2010-01-31 @ 22:07:26
hos julia.



Sitter hemma hos Julia, jag och mina saker..
Det enda som är kvar i lägenheten är soffan, sängen, ett bord och en byrå. Allt annat har vi packat ihop i lådor och burit över till hennes lägenhet och förråd. Skoja inte att vi gick 100 gånger.
Ryggen skriker efter massage och linement men det blir på träningen imorgon.
Först ska vi gå en match mot alla flyttlådor igen, gud va roligt.. not!

Nu ska vi faktiskt gå och sova, imorgon laddar vi upp med dunderfrukost. Kommer bli ett träningspass som heter duga.
Lina kommer och hjälper oss också, det tackar vi för!

ma höres.

/china.


2010-01-31 @ 09:51:31
söndag.


Uppe med tuppen.. nästan iaf. Har precis fått i mig min kära fjäll fil med lite frukt. Gottans.

Ska ta och göra mig iordning, kanske man hinner städa nått innan jag ska dra benen emot ishallen sen.

Öppnade också mina födelsedagspresenter som mamma hade med sig. Var två glas från kosta boda, har börjat samla på den kollektionen, och så var det en myspys tröja från stadium och det bästa av allt är att jag har fått nya skidbrillor!!! Ett par oakley, tror ni jag är lite glad eller. Fanns på stadium för 1500, rosa och svarta. Kommer matcha min jacka så bra. :D GLAD GLAD GLAD.

nu blir det tandborsten,

ma höres.

/china.

2010-01-30 @ 22:02:39
Slut på robinson




Och så var Hans vinnare av robinson och det är jag så glad för.

Gillade honom faktiskt inte för ett tag sen, men när han tog sig till final blev jag verkligen glad. haha
Nästa år är det jag som står där som vinnare, fatta så sjukt häftigt det skulle vara! Det är verkligen nått som jag skulle vilja göra i livet, att se hur mycket man kan utsätta kroppen för.

Annars ikväll har de varit lungt, är klar med köket, garderoben, hallen och mitt rum.

Fick med mig Lina imorgon till matchen, så imorgon är det jag och hon som sitter i läkerol arena vid tio i elva och kollar j20. :)

Sitter och kollar på Men in black 2 nu, har sett den flera gånger förut men jag vill inte kolla på thrillern på fyran själv. Det vågar jag inte.

Man kanske ska gå och sova istället?

ma höres.

/china.

2010-01-30 @ 13:32:43
mamma kom och hälsade på



Mammsen åkte för fem minuter sen, hon var här och lämnade min TV och så smakade hon på min morotskaka. Hade jag inte flyttat i helgen hade jag åkt med henne ner till Nyköping och hämtat hem jango.
Fast på måndag så kanske jag får träffa henne igen, då har hon ett byte här på en timme och tio minuter och är det inte mitt uppe i flytten så jag ska ta mig till stationen och hälsa på henne och jango :)

Har fått alla mina saker till vardagsrummet nu, är en stor röra kan jag lova.
Städade lite i köket förut, och gjorde klart mitt rum också. Skönt att inte ha allt hängandes tills på måndag.

Elin har flyttat alla sina saker till sin lägenhet, hon har ju sina föräldrar här. Undra när de tänker komma och städa dom också? Tänker inte göra allt själv liksom.

Såg att j20 vann stort över HV71 också, bra killar. Imorgon är det jag som är där 11.00 och kollar när de tar emot Linköping :)

Nu ska jag nog fortsätta städa.

ma höres.

/china.




2010-01-29 @ 16:44:41
leeeessssss.


Jag blir så otroligt less..

varför ska allt bara gå åt skitans?
Flytten på måndag är åt helsike.
Han som bodde i lägenheten som jag ska få är som bortblåst, vi ska vara ute från vår lägenhet vid 12 och jag kan få nyckeln vid 10 tidigast på måndag. HUR FAN TROR DOM DET SKA GÅ? Som grädde på moset så kommer det några andra som ska ha vår lägenhet så vi måste verkligen lämna in nycklarna senast 12. Kommer aldrig, aldrig aldrig hinna få över allt. Det skulle ju också va perfekt om han lämnade in nyckeln vid 12 också, då blir man också superglad.
Har seriöst ingenstans att ha mina saker. Varför ska jag göra allting själv, varför kan inte brynäs hjälpa till? Såååååå otroligt less att jag måste fixa allt.

Jag kanske bara ska åka hem istället?

2010-01-28 @ 21:54:58
torsdag

Godkvällens,

Kom hem från läkerolen för en stund sen, var och kollade när de tog emot timrå. Träningen slutade vid tio i sju så vi hade lite bråttom efteråt men vi fick gå innevägen till platserna så det fixade sig allt (:
Brynäs vann också med 4-1 så det var ju toppen!

Fredag imorgon, va skönt att veckan är slut. Fast jag måste erkänna att det har gått ganska snabbt. Ska jobba på tisdag också.

