2009-06-27 @ 23:17:48
spanien dag 12



Tänk att man snart har varit här i 2 veckor, dagarna bara gar och gar! Snart e det bara en vecka kvar trakigt nog :/
Ikväll har vi haft skaldjursmiddag hemma hos oss med nagra vänner. Riktigt trevligt och gott. Blamusslorna slank ner ganska lätt ska jag säga er. ^^
Har ocksa träffat tva killar fran norge som man har pratat lite med. Trevliga norbaggar de. Sen bor de 6 killar pa garden bredvid oss, men igar pa fotbollen sa märkte jag att de var ena riktigt skorsstenar ( rökte rejält allihopa) sa det ar nog inga killar för mig. Rökning är inget jag föredrar direkt!

Nu maste jag sluta, tiden haller pa att ta slut.

ma höres.

/china.

2009-06-24 @ 22:41:15
spanien dag 9


Tjobre.

Nu sitter man här igen och skriver lite.
Har vart pa restaurang med familjen och kalbes, käkade sa att klänningen sprack..nästan iaf ^^
Ska nog pa aquaparken nagot i helgen tror jag, längar grymt mycket eftersom det är en av de roligaste sakerna här i spanien.
Har ocksa börjat med att simma pa mornarna. Cyklar till pilar och simmar där i deras badhus. Riktigt bra! :)
Har sett en av världens snyggaste killar ocksa, att han är spansk gör ju inte saken sämre!  Han ska man satsa pa tror jag.

Vet inte vad jag skriva mera.

ma höres

/china,

2009-06-20 @ 22:39:00
spanien dag 5


Hello,

Dagarna bara flyger förbi och nu är man inne pa lördag.
Igar var det midsommarafton och saklart sa blev det lite dans. Svetten ran mer än vanligt eftersom det var +29 grader när vi kom dit vid 18. Men man ska inte klaga, det e sa skönt sa.
Var ju ocksa med pa tävligen som vi alltid har. Tror ni inte att mitt kinglag vinner iar igen! haha vi äger maste jag nog säga. Sen hade vi middag ute pa gatan för 15 personer sa det var riktigt najs! :)

Har ju lyckas bränna magen lite ocksa, oskönt värre men men. Snart börja man bli sa brun att man kan ga ner lite i solkrämen, kör ju 30 än :O madde och amanda far använda sig av panlampor pa yran för jag hade tänkt bli lite brun ja ;) haha

Annars pa dagarna händer det inte sa mycket, tränar och tränar. Sa mycket som jag har tränat här har jag nog aldrig gjort förut i mina 20 ar här nere! :P Sen blir det ju en heldel solning pa stranden ocksa. Kommer hem vid fyra halv fem och da är man ganska trött ska jag säga er. Skulle bara bli 28 grader idag men inte blev de sa. Slog till med +34 grader. Det svalkades inte ens när man stog i vattnet. haha.

Vi ska aka ner till Murcia nagondag i veckan och ga pa IKEA och ett jättestort shoppingställe. :) Det ser man ju fram emot.
Ne nu orkar jag inte skriva mera. Maste trycka pa sa manga speciella tecken sa nu räcker det.

ma höres.

china.

2009-06-17 @ 22:08:12
spanien dag 2


Första inlägger från spanien kommer från en svensk dator.
Familjen kalbe hade med sin sin bärbara och här på vaiven får man använda sin egna dator på deras internet. Gratis är gott. :)

Här iaf vart tokvarmt, man fick sig en liten chock när man klev av planet i Alicante när vi kom fram. Det var ju dock inte så kallt i mellanlandningen i Italien heller dock, men inte så varmt som det är här!
Har redan fått en heldel färg fastän man är inne på dag 2. Såklart har man bränt sig också, på axlarna när vi var ute på klipporna och letade krabbor och småfiskar. Typiskt man det är smällar man får ta. Som tur så går det ju över snart får jag hoppas.
Jag är faktiskt duktig och tränar 2 ggr per dag här nere också. Går upp vid kvart över 7 och är ute och löper, sen på kvällen har de blivit styrka och intervaller/spänt.
Imorgon blir det morgonsim med mammsen också, man får se till att man inte får någon kallsup i havet! :P

