2010-10-28 @ 22:51:06
torsdag


- Jag kastade kryckorna i sjön och gick istället. Så mycket bättre och speciellt skönare för händerna.

Annars så leker livet, fick mvg på inlämningen i människan s&k så det är mjau.
Ska nog ta mig till badet i helgen och trampa lite vatten, för det tycker min kära sjukgymnast att jag ska göra. Men det är ju inte så roligt själv så jag ska försöka få med mig julia (: hihi

Kanske blir Ösd i helgen igen, beror på om Robban får tillbaka bilen där nere i Märsta imorgon. Najs om man får träffa bigbrollan lite isf.

Nu ska jag lägga om bandaget och sen blir det sängen.

ma höres.

/emma


2010-10-26 @ 22:11:53
tisdag.


Kul att jag håller reda på dagarna känner jag, tisdag är det idag och inte igår som jag skrev då. haha

Idag har jag vart på ortopedtekniska och fått mig ett knäskydd, blir nog kanon de. Känns både bra och smidigt. 1900 kr sådär katsching.

Kryckade mig till skolan och var med på en halvtimme etik och sen se en film på människan s &k.. sååå onödigt att ens kolla filmen eftersom jag inte hade sett första delen förra veckan. men men

Hämtade ut mina tabletter som jag ska ta i 10 dagar nu. Pengarna bara rinner iväg + att jag köpte en bok på skolan idag för 345 kr. Yes så nu blir det nudlar nästa månaden tror jag. haha

Ska ta en smärtlindrande nu och sen blir det sängen,

ma höres.

/emma


2010-10-26 @ 10:09:49
måndag



NNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJ, såhär skulle det inte bli.
Fick spendera kvällen igår på två olika läkarmottagningar varav en var akuten då jag fick en rejäl smäll på knäskålen under träningen. Vilket nu blev resultatet kryckor i minst en vecka och ingen träning på två veckor. fanfanfanfanfanfanfanfan

E så jäkla less på att det jämt är knäna som rycker, mina vridningar är inte att leka med. Ibland är det inte bra att vara för överrörlig.

J-a-g h-a-t-a-r k-r-y-c-k-or.



2010-10-21 @ 15:08:20
torsdag.


Kollade på games online igår att brudsen hade vunnit med 6-0 över leksand, så skönt. Vi som brukar ha det så svårt på borta plan. Jag till min del var och tränade med bj i Brunflo.
En och en halv timmes träningar är väl inget som man är direkt van med, svetten bara ran. Sen gick det väl inte alltför bra heller men det blir det ändring på ikväll då det är träning igen, och sen imorgon med :D
Får hoppas att det är en bra materialare som kan slipa.

Annars idag har det inte hänt allt för mycket, varit ute med dogsen på promenad och sen har jag letar komvux böcker på blocket. Körde lite damsugare här uppe också, bra jobbat.

Imorgon ska jag träffa Niklas, det blir nog najs som vanligt.! :)

ma höres.

/emma



2010-10-19 @ 23:24:08
tisdag.


Börjar komma upp ur träningsträsket som jag har legat i ett bra tag nu, tungt och jäkligt har det vart. Men nu är det rappa ben och bättre klubbteknik. Det gillar vi starkt.

Fick tillbaka provet som vår lärare hade rättat igen eftersom det hade blivit fel på vissa och det visade sig att det blev ett VG+ för min del, bara några ynka poäng under ett MVG, så det var ganska surt ska jag säga er. Men jag är nöjd iaf.

Imorgon blir det Östersund och sen på kvällen är det träning med Brunflo. Grymt att träna med killar igen.

ma hörse.

/emma

2010-10-18 @ 23:20:03
måndag.


Blir en snabb liten uppdatering nu innan sängen väntas,

De båda nya kurserna verkar vara helt okej så det är ju najs. Läraren i religion är ungefär lika skön som vår handledare undet motalatiden (martin), fast nu heter han lennart. Kommer bli kung. Synd att man inte kan något om religion a, eftersom på b-kursen bygger på det men det fixar sig nog. Om vår lärare i motala kunde ha haft lektioner istället för att prata om drakar och prinsessor så kanske man hade lärt sig nått. haha

Annars idag har de vart lugnt, tränat nu på kvällen och det gick tack som frågor.

Imorgon är det tvättstuda innan skolan, hurra. Fast ska bli skönt att man får lite rena saker igen.
Sen väntar Östersund på onsdag-torsdag! KUNG.