Har krånglat till sig med lägenheterna också, allt det alltid ska bli en massa skit. Får försöka ta och fixa allt imorgon.

nu blir det sängen.

ma höres.

/china.

2010-01-27 @ 17:07:08
onsdag.


Ingen feber imorse så det vara bara att köra på.

Ringde från ett annan dagis när jag satt på bussen imorse och frågade om jag kunde jobba idag och imorgon. Fast jag är glad att jag är på de stället som jag är på nu, där får jag bättre betalt :) haha

Ganska lugn dag idag. Dock så förfrös jag ett finger när vi var ute, haha det var helt vitt. Kändes riktigt obehagligt. Fattar inte hur det gick till när jag har bra vantar och det var ju inte ett av de yttersta heller. Men man lyckas som alltid.

Ska ta och frosta av frysen nu också, va roligt va. Har aldrig gjort de själv så man får väl se om man klarar de. Lär ju inte vara allt för svårt.

Imorgon kanske man kan få nycklarna till lägenheten också, han som bodde där innan verkar inte bo kvar. Bra för mig för då kanske jag har hela helgen på mig, fast jag har redan bokat in att kolla när j20 lirar. Iaf på söndag för då kommer Linköping hit och det kan man ju bara inte missa!

Ska ta och damsuga mitt rum också är det en sak mindre att göra.

Klockan åtta är det robinson också, något man inte vill missa.

ma höres.

/china.

2010-01-26 @ 20:40:21
febran

Hallu,

Sitter här och harklar mig och snorar sönder.
Blev helt täppt och hes under dagens jobb och sen på träningen höll jag på att brinna upp. Körde tre uppvärmningsövningar och sen gick de inte mera.
Såg ut som jag hade varit ute i 8 timmar i ansiktet ungefär, har aldrig vart så röd.
Hej feber!
Var bara att gå hem och lägga sig och vila.

Käkade lite fruktsallad och drack lite te. Har fått i mig 7 st kiwis, 2 apelsiner och ett äpple idag. Inte dålig de heller. Överskott av c-vitamin kanske?

Ska strax gå och sova, fick inte lägga mig efter klockan nio för mamma. Det hon säger är lag, så det är bara att lyda.
Hade jag över 38 grader imorgon så fick jag inte jobba, man får väl hoppas att så inte är fallet.

Blir ingen match för min del imorgon heller, jädrans skit! :(


Nu vankas sängen,

ma höres.

/china.


2010-01-25 @ 20:51:15
början på att bli sjuk?


Hur mycket snor får det plats i min lilla näsa? Det har ju kommit floder och jag är så less...

Passar ju verkligen inte bra att bli sjuk nu. Match på onsdag, flytta till helgen och jobb hela veckan. Ne nu får jag trycka i mig C-vitamin och sova mycket.

Träningen gick till en början bra faktiskt, enda tills vi skulle spela smålagsspel, då sa huvudet ifrån rejält så det blev inget bra spel av mig nu. Ont i huvudet gånger 1000 har jag nu, får hoppas att ibumetinen börjar med sina magiska krafter snart så att det går över.

Vore ju lite tragiskt om jag gick och sov kvart i nio.

Man kanske skulle ta och göra lite te och dra i sig några kiwi?


Jobbade ju idag också, yngsta barnet kom och satte sig i mitt knä och somnade, snacka om sötsak!

Ne nu blir det inget mera,

ma höres.

/china.  


2010-01-24 @ 21:54:26
morotskaka, check!


Måste verkligen gå och sova snart men känner för att skriva en rad eller två.

Gjorde morotskaka nu ikväll, herregud så mycket det blev! En hel långpanna. Nu är det fullt i frysen, kan jag lova. Bra att man har frysen full utav kakor. haha

Fick ett samtal från mormor ikväll också, det är klart iaf att jag åker ner till dem ett par dagar innan jag åker till linköping. Ska bli så roligt. Man träffar dem ju inte alltför ofta, så det ser vi fram emot!

Mamma, pappa och victor har varit uppe i fjällen i helgen. Så himla sotis jag är. Jag vill också åka snowbord!!
Kommer inte kunna åka hem till Östersund på hur länge som helst. :/
Sen ska pappa och bigbrorsan ta en tur till spanien några dagar och spela golf också, det skulle ju inte heller sitta fel kan jag lova. Fast i sommar ska jag vara där hur länge som helst, det kan jag lova er!

Nä nu räcker det för denna gång.

ma höres.

/china.



2010-01-24 @ 15:05:43
söndag.

Goddagens,

Klev upp vid kvart över nio och började fixa allt här hemma. Kartonger kom in från källaren så nu är det mycket grejs här inne i lägenheten. Har fått i det mesta i mina lådor och snart ska jag och Elin börja städa. Bättre att vi gör det idag än att vi gör det i veckan då jag jobbar.

Har också vart en sväng på läkerolen och gymmat med lina. Ganska skönt att få köra av sig lite, vi gymmar inte så jättemycket med laget så då passar det ju utmärkt att gå dit och köra lite själv.