Pappa kommer ner imorgon också, sen ska vi ut och förbereda majstången som vi ska ha på midsommar. Surfingmasten fungerar utmärkt ska jag säga, man tar en massa vass och murgröna så blir den riktigt fin, sen kommer blommorna på sen på fredag. Ursnyggt som alltid. Sen har man redan blivit värvad till tävningen sen som vi har. Småbarnen som jag var med förra året vill vara med mig igen, vilken ära :D

Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och köpa en glass, har ju inte ätit någon än.

ma höres.

/china.



2009-06-14 @ 22:52:20
SPANIEN!!


Nu börjar det allt närma sig, ska upp 7 imorgon och här sitter jag ^^ haha. Var tvungen att väga väskan och kolla så att den inte var för tung, som tur var den inte de. :) Snaaaaart åker vi!!!!

Tror nog att alla de andra har gått och lagt sig, inte victor då eftersom han ligger i min säng och läser vad jag skriver.
Var inne och kollade på internet var det såg ut att bli för väder i veckan. Såg ju ut att bli finväder med 30-35 grader. haha pappa kommer dö, han som inte klarar av så varmt. Han kommer att få en chock på torsdag då han kommer! :)

Ikväll har de blivit bingolottospelning med victor, var nära att vinna på många men nära skjuter ingen hare.
Var också ute en sväng på intersport och kollade, såg lite nya golfgrejer som skulle passa bra hemma hos mig. Det får bli när man har tjänat ihop lite mera pengar.

Nu måste jag nog gå och sova.
Kommer att blogga från spanien om någon är intresserad. ^^

ma höres.

/china.

2009-06-13 @ 22:42:38
- 2 dagar.


Godkväller

Nu sitter man här nere i Nyköping och har de bra.
Igår fick jag som sagt köra nästan hela vägen ner, förutom en bit från uppsala till strängnäs eftersom det tokregnade, men annars så var det bara jag som satt bakom ratten. Från hudik hit ner, inte dåligt pinkat de inte.

Idag har vi vart på stan, köpte en födelsedagspresent till mamma tills på måndag( som hon inte vet om) och så blev de tre par strumpor också. De var så fina så jag var bara tvungen! haha fastän jag har förbud att köpa strumpor. Köpte också ett fat på indiska som jag ska ha ljus på, grymt snyggt kommer de bli. Nu när de blir att man får använda sina egna möbler igen.. haha jag kanske får vänta tills i höst innan jag använder de men men ^^
Mamma tog också en sväng in på hårfrillan och kom ut och såg ut som hon gjorde när robin var liten. -87 alltså. Klippt upp de till axlarna, inte har man sett de "in real" på henne förut inte. Men fint som attan var de, tänk om jag skulle våga klippa mig så någongång. Det kanske skulle bli riktigt fint.
Var också och fikade på huldas. Att inte östersund har något sånt ställe. Så gott och bra pris, det är kanske här man ska bo?
Har också ätit mina första jordgubbar för iår också, kan ju säga att det var rätt gott :D

Snart åker man ju också, fatta vad skönt! Jag bara längtar tills på måndag kvart över sju då vi åker ut till skavsta :)

ma höres.

/china


2009-06-11 @ 17:48:51
- 4 dagar


Det kändes som om man hade gått på sommarlov när jag cyklade hem efter jobbet idag, blev alldeles glad utan att egentligen förstå varför?
Fixade också ett jättefint födeledagskort idag till mammsen som fyller år på måndag, jag får smyga ut med mormor och morfar i helgen och köpa nått till henne :)

Har iaf packat klart allting nu så det är ju skönt de. Skulle helst velat haft med mig mycket mera kläder men så är det när man bara åker med handbagage.
Lillbrollan är i storakyrkan just nu och har avslutning, sen plockar vi upp honom och sen börjar färden mot Bergsjö där vi sover över inatt.