Fick min one tree hill box idag också, säsong 6. köööng. Har kollat tre avsnitt nu ikväll. Var tvungen att köpa den på cdon.com när den bara kostade 199 kr istället för 499 kr. Bra köp av mig.

ma höres.

/emma


2010-10-17 @ 22:22:54
kvällen,


Imorgon börjar hälsopedagogiken och religion b, ser fram emot första men kanske inte andra lika mycket. haha
på onsdag-torsdag åker man hem till östersund också, skönt med några dagar hemma. Ska träna med Brunflo tre gånger också, det blir najs.

Nu ska jag kolla klart på rallybrudar och sen väntar sängen.

ma höres.

/emma

2010-10-17 @ 14:01:08
vilken helg


Efter träningen i fredags åkte vi hem och käkade lite och tog sen cyklarna till olearys där joas brorsars band lirade. :) Väldigt bra som alltid. Det lite roliga var att när jag, julia och joel kommer dit, vi blev lite sena så alla sitter redan tsm med susies kilkompisar runt ett bord, då säger en kille; jag känner din pappa. Men tjena liksom.. varför skulle du? Sen bara : jo men jag har ju spelat hockey med robin.
Då visar det sig att pappa tränade honom i 86orna då robin spelade med dom hemma i Östersund. Hahah hur fick han reda på att jag spelade hockey här liksom? Hur i helsike kunde han veta vem jag var? Är jag så lik både robin och pappa? :P Han måste ju ha gått in och kollat på hemsidan vilka som lirade och bara, vem är emma bäckström från östersund till nån av de andra tjejerna i laget? eller nått sånt.


aja, kollade på match igår brynäs tog sig an linköping, och OJ vilken match. Brynäs ägde i två perioder medans LHC inte alls kom med så mycket. Slutresultatet blev iaf 3-1 till hemmalaget och jag log som en kung. LHChjärtat försvann när jag flyttade därifrån så det är alltid extra roligt att slå dom.
Det blev sen en utgång till heartbreak hotel, så roligt som alltid. Stod brevid Emil Ring i kön märkte jag, en kille som jag har litat jättemycket golf i Bergsjö med för typ 5 år sedan, hahah hur kommer det sig att man träffat på folk hela tiden.
Sen spred det sig ett tyckte bland några människor som jag hälsade på att jag var Bäckis syster, haha frågade en massa frågor om honom. Ibland kan man leva på att man heter Bäckström i den här stan. ^^

Kom hem vid 4 inatt så det blev en liten sovmorgon idag, ska duscha nu tror jag. Känner mig lite äcklig.

ma höres.

/emma

2010-10-14 @ 22:43:35
torsdag.


Var i skolan från elva till två ungefär och försökte börja på rapporten. Herrejesus vad stort detta arbete kommer bli. Vi blev BARA klara med istiden unden den tiden. haha snacka om att det blir plugg i helgen och nästa vecka.

Åkte hem och sen blev det frisörsalong/bageri hos grahnen.. eller jag färgade bara, blev lite mörkade men jag är faktiskt nöjd. Nu är nog håret bra, det lyser inte igenom några ljusa slingor iaf så det är ju topp. Mamma kommer dö när hon får se det.
Julia och milla blev klippta och gud så bra det blev! :) De + grahnen hade också bakat bullar på förmiddagen så jag har väl fått i mig tre stycken nu ikväll kanske :P haha

Blev en pizza till middag också, var väl hundra år sedan det hände, och eftersom jag tjänade 600 kr förra helgen på att jag lekte servitör så kände jag att jag kunde unna mig en. Han på grillen är king också, dricka på köpet liksom :) 

Emma kom sen och joinade oss, blev mys med ph och robinson.

Imorgon är det skola och sen träning.
Blev inkallad att stå i kiosken på lördag också, när de möter linköping. Matchen som jag verkligen vill se. haha
Men då har jag stått 3/4 så det är kung. Skönt att få det snabbt gjort.

Får se om vi skulle ut på lördag också, hur vi ska ofta de efter en kväll på ishallen vet jag inte men den som lever får se.

Nu väntar tandborsten på mig

ma höres.
/emma


2010-10-13 @ 23:44:59
onsdag


Lektion idag om DNA, RNA, T-RNA OCH M-RNA, inte det roligaste ska jag säga. ribosomer hit och proteiner dit. Hur ska jag kunna lära mig när vår lärare inte kan lära ut saker.. han förstår liksom hur vi ser på det för han har allt i huvudet redan. Sen frågar han mig hela tiden, antingen gillar han mig som elev, eller så kan han typ inte några namn i klassen. Jag gissar på det andra.