Jag fick en fråga vart jag ska flytta. Det ligger 50 m härifrån. I studentlägenheter. Pinnmovägen 20 blir mitt nya hem (:

Måste ta och baka min morotskaka idag också, vet inte hur länge morötterna håller sig i kylskåpet.

Nu blir det städning,

ma höres.

/china.

2010-01-23 @ 19:41:04
bra dag för brynäs.


Vi vann med 2-1 över MODO. Så himla viktigt och så himla bra!!!
Skönare seger finns det nästan inte.
Träffade på brallan lite också, det är ju alltid najs.

Var och kollade på a-laget. Var bara 7700 som såg matchen, ändå rätt bra. Varför är det bara djurgårdssupportrar som är helt sjuka? Jag förstår inte.
Brynäs vann iaf med 4-1 och det är ju alltid gött :)

Bra dag idag för brynäs, j18 vann också men dock losade j20 borta emot luleå.

Har börjat packa ihop alla mina saker, och märker att mina alla IKEA-påsar är borta. Kom ju på att jag tog upp 4 st till bergsjö när vi skulle ta hem ved. Det var ju inte bra. Märker ju att alla mina kläder inte ryms i mina fjuttiga 3 påsar. Får kanske ta en sväng till ikea imorgon och köpa på mina några?

Snart är det robinson också, det måste man ju se på.

ha en bra kväll,

ma höres.

/china.


2010-01-23 @ 08:23:39
Gameday.


Hallu,

Gårdagen var det jobb som gällde, sen springa till träningen och köra lira. Gick riktigt bra på träningen igår, skönt för en gångsskull.
Ingen sovmorgon idag inte heller. Har precis ätit klart frukosten och ska snart bege mig till hallen för där väntar samling och sen är det match mot MODO!! :)

Sen ska vi också kolla på a-laget som lirar emot djurgården. Ska tydligen vara utsålt så det blir nog najs. Heja brynäs!

Ikväll är dax att börja packa ihop alla sina saker, får bli hela dagen imorgon också. Flyttar ju nästa helg.

Nu måste jag skynda,

ma höres.

/china.


2010-01-21 @ 21:41:23
torsdag


Känner att jag inte har så mycket att skriva..

Jobbade tilll halv fyra och sen skyndade jag mig hem och käkade lite, åker till ishallen och tränade och sen blev det en snabbis på ICA nu ikväll.

Imorgon är det sovmorgon, börjar inte förän 9! Skönt. Måste ändå upp vid kvart över sju-halv åtta eftersom bussen tar en halvtimme. :/
Har också fått jobb hela nästa vecka också. Pengar pengar pengar! :D


Nu ska jag faktiskt gå och sova

ma höres.

/china.


2010-01-20 @ 21:25:23
onsdag.


Konstigt att han en kväll utan träning, hade tänk ta en tur till gymmet och köra lite, men jag kom helt enkelt inte iväg. Skönt att få ta det lite lungt en kväll också.

Slutade vid halv tre idag, åkte lite skridskor idag också med barnen en stund på eftermiddagen. En kille är så grymt duktig! Han skulle äga skiten ur alla på björnligan. Han bara måste börja spela. Går han miste om någonting sånt som han är så duktig på så är det tragiskt. Jag är helt fascinerad, han är såååå himla duktig!

På vägen hem från dagisen så var jag in en snabbis och köpte en sport-bh på stadium. Fick 20 % och sen 50 kronors avdrag för att jag hade bonus så det blev ett kap. 100 kr är inte fy skam.

Imorgon ska jag upp kvart i sex, å hej vad jag ser fram emot de.



Jag hade förstått en sak helt fel också.
När jag ska ner till Linköping och vara ledare på sportlovshockeyn v8 så hade jag fått för mig att den 23e är på en söndag. Vilket det nu visade sig att det inte alls är så. Och eftersom min mormor och morfar åker till spanien den 23e hade vi pratat om att jag skulle åka och hälsa på i Nyköping någon dag innan. Men nu när den 23e ligger på en tisdag så kanske jag skulle kunna komma ner till er den 19onde eller 20onde februari om ni nu är hemma?
Haha, det här blev typ en meddelande till dem. Men det är fint de också.

Nu tror jag faktiskt att det blir sängen.

ma höres.

/china.


2010-01-19 @ 16:52:08
tisdag.


Goddagens,

Klev upp 6 imorse, det har man inte gjort på länge ska jag säga er. Fick också reda på att det blir jobb ons-fre också. Göttmos!

Trodde att samlingen idag var kvart över sex, men så var inte faller. Utan det var isen började så jag måste börja pallra mig bort till ishallen igen då..
Vi har också ökat till is 4 ggr per vecka. Tränarna tycker att vi ser lite dåliga ut tror jag.

Måste köpa en ny mobil också, den jag har är verkligen superkass. Det funkar seriöst inte. Batteriet är ju åt helsike.

ma höres

/china

2010-01-18 @ 21:32:46
MIN DAG.