Nu måste jag ner och dubbelkolla allt, skulle ju  inte vara så roligt om man har glömt nått.

ma höres.

/china.

2009-06-10 @ 22:30:18
- 5 dagar.



Jag måste erkänna att det känna lite tråkigt att åka iväg från dagis nu när alla barn har vant sig med en och allt. Man kommer inte träffas på hela sommaren och om det nu skulle vara så att man jobbar sen nått i höst så har alla barn glömt bort en igen :/
Det är faktiskt väldigt roligt jobb jag har :)
Idag var det också kak-kalas där, en jobbarkompis hade provat sin nya varmluftsung och bakat en massa olika gottisgrejer.

Nu ikväll har jag vart med och ätit med alla jobbarkompisar på loftet i stan. Riktigt god mat och till efterätt blev det vaniljglass med varma hjortron. Finns det nått godare? Sen att ha mamma med på middagen var ju också ett plus eftersom man blev bjuden ^^ haha,

Sen nu ikväll jag har gått på ipod jakt. Den har helt försvunnit, och vara i spanien utan musik är ju ingen höjdrare! Kan ju ligga i toyan eller i Bergsjö eller så har den försvunnit på riktigt och det är ju inte roligt!
Måste leta lite imorgon innan vi åker. Får väl lyssna på låtarna man har i mobilen annars, yeah så fräsigt.
Får slå brorsan en pling att komma igenom toyan om det ligger där, skulle ju uppskattas att hitta den.

Nu måste jag sova, jobbar ju från frukost imorgon.

ma höres.

/china.

2009-06-09 @ 21:46:52
- 6 dagar


Ännu en dag har passerat och gud vad jag längtar!
Blev lite tiger-spaning idag ute i skogen med zakk,rasmus och neo. Alltid kul att höra småkillarna gå runt och ropa på tiger i nalle puh. Han bor ju tydligen i skogen bredvid dagis men gömmer sig alltid för oss.

Ikväll nu har jag också packat väskan till spanien. Och yes, en träningsväska eftersom vi bara åker med handbagade. Inte blir de mycket kläder med till spanien inte men det klarar jag mig nog på. Sen att ryanair tar flera hundra kronor extra för incheckat bagade hade ju också lite med saken att göra.
Vi kommer också att flyga över Milano, så man kan säga att på måndag har jag vart i Italien en sväng också ^^ haha

Nu ska jag ner och dricka lite te, har ju haft så ont i halsen hela veckan :/

ma höres.

/china.


2009-06-08 @ 21:17:19
- 7 dagar


Väckt imorse av en jobbarkompis som ringde och frågade om jag kunde jobba idag, och visst kunde jag de. Blev bara till att kliva upp och göra sig iordning.
Så sjukt onödigt de var att åka till vårdcentralen och ta bort stygnen, kostade 100 kronor också. :/ Pappa kunde ha gjort de lika bra men men.
Blev tillfrågad jobb imorgon också så det blir de, plus att jag mitt i allt ska åka ner till frippan och klippa mig lite.
Sen blir de ju inte slött de sista två dagarna heller utan vi lägger på jobb onsdag-torsdag också. Bara för att man ska ha ännu lite mindre tid till alt som gäller spanien. ^^ haha
Såg en supersnygg klänning i en tidning idag, så då måste jag åka ner på stan och checka in den också om det blir nått till espana. Tänk att vi åker snart, vi som inte skulle ha åkt igentligen. :D

Måste börja packa snart, på torsdagkväll åker vi ju ner till stugan för att sova över där och sen blir de bilkörning ner till nyköping och vara där hela helgen tills på måndag då det smäller. Tänk att jag ska få köra nästan hela vägen också, det tar sig :)

Måste säga grattis till malin som tog körkort idag också, grattis grattis! :)

ma höres.

