2009-03-31 @ 22:10:14
tisdag

Hello,

Dagen i all ära har bestått av jobb. Börjar bli riktigt grym på dagis nu med allt.
Imorgon blir de lååångdag men det tackar jag inte allt nej till.
Har suttit och kollat på värsta klippen på youtube med lillbrorsan, lägger in en någon dag, hinner inte de just nu för nu blire sängen.

Imorgon kommer pappa hem igen också, sen åker han till soumi och jobbar i två veckor.




måste börja planera spanienresan nu också. Vill ju inte bara vara där med familjen liksom ^^


/china.

2009-03-30 @ 10:45:41
måndag

Hello,

Lördagskvällen slutade väl inte som jag hade planerat, blev utgång med maria och hennes gamla klasskompisar.
Grymt roligt hos maria men sen har jag ingen kommentar där på slutet. Det var i samma stuk som första lagfesten nästan. Att man aldrig ska lära sig. Kom inte ens in på krogen då maria mådde skit, och jag skulle vara moraliskt stöd och hjälpa henne hem. Sen blev några nära och kära bombade av sms av mig, stackars dem säger jag bara. Ibland är man ju bara så pinsam.
Igår blev de en morgonrock till klockan 18. Kan väl inte påstå att jag mådde så bra direkt, men mot kvällen var de besto bättre när jag hade legat och kollat på en massa bra program typ hela dagen. ^^ 

Idag är de desto bättre och jag ska snart gå ner på arbetsförmedlingen och kolla vad de kan göra för en där. Sen ska jag skriva ner ett nytt CV och fixa lite med de. Så jag har att göra idag, men det är bra istället för att jag ska ha massa dötid här hemma.

/china.

2009-03-28 @ 14:52:32
lördag


hej alla,

Blev en tur ner på stan idag där jag skulle kolla på lite kläder men bralls hörde av sig och ville träffas innan de åkte till strömsund så jag fick vara snäll mot henne och träffas lite :) Riktigt najs var de att träffa henne för jag har ju inte gjort de sen våra första två matcher i september tror jag. 
Blev en sub också och det var rätt gott ska jag säga er.
Hittade en tunika på hm som jag provade, ville ha det igentligen lite längre så jag köpte de inte..men nu ångrar jag mig lite.. får väl gå ner på måndag och prova det igen isf.

Maria vill att jag ska med ut på krogen ikväll..men jag har ingenting att dricka för jag glömde legget hemma när jag åkte ner på stan så jag kunde inte gå in på systemet nått :/ Får väl se om jag går ut och dansar bara istället ändå.

Ska med lillbrollan nu på blåsan och köpa lite glass tills ikväll var de tänk, kan mycket väl hända att det kommer med lite godis hem också :)

/china.

2009-03-27 @ 22:18:43
fredag.


Fjällen idag stod på schemat, så jag och pappa tog oss i kragen och åkte härfrån vid halv 10 eftersom jag var så seg med frukosten. Kom upp och vi möts av hårdvind och snö från skyn. Inte de roligaste och när vi kom till husvagnen så hade vi ingen ström i den heller = kalla täckbyxor och snowbordskor. :(
Jag kom iaf iväg till backen och det var nog de SKÖNASTE jag någonsin har åkt på. Herregud så bra backarna är just nu!
Vinden slutade efter ett tag och snön med så det var riktigt riktigt skönt att åka. Blev gratis lunch på värdshuset eftersom vi hade fått problem med elen, så det blev gulasch som vanligt :) Sen lite mera åkning och jag vill inte hem. jag älskade backarna idag helt enkelt. Synd att det inte blir nått i helgen eftersom vi inte har tillgång till någon bil då mamma och pappa ska på konsert, men vi får väl ta bussen då.

Ikväll kom också några från ö-vik hit som skulle ut, men de ser inte direkt att bli någon utgång för mig.. får ta det imorgon med maria istället :)

Nu ska jag gå ner till familjen, robin kom ju hem idag också..så nu är vi alla hemma (:

/china.

2009-03-26 @ 22:32:24
dagens alla händelser.

