2010-05-31 @ 19:45:47
2010-05-31


Mycket har hänt på en vecka.

Jag har dragit ut ledbandet i foten igen (hände senast i novenber) i onsdags på brottningen så jag åkte hem hit på torsdagen sen satt jag 6 timmar på akuten för att kolla upp de. Hade så kopiöst ont att jag inte kunde gå på torsdagen så jag trodde de var något mera än bara ledbandet. Tur att det inte var de, tydligen kunde de onda dra sig mot hälen eftersom det är där jag har haft som ondast. Östersunds sjukvård är inte den snabbaste måste jag klargöra också. Vilken tid man får vänta!

Vi åkte iaf ner till Bergsjö och tog de lugnt i stugan i helgen. Försökte spela golf så gott de gick med vridningarna som foten fick. Träffade storbrorsan också, känns som de var länge sen sen sist.

Min andra tänkbara spanienkamrat drog sig ur också, så nu tror jag själv och resan är nästa vecka. Är det någon som vill med 11 dagar för 750 kr tur och retur? Bara att höra av sig.
Annars åkte jag själv i fyra dagar och är med kalbes innan min familj kommer ner. Men de fixar jag nog tror jag. Har ju vart där 35 ggr så det har nog inte förändrats så mycket. Det är det där med bilen, jag vet inte riktigt om jag vill köra den eftersom kopplingen tar så himla högt.

Men men, de fixar sig nog alltid.

Tyckte också att fel låt vann eurovision, jag blev helt kär i azerbaijan.

Imorgon väntas de tåg ner till gävle igen, hade helt glömt bort att jag skulle kolla lägenhet. Så halv 6 blir de uppstigning innan tåget går 06.00.

ma höres.

/china.





2010-05-24 @ 22:49:45
måndag

Godkväller,

Igår såg jag twilight för första gången, jag vet mina damer och herrar att den har funnits sen typ 2008. Men jag har nog inte vart så intresserad av att se den. OCH JAG FATTAR INTE VARFÖR? Tror ni att den var dåligt bra? Blev att jag kollade på den imorse också.^^ 
Det värsta är att jag inte direkt förstår vad det är som jag gillar med den så mycket, det känns liksom som man blir uppslukad av den.

Har faktiskt sett new moon ikväll också, kajsa hade den på usb så efter brottningen har jag suttit fastklistrad här och kollat. haha
Behöver man säga att jag ser fram emot när nästa kommer den 30 juni.

Imorgon kommer grahn hit och ska bo också, hon ska träffa målvaktstränaren och träna med oss två dagar.

Kollade på resor till spanien också. 750 kr tur och retur är inte så himla dåligt faktiskt :D

nu blir de sängen,

ma höres.

/china.


2010-05-22 @ 23:13:19
lördag.



Sommar, sommar och sol.

Idag har de varit glassigt. Legat ute med bikinin på och solat konstant hela dagen ungefär. Förutom imorse när jag tog 5 varv på löpbanan som lite morgonträning med paj, ida och hennes vän.
Bra sällskap, bra gräsmatta, skön handduk. Vad mer kan man begära en dag som denna? Blev också en glass mitt i allt, men skare va så skare va.

Kvällen har spenderats på 5an där det blev tacos och en massa lekar. Så sjukt underbart mitt lag är!

Imorgon skulle de inte bli lika fint, men jag hoppas på bikiniväder då med. Måste ju pressa när det är sol ute så man blir lite brun i sommar iaf.

ma höres.

/china.


2010-05-20 @ 23:18:11
torsdag


Dagarna bara går och går och snart är det juni.

Har blivit 9 timmars tågresande totalt sen igår. 
Blev en lunch på stan med pappa och sen massa mys med hundarna. Var också en sväng på golfbanan på frösön ocn där hittade man nya golfklubbor till mig, nämen ser man på! Ett antal tusenlappar fattigare men här ska de spelas golf gott folk.

Upp halv fem i går och halv sex idag för att skjutsa pappa till stationen. Vilket liv man lever. :P

Idag har jag beställt nya klubbor till nästa säsong, eftersom folk från bauer var på besök. Har också kollat på nya skridskor och imorgon ska jag åka ner på team sportia och kolla på nya inlines ( eftersom victors inte passade och var förmjuka dessutom) och så blir de att kolla på ett nytt axelskydd också! Pengarna ryker så fort de kommer in på kontot känns de som just nu.

