2011-04-29 @ 22:47:17
2011-04-29


Tog biken till jobbet idag, vilket inte är det roligaste när den låter som den håller på att falla ihop när som helst. Kedjan är nog inne på sitt 100:ade år så det kanske inte är så konstigt. Skön dag iaf med underbar sol och lite barn. Väl hemma hade pappsen varit och köpt ny kedja men såklart var den förstor så jag fick åka tillbaka till Söders sport. Spydigare gubbe har jag aldrig varit med om där, tror ungefär att det är mitt fel att kedjan är förstor när de var de som valde ut den till pappa. Kunde ha smällt till killen! Säger när han har gjort den lite mindre - Nu var jag allt bra snäll mot dig! På vilket sätt då undrar jag? Det är väl ditt jobb att fixa när ni har gjort fel. Fyfan va sur jag blev. Aldrig mera söders sport. Hoppas att du hade en dålig dag och inga andra ska behöva träffa dig sådär.

Nu är biken iaf tipptopp så imorgon blir det en sväng. Ska ut på en löprunda också hade jag tänkt.

ma höres.

/emma

2011-04-27 @ 22:24:41
2011-04-27


Eftersom jag måste dra mitt strå till stacken i stegtävlingen så får jag inte köra bil mer än nödvädigt..vilket ledde till att jag både gick ner och hem från stan idag. Duktigt duktigt!
Fixade med min ungdomsgarantigrej på arbetsförmedlingen eftersom jag inte har fast jobb och det var ju lättare sagt än gjort. Krångligt eftersom jag hade papper från gävle som hade behövts skrivas på både här och där. Satt en och en halv timme där inne innan allt blev frid och fröjd. Hittade inget på stan heller, så tråkigt det är att inte ens köpa en liten lite grej.

Hem och kratta gården med victor eftersom han har lov. Åkte till maxi och köpte mossa GTI, superdödarmossamedel och så blev det lite jordgubbar också.

Var en sväng på gymmet och körde. Oj vart har musklerna försvunnit? Bänkpressen kändes nog 4 ggr som tung som den brukade, så jag kunde inte köra på det som jag brukar :( Inte roligt att köra på bebisvikter.

Nu ikväll har jag spelat slutspel i bowling också, japps mitt lag kom vidare till slutspel. Fan så bra jag låter, haha. Vi i div 6 mötte ett jag från div 1, väldigt snällt att lotta lagen så tycker jag..not! Spelade väl inte super men vann en mot en elitspelare så jag är nöjd. Trist nog förlorade mitt lag med endast 3 ynka ynka poäng så vi försvann direkt. skitans! Lite trist är det när jag själv lyckas slå spärr efter spärr efter spärr och motståndaren kör strike,strike strike osv osv. Utspelad?

imorgon blev det jobb igen, sen fredag och hela nästa vecka. pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

ma höres.

/emma

2011-04-26 @ 23:05:42
2011-04-26


Att stänga på dagis är nog de värsta, sådär skönt att ha två barn kvar när de näst sista går vid halv sex och man har en timme kvar med dem. :/
Har också fått ta över en stegräknare av en på en avdelning..hela dagiset är med i en stegtävling så nu kan jag inte ligga på latsidan heller. Var en sväng på gymmet nu ikväll och 19600 steg fick jag skriva in på datorn på tävlingssidan. Hejja hejja.!

Är helt slut, imorgon är inget jobb planeerat så ska jag ut och löpa på morgonen hade jag tänkt och sen ta en sväng ner på stan. Ska försöka köra gymmet under dagen också. Blev värvad att spela bowling imorgonkväll också, slutspel i div6, hejja hejja igen.

ma höres.

/emma

2011-04-25 @ 22:14:52
2011-04-25


Tillbaka i Östersund igen och visst längtar man tillbaka till stugan.