Buenos noches,

Jobb för hela slanten idag. Hände allt möjligt med som tex mass blöjbyten, nerkissade barn, mjöklglasvältning, barn som gråter, barn som pruttar när de sitter i ens knä. Allt som kan hända på ett dagis hände idag tror jag.
Slutade vi kvart i fem och då var jag ganska slut ska jag säga er, fast jag kom inte ifrån dagis förän vid sex för mamma var på möte och jag orkade inte gå hem vilket gjorde att jag väntade på henne = skjuts hem.
God gulaschsoppa till middag och sen mina damer och herrar hade jag tänkt gå och lägga mig, men så blev ju inte fallet.

Har haft en lugn kväll med lyxfällan och mammas nybakad kladdkaka.
Hade också under fikat lite lässvårigheter vilket relaterade i tårar för både mig och mamma och en pappa som inte hade någon kommentar för vad jag gjorde.
Jag satt och läste en "Allt om mat tidning" när jag kom fram till ett receept som innehöll cedrooolja, och just de ordet satt jag och försökte få fram hur länge som helst.. vilket lät.. ccckedrooijla. Ja ni fattar, jag visste helt enkelt inte vad jag läste. Sen säger mamma lite sådär, ja men du menar väl cerdo-olja. Och ja det var ju de jag menade.
Måste även berätta att jag har haft lite svårheter i mina dagar, var även detta en "allt om mat" som jag läste och där ordet var "hallon" och jag kommer ihåg att jag precis innan hade läst om ost som heter mascarpone, vilket jag fick för mig lät lite franskt så jag drog till på franskt uttal på hallon vilket för min del blev hallooooon, och min brorsa som sitter bredvid säger: men det står ju hallon.
Sen har jag även gjort mera tabbar men det räcker för den här gången tror jag.

Imorgon blir det inget jobb utan fjällen istället. (:


Nu tror jag att jag ska ta och tänka på refrängen.

/china.

2009-03-25 @ 22:05:46
våffeldagen.

Godkväll,

Idag har de blivit jobb princip hela dagen, kom hem vid 5 och då var det våfflor till middag. Tror faktiskt att alla barn på hela dagis skulle äta våfflor idag, undra igentligen hur många i Sverige som käkade våfflor idag. Att man har en sån dag och att folk blir så påverkade av det, varför äter vi igentligen våfflor? Skit samma, gott är det ju iaf :)
La mig och vilade en stund vid tn:n sen, tror ni att man blir dåligt utpumpad av att jobba på dagis?
Såklart kom mamma och frågade om man ville gå en tur med henne, så vi powerwalka en timme nu ikväll. Rätt skönt väder, ungefär -10. Det som är skönt är ju att det inte känns så himla kallt som de gjorde nere i Linköping, där är det ju rått och pisskallt. Ne tacka vetja här hemma där det är riktig vinter!

Imorgon blir de jobb hela dagen som idag, najsbajs.
Sen på fredag om det inte blir nått jobb så åker jag och pappa upp till fjällen och åker lite :)

Nu ska ja ta och gå ner och borsta tänderna, känner att ögonlocken håller på att ramla ner.

/china.

2009-03-24 @ 22:05:55
jobb och långfärdsskridskor på sjön

Goddagens,

Har som sagt jobbat idag vilket inte tillhör vanligheten för min del, men det var roligt som vanligt och jag är glad att barnen gillar mig! ^^ 
Imorgon blir de låångdag men jag är glad för ju mera timmar jag jobbar, ju mera pengar får jag in (:

När jag kom hem vid kvart i tre så drog jag och victor ner till medvinden (4 mils lång isbana på storsjön där man kan åka långfärdsskridskor) Vi åkte dock inte 4 mil, utan de blev 2,3 mil istället. Rätt bra jobbar med tanke på att jag åkte på mina vanliga rills och victor tog mammas långfärdsriller :) Motvind sista milen så man kom in ganska svett ska jag lova er, men där gjorde jag mitt träningspass för dagen, haha.
Stålande sol ute så gissa om det var skönt att åka på sjön, om det blir lika bra väder i slutet av veckan så kommer jag lungt att åka mera. Grymt skönt! Då kanske man slår till och åker hela 4 mil, det skulle jag lätt göra med långfärdsrillerna, går ju så himla mycket fortare då :)

Ne nu blir de sängen, måste komma upp i tid imorgon till jobbet.

/china.

2009-03-23 @ 18:46:01
ingen rubrik

Tjobre.