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra :D

Blev väckt av att julia, elin, madde och amanda kom in och sjöng och så blev det tårta och pepparkakor med chokladsås. Gottigottgott.

Blev sen jobb mellan 9-15.30.
Åkte hem och sen blev de lite mat innan träningen.
Vår materialare fyllde 40 idag så det blev lite tårta för honom så jag kör mitt fika imorgon. Vilken tårtvecka! :)

Nu ska jag strax sova, måste upp tidigt imorgon eftersom jag börjar halv 8. Men pengar är guld så jag klagar inte.

Åker nog ner till mormor och morfar någon dag innan de åker till spanien då jag ändå ska ner till linköping i slutet av februari. Så ett stopp i nyköping skadar inte! Ska bli så roligt at träffa dom.

ma höres.

/china.



2010-01-17 @ 23:10:25
sista dag som 20 åring..


Sista kvällen som 20åring..

Matchen slutade inte som vi ville så det behöver vi inte prata mera om.
Vi fick iaf se en tros-chock på isen och det var ju alltid roligt. :)

Nu måste jag gå och sova.. ska jobba heldag imorgon.

ma höres.

/china

2010-01-16 @ 22:56:41
en inneboende..


har jag, min kära kära gamla lagkamrat-klasskompis från linköping.
Madde valde att inte åka med bussen hem utan stannar här i Gävle i helgen. Det säger vi ju såklart inte nej till! :D
Vi förlorade också på straffar idag. Väldigt surt och men det kanske inte var våran dag idag. Både torsten och lorsell var väl inte så nöjda med deras straffar eftersom både tappade pucken men så är det ibland.

Imorgon åker vi iaf till Leksand och kör över dem!!!
Madde åker med Rolindes mamma, så hon får ta sig en liten biltur hon med. För att erkänna så ville hon inte stanna kvar här i lägenheten. haha.

Blev tacos ikväll hos julia med henne, madde, emme och kajjan. Trevligt trevligt.! :)

Nu är det min tur att lira guitarr hero.

ma höres.

/china.


2010-01-14 @ 22:59:18
kvällen.



Brynäs vann med 4-2. Sista målet tilldömdes precis 20.00 i sista för att Dackell blev slashad( tror jag det var)  när han skulle lägga in pucken i öppet mål. Bra av brynäs. Publiken svek men det förstår man när laget man möter ligger bland botten.

Imorgon ska jag infinna mig hos christine 10.00. då vankas det nybakat bröd, frukost och sen en film på de. Bättre fredagsstart får man leta efter! :D

Har också snackat lite med kalle johansson som lirar i brynäs j20 här nu. Han lirade med Brunflo när jag lirade med killarna i Öik för flera år sen. Under en match så kallade han mig inte en så passande sak så jag skrev till han om han kom ihåg de.. vilket han gjorde. Han hade mått så dåligt för att han hade kallat mig de. hahaha. Nu kan man skratta åt de men usch så dåligt han måste ha mått. ringde hem till mig och bad om ursäkt och allt. lillpojken.

Nu blir det sängen för min del.


ma höres.

/china.


2010-01-14 @ 15:32:47
torsdag,


Åkte in imorse och träffade min jobbcoach, hon sa " ja men det här går ju bra för dig, och hockeyn går bra också har jag läst" Det var de, tack och hej typ.
Kan ju berätta att det känns sådär lite smått onödigt.
Han åka hem på samma bussbiljett så det kostade mig bara 11 kr, tack för de (: Åker på barnbiljett fastän man är lite gammal, haha men det går bra de med.

Tänk att man fyller 21 på måndag också! Herregud. Var väl inte länge sen man fyllde 20 tycker jag. Så det blir till att baka imorgon eller i helgen tror jag.

Ingen träning ikväll..utan det blir att kolla på match istället, brynäs tar emot södertälje. Blir najs. Gratis är gott som man brukar säga.

Nu ska jag gå och hjälpa julia med tvätten.

ma höres.

/china.


2010-01-13 @ 22:39:53
100113


Har egentligen inget viktigt att uppdatera direkt men kände ändå för att skriva några rader.

Vet inte vad som har hänt på träningarna? Jag kan seriöst inte skjuta längre?!!! :O Det är som när jag precis ska skjuta så är det en ond ande som gör nått hokus-pokus så blir de värsta mes-grejen. Skittråkigt och jag blir så less på mig själv.
Kapade klubban idag också, fick någon instinkt som sa mig att den skulle bli kortare. Jag kanske har blivit så van med min x:60 eftersom den är mjukare så då kanske jag upplever den kortare? Fast nu är ju x:60n trasig så nu får man ta skitklubban. aja slutsnackat om de. 

Imorgon har jag möte med min jobbcoach. haha. alltid lika roligt, not! Sitter där och pratar lite och sen efter en kvar går jag varken mer intelligenare än vad jag var förut. Fattar inte varför jag ska gå dit egentligen? Det ända som är bra är att jag får pengar från försäkringskassan varje månad för att jag går där. 