Jag har fått dille på en låt också som säkert spelas en 30 gånger per dag också här hemma.
Bruno mars - Just the way you are.

Ingen lektion imorgon men jag ska åka till skolan iaf och börja med rapporterna, bättre att få det gjort nu än att jag sitter på lovet och pluggar när jag kan göra annat roligt.

Blev ingen träning imorgon heller, skrutt. De håller på och bygger om jumbotromen, mediakuben, kallade den var ni vill i a-hallen iaf och det har tydligen blivit försenat så j18 måste spela sin match i b-hallen imorgon och då drabbas vi.
Lär ut och löpa lite då istället, kanske köra lite överkroppsstyrka kanske?
Sen blev fredagsträningen flyttad en timme, skrutt skrutt. Kul att träna 20-21 en fredagkväll. haha not.

Just ja, imorgon ska jag färga håret igen. hurra.

Nu blir det sängen.

ma höres.

/emma  




2010-10-12 @ 23:21:59
tisdag


Fick tillbaka provet i människan socialt och kulturellt, ett VG får jag väl vara nöjd med. Tråkigt att hon bara hade en fråga som man kunde få MVG på, när den frågan inte ens var speciellt stor att utveckla och jag hade fått VG-poäng på alla andra frågor. Men men, bara att göra bra på de andra sakerna så kanske det blir ett bra betyg i slutet. Man får hoppas! :)

Jag trodde seriöst att det skulle bli chill på komvux, ojoj så fel jag har. Värsta fördjupningsarbetet i etiken + att vi ska göra ett arbete om ett studiebesök där den muntligaredovisningen ska hålla på i en halvtimme. Rapporter om skogen + prov i biologin om nån vecka och så börjar jag två nya kurser nästa vecka. haha den som trodde att detta skulle bli lätt har nog fått det om bakfoten. Hur ska detta gå ihop?

Måste färga om håret också, en tredje gång på en vecka. Kommer håret att dö är ju frågan? Färgen tar inte på mina ljusaslingor vilket är riktigt riktigt konstigt, men ska till jossan på torsdag så får hon fixa det där hon har alla saker. Tycker nästan att det är lite för mörkt nu nästan :/

Imorgon är det bara biologin på schemat, så skönt.

måste sluta vara uppe såhär sent också, får ju knäppa sovtider.

ma höres.

/emma





2010-10-11 @ 22:47:50
kolla på tv eller sova.


Ska man stanna uppe och se paradise hotel?
Det är frågan jag ställer mig.


2010-10-11 @ 11:27:43
måndag.


Börjar inte skolan förän vid halv 3 så jag ska hinna göra en del innan dess hade jag tänkt, måste ta tag i disken och så blir det ett varv med dammsugaren också. Fint ska det va! :)

Ingen träning ikväll, vad ska man då hitta på? 

ma höres/ emma  


2010-10-10 @ 17:44:16
söndag.


Idag är det ingen bra dag, känner mig allmänt pissig. Dåligt humör osv.
Har totalt tappat motivationen och vet inte riktigt vart jag hittar den igen?

Vi vann iaf idag mot linköping med 6-2. Grymt! :)


Måste göra klart mitt arbete om skateboardens utveckling nu

Nästa helg blir det nog Bergsjö, köööng!

ma höres.
/emma

2010-10-09 @ 23:34:25
lördag.


Trött, tröttare tröttast.. är jag nog nu.
Har lekt servitris på en av bullmans kompisars bröllop nu ikväll. Jobb i sex timmar, och de var ju inte direkt de snabbaste timmarna heller i mitt liv. Ryggen värker och ögonen är trötta. Gud så stressigt det har varit, det yrket är ingenting för mig har jag kommit fram till iaf.
Det var iaf ett spanskt bröllop vilket man fick uppleva ett antal gånger då de börjar köra typ fotbollsramsor och en massa mera. Förstod en del så det var ju roligt. Sjöng taditionella spanska sånger som man sjöng med i. haha.
Men det var roligt, vi var ett bra gäng. Dock hamnade jag och pajen i disken ett tag vilkt inte var att rekommendera. Oj så mycket glas osv. 80 tallrikar in bara sådär som man ska få in i diskmaskinen.

Vann idag också mot segeltorp, så himla skönt. imorgon är det linköping som står på schemat. Alltid en speciell känsla när vi möter dom.

malin; jag hittar ju inte sladden så du får se håret när jag kommer hem om en och en halv vecka. Säg inget till mamma min bara ;)

nu väntas sängen.

ma höres.

