2011-02-27 @ 22:14:25
2011-02-27


Ibland är jag så glad att WE-butiken finns i Östersund, eller ska jag säga WESC som det kanske nu heter. Speciellt glad blir jag när de har 50% på hela butiken som de hade just den här helgen. Glad kommer jag därifån med nya snowboardskor och bindningar. Till ett pris av 1400 kr istället för 3200 kr. Brabrabra! :D Forums grejer är så grymt sköna också så jag blev därmed ännu lite gladare.

Annars idag dängde jag upp familjen i bowling, börjar bli rätt duktig nu och snittar vid 150 ungefär jämt.

Jobb hela veckan och till helgen kanske man får åka till fjällen på lördagen och sen lira match med Sundsvall på söndagen. Var ju inte igår man spelade match med dom liksom.

ma höres.

/emma

2011-02-26 @ 22:46:00
du saknas så otroligt.



Lördagen den 26:e februari är ett datum som jag alltid kommer komma ihåg, dagen då momma valde att lämna oss. Gud så jag saknar dig och tårarna kan inte sluta rinna.

jag hatar cancer.

2011-02-20 @ 21:03:45
söndag



6 timmars bilresa uppåt i landet och så var man äntligen hemma i kära Östersund igen. Stannade till i stugan och kollade lite och herregud så mycket snö dom har där. Mycket mera än här hemma.

Mammsen har blivit sjuk så jag jobbar för henne måndag-tisdag. Den här månaden har jag gjort 150 timmar på dagis så det är väl helt okej tycker jag. :D

Ska gå och läsa lite i min nya bok nu,

ma höres.

/emma

2011-02-19 @ 21:50:06
ingen rubrik.


Melodifestivalen var väl ingen höjdare va, tycker inte att de har varit något bidrag än som är sådär super super. Saades var väl lite som manboy, en flickfavorit med mycket tryck i. Klart att han skulle få vidare, så förutsatt.

Har också fått i mig lite mat idag eller vad man nu ska kalla det. Ett halv packet med nudlar, en tallrik med jordgubbsyoghurt och säkert en halv liter med blåbärssoppa och två glas med cola. Det börjar arta sig det här. Inte känns det längre som jag ska kräkas heller så nu ser jag bara positivt framåt då jag imorgon kan äta en smörgås eller lite äppelbitar.

Jag har också hunnit kolla på två avsnitt av säsong sju på one tre hill, the notebook och två filmer som gått på tv. Har därför inte rört mig så många meter idag, vilket mamma tyckte var bra, då jag skulle spara på energin som hon så fint uttryckte sig. haha
Typiskt var det ju att det var kanonväder här idag, stålande sol och så sitter man inne och kollar på film. Att vara sjuk är inget jag diggar tror jag.

Sen en hälsning till brorsan så är sopranos inget jag föredrar att kolla på tyvärr.

/emma




2011-02-19 @ 12:19:38
sjuk.


Såkul det är när man har kört 60 mil och landat i lägenheten i sthlm och känner att det är nått knas med magen, tror såklart att det är från mc donalds eftersom det inte hör till vanligheten att man äter där.
Vaknar iaf vid 12 och bara måste kräkas, sen blir de två gånger till under natten. Alltså vad som helst är ju skönare än att vara magsjuk när hela familjen ligger och sover i samma rum. Fyfan säger jag bara. Stackars mamma som kom med vatten varje gång jag låg och dog där vid toaletten.

Har fått i mig en halv kopp med blåbärssoppa och ett avslaget glas med cola. Kul dag. Som grädde på denna dag kunde jag inte åka med till Nyköping eftersom man mår som man mår. Så jävla less jag är. Familjen är där nere nu och här sitter jag.

Nu ska jag kolla på Notting hill, kul att man bara har tre filmer på datorn och här nere finns inga bra heller. Dö dagen dö.

/emma

2011-02-17 @ 22:08:02
torsdag.



Tårarna bara rinner och det här var inte alls väntat, eller man ville nog inte förstå det iaf.  

Blir bara några timmars jobb imorgon och sen styr bilen neråt Nyköping för att spendera helgen där. Blir ingen match i helgen för min del men just nu går mormor före allt.

jag älskar dig, kämpa.


/emma

2011-02-16 @ 21:24:33
onsdag


Goddagens,

Idag drog jag och pappa en spontan resa till fjällen. Är det någonting man älskar med Östersund så är det att man har 6 mil till närmsta fjäll. 50 min om man åker över isvägarna. ojoj.
Var väl kanske inte de gosigaste vädret direkt, men är man viking så är man. Bara dra på sig en halsduk över ansiktet och åka. Första åket ner och tror ni inte pappa drar vurpen. Hahaha stackarn. Så himla bra och fina backarna var också. Vill bara upp och åka mera.  

Blev lunch på fjällhalsen sen och ett mms till virre där hon fick gissa vart vi var. Virre tyckte det var rätt schyst på fjällhalsen med maten så var bara tvungen att retas lite. :P
Skulle ha varit på tyrolerafton också nu ikväll på värdshuset, men det blev inställt så jag och pappsen drog raka vägen hemåt och en pizza på spader dam som middag. Sämre dagar har man väl haft tror jag.