Måste nog ta och gå och sova snart, har kollat på en massa one tree hill avsnitt idag. Har snart kollat klart på hela säsong 1, sen är det bara 4 säsonger kvar som jag har att kolla på. 

ma höres.

/china.

 

2010-01-13 @ 12:36:41
nya tider.


Ingen sovmorgon idag inte, eller inte så lång som vanligt iaf..
Gick till emme vid 9 och sen traskade vi till läkerolen och gymmade lite. Blev cykel en halvtimme och sen en massa magövningar. Svettades som aldrig förr, herregud.
Detta ska vi börja med några ggr i veckan, så att man kommer upp på mornarna istället för att vara ligga och sova. Bra jobbat av oss! (:

Har precis ätit lite, blev bland annat lite broccoli idag. Värsta jag vet men eftersom det är nyttigt så ska man äta de. Som min kära mamma brukar säga. Så det är bara tugga och svälj.

Is ikväll, blev flyttat ifrån imorgon eftersom vissa ska jobba under a-lagsmatchen så vi fick j18ons tid idag i a-hallen. Kommer bli kanoners.
Nu ska jag kolla på one tree hill.

ma höres.

/china.


2010-01-11 @ 17:08:52
staden.


Blev en sovmorgon som heter duga idag, tog sen en superfrulle och sen blev de bussen ner till stan där jag mötte upp julia. Kom hem med två klänningar och en väst. Allt på rea så vilka klipp det blev :)
Kan komma upp någon bild på det om jag har tid och ork.
 Julia köpte en tröja, klänning, påslakan, gardiner och tallrikar. Oj så mycket det blev :)

Ska åka på träning nu, ikväll är det styrka som står på passet. Ingen is idag :/

ma höres.

/china.

2010-01-10 @ 21:53:22
scary movie.



Sitter och kollar på scary movie på femma.
haha måste vara flera år sen jag såg den sist. Sämre film får man tusan leta efter.

Sitter och planerar med erik om sportlovshockeyn. Kommer bli king. Fast det visste jag ju redan.

ma höres.

/china.


2010-01-10 @ 19:22:41
gameday.


I helgen var det en 20 årig kille här som krockade med en lastbil och dog. Han spelade hockey i en av klubbarna här i Gävle så igår spelade j20 med sorgeband. Jag fick typ en chock. Han fick sladd på bilen och det kan verkligen hända vem som helst.

J20 spelade idag också mot malmö och vann med 6-1. Går bra för småkillarna.

Vi hade också match idag, aik kom upp och var nog inte så glada på hemvägen eftersom vi piskade till dem rejält med 5-0 i rumpan.
Skönt att vi vinner första matcher efter jul så nu är det bara att köra. :D

Har blivit en lugn kväll, jag och julia lyxade till det med en pizza på grillen. Ibland får man vara lite onyttig alltså.

Snart blir det " i en annan del av köping"

ma höres.

/china.

2010-01-09 @ 15:44:07
100109


Träning imorse där pecka höll i mesta delen av träningen, roligt att få nån från a-laget som kommer och tränar en ibland. 
Sen har vi kollat på j20 som tog emot Frölunda och dängde upp de med 4-3 bara sådär :)
Var också och hämtade ut en biljett eftersom vi måste ha de plus våra matchkort nu för tiden tydligen. Brynäs tar emot Färjestad så det kan nog bli en bra match :)

Imorgon har vi aik hemma också, det ser vi fram emot. :D

Man kanske ska ta och sova en stund, blev jättetrött efter att jag hade ätit upp mina pannkisar.

ma höres.

/china.




2010-01-07 @ 23:57:18
GLAAAAD.



Kan inte hålla på och vara uppe såhär sent längre, det funkar ju inte.

Blev en långdag på stan med proppen och julia. (: Hittade både det ena och det andra. Nä det blev lite vax för att vaxa benen och sen ännu mera hårborttagsningskräm. haha.

Fixade ju ena benet igår så idag blev det andra, skönt är det är över kan man ju säga. Alla som har provat vet jag nog att de håller med. Det är verkligen tur att man inte behöver vaxa ofta.
Kvällen slutade hos julia och strax blir de nong sängen tror jag.

Hade fått mail av Jim Brithen också...
JAG SKA VARA LEDARE PÅ SPORTLOVSHOCKEYN I LINKÖPING! :D :D :D
jag är seriöst så sjukt glad.

Det skulle vara roligt om jag både skulle kunna hälsa på mormor och morfar och min andra familj i jönköping (:

ma höres.

/china.

2010-01-07 @ 11:59:11
100107


Tar en sväng till stan nu med Julia och kollar lite..

Måste ta tag i diskberget som har kommit till här i köket också. Uscha och fy.
Tror jag ska åka och gymma ikväll också, var ett tag sen känns det som.

ma höres.

/china.

2010-01-06 @ 20:03:37
onsdag.