Har ätit precis och ska snart gå och kolla lite på tv.
Victor hittade ett par nya jeans( vi var nog inne på JC en timme, blev nog 10 par olika att prova)  och köpte den där jacka på we.
Själv så var jag inte på sånt shopping humör, och så är det inte roligt för victor om jag ska gå runt och leta kläder, ne det gör jag nog själv faktiskt.
Fick veta idag att gina ska öppna här i sommar, och monki. hurra! :)
Var inne i farbrors godisaffär också och pratade lite med honom, han ska sälja sin godisaffär, skulle lägga ut den på annons den här veckan :( buhuu..inge mera godis. Lite tråkigt faktiskt måste jag erkänna att jag tycker att det är att han ska sälja, han har ju haft den affären så länge. Han vill hålla på med mässor och åka runt och sälja glass/remmar och majskolvar istället. Blir nog bra, han är duktig på sånt :)
Ska åka runt med honom på 5 olika platser i maj lite överrallt. FATTA VAD JAG KOMMER TJÄNA PENGAR! .:D hahah. Sen blir de ju såklart i juli och augusti också, Yran står ju högt på listan och just nu snackar jag med bralls.. hon ger klartecken för yran så vi kommer vara samma gäng som förra året :) jag längtar så mycket.

Ikväll blir de spårlöst och så ska ja se de senaste "det okända" spöken och jag går ju liksom ihop.

/china.

2009-03-23 @ 12:51:37
måndag

Hello,

Idag klev jag upp vid 8 och tog mig en sväng på ungefär en halvtimme, sen hem och käkade lite fulle.
Kom nyss hem från gymmet, var och sprang i 40 minuter sen blev de också lite core. Kan ju medge att det var ett tag sen man körde kondition, kändes som de iaf :P haha. Men nu jädrans ska jag komma igång igen. (:
Ska gå till victors skola vid halv tre sen ska vi ner till stan och shoppa lite, får väl se om man hittar nått som passar en i smaken.

Inatt snöade det här, våren vill inte komma till östersund tydligen. Snälla ge oss lite sol och värme så att de kan smälta bort nu!

/china.

2009-03-22 @ 19:12:17
helgen.

Hello,

Helgen bara rusar förbi och imorgon är det måndag igen.
Har varit uppe i bydalen med familjen i helgen, strålande väder och en massa snowbord åkning, kan inte bli bättre! (:
Blev fjällhalsen på lördan som lunch, inte dåligt gott.. var ju där senast med pappa i torsdags men så är det när det är bra mat. :)
Armen börjar kännas bättre så det är ju najs, ska ju jobba tisdag,onsdag och fredag den här veckan på dagis. Får väl se om det blir imorgon också, mammas jobbarkompis skulle ringa ikväll och berätta hur det var eftersom hon inte jobbade i fredags..får hoppas att jag får jobba imorgon också :)
Annars så ska ja hinna gå på stan med victor imorgon, vi ska leta nya jeans till honom och så ska han köpa en tröja på we för 1200. Han sprider sina pengar bra han!
Vi han hem tills finalmatchen visades på tv, så jag kollade på den. Måste faktiskt säga att det var rätt att aik vann, så grattis till dem! :)

Nu ska ja ner och fika lite sen blir de ju film ikväll.

tjing.

/china

2009-03-20 @ 10:52:41
inget jobb today.

Hello,

Blev inget jobb idag, inte för att jag inte ville utan för att förskoleläraren kunde gå till jobbet idag fastän hennes barn mådde dåligt, typiskt.
Fast det kanske är bra de iaf, min arm mår inte så bra och jag har rackarns ont i nacken också.
Ska ner på skatteverket sen med pappa och skriva mig här i östersund igen. Då har man flyttat hem på riktigt.
Tänke dra ner en sväng på stan sen också, men det kanske bli film framför tv:n istället.. :p

tjing tjing.

/china.

2009-03-19 @ 21:50:58
shitshit.


Högg av min vänsterarmen tack, då kanske det slutat att göra ont.
HAR SÅ GRYMT PISSEONT, så det finns ju inte! kan knappt använda armen alls.
Skitbräda, skitsnö, skitbydalen, skitskitskit! Och det rolig är ju att hela familjen -robin ska upp dit imorgon igen..

Får väl glädjas att jag fick BJ glass ikväll, dyrglass gör ju så man blir lite gladare, iaf för stunden.
Sen kom mamma upp och berättade att jag nog skulle få jobba imorgon på dagis, lyfta dagisbarn med min arm, skjut mig långsamt. Ja det kanske inte bli sämre än vad det är just nu, man får väl tänka så.
Nu ska ja dricka upp mitt te och en gå ner och smörja på voltaren och ta några ipren, kan ju behövas ska jag säga er.