/emma

2010-10-07 @ 22:23:30
brunett


Idag har de varit sådär tråkväder, regn och massa moln. Inte de roligaste.
Åkte en sväng till skolan och skrev på arbetet iaf, snart klart tror jag så det är ju skönt :)

Annars idag har jag gått från blond till brunett. haha ja jag kan nästan inte fatta det själv. Det ska bli roligt att överraska mamma och pappa när jag åker hem om två veckor :) Waern var här och fixade, dock blev det lite dåligt i luggen eftersom jag har haft så ljusa slingor där, så vi ska ta och lägga i lite mera nästa vecka.. kunde göra det imorgon igen men arbetet går före håret tror jag. Ser nästan ut som om jag skulle ha lagt en slinga där så så himla farligt är det nog inte ^^ haha

Skulle ju ta och slänga in en bild hade jag tänkt, hade tagit bilder osv.. men jag hittar inte min kamerasladd. Vad förvånad jag blir att saker försvinner? Skitskitskit. Så nu blir det inget.

ma höres.

/emma


2010-10-05 @ 22:45:30
tisdag.


Godkväller,
sitter här och luktar korv, inte så konstigt eftersom jag jobbade i kiosken idag på a-lagsmatchen. Som förövrigt var helt sjukt bra av Brynäs.
3-0 efter fem in i första. Hur ofta händer det liksom? Sen att jag missade alla mål för jag var tvungen att springa ner och lämna en biljett till Niclas så att han skulle komma in var ju inte så kul. Bra jobbar niclas att komma sent ;) haha
Men vart är allt folk? Varför kommer det inga och kollar på hockeyn? Jag förstår inte det. Okej, de ligger inte direkt bra till i tabellen, men man vill väl ändå kolla när de lirar emot bra lag?

Imorgon måste jag åka till skolan vid 9. Ett tips till mig själv : ta tag i arbetet nu för tusan emma!

Fick även tillbaka provet från Etik och livsfrågor. Helt okej från min sida. :D

ma höres

/emma




2010-10-04 @ 22:00:13
måndag


Var hemma i östersund i helgen, så skönt.
När jag dock skulle åka ner imorse så stod det inget x2000 som man hade betalat för på perongen, ne det kom istället ett 30 år gammalt intercity. Och till råga på allt var det inte städat heller. De hade tydligen kört på en björn igår kväll och det hade förstört hela tåget, något som jag inte heller kan förstå för om man träffar björnen framifrån så lär ju bara typ nosen på x2000 tåget så sönder. Tycker inte att en björn ska ha gjort så stor skada. Aja nu blev det såhär och jag är inte förvånad av allt som har hänt på mina resor från tiden i linköping och nu.
Jag kanske ska ta flyget om två veckor istället?


På träningen hade vi idag en instruktör från bandygymnasiet i sandviken. Vi körde igenom grunderna i åkning och det var faktiskt riktigt bra. Tränar man på det här lite så blir de nog mycket bättre.

Är så trött så det blir nog sängen snart, gick ju upp kvart över fem imorse.
Blev lite frukt och vaniljkvarg och mitt nya favorit te som jag köpte i helgen, vild körsbär! Har säkert druckit 3 liter, snacka om att jag aldrig har druckit så gott te. Victor gillade de också.. han som inte dricker te. Då är det gott gott gott!


imorgon måste jag åka och låna böcker om skateboard, ska skriva ett arbeta om hur skatare i en delkultur är bla bla bla. Jag vet seriöst inte och arbetet ska in om en vecka. Inte bra alltså.

ne nu räcker det,

ma höres.
/emma

2010-10-01 @ 22:58:50
fredag i´m in loveeeee

Godkväller,

Sitter i mitt kära barnhem, alltså hemma på slingervägen i Östersund. För bra för att vara sant. Inga matcher för min del i helgen så det blir en stan imorgon med mamma och victor. Hon ville bjuda på lunch så det tackar vi inte nej till.

Idag var man modell också, var helt sjukt roligt och jag väntar med spänning på att alla bilderna ska komma. Blev riktigt nöjd med mössbilderna som jag tog!! Dom andra blev inte heller så himla dåliga.
Fick sen välja en valfri vara inne i shopen så det blev en huvtröja, grymt skön. Skulle aldrig köpa den för 500 kr annars liksom :P haha

nu väntas sängen,

ma höres.

/emma

RSS 2.0