Tror jag gjorde världens miss igår som gick och la mig precis när matchen skulle börja. Usa vann med 6-5 och en sån match kan man ju inte bara missa. Tragiskt att man missade den.

Har iaf varit i sandviken en sväng idag. 8 tappra från laget kom och hejdade fram JP som lirade. :) Efter en halvlek stod de 4-1 till sandviken och Johanna hade gjort två mål och en assist. Hon är så sjukt överlägsen så det finns inte. Världens bästa bandyspelare dessutom! Hon gör det grymt som kan spela riksserie hockey också! Jag är så imponerad.

Hade tidig träning idag, men gud så jobbig den var. Kan verkligen inte träna med underställ när vi har a-hallen. Jag svettar ju ner mig.
Nä nästa gång blir de nog bara sport-bh under skydden.

Hela kvällen har man ledigt men har man något att göra? Nä inte då.
Man är så ovan att man har lediga kvällar eftersom vi i vanliga fall har is nu vid den här tiden.

Trött är man också, kanske blir tidigt imorgon.

Imorgon ska jag träffa proppen igen. (: det gillar vi.

ma höres.

/china.

2010-01-06 @ 00:26:49
vilken match.



Sverige vinner matchen med 11-4. Var väl inget snack om saken, tycker inte att det borde bli så stora siffror i en bronsmatch.
Sverige är därmed bäst i europa och trea i världen, är väl inte så himla dåligt egentligen.
Rundblad blev MVP, han gör ju ändå en helt okej match så det kanske han är värd efter allt som har hänt honom.

Undra om man ska kolla på finalen?

Imorgon ska vi iaf åka och kolla på när JP lirar bandy med sitt sandviken. Sen därefter blir de direkt till träningen. I like! :)

ma höres.

/china.

2010-01-05 @ 20:43:04
kvällen.



Blev inget XL idag, jag sprang 150 metrarna till ida och hängde där ett tag :D

Mötte sen upp Julia på willys och handlade lite, på vägen hem så frös mina fingrar och tår ihjäl. Convers + vinter = inte bra.
Temperaturen ligger nu på -20 och imorgon ska de ligga på ännu mera. Östersund skulle få där vid -27. Inte okej alltså! Då kan man ju inte ens gå ut innan man har förfryst!

Träningen idag gick också helt okej. Värmeslag 1000 inne i läkerolen. Herregudars, så varmt har det aldrig varit nån gång!
Nyklubban är seriöst den bästa någonsin. Älska älska älska!

Snart blir de kolla när sverige spelar bronsmatch också, sen så är ju finalen vid två inatt. Något att räkna med att kolla kanske?

ma höres.

/china.


2010-01-05 @ 12:37:13
100105


Hallu,

Kallt är det här idag, -18 grader. Inte så att man vill gå ut men något måste man hitta på. Kan inte sitta här inne tills kvart i fyra då vi har samling.
Man kanske ska gå ner en sväng och kolla på XL? Lär väl frysa ihjäl på vägen ner men lite frisk luft skadar ju aldrig.
Skulle faktiskt behöva köpa ett par hockeystrumpor till nu när jag tänker efter. Då kan jag också kolla på något nytt skulderskydd. (:

Mot kylan.

ma höres.

/china.



2010-01-04 @ 23:44:08
Kör några frågor innan man lägger sig..

Hittade dom på blondinbella och eftersom jag ändå inte har någonting att göra så varför inte liksom..


Namn: Emma Emilia Cristina Bäckström.

Kallas för: China, Bäckström eller Bäckis.

Stjärntecken: Stenbock.

Höger eller vänsterhänt: Sådär ovanligt mycket vänsterhänt.

Piercingar: fyra hål i ena örat och två i det andra.

Tatueringar: Har ingen just nu, dock kanske en kommer någon vacker dag.

Längd: 1.68.

Skostorlek: 37.

Hårfärg: Blond.

Fräknar: Nopp!

Motto: " Allt som är skönt är normalt" haha nä just de, de var ju Erik Jonssons ;)

Kär? Nä, det kan jag nog inte påstå.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ne, bor i Gävle och har familjen i Östersund. Perfekt kombination. Fast visst skulle de vara roligt att flytta till spanien..

Tycker du att du är attraktiv? Jodå.

Dricker du? Sällan, mest vatten och mjölk blir de.

Röker du? Nej.

Vilket schampo använder du? En massa olika, varför hålla sig till ett för?

Vilken parfym använder du? DNKY både den gröna och röda.

Vad är du rädd för? Att de ska hända familjen något.

Gillar du att tvätta? Gillar och gillar, det måste ju göras.

Gillar du berg- och dalbanor? Ja, grymt roligt ju!

Senaste…

Filmen du hyrde? The proposal.

Filmen du köpte? Mirrors, har dock inte vågat kollat klart på den än. haha

Låten du hörde: Kryptonite - 3 doors down.

Låten du laddade ner? Gloria kanske, lyssnar genom spotify.

Personen du ringde? Sussane Backman.