/china.

ps. har även fått den här tingeling låten på hjärnan, så otroligt påfestande för min familj ska jag tala om. (:

2009-03-19 @ 16:11:13
nybörjare?

Hello,

Är hemma efter en kanon dag i fjällen, soligt och alldeles underbart skönt i backarna. Inte något folk alls så man hade ju backarna för dig själv, kunde inte bli nått annat än toppen! (:
Han ju också med och dra två vurpor, den den efter när pappa och jag skulle ta en genväg till fjällhalsen där vi skulle käka, drar ut i pudersnön och sen grävde ju snowborden bara ner sig, bra jobbat emma. Aja man gjorde ju iaf inte illa sig. Sen på vägen tillbaka från fjällhalsen så vet jag faktiskt inte vad jag gör, brädan kommer ner i nått spår och sen ligger emma bäckström på marken och pappa tror att jag har brytit allt. Det gjorde så jäkla ont i det ögonblicket att tårarna kom och jag trodde att jag hade brytit armen och nyckelbenet...
Men som tur var så hade jag ju inte gjort de, fastän hela min vänster arm och hela vänstersidan inte mår så himla bra just nu och jag gärna bara använder min högra arm så ska det här nog ordna sig :) haha,
Så mycket som jag ramlade idag (2ggr) så mycket har jag inte ramlar på flera år, haha.. idag var jag kass på att åka helt enkelt. Får skylla på att jag inte har åkt sen den 5e januari. jag kände mig lite som en nybörjare. :P

Min familj har ju också planer på att bygga en fjällstuga i stället för att ha husvagnen, skulle ju vara grymt! Kommer kanske bli så till nästa vinter.
Annars så har jag planer på att åka till trondheim någon dag, tar tåget och sen går runt i stan och kollar lite, mamma tyckte att det var en jättebra ide så nu måste jag hitta någon som kan åka med mig, är ju inte direkt de roligaste att dra med pappa dit.
Sen vill bralls att jag ska komma upp till ö-vik också, så det har jag också planerat in någon helg. Var länge sen jag träffade henne så det kan bli najs.
Pappa pratade om hur jag skulle göra i sommar också, om jag skulle åka till spanien med familjen som vanligt eller om jag skulle stanna hemma och jobba. Han och mamma undrade också om jag hade planerat att åka ner nått med några vänner, men just nu så vet jag faktiskt inte vilka jag skulle åka med. Det är ingen som direkt har varit på med att åka till spanien förutom malin vid första juni så att hon hinner bli brun till studenten, så jag får se :) Hon och jag kan ta en tripp ner då annars ^^

Ne nu kom mamma hem, hon ska få kolla på armen.

tjing tjing.

/china.

2009-03-19 @ 08:19:08
upp till fjällen.


Morgon morgon,


Idag har jag och pappa ingenting att göra och eftersom jag vaknade när brorsan skulle upp vid 7 så tar jag och pappa oss en tur upp till fjällen och åker lite (: KING! När man också kan åka på isvägarna tar det ju bara en halvtimme (:
Det blir nog en lunch på fjällhalsen också, skulle ju inte sitta fel alltså.
Nu måste jag skynda mig på med understället.

tjing tjing.

/china.



2009-03-18 @ 11:10:36
första dagen.

Godmorgon,

Klev upp vid 7 imorse för att hjälpa lillbubben med lite pluggning, han har ju 2 prov idag, so och matte. får hoppas att det går riktigt bra för honon!
Ska med honom sen till metropolen där han ska få akupunktur i hans fötter/ben. Om jag får säga vad jag tror så är det där nog bara skit, kommer nog inte göra så att det blir bättre alls. :/
Annars så ska ja ta en sväng ner på stan idag, ska snacka lite med bosse och så måste man ju kolla om det har hänt nått på stan.
I helgen åker vi upp till fjällen, så då blir det snowbord för fulla muggar .:D yes så roligt alltså.
Imorgon har laget avslutningsmiddag också, lite trist att jag missar det men nu är det bara att gilla läget, man kan ju inte alltid få allt som det heter.

Nu ska jag tvätta ur inpackningen i håret.

tingeling tingeling.

/china.