Var uppe med tuppen och for och spelade golf med pappa, vi gick nio hål och det gick faktiskt rätt så bra. Niklas och Johan måste hjälpa mig med svingen för jag kommer utifrån och in nu vilket gör att jag slicear osv och det tappar jag något grymt på. Så hjälp av dem och sen är det bara att köra på!
Riktigt roligt att spela golf nu igen, senast man kände så var väl när man tävlade där vid 14 års ålder. haha

Annars imorgon så ska jag jobba från 10-18.30 sen blir det raket till gymmet där jag ska börja. Tre veckors gratisträning så nu ska döfläsket bort! För usch så otränad jag är just nu känner jag.


I helgen är det sista april och vad har man planerat, ingenting. Är väl kanske inte direkt en jätteviktig sak heller, vi brukar alltid va i stugan men inte den här gången. Snart åker man till spanien igen, v 23 tror jag närmare bestämt. Då blir det en vecka med min underbara vän Nathalie från skoltiden i Östergötland i hennes hus i Torrevieja och sen två veckor med familjen i Milpa.

nu väntas sängen

ma höres.

/emma


2011-04-23 @ 21:37:54
2011-04-23


Har vaknat exakt samma tid två dagar nu, nästan läskigt att klockan är precis samma när jag har kollat.

Har iaf varit och hämtat pappa i hudik, krattat löv och vart och spelat golf. Är väl ungefär de vi gör här i stugan (spela golf), fast ibland brukar vi bada badtunna eller basta också.
Sommarvärmen stekte idag så lite har man försökt sola, tror dock inte att jag blev nå brunare än när jag var i spanien. typiskt!

Påskmat i magen och ett parti gurka som pappa älskar och jag hatar eftersom jag alltid förlorar! Blir så pisskit jäkla sur. Sitter och surar i vardagsrummet nu medan de alla sitter där inne. Orkar inte gå in och va social när man har förlorat.. det är verkligen inte kul att åka ut först. hatahatahata!

nu ska jag gå och sova istället.

ma höres.

/emma

2011-04-22 @ 20:37:44
2011-04-22


Sitter i Bergsjö med nästan hela familjen (-pappa som kommer imorgon) och har det mys. Solen har bjudit på varmt och skönt väder så jag och brorsorna drog till golfbanan och slog lite hinkar under dagen.

Igår drog jag min första punktering, såklart blev de på E14 där de kör mest bilar och speciellt under påsk nu när alla ska iväg. Jag och brorsan satt i bilen eftersom mamma körde den andra. Blev lite nervös när det bara small till kan jag ju säga! Tur så fanns det plats vid sidan av körfälten att köra ut på. Mamma fick vända bilen eftersom hon låg före och komma till oss för att hjälpa till.
Men byta däck fick jag inte, det stannade en kille/man/karl på sisådär 27-40 år och frågade om han skulle hjälpa när vi precis skulle ta upp det nya däcket och sådär. Såg tydligen inte ut som ett proffs enligt honom. haha
Så han fixade allt på några minuter och sen var de bara att köra igen. Super guldstjärna till honom. Tog registreringsnummer så ska skicka en chokladask som tack tror jag :)

Nu väntas lite kortspel.

ma höres.

/emma


2011-04-18 @ 21:46:22
2011-04-18


Drog på mig löpardojorna och tog en sväng med victor nu ikväll, var väl inte igår man var ute och sprang liksom. Han löpte väl en sisådär 100 meter framför mig hela tiden..himla roligt, och tror aldrig jag har varit med om hur grymt himla jobbigt det var. Oj är jag verkligen så otränad så är det hemskt?!! Måste verkligen ta tag i det här nu, få bort lite eller ganska mycket fett och få tillbaka lite muskler skulle inte skada.
Tur att jag inte hade klockan på mig för jag skulle nog ha gråtit om jag visste vilken tid det tog. Nu är det bara framåt det kan gå.