Personen som ringde dig? Emme.

TV-program du såg? Paradise Hotel.

Person du tänkte på? Niclas.

Favorit…

Låt: New York - Paloma Faith

Sak att göra: Spela hockeyn.

Sport: Hockey.

Dryck
: Saft.

Kläder: Leggings och en skön tunika.

Film: Moulin Rogue.

Bil: Audi TT.

Serie: One tree hill.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Har säkert hänt.

Gråtit över en flicka? Beror på situationen.

Ljugit för någon? Har nog också hänt.

Varit i slagsmål? Ja, fast det var i femman om jag minns rätt.

Blivit arresterad? Aldrig.

Träffat någon från internet IRL? Det har hänt, alla gör det nu för tiden ju.

Antal…

Gånger du varit kär? Två gånger.

Gånger ditt hjärta brustit? En gång.

Hjärtan brustet på grund av dig? haha det har nog hänt nån gång.

Tjejer du kysst? Aldrig, varför skulle jag?

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? En

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Har varit med i olika sportsresultat ett antal gånger.

Senaste…

Boken du läste? Har börjat lite i Camilla Läckbergs senaste.

Personen du fick e-mail av? Jim, som är ungdomsansvarig i LHC

Personen du fick brev av? Clara som skicka julkort

Personen du fick sms av? Mädd

Gången hela din familj åt middag tillsammans? För en vecka sen när alla var hemma i Östersund.

Saken du köpte? Kläder på MONKI.

Vad har du gjort idag? Sovit, vart en tur på stan, jobbat i kiosken under Brynäs-Modo.

Brukar du svära mycket? Ibland.

När stiger du upp på morgonen? När jag inte jobbar blir det runt 9 ungefär.

Vad har du på dig? Tights, skjorta, linne, strumpor, underkläder och en filt eftersom jag tycker att det är snorkallt här inne.

Vad ska du göra ikväll? Ska strax gå och sova.

Vad är du allergisk mot? Ingenting.

Var har du ont? Ingenstans.

Använder du hårspray? Ibland.

Kan du stå på händer? Det kan jag nog.

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark.

Salt eller socker? Socker.

Gillar du ketchup? Nä, inte så mycket. Har de till pasta/potatismos och köttbullar och korv med bröd.

Är du glad nu? Jag är nästan alltid glad!

Var du glad igår? Det kan jag lova att jag var.

Vad dansar du till? Det som spelas.

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad. Inte någon stad som lockar mig så mycket.

Göteborg är… ? Desto bättre, där har jag vart ett antal gånger.

Kan du sjunga? Jag önskar att jag kunde men tyvärr inte.

Spaghetti eller makaroner? Bandspaghetti ska de vara.

Land du vill besöka? Vill åka till Asien och luffa, men när de ska hända vet jag inte?


men shit så många det var...

 


2010-01-04 @ 22:33:25
slutsålt.


Alltså det var helt sjukt, nästan slutsålt på matchen. Skoja inte om att det bara strömmade in folk. Har aldrig vart så stressad och stått där i kassan och räkna räkna räkna.
Fick se 1 min av matchen, haha. Bra att brynäs vann iaf, fast lite på tur eftersom målet som modo gjorde i första perioden inte var offside i målgården men surt sa räven.

Fick ta tre djupa när vi hade stängt ner, vi sålde för lite mer än 19 000. Det måste vara rekord i den kiosken.

Nu blir de paradise hotel och sen blir det nog sängen.

ma höres.

/china.

2010-01-04 @ 16:33:26
du måste gilla läget.



Nu ska jag strax dra mig till ishallen. Känner inte så stor pepp inför det man ska göra, men det är bara att gilla läget typ.
Skulle hellre ha velat gå och sova faktiskt.

ma höres.

/china.


2010-01-04 @ 12:04:57
uppesittarkväll.


Trött, tröttare tröttast!

Kom hem vid kvart i sex imorse, var hela kvällen i stigslund ( hoppas de heter så ^^) hemma hos proppen!!  :D
Hon kom och kollade slutet av vår träning och sen blev de lite spontant att jag åkte med henne hem och käkade. Sen tog vi oss en roadtrip i Gävle och hon ville visa alla hennes släktingar och sånt. (:

Först kollade vi när kanada vann med lätta 6-1 emot Schweiz och sen blev det en liten sovpaus innan vi ( eller för mesta delen jag) kollade på sverige-usa. Tror hon såg sista 10 min :) haha.
Resultatet blev ju inte så roligt som man hade hoppats, vet inte vad som hände. usa fick två billiga mål och sen blev de bara pannkaka av allt. Tråkigt som satan!

Vi ska nog även ta en NHL-kväll och då ska jag visa henne mina skills ;)

Tror faktiskt att jag ska gå och sova lite mera, har ont i ögonen.?

Sen måste jag ner en sväng på stan också innan jag ska jobba i kiosken ikväll på Brynäs-modo.

ma höres.

/china.


2010-01-03 @ 15:08:47
Gävle igen.