2009-03-17 @ 13:42:46
arlanda

Hello,

Sitter på arlanda nu och väntar på mitt flyg som ska ta mig hem till kära Östersund.
Pappa kom ner som sagt igår och hämtade mig, eller vi tog med oss lite grejer och körde sen upp till nyköping och skavsta där han ska jobba tills imorgon, sov på hotell och idag så åkte jag upp till arlanda för att sedan skulle åka till märsta och sova i vår lägenhet och flyga imorgon.
jag och pappa gjorde ju en jättemiss och beställde flyg imorgon hem bara för att han ska åka tåg imorgon.. kunde ju liksom lika gärna ha åkt idag som imorgon.. så när jag kom hit till arlanda så gick jag raka vägen till service stället och frågade om jag kunde få åka med idag istället.. det fick jag ju göra.. om jag pungade ut 250 kr för ombokning. Men det kan ni ge tusan på att jag gjorde, lite fattigare men så får jag komma hem idag istället. :D
Så nu ska jag strax gå och köpa en macka eller nått.. planet går kvart i tre men när jag kommer hem så måste jag ta flygbussen hem, ringde till mamma och hon jobbade till kvart i sex så man får ju ingen hämtning men skitsamma. :P
Träffade ju brorsan också i två minuter här, han hämtade pappas nycklar som jag skulle använda till lägenheten, men nu får han ge dem till pappa när han kommer dit inatt.


Herrarna åkte ju ut igår också, vet faktiskt inte vad jag ska säga om det.. är väl lika besviken som att vi åkte ur nästan. Men skelle var väl bättre helt enkelt och då vinner man ju.
Kanske tur att jag inte var på matchen, då kanske jag hade fått värsta utbrottet eller börjat gråta som man alltid gör, haha.

Lämnade ju också simon hos madde igår, hon ska ta hand om min bebis i en månad tills jag kommer ner igen och hämtar alla saker med mammi och pappi. Madde du får bara se till att han inte playar så mycket, du vet ju att han ibland är en riktig player ;) 
 Får väl också se om madde också kommer upp nått hit och jobbar hos bb. :) skulle vara grymt iaf.


Nu vrålar magen att den behöver mat, har ju inte ätit sen 8 imorse.

tjing

/china.

2009-03-15 @ 18:20:44
så var allt över.


Så var allting över och jag känner inget annat än tomhet.
Nu är det slut emma bäckström, nu är det inte längre Linköping HC som gäller för dig, och vetni det känns så sjukt jäkla tråkigt. Tycker så mycket om alla i laget och att lämna de alla kommer bli så sjukt jobbigt. Ni betyder så mycket!  
Får väl njuta av sista bussresan hem till linkan nu med detta lag.
Känns så piss tråkigt just nu så jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mera.




2009-03-12 @ 22:45:09
ingen rubrik.

Godkväll,

I motala gick det faktiskt helt okej, som tur så hade jag ju nummret till gud som hjälpte mig en hel del. tack gud ;)
Var ju som sagt också och kollade på matchen nu ikväll, jag och en massa bruds från laget, lhc vann ju med 4-0. härligt härligt. pajen gjorde hattrick och var allmänt king! De leder ju med 3-2 i matcher nu så det är ju najs. De får se till att vinna nästa uppe i skellefteå så är det avgjort sen (:

Ska gå och lägga mig nu, vi åker upp till gävle imorgon vid 13.

/china.

2009-03-12 @ 10:57:39
torsdag


Vi vann, VI VANN!!
Så jäkla gött att få tvåla upp brynäs med 5-2 hemma (:
Alla i laget peppade varandra och det är såhär det skulle ha vart hela säsongen, men man får vara glad för det lilla.
Sista hemmamatchen för säsongen, sista hemmamatchen för emma bäckström i LHC. Lite sorgligt måste jag säga nu när jag har varit här 3 säsonger. Men jag får suga på karamellen att vi vann igår, sen på fredag åker vi nog upp till gävle och sen träning på kvällen och match på lördag där vi ska visa dem att vi kan spela ännu bättre! Vi vet att vi kan.


Idag blir de en sväng till motala igen, sen ikväll ska jag gå på lhc-saik eftersom vi fick ledigt idag :)

/chia.