Hade fått ett lite roligt mail idag också. Stod såhär. "Hej. Har kollat din blogg och läst vad du har skrivit. Seriöst och bra. Kram pappa" och så skickat från Lars Bäckström.
Det roliga är ju att det inte är min pappa Lars Bäckström, utan denna kom ifrån Malmö eftersom det stod varifrån han jobbade. Tänk att det finns en som har en dotter som heter Emma och han själv heter Lars. :D  haha, sen att han inte kan hans dotters mailadress är faktiskt lite illa. Fy skäms på dig!
Skickade iaf tillbaka och skrev att han nog har skickat till fel emma och att jag blev lite brydd om min pappa hade vart inne på min blogg och läst. För de skulle nog inte hända.


Nu blir de sängen.

ma höres.

/china.


2010-05-18 @ 21:50:57
tisdag.


Har sån sjuk träningsvärk i rumpan och låren och jag förstår inte varför? Är det nu som kroppen börjar känna av att vi har börjat träna igen, fattar ingenting. Vi är ju inne på tredje veckan! Men att det sitter i rumpan glädjer mig.. så kanske den minskar en storlek eller två ^^

Idag har de varit SOOOOOOL. Cyklade en sväng på stan med ida för att hämta ut tågbiljetterna och lämna in ett papper på arbetsförmedlingen. haha när vi kom in i stan så var polisen där och hade spärrat av. Då var det en gubbe som hade gått in i kalsonger och försökt råna nordea. Höll på att dö av skratt!

Jag och Julia har också legat ute och solat några timmar, tror faktiskt att man har fått lite färg. yes!

Imorgon blir de att kliva upp vid halv fem. Känns väldigt roligt och det värsta är ju om det skulle regna för jag ska cykla till tågstationen. Ska ju åka hem och ta hand om hundarna över en dag eftersom mammsen ska på kurs i stockholm.

Nä nu måste jag sova,

ma höres.

/china.

2010-05-17 @ 21:31:51
måndag.


En sväng på stan blev det idag, en ny bikini inskaffad och en strandklänning för 80 kr. Bra köp!
Haft så sjukt fint väder nu, ligga och pressar på gräsmattan är vad vi gör!

Ska ringa manpower om jobb på ericsson imorgon. Får väl hoppas att de kanske kan bli något. Där får man 1,5 lön eftersom de håller på att lägga ner stället. Tänk så mycket man skulle tjäna då!

Spänst och brottning ikväll, cornelia från linköping är här och provtränar också. (:
Så sjukt jobbgt det är med brottningen, idag fick jag en käftsmäll så att blodet sprutade.. ja nästan iaf. haha

På onsdag åker jag hem till Östersund också, för en dag. När mamma är på kurs så måste någon ta hand om hundarna och då blev de jag som fick göra de.

ma höres.




2010-05-16 @ 23:12:56
kvällen.


Jag och Julia tog oss en sväng i skogen och kom hem utpumpade efter 5,5 km gång. Så otroligt skönt! 
Skönt att få prata av sig lite om allt som har hänt i veckan och helgen.

Kollat på hockey där sverige bokstavligt talat körde över kanada, herre! Najs att de vinner och hoppas på vinst på tisdag så att de ej behöver möta Ryssland senare.

Blev en fruktsallad till kvällsfika också, ibland är det lyx på pinnmovägen 20.

Nu ska jag sova, fridens folk.

ma höres.

/china.

2010-05-16 @ 15:14:28
påskrivet.



Skrev på papprerna idag, känns inte alls bra. Har nog gjort ett stort stort misstag tror jag
Ska slita sju veckor och så får man lite ynka pengar. Nä vet ni vad.


Mamma säger att jag inte har nå val nu, fyfan. Det känns verkligen inge vidare.

Jag känner mig helt tom typ, det var ju inte såhär jag tänkte de skulle bli när jag sökte sommarjobb!

Nu blev det lite depp, men de måste få bli de också ibland.

Nu väntar disken, ohoj så kul.

ma höres.

/china.

2010-05-15 @ 21:52:51
Besviken.


Var på Furuvik idag, besviken..bara så himla besviken! Känns som de har ljugit för mig.
Får se imorgon hur det blir när jag måste ta ett snacka med dom hur det verkligen ligger till.


