn så får vi åka till akuten, nått som jag verkligen inte hoppas på!

ne nu ska ja ta och sova, det kanske blir bättre om jag sover mera :)

samhällarna vann draget förresten, king king! :D

cya bye

/ e


2008-10-07 @ 23:42:44
det gick inte alls.

ne matchen gick inte alls som vi hade tänkte oss. Vet inte om vi var nervösa för att spela första hemma matchen, lr om vi inte ville vinna. Vi spelade iaf en helt okej första period, det står 0-1 på tavlan men jag tycker ändå att vi är med i matchen.. sen går allt utför.. som det alltid gör för oss i andra. De vinner perioden med 1-4 och jag vet inte alls vad som händer med oss. sista spelade vi upp oss lite men de vinner iaf matchen med 2-6. Känns inte bra alls.. och som grädde på moset så var det nån som tog mina nya skridskoskydd.. som kostade 100 kr. Du kan gå och ta dig i brasan, inte fan tar man väl ett par skridskoskydd bara sådär.. så imorgon måste jag gå och köpa nya, men jag tänker inte köpa några sånna igen..de blir ju bara snodda :/
Det kom iaf 170 personer och kollade, ska väl vara glada att det kommer folk som vi kolla på oss, men om vi fortsätter att förlora så tror jag inte att så många kommer att kolla längre.

imorgon ska ja iaf åka till motala och fixa allt, sen kanske jag kollar på draget också, det beror på när det är.. vi har ju överkroppsgym och is imorgon.

cya bye.

 / e

2008-10-07 @ 11:33:17
första hemmamatchen

Sov lite längre än vad jag skulle idag, hade igentligen tänkte åka till Motala och fixa klart allt där.. men det får jag göra imorgon istället tror jag. I Motala är det förresten draget imorgon, skulle ju vara himla roligt att se det, med tanke på att man var med och drog förra året  för samhäll :)

Idag är det AIK som står på schemat, första hemmamatchen för säsongen. Ska bli grymt roligt och jag är taggad till tusen. Ska lira med virre och corre, båda har man ju spelat med förrut så det ska nog bli bra. Synd att det inte är outish ;) AIK förlorade ju mot segeltorp i söndas, och jag tror att vi har bra chans mot dom också :) skulle ju vara skönt om vi kunde få en seger nu när vi har endast 1 poäng med oss sen helgen.

Ska dra ner och handla lite nu, och sen måste jag kolla lite på one tree hill.

cya bye.

/ e

2008-10-06 @ 21:51:09
match.

har varit och kollat på match nu ikväll med brudsen från laget.. lhc tog emot luleå. Lhc spelade dåligt första, men den gick det bara framåt. vinst med 4-1, matchen kanske inte var det roligaste men men. Claus satt och visade mig hennes tyska pass och körkort, så intresserad av matchen var hon ^^ haha.

ska gå och sova nu,  är så himla trött..


/ e

det är ju det här man lever för..


2008-10-06 @ 13:48:42
it´s a long time..

hello bloggen.

har inte varit här på en tag känner jag, har inte haft den där "blogg-känslan". Kommer nog aldrig ha samma känsla som man hade när man gick i 1-2an på gymnasiet, det var helt sjukt. kunde skriva hur mycket som helst.. men det är som bortblåst nu, tragiskt men sant.

I helgen var jag uppe i ö-vik med laget. Vi hade våra premiärmatcher mot modo. Första matchen spelade vi bra de tio första, och sen gick vi bara ner oss.. stod 1-1 efter matchen och det blev förlängning. Tyvärr så avgjorde modo efter 3 minuter då de fick ett friläge, surt sa räven och det tyckte nog vi också. Sara räddade oss i mål iaf, hon var king som vanligt. Andra matchen så tycker jag själv att det gick bättre. Jag fick lira med Fanny och Frida och vi fick till en hel del. Hade ett direktskott som var nära att gå in, och sedan sköt frida ett slagskott som lämnade en bra retur som jag dock inte fick in. Matchen vann iaf modo med 4-1. Inte riktigt vår helg tror jag. Bussresan hem var seg, fick lite hemlängtan när vi åkte förbi sundsvall och skyltarna med östersund står med, känns som om det var länge sen jag var hemma nu. :/
Snackade mycket med tina på hemresan.. och såklart brallan. Roligt att träffa alla där uppe i ö-vik.. och snart kommer de ju ner till oss och lirar.

Kom tillbaka till Linköping imorse klockan 4, såklart så ringde pappa och väckte mig..fast jag brukar ju väcka honom också.. så nu är det kanske jämt ^^

Fast nu är det bara att tänka framåt, har träning om en timme och match imorgon hemma mot AIK. :)

RSS 2.0