Imorgon ska man kunna dricka vattnet här hemma igen som det sägs. Då ska cryptosporidusen vara borta, bortblåst som vinden..eller död får man väl hoppas kanske. Man har väl vant sig från november till nu att man måste koka allt vatten. Jag tror inte jag vågar dricka vattnet än faktiskt om jag ska vara ärlig. Parasiten kommer finnas där ändå, även om den inte kan fortplanta sig så att man blir sjuk. Men det ska bli rätt skönt när man kan dricka så mycket man vill på träningen, och inte vara rädd att det ska ta slut osv.

nu blir det lite körsbärste, min favorit.

ma höres.

/emma








2011-02-13 @ 22:11:09
söndag.


Idag stod det bakning på schemat med mamma. Blev bla. kärleksmums som är så himla gott. :)

Har faktiskt inte varit ute på hela dagen heller, haha. Har kollat på notting hill, yes man, the notebook och the blind side. Alltså det har varit en film-och ha på sig morgonrocken hela dagen dag idag. Var ganska skönt också eftersom jag gör allt så att förkylningen ska bli bra. Har druckit te, en massa massa te!

Imorgon är det inget jobb på schemat, får se om de ringer in mig annars tar jag en tur till frisören och bokar tid. Ska bli blond igen, härligt!

Täppt i näsan måste vara en av de segaste sakerna när det gäller sjukdom, hatar att äta saker och sen inte känna alls vad de smakar. Känns ju typ onödigt att äta på ett sätt liksom.

Nu väntar sängen, blir en tidig kväll ikväll.

ma höres.

/emma

2011-02-09 @ 19:03:08
onsdag.


Hallojsan,

Näsan rinner och halsen värker och det är väl som det brukar innan man blir förkyld då alltså. :/
Två ur personalen har magsjuka och flera barn på dagis också..Ska man ens önska att man inte får de? Klarar jag mig utan så har jag en stålmage eftersom jag var mest med de tre barnen som kräktes igår. haha.

Imorgon blir det långdag, kvart i åtta-halv sju. Men jag klagar inte, pengar är pengar.

Ingen träning idag då alltså, tråååk.

ma höres.

/emma

2011-02-08 @ 17:40:32
tisdag


Varför ska det alltid gå emot mig för? Man slänger ut 640.000 kr men inte jäklar ska det lyckas iaf. Blir less, så himla tusans jäkla less. Pisskit säger jag bara. Det som skulle bli såååå bra, blev bara kalkon.

Annars idag, jotack jobb. Barn som kräktes, barn som kissade på sig, hemsk mat, allmänt stökigt, fulväder och så börjar man få ont i halsen. Oj så glad jag känner mig.

Dessa dagar borde bara försvinna.

Tack och hej leverpastej eller nått liknande.


/emma





2011-02-03 @ 22:59:41
torsdag


Inleder kvällens inlägg med ett spontant, hej!.

Jobb med bästa malin idag, eller okej vi är på samma dagis men idag var det på samma avdelning. Härligt härligt. En sådär 40 timmar den här veckan har jag gjort, det är inte fy skam heller.

Har också en jättehemlis som jag är så himla sugen på att berätta, men jag kan inte än.. pappa ska fixa lite först. OJojoj så spännande det är! Malin vet, eller alla på dagis vet.. men ojoj så nervös, spänd och jag vet inte vad.

Hade träning ikväll med pöjkan, fick lira back med storhampa. Gick faktiskt okej för en gångsskull. Fick även äran att skjutsa hem två killar också, att de vågade fråga. De trodde jag faktiskt inte.

Något som är riktigt skönt med att jobba på dagis är frukosten man får där, jag börjar så himla mycket mera kvart i åtta och får äta gröt där än kvart i nio och får äta frulle hemma. Imorgon blir det grötfrukost på dagis och sen jobb till fyra.

Nu väntar nickepicke på mig i sängen,

ma höres.

/emma


2011-02-02 @ 22:38:14
onsdag




Slänger in en random bild på gården eftersom jag inte har något viktigt alls att skriva idag. Sitter och väntar på att pappa ska ha hämtning från odd fellow och sen blir det sängen. Jobb imorgon med, vilken tur! :)


2011-02-01 @ 20:14:15
tisdag


Dagarna ser väl ut detsamma som de alltid gör, jobb 8.45-17.30 idag. Det är så grymt skönt att få jobba, pengarna rullar in som de ska, de går bra nu.
Ingen träning ikväll, rätt skönt att få en vilodag nu när armen blev lite utsatt igår på träningen. En gammal skada i muskelfästet fick sig en körare men det ska nog inte vara några större problem hoppas jag.

Ska åka ner och kolla på bowlingtävlingen sen, blev dissad att vara med och tävla den här veckan.. jag som vann 2 av 3 matcher.. men men. Kul att kolla hur det går för pöjkan iaf.

Blir nog en tidig kväll också, känner mig helst slut i kroppen.

ma höres.

/emma

RSS 2.0