Hallu,

Sitter nere i Gävle igen, kom för 3 timmar sen och på den tiden har jag bara hunnit gått till ica och sen lagat lite mat. Bra jobbat till mig själv.

När jag skulle av så hade några flyttat på min hockeytrynk så att den låg unders av typ 8 väskor, fick sig ju lite panik när man precis skulle av och upptäckte att den låg där nere. Kastade väskor omkring mig för att få upp trunken. Snällt att flytta på trunken när jag kom först in i tåget från Östersund och tog en plats så att jag snabbt skulle få av den. snällt snällt snällt.

Vi har iaf träning nu ikväll, samligt om en och en halv timme och då kommer också proppen och kollar :) Länge sen man träffade nån från linköping. Vi ska ses nått mera i veckan innan hon åker ner nästa helg med laget. Najs!

På vägen till ICA så såg jag också att en av lägenheterna var totalt nerbränd också, varför blir jag inte förvånad? Hade tydligen brunnit nu igår natt. Vad är det för ghetto man bor i?
Elin berättade också att när hon och hennes mamma och syskon skulle till ica den 27e dec så var det misshandel här ute. Man kanske ska ta och tänka på att flytta in till stan istället?



ma höres.

/china.

2010-01-02 @ 14:28:40
last day


Blev en sväng ner på stan idag också, med mamma och victor. Lillgubben fick både nya pjäxor och nya dyrskidor! Bortskämd, nejdå!
Själv så fick jag mest gå och kolla lite, känns inte så roligt att prova en massa när victor är med. Han hatar ju att gå in i "tjejaffärer" utan när man går på stan med honom är det sportaffärer och we som gäller. Alltid lika roligt.

Ska ta och åka till ishallen nu, får väl se om jag får åka där eller om de har "isvård" tills a-laget tränar vid 16.

Imorgon åker jag ner också, blandade känslor som vanligt. Men det blir nog bra de.

ma höres.

/china.

2010-01-01 @ 22:14:08
kallt igen.



Varför ska det vara så kallt?

Imorgon ska de bli runt -22 grader. Det är ju inge sköööönt!
Nästan så att man inte vill gå på stan för då fryser man väl ihjäl.
Nä fy för kallväder!


Glass med hemmagjord hallonsås och sen två passionsfrukter på de, det är grejer de kan jag lova. Passionsfrukt måste vara guds guld. Finns det seriöst något godare?

ma höres.

/china.



2010-01-01 @ 20:32:14
ingen rubrik.



Magen helt proppad av mat, men det är så det ska vara.
Till middag idag blev de fondy. Det måste vara en av världens sånhär äta och prata mat eftersom man inte äter hela tiden utan sitter och väntar på att köttet ska bli klart. Trevligt är de iaf ^^

Annars idag har de inte hänt någonting. Sov verkligen förlänge, fast det kanske man kunde räkna ut. Var uppe och kollade på när kanada spelade emot USA inatt.
Vi skulle iaf ta en tur till odenvallen men eftersom det kom snö idag så ångrade vi oss. Har suttit inne och kollat på en massa filmer istället.

Imorgon åker jag nog ner en sväng på stan. Undra hur många stanbesök jag har gjort nu när jag har varit hemma? Sen såg jag att det var ledigt en tid inne på z-hallen också. Man kanske ska ta sig en sväng dit och åka?


Nu blir de monopolspel med mina fina brorsor.

ma höres.

/china.

2010-01-01 @ 01:06:03
bra start.


HAHAHHA, det nya året kunde inte börja bättre.

Familjen ska bege sig till parkängen för att skjuta våra raketer, vi går förbi grannen och helt plötsligt tycker jag att det hörs någonting i häcken deras. Tänker att det säkert är någon hund eller så.. så jag går tillbaka lite och helt plötsligt sticker ett huvud ut ur häcken. Ett människohuvud. Fram genom häcken ålar sig en kille som kan ha varit i 16-18 års ålder fram.
haha har nog fårr lite för mycket i sig. Jag blir seriöst rädd och går snabbt till de andra och han vinglar framåt. Nu kan man ju fråga sig? Hur kom han dit, vad gjorde han på insidan av min grannes tomt? Hur kan det komma sig att han vill ligga i snön när det är -12 och typ flera decimeter snö inne på tomterna? Hur många häckar har han krypit igenom innan han nådde någon väg? 
Vi höll iaf på att dö av skratt!!
Stackars stackars kille. Han försvann upp på odlarvägen, så Malin jag hoppas inte att du hittar honom i någon snödriva imorgon!

Undra om det betyder att jag kommer få ett roligt år?


Fick också telefonsamtal från Jönköping nyss, sötclara ville prata lite med mig. trollungen min.
Gud så jag längtar till spanien.

Kollade såklart på jvm-matchen också. inget nyår utan hockey. Första perioden var urusel men det kan man lugnt säga att det blev mycket mycket bättre.

Nu blir de sängen.

ma höres.

/china.





RSS 2.0