/china.

2009-06-07 @ 16:38:09
- söndag



Gårdagen blev mycket bra. Vi började på eastern där det blev buffen som vanligt. Sen gick vi hem till maria och då kom tina ner också. Lite senare gick vi ner på g3 och var där tills de stängde :) Träffade en del kändisar som man inte sett på länge och det var väldigt roligt.
Imorgon ska jag åka och ta bort stygnen som man har i huvudet, har ju vart där och pillrat lite så två har redan ramlat av, haha.
Idag har de bara blivit en massa t"he hills", sen nu ikväll blir de pastasallad med kyckling och mozzarella.

ma höres.

/china.

2009-06-06 @ 16:34:16
Strumpor för livet..



Goddagens,
Idag har jag renat garderoben, oj va mycket kläder man hade där inne som var smått och inte alls i min smak. Haha hur såg jag ut som mindre igentligen. Hittade också min gymnasikdräkt från när jag tävlade i det för hur många år sen som helst. Antingen måste jag har varit vädligt tjock som liten eller så hade jag en 7 stolekar förstor dräkt för tror ni inte att jag fick på mig den! haha.
Sen fick jag se till min förvåning att jag hade en hel del strupor, tänkte att jag skulle räkna paren och tog ut alla på sängen och började...1..25..47..84..99..123! 123 par strupor, jag har ju strumpor för hela mitt liv. Behöver ju aldrig köpra några nya. Kan inte förstå hur det kommer sig att jag har så många. Okej, jag har vart med i en "strump-klubb" där jag får 3 par strumpor hemskickat varannan månad eller nått sånt. Men det är ju helt sjukt. 39 par var inte ens öppnade från förpackningarna.

Idag fyller maria 20 också! GRATTIS GRATTIS! Ska ner på eastern och äta och sen får vi se hur kvällen slutar. :)

ma höres.

/china.

2009-06-05 @ 19:46:57
sjöng om studentens lyckliga dar....


....Ja idag är det precis ett år sen man sjöng den och alla andra studentsånger.

Gjorde ett till armband på dagis idag, grymt snyggt faktist. De är inte fula pärlor de har där uppe inte. Slutade vid kvart över tre så det var ju rätt skönt. På vägen hem mötte man två flak, men antingen var de supertrötta eller så var de himlans tråkiga för de skrek ju ingenting. När vi åkte i Motala så hoppade vi och gjorde värsta grejerna. Det är ju så det ska vara.  :)

Tog biken med victor på köpet och åkte till blåsan och hyrde film. Eden lake som hade fått så bra recensioner men gud så dålig den var. Jag ville kolla på en skräckis men det där var ju ingenting. Vad besviken man blev, så ikväll ska jag kolla klockan nio på ettan. Onskans spår, låter ju lite kuslig sådär.
Köpte ju också lite( läs: förmycket) godis och på köpet fick man betala brorsans och en läsk också. Så går det när man köper gottis med brorsan.

Sitter och sjönger på A*teens. Var en skiva på dagis med en låt där och gud va den har satt sig på hjärnan. Blir nog en kareoke på youtube snart.

ma höres

/china.

2009-06-04 @ 22:00:41
- torsdag


Tänk att det redan är torsdag, oj va fort dagarna går.
Åkte ner på stan och skulle bara fixa lite ibumetin till pappa och en klipptid till mig själv. Men såklart blir det ju lite annat också.  Går förbi bik bok och se att det är halva priset i hela butiken, så där blir man ju ett tag och kommer ut med två tröjor, en hög svart kjor, ett par brillor och ett par öghängen för sammanlagt 400 kr! :) Sparade 400 kr mot om det hade vart vanligt pris så det var ju najs. Lite roligt med nya kläder också.
Blev också klippning på tisdag och det behövs kan man ju säga. Vill komma ner med fräscht hår till spanien eftersom det slits så otroligt mycket där av allt bad och sol. Får hoppas att de inte tar så mycket bara på längden eftersom jag sparar :) haha
Blev också gymmet nu ikväll som vanligt med victor.
Mamma och pappa har ju också åkt ner till sthlm för att gå på konsert, någon gubbe som pappa diggade. Inget för varken mig eller victor.