Efter de blev hela dagen piss, dåligt humör och var allmänt piss. Gick en sväng i skogen och pratade med mitt kära körsbär som befinner sig i Falkenberg just nu. Har gått en vecka och tre dagar sen min underbara vän åkte härifrån och jag saknar henne så mycket! Jag verkligen SAKNAR henne!



Åker nog till spanien med familjen iaf!


ma höres

/china.

2010-05-14 @ 21:04:00
fredag.


Hallå,

Mycket har hänt på några dagar..

Brallan har varit här en sväng och det har varit väldigt trevligt! Blev skräckfilm och lite seriöst talk.
Hade tester igår, blev både bra och lite mindra bra resultat.. var bäst i brutalbänken så det var ju riktigt roligt! 20 st blev de.. haha blev lite överraskad att jag var starkast i magen. Nu ska de bara bli bättre! :D

Fick också världens överraskning igår, jag och angelica ska se till att den inte slår in i veckan!!! Tror julia var med och skulle joina vår grupp också.

Idag har de blivit mest slappt, kollar på talang nu och imorgon kommer uppman och hämtar upp mig 8 för att bege mig till Furuvik. Kommer bli spännande att se vad de har att erbjuda till sommaren.

ma höres.

/china

2010-05-10 @ 22:49:15
måndag.


Skööön helg, underbara personer runt omkring sig.

Blev en liten myskväll med bästa malin med godis och filmmys. Det var vi värda. Blev också ägare till två tröjor, en klänning och en jacka när vi var ner på domus i går. 
D
et är så skönt att bara kunna vara hemma lite och va med de absolut bästa!

Idag blev de uppstigning vid kvart över fem, tåget gick sex. Kom ner hit igen vid halv tio och så de blev en liten sen frukost och sen blev de mest häng i soffan. Han sova 1,5 h innan träningen också.
Coopertest idag och jag kom in som tredje person så det får jag väl vara nöjd med. Tiden var en besvikelse men nu har jag mycket att plocka om en månad när det är dax igen! Brottningen är som vanligt inget att leka med, oj så trött man blir. Nu har jag fått ont i ryggslutet vilket nog inte är så bra men det som inte dödar härdar så att säga.

Imorgon ska jag ta mig en tur ner på XL (team sportia) och kolla på nya inlines. Är en hel del i laget som har köpt nya för en 1000 kr så det blir nog de för mig också. Lär svida i plånboken ett tag men de är de nog värt!
Då kan vi spela steethockey inne i b-hallen istället för att springa runt. Kommer bli köng!

nu tror jag faktiskt att de blir sängen.

ma höres.

/china.


2010-05-08 @ 20:18:49
hemma i ösd.


Tog en sväng hem med tåget idag till Östersund. Skulle överraska min familj och speciellt pappa som fyller år imorgon (: Grattis älskade pappa!
Men, det slutade ju inte direkt som jag ville att det skulle bli.. eller ja så som jag hade sett fram emot att det skulle gå.

Allt började bra iaf från stationen, ringde pappa och hörde om han och victor hade kommit hem från deras "städgrej" med victors klass på campus. De hade inte gjort de så jag fick gå lite omväder nere från tågstationen upp till blomängen. Tänkte att om jag gå småvägarna så finns det INGEN chans att någon i familjen ser mig. Tror ni inte att det är PRECIS det som mamma gör. När jag kommer ungefär till pressbyrån så ser jag en bil som hade samma färg som vår och ska svänga höger så den som sitter i kollar åt mitt hål och jag bara tänker : neeeeeeeeeej. Inne där sitter mamma och kollar helt fundersamt på mig. Hon svänger och stannar sen på en parkeringsplats.. då fattar jag ju att hon har sett mig. Jag kan inte sluta skratta och är sur för att överraskningen var förstörd. hahah
Fast hon var inte riktigt säker på att det hade vart jag, fast jag hade tydligen hoppat ett litet skutt, gjort nått med armarna och typ sagt : faan. så hon hade förstått att det var jag. Aja, snacka otur att hon ska komma körandes precis då! Hade hon kommit 10 sek tidigare hade hon inte sett mig.

Men men, hundarna blev överlyckliga och sen fick jag hämta pappa och victor som också blev smått överraskad att det var jag som kom.



Grillat till middag och jordgubbar på de, det är skönt att vara hemma!

Nu ska jag på blåsan och hyra film med malin, kommer bli en underbar kväll!

ma höres.

/china.


2010-05-07 @ 12:58:29
fredag.