2009-03-11 @ 16:58:04
onsdag

Goddagens,

Dagen började med att jag drog ner till ishallen för att ha matchvärmning med grahn, tina, bohm och dempa. Grahn ville känna på grejerna lite innan matchen och då ställer man ju såklart upp!
Åkte sedan vidare till feelgood där det blev lite solning en stund.
Han också träffa virre en sväng på priso när jag var där och handlade lite till lunchen,
Sen har de inte hänt så himla mycket mera roligt idag, somnade en stund på soffan och sen har jag pratat lite med pappa.
Ska strax åka ner till hallen, där väntar första kvartsfinalen mot brynäs!!! :D En repris från förra året skulle man ju föredra faktiskt.
Sen lirar ju a-laget match också, får väl hoppas att de vinner idag så att de kan avgöra matchen imorgon,  fast då har man ju träning så man hinner ju inte se den iaf..typiskt.

/china.

2009-03-10 @ 22:29:18
tisdag.

Godkväll,

Idag blev de en powerwalk med mallan som vanligt på morgonen, sen åkte jag och skulle sätta in lite pengar på banken, 650 kr i mynt de ni, tänk va jag har sparat! den där myntmaskinen var ju inget att hänga i julgran iaf, vet inte hur många ggr jag stod där och fick hälla i pengar i automaten men efter en bra stund och en väldigt lång kö så var alla pengar insatta på kontot. bra jobbat emma!
Åkte sen till mallans skola och käkade lunch, grattis är gott som de brukar kallas.
Sen drog mallan och jag ner på stan en sväng, blev ett par jeans leggings på vila och en några örhängen på gina, sen köpte jag en body lotion på åhlens också, den där gröna dove som luktar himmelskt! på rea också så det var ju bara att klippa till!

Hade också mentalträning med micke kempe innan träningen, riktigt roligt att lyssna på honom faktiskt, man blev allt bra pushad att göra bra ifrån sig på träningen.
Hade is sen också som gick helt okej, Imorgon börjar kvarten, hemma mot brynäs står på schemat. Ska bli så grymt roligt och jag hoppas att hela laget är taggade!

Sitter och kollar på en film nu på ettan, och den verkar helt okej så jag vill kolla klart på den.. men jag skulle ju behöva sova också :/

/china.

2009-03-09 @ 22:57:53
roliga klubben med madde och mig.


Sängen kallar och jag är faktiskt trött. Mallan skickade nyss sms om det blir powerwalk imorgon också, klart som attans att det blir. Skönt att få göra nått på dagarna nu när jag har ju fullspäckat schema så att säga.
Madde kom också och berättade att hon höll på att bli tokig av att inte ha nått att göra på dagarna, välkommen till klubben.. fast jag måste ju erkänna att vi har varit i den klubben ganska länge vi två.
Hon och jag snackade om att jobba hos bosse, min farbror som har en godisaffär i ösd.. och hon verkade gilla förslaget så jag ska ringa bosse imorgon och höra lite. Då blir de ösd för madde några veckor :p


På onsdag kommer pappa kanske ner på matchen också, han flyger ner på dagen sen skulle ha ner en sväng till nyköping också tror jag, så det blir ett jädrans åkande, men de skulle var roligt om han kunde komma :)
Snart snart snart blir de östersund, inte länge kvar nu! :D

Nu blir de faktiskt sängen,

/china.


2009-03-09 @ 17:16:06
måndag.

Goddagens,

Imorse var det riktigt jobbigt att gå upp, men det kanske inte är så konstigt efter allt..
brallan ringde vid kvart över 11 igår kväll och hade panik av att en inlämningsuppgift inte var klar som skulle lämnas in idag.. och hon bad på bara ben (i och för sig pratade vi ju i telefon men jag kunde liksom se framför min att hon låg och bad om min hjälp..) så det var ju bara att sätta igång och leta fakta. Det handlade om dementa och hur kommunen (ö-vik) gör inom det områder och massa annat..verkligen skit intressant va! ^^ haha.
Blev väl klar vid halv 2 inatt med allt, då kan jag berätta att jag var ganska trött. Var lite anstängande att behöva göra inlämningar nu när man inte har gjort de sen maj-juni. haha men de blev king iaf.. jag ringde iaf till henne och sa vad hon skulle skriva men då tyckte hon att de var bättre om jag skrev och skickade till henne så jag fick sitta och skriva allt.. jag som är allmänt duktig på att skriva, brukar bli långa noveller oftast men jag gjorde de nog rätt bra den här gången..sådrär lagomt.
Hoppas att hon får bra betyg. (:

Idag blev de också en promis med mallan som vanligt, stålande väder men de blev lite jobbigt med solen.. man är ju som sagt inte så van att se solen här..det är alltid moln, blåst eller skitväder här i linköping.

