spanien dag 2


Första inlägger från spanien kommer från en svensk dator.
Familjen kalbe hade med sin sin bärbara och här på vaiven får man använda sin egna dator på deras internet. Gratis är gott. :)

Här iaf vart tokvarmt, man fick sig en liten chock när man klev av planet i Alicante när vi kom fram. Det var ju dock inte så kallt i mellanlandningen i Italien heller dock, men inte så varmt som det är här!
Har redan fått en heldel färg fastän man är inne på dag 2. Såklart har man bränt sig också, på axlarna när vi var ute på klipporna och letade krabbor och småfiskar. Typiskt man det är smällar man får ta. Som tur så går det ju över snart får jag hoppas.
Jag är faktiskt duktig och tränar 2 ggr per dag här nere också. Går upp vid kvart över 7 och är ute och löper, sen på kvällen har de blivit styrka och intervaller/spänt.
Imorgon blir det morgonsim med mammsen också, man får se till att man inte får någon kallsup i havet! :P

Pappa kommer ner imorgon också, sen ska vi ut och förbereda majstången som vi ska ha på midsommar. Surfingmasten fungerar utmärkt ska jag säga, man tar en massa vass och murgröna så blir den riktigt fin, sen kommer blommorna på sen på fredag. Ursnyggt som alltid. Sen har man redan blivit värvad till tävningen sen som vi har. Småbarnen som jag var med förra året vill vara med mig igen, vilken ära :D

Nu tror jag faktiskt att jag ska gå och köpa en glass, har ju inte ätit någon än.

ma höres.

/china.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0