Ont i kroppen, det är de jag har. 
Högerarmen vill inte liksom vara med längre vilket jag tycker är lite synd. Fattar inte hur jag kan ha fått sån träningsvärk typ mitt på överarmen. Undra om något muskelfäste har fått sig en smäll?

Snart första veckans träning gjort, om jag inte ser ut som hulk hogan efter denna sommar så vet jag inte vad!?
Näste vecka är det tester också, de-måste-gå-bäst! 

Ikväll blir de redcoreträning och sen är det feeeedagsmyyys! Skönt att få helgerna lediga. 
Nu ska jag ta en cykeltur med julia. Imorgon skulle vi cykla till Furuvik också kom jag på nu precis, blir en tur på 2,5 mil. :) 

ma höres.

/china.

 

2010-05-05 @ 22:36:41
onsdag.



Idag har jag tagit adjö av en av mina absolut bästa vänner här i Gävle. Emme gjorde sin sista dag och snart är hon hemma i Piteå istället för att lira här med oss. Känns helt fel!
Jag, hon och Kajsa stod och grät på tågstationen men det är ju så det ska vara.
Allt kommer bli helt olikt utan henne, uscha va himla tråkigt.

Träningen idag gick annars bra, brottning och sen löpning. Trodde man hade skitit på sig efter brottningen eftersom ingen kunde böja benen, oj så roliga vi såg ut. Lär bli en skön känsla imorgon, men det är de värt.

Fick precis en inbjudan om en återträtt av min gamla klass 9g den 29 maj. Skulle ju vara grymt roligt att träffa alla igen, eftersom man inte har sett vissa på 4 år, men jag tror dock att jag har börjat jobba då. SKIT! :(

ma höres.

/china.

2010-05-04 @ 22:08:43
tisdag.


Har fått två spotify listor av mickis, en med klassiker och en annan. Ojojoj säger jag bara, sitter och diggar för fullt!

Nu har träningen börjat igen, igår var det löpning och sen körde vi brottning som var det absolut jobbigaste jag någonsin har gjort. Herregud säger jag bara. Man måste nog vara med för att förstå hur jobbigt det är.
Idag var det ett lite lättare pass med en massa teknik och skotträning, sen en massa olika spänstövningar.
Träningsvärk har jag kan jag lova, fast mest i nacken. Brottarnacken har man ju inte riktigt fått än :P

Idag var jag en sväng på stan och lämnade in kurserna jag ska läsa på komvux till hösten, det blir nog bra. Kommer nog inte va så jättesvårt skulle jag tro :)

Imorgon ska jag kolla på ny lägenhet också, 6 st är lediga än så länge så det känns bra att få kolla igenom lite vilken man vill välja till sommaren/hösten. Gävle är bra (:

Nu blir de sängen.

ma höres.

/china.

2010-05-02 @ 22:25:03
söndag.


Oj, dålig uppdatering.

Är nere i Gävle igen, kom i fredags.
Igår hade vi vår tradionella avslutning med laget.. i år var det bokstaven p som gällde.
En polis, pirater, potatis, pite palt, pink, pipa, prinsessa, pingvin, pistvakt, purjolök och en massa massa mer kom till lokalen och hade det fun. Själv var jag en poklagris :)
Vi fick ett papper där vi hade 30 uppgifter som vi kunde göra. Poängmässiga efter svårighet. Allt från att handla i underkläder i en mataffär till att bada i fontänen i stan, till att ta kort på stora båten och koka ägg.
Vi gjorde alla utom typ tre. Emme handlade i underkläder, bra jobbat. Jag var den enda nyktra förutom lina (som är 94a) Så jag var den som fick köra bilen igenom hela Gävle.
Men sjukt roligt var de och gud vad alla kolla konstigt när de satt en polkagris och en pite palt i framsätet.

Idag blev den en förmiddagsprommenad med julia på två timmar igenom hela staden ungefär. :) Sen har jag varit ute och sprunit 4,2 också. Rätt skönt faktiskt.

Blev het paff till mig för det började lukta bränt hår här inne så jag trodde att det hade börjat brinna.. men kunde inte hitta nått och så öppnade jag fönstet och möts av en förskräcklig lukt. det verkligen stank ute. Ringde till julia och hom kom ner, ser att det sitter några människor ute och eldar nått. Man kan ju undra om de är de? Pundare som eldar allt möjligt. Men jag ska säga att jag inte är förvånad!!!

Nu blir de sängen,

ma höres.

/china.

RSS 2.0