Såg också på reprisen av melodifestivalen sen i lördags, tyckte att det var helt fel låtar som gick vidare.. iaf snälla snälla ( som vi använder när motståndaren åker ut och är tvungen att sitta i utvisningsbåset) kan de bli värre än den låten? Vad gillar sverige för musik igentligen kan man ju undra.

Ikväll är de is som gäller, känner mig lite som en bränd kalkon sen solningen igår så man får väl se hur de går. Jag kan göra såna här märken på huden, iaf på brösetet.. de brukar man jämt kunna göra på pappa när man är i spanien..undra om jag låg lite länge i solariet igår? so what, jag lär väl bli brun sen ^^

/ bye bye china.

2009-03-08 @ 22:36:54
vingåker hurra.

Hola,

Idag har jag varit på utflykt med några bruds i laget, nämligen grahn, tina, bohm och anna. Vi tog oss en tur till vingåker för att shoppa. Vägen dit var lång men som tur hade vi en bra skiva som vi lyssnade på, och vi tog även en sväng genom skogen, för vi ville ju se hur de östergötska skogarna ser ut. Vi körde som sagt fel och det blev väldigt mycket fel också, haha.
När vi äntligen kom fram till vingåker så hade vår kartläsare ( anna) annat att göra än att berätta vart vi skulle, men som tur så fick jag agera andre kartläsare så det gick prima vara.^^^
Hittade två st frank dandy trosor som fick ligga i kundvagnen och sen blev de två we tröjor till lillbrorsan också, man kan ju vara lite snäll när det trots allt är grejer på rea.
Hittade också en skinjacka som jag ville ha, en 1400 kronor kändes inte lämpligt just nu så den får vila lite, kanske blir i april när mammi och pappi är nere och flyttar mina grejer (:
De andra hittade väskor, t-shirts, jeans, trosor m.m.
Sen var vi också inne på scorett ( stavning?) där grahn och anna hittade ett par dojs, najs najs.
Sen blev de hemfärd och väl hemma drog jag och tina och solade lite :) När jag sedan duschade hemma och skulle smörja in mig, så fick jag ta en body lotion med brun utan sol eftersom det var den enda hemma, och den luktar inte gott ska jag säga. Men de kanske går över tills imorgon får man hoppas.
Är hemma nu och kollar på beck, brallan skulle ringa senare så jag får väl vänta med att gå och lägga mig. :P

Imorgon blir de powerwalk med mallan vid halv nio som vanligt. Skönt att få komma upp normal tid igen.

/china.

2009-03-08 @ 00:51:06
veckan som varit.


Har blivit dålig uppdatering de senaste dagarna, men jag har varit haft lust eller ork att skriva efter det som har hänt min familj, tycker att det är nog jobbigt nu att skriva om de egentligen men jag måste ju få berätta vad som har hänt de senaste dagarna.
Förutom förlusten av min familjs älskade hund så har vi spelat våra åttondelsmatcher, i onsdags borta mot hanhals och idag hemma. vi vann båda matcherna så nu väntas kvartsfinal nästa vecka. Lottningen sker på måndag så på tisdag vet vi vilka det blir, antingen modo eller brynäs.
Idag har jag också varit på bio med mallan och hennes kära kompis mirre. Vi kollade på män som hatar kvinnor och jag måste fakstiskt säga att jag tyckte den var helt okej (:
imorgon ska jag åka med grahn, tina, bohm och anna till vingåker och shoppa, om man nu hittar någoting..vi får först se till så att vi hittar dit :P haha.

Nu blir de sängen.

/china.


2009-03-05 @ 12:00:44
Sovgott



Min älskade älskade utte, nu finns du inte längre bland oss, och jag vet inte hur jag ska klara mig längre.




Tårarna räcker inte till, sovgott.


2009-03-04 @ 11:01:51
Onsdag


Då var de dax, första åttondelsmatchen borta mot hanhals, kommer väl inte hem till Linköping förän vid 3 inatt.
Idag gäller det att vi spelar som ett lag, vi kan absolut inte underskatta dem för att det är ett div 1 lag, vi måste hitta goet och glädjen av att spela som lag. Finns det så kommer vi komma långt.