Var också runt på en massa gym och kollade priser idag, som tur har vi fyra stycken prova på veckor på olika gym så det blir en månads gratis träning innan pengarna rullar bort från kontot. 700 kr för en månad är ju inte de roligaste att slänga ut, men desto bättre för kroppen. Simma några gånger i veckan, springa och gymma på de. Visst ska jag klara av de!

På torsdag åker vi ner till stugan i Bergsjö. Tar med golfklubborna så man hoppas ju att snön kanske har försvunnit lite från rangen. Skönt att fira sista april där nere som man gjorde för några år sedan.

Nu blir det massage av mamma, mina lår behöver en omgång.

ma höres.

/emma





2011-04-14 @ 22:01:57
2011-04-14


SM-GULD till Färjestad och jag är inte alls förvånad. Skellefteå har inte alls kommit upp i sin vanliga standard. Att vara bäst när det gäller var inte deras melodi så att säga.
Att se Brynäs som ligger närmast hjärtat i en final är väl lika med noll procents chans ungefär, men då hade man kanske brytt sig lite mera. Ganska trist när man har noll intresse för de lag som lirade final faktiskt kan jag ju säga nu när allt är klart. Hejade på SAIK för att de skulle ha varit roligare om guldet kom till västernorrland, men annars la jag väl inte direkt så supermycket mer energi på det. :p haha Oj så hockeyintresserad man lät.

Vaknade imorse av värsta mardrömmen också, var inte igår man vaknade och verkligen tyckte att det hände. Huvva! 

Lång jobb dag idag, 06.30-15.45 så nu blir det nog sängen snart.

Har börjat tänka lite planer inför hösten också. Blir det som jag verkligen verkligen vill så kommer jag ha en riktigt bra höst och vår. Kommer inte skåda snö så långt ögat kan nå förutom om man är här hemma.


ma höres.

/emma



2011-04-13 @ 21:24:12
2011-04-13


Hemma igen efter en vecka i solen och värmen.
Ville inte åka hem men man fick gilla läget liksom. Får hoppas att man snart är tillbaka igen. 
Varje dag med +24-30 och sol. Ganska sådär superskönt och riktigt roligt att få lira lite golf på bra banor. Gick faktiskt rätt hyfsat också så det är ju alltid roligt.
Sov i brorsans lägenhet i estocolmo och direkt när man kom hem idag var det upp till dagis och några timmars jobb. Jobb imorgon,fredag och hela nästa vecka. Tillbaka till verkligheten.

Har blivit medlem i en spansk golfklubb också. Jag och pappa var lite impulsiva och gick med. Nästa år ska jag vara med och spela mil palmeras open också. en tävling för oss alla som har hus i milpa. :) haha

nu väntas sängen, jag som öppnar på spökdagis vid halv sju imorgon.

ma höres.

/emma

2011-04-04 @ 20:19:47
2011-04-04


Idag fyller min underbara vän Malin 22. Stort grattis till dig! :)

Har haft några bloggfria dagar nu, åkte ner till Nyköping som sagt i torsdags och sen i fredags var det begravning för mormor. Fastän jag grät mig igenom hela begravningen så var den så fin och bra. Prästen var riktigt bra så hon gjorde det allt lite lättare. Mormor fick ett så bra slut som man kan få!! Hon kommer vara så saknad, men hon finns i mina tankar som den som hon var, hon var bäst!

Var även en sväng på badet i lördags med min kusin Carin och min andra kusins barn Linn. Simmade ett antal längder och det kändes riktigt bra. Simsuget kom tillbaka så det kanske blir en comeback efter 6 års uppehåll? Skulle va grymt roligt.

Idag har det blivit jobb till fyra och sen var jag ner en sväng på stan och köpte ett par shorts och en present till Malin. Imorgon blir det bara några timmars jobb.

Ska packa väskan nu ikväll också tills på onsdag. Spanien spanien spanien, 28 grader på lördag? Har ju mått sämre må jag säga!

ma höres.

/emma



RSS 2.0