Imorgon blir de jobb mellan kvart i åtta och kvart över tre. Hade faktiskt tänk om jag skulle ut och springa innan jag börjar, men man kanske ska göra det på kvällen istället. Så jobbigt att äta två frukostar ( måste ju äta direkt när jag har sprungit) och frukosten på dagis är ju så mycket godare där än de vanliga vi har hemma. Där uppe får man sådär god gröt :P haha

ma höres.

/china.

2009-06-03 @ 19:10:06
- onsdag



Idag har jag letat tigrar i träden, skulle nog kunna tänka mig att det är tiger i nalle puh ( som gömde sig hela tiden så vi hittade den inte) och så skulle jag kolla på en pingvin som maja så fint uttryckt en gubbe med hatt och vit/svara kläder som hon såg när vi var ute.  Man får uppleva mycket roligt på dagis, inte varje dag man får se en pingvin och leta tigrar inte. Tonfisksåsen som vi fick till lunch var ju inte heller att leka med. Att man ens kunde få nått sånt hade jag ingen aning om?
Måste ju också berätta att maria jobbade uppe på dagis idag, :D Hon ska jobba där på fredag och nått nästa vecka också, najsigt najsigt. Att man också fick skjuts upp till jobbet idag var ju också en lyx måste jag säga.

Jag hade bestämt att jag skulle ta tag i garderoben och fixa med alla kläder, men bara jag ser alla blåa IKEA påsar så får jag ångest. Men det måste göras någon dag, man kanske kan börja lite smått ikväll?

Det som är bra att bo här uppe också är att det är lika ljust hela dygnet, fastän klockan är 24 så ser det ut som om den är 14. Kanske lite jobbigt för en sån människa som mig när det gäller sovning som vill ha dödsmörkt men jag kör med min flygplansgrej för ögonen, annars hade man inte klarat livet här uppe inte. ^^ haha



Tänk att det bara är tolv dagar kvar, jag läääääängtar!

ma höres.

/china.


2009-06-01 @ 21:34:06
- måndag


Hur kommer det sig att man alltid glömmer bort allt vettigt som man ska skriva. Jämt när jag har gått och lagt mig så kommer jag på att jag skulle ha skrivit de, och de och de.
Jag får väl berätta de nu iaf om det nu skulle vara någon som är intresserad.

I fredags var det mösspåtagningsbal här hemma, man såg alla studenter och tänk att det är ett år sen nu. På fredag slutar de, tänk vad man skulle vilja uppleva den dagen igen! Ibland saknar jag klassen i Motala faktiskt, riktigt mycket.
 Sen måste jag som alla andra också säga att jag tyckte de var helt fel att Ellenor vann robinson, att en tjej som inte har synts eller gjort någonting vinner hela skiten är ju bara dumt eller var det så hon spelade? Jarmo var ju så mycket värdigare vinnare men så är det.

Idag blev de jobb igen, var grymt trött imorse efter helgen jobb men det var bara att sätta sig på racercykeln (som ju har kommit hem från Linköping :) ) och cykla upp till dagis för att få sig lite frukost. Blev en lång dag fast det var ju så fint väder så det spelade ju inte så stor roll. 
Nu ikväll har jag också raceat med vår andra bil som i vanliga fall bor i sthlm för det mesta med robin, man han tog den som vi brukar ha här uppe så nu blir de till att lära sig toyan.

Nu ska jag gå och läsa. Mammas jobbarkompis ringde precis och sa att jag ska jobba imorgon eftersom hennes dotter var sjuk, så det blir jobb imorgon med.

ma höres.

/china.

RSS 2.0