Läste ut min bok igår kväll också, det var ju inte länge man fick läsa den men nu kan jag börja på någon annan istället. Det blir som ett inre lugn när man läser har jag märkt, ganska najs faktiskt, får väl se hur mycket läsning det blir på bussen ner.. om man nu kan koncentrera sig med allt ljud ^^

Tar väl med datorn som vanligt, kan ju kolla någon film om man skulle vilja göra det.


Igår så hörde två av mina bättre vänner av sig, så skönt att få prata ut lite när jag vet att ni båda förstår.  <3

/china.


2009-03-03 @ 13:30:59
tisdag

Hello,

Idag var det jobbigt att kliva upp kan jag lova, blev te till frulle eftersom det gör det lite skönare i halsen och så blir man inte så täppt i näsan efteråt :P haha.
Ner till ishallen för en tur med malin som vanligt, när näsan rinner är det inte så roligt alltid, men det var riktigt skönt att gå.

Har planerat att göra en äppelpaj eller baka lite mera kanelbullar men det känns så trist när man är snuvig. Får ta och göra det på torsdag kanske. Länge sen man gjorde en vanlig kladdkaka också..

Ikväll är de is och cardio, men nu ska ja ta och läsa min nya recko revyn som ramlade in genom brevinkastet (:

/china.

2009-03-02 @ 21:28:41
ingen rubrik

godkväll,

Jag känner att jag behöva skriva av mig lite, men jag vet faktiskt inte hur jag ska skriva allt.. har så himla mycket uppe i knoppen just nu. blandade känslor över allt, patetiskt är en sak, fegt är en annan, fast det finns några positiva saker också.
Skulle behöva hjälp att rensa ut lite, som tur har man ju malin på mornarna som får höra det ena och det andra stackarn :P


Snart är det över, lika bra så.

/china.

2009-03-02 @ 14:03:54
måndag

Hello,

Blev ingen match för min del igår, kände mig inte fit for fight så det blev läktaren för min del.
Vad ska jag säga om matchen, allt möjligt hände och till slut visade resultatet 5-7.
Trist att det blev förlust sista matchen innan slutspel och jag kan ju undra hur många de var som verkligen ville spela, det såg lite avslaget ut. När vi hade allt i våra händer, när både brynäs och modo hade förlorat och vi kunde ta tredje platsen i serien, det är ju då alla måste göra allt vad de kan, men från läktaren såg de inte ut som så. :/ trist trist. ¨
Kanske inte spelade så stor roll igentligen, visste ju ändå att vi skulle få hanhals i åttondels, så det blir borta match på onsdag där nere.
Åkte med sara till hennes brorsa som bor i ryd, käkade pizza där och sen blev de beck! Riktigt najs kväll faktiskt.

Idag blev de att kliva upp vid kvart i åtta som vanligt och sen åka ner till hallen och powerwalka lite med malin, sen hem en snabbis och senare svänga cykeln ner till resecentrum där sara väntade. Blev stan ett tag och nu är man hemma igen, ska läsa lite i min bok tror jag. 14 år till salu, helt sjukt bra. Kommer vara färdigläst om nån dag bara tror jag.

/china.

2009-03-01 @ 10:46:40
söndag

Godmorgon,

Vaknade som de senaste dagarna med brännande känsla i halsen och idag var det inte roligt ska jag lova.
Frukosten blev en energikick gånger tusen så att förkylningen ger med sig får jag hoppas.
Igår var jag iaf på stan och köpte väskan, så himla glad. :) sen när jag skulle hem så styrdes benen ner till akademibokhandeln och där blev det en bok också, som inte ens var på rea. bra emma bra! Den verkar ändå helt okej så det skadar väl inte att ha den här hemma.
Åkte hem och väntade på att virre skulle höra av sig, men hon hade tydligen somnat så jag bestämde att jag skulle åka till mallan istället och så tog jag med mig saker för att göra en apfelstrudel, svängde förbi ica och köpte vanilgglass också. Kom dit och träffade classe och hennes kille som jag faktiskt inte kommer ihåg  va han hette.
Sen blev de iaf äppelpaj till melodifestivalen. De enda som jag gillade var ju de där pilotkillarna, den låten kommer höras mycket på radion kan jag lova.

Idag fyller classe år också, men inte bjuder hon på nån apfelstudel heller, utan de blir tårta!

Nu måste jag gå och ta någonting för halsen.

/china.

RSS 2.0