2010-03-30 @ 22:01:20
coopertest.

 
Lång jobbdag idag, blir inte direkt kortare imorgon heller.
Det roliga är att jag får ta typ de sena tiderna varje dag. :/ Tack!

Mina underbara lagisar saknar mig och det känns underbart, på tisdag kommer jag nog ner, kan dock bli torsdag också :P Har saknar dom. De är verkligen bäst, bäst, BÄST!

Var och tränade lite idag också, sprang cooper och tiden slutade på 12.50. Inte dåligt de inte! Dock vet ja inte om jag kan räkna med de eftersom jag sprang på band, men nu vet jag vad jag kan iaf. :)

Nu blir de faktiskt sängen, känns ovant att vara trött på kvällarna nu när man inte har tränat på några dagar.

ma höres.

/china.






2010-03-29 @ 22:33:34
måndag


Idag har jag jobbat, ett riktigt rejält pass på 8 timmar,
När man åker hem då får man jobba.. man kanske skulle vara hemma lite oftare? haha

Imorgon är det jobb också. Grejtans!

Nu blir det sängen, imorgon ska jag åka och träna. Har ju inte hänt på några dagar måste jag erkänna.

ma höres

/china


2010-03-28 @ 22:13:51
In the middle of jamtland.


Sitter i min brorsas rum och allt är verkligen helt underbart.

Var nog ganska tur att jag köpte en ny biljett igår, när jag kom fram så såg jag att de inte skulle ankomma förän vid halv 10, och de hade ju vart lite segt. 2 och en halv timmes försening. Fast nu får jag ju pengar för förseningen, alltid bra! :)

Idag har de blivit en inte-göra-något-om-man-inte-behöver-dag. Sov längre än vanligt eftersom klockan ställdes om och sen har vi mest kollat på reprisprogram sen i veckan.
Var en sväng och hände upp min nytvättade jacka på mammas jobb också eftersom vi inte har någon torktumlare här hemma.
Fick också köra storbilen vår, var ju ett tag sen kan jag lova. haha hade nästan glömt bort hur man gjorde ^^

Får man inget jobb imorgon så får man hitta på nått annat. Lär ju bli att jag går ner på staden (ovanligt)


Nu ska jag gå ner och ta lite kvälls-te. De gör man i familjen Bäckström ska ni veta.

ma höres.

/china.



2010-03-27 @ 18:29:42
lördag.


Sitter på tåget någonstas mellan Sundsvall och Östersund nu.

Jag gillar verkligen inte tåg, först blir mitt tåg från Gävle försenat en timme och 25 minuter ( vet dock inte om det blev mer) Utan jag blir så less att jag går och köper mig en NY biljett till ett tåg som även de åker till Östersund men över Sundvall, mitt skulle gå inlandet.. mycket snabbare. Så nu sitter jag här fattigare men såå skönt att sitta på ett tåg på väg hem.

Är jättehungrig också, åt frukost vid 11, då blev de våfflor eftersom jag hade smet kvar sen igår. Kanske inte de godaste en morgon efter en parykväll, men de funkade. Så jag vill iaf berätta att jag är ganska hungrig eftersom de inte har blivit så mycket mera sen 11. Förutom några godisar med de är inget att hänga i julgranen. Hemma skulle de senare serveras tacos så jag får väl gå och kolla in om de har några bra mackor jag kan köpa.

Alltså kvällen igår, jag har inga ord. SÅ HIMLA KUNG!
Vi blev 20 st hemma hos Karin och Lunkan, sen tog vi bussen vid tolv ner till Heartbreak och dansade loss. Klart en av de bästa fredagarna på väldigt väldigt länge!

Nu får de ockspå vara slut på frosseriet, det känns som när hockeyn är slut så måste man äta allt skit som man har sparat under hela säsongen eftersom vi inte har fått äta nått sånt. Nej, imorgon drar jag på mig löparskorna och springer en dra bit.

Ikväll lirar j20 den avgörande matchen mot Linköping. Hoppas hoppas hoppas brynäs tar dom.

Nu måste jag verkligen gå till bistron, magen håller på att dö.

ma höres.

/china.




2010-03-26 @ 15:40:50
fredag.

Goddagens,

Blev en lunch idag på stan med emme, ph och ellie. Ida kom också och joinade oss :)
Jag och emme tog sedan och styrde våra fötter hem till angelica där bilen gick mot valbo.
Köpte ett par nya vita höga converse men hittade inte klänningarna på H&M så jag får kolla i Östersund eller så får jag kanske beställa.

Ikväll blir det iaf party, vi ska fira lunkan som fyllde 23 förra veckan och sen blir de kanske utgång till heartbreak hotel. :D

Imorgon går tåget hem, får kolla upp någon bra biljett nu.
Blir nog våfflor till middag, fick inga igår så det blir nog bra de.

ma höres.

/china.

2010-03-25 @ 22:32:21
kväller,



Dagen till ära har bestått av ; Diskning, tv-kollning, j20 match och sen inte så mycket mer. Herre vad jag mår dåligt att inget händer.
Brynäs förlorade idag mot Linköping.. inte bra! Blir avgörande nere i Linköping på lördag och då hoppas man ju verkligen på brynäs!

Imorgon ska jag luncha med emme vid 11. Måste gå och kolla på nya converse också eftersom mina är inne på sin sista refräng. Hittade några fina klänningar i senaste H&M katalogen man fick hem också. Ojoj va mycket pengar det spenderas imorgon!

Fick också ett samtal från tränaren, en väldigt positiv sak och en väldigt mycktet mindre.

Nu blir det sängen,

ma höres.

/china.


2010-03-24 @ 22:35:23
Furuvik i sommar?



Jag har fått en underjordisk finne på min kind, hur vanligt är det ungefär?
Den gör så pissont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Får väl ta och kleta lite tandkräm på den för de har jag hört ska funka?

Var ju som sagt på arbetsintervju idag på Furuvik inför sommaren, eller ja slutet av maj-juni-juni och halva augusti. Gruppintervju är ingenting för mig kan jag säga. Jag blir alldeles för reserverad och håller gärna med de andra än säger något själv. Trodde att det var helt kört efter den intervjuen men sen fick jag mig en stund med de själv också.
Kan ju säga att jag fick tjänsten. De tyckte att jag hade allt vad som krävdes för att bli badvakt. Egentligen ville de inte säga de innan den första april, men de tyckte att jag kunde få veta de nu istället.
haha, så jag ska steka ute i tre månader ^^ Dock så ska jag kolla lite andra jobb också som har lite bättre betalt men det känns skönt att de iaf vill ha en där.

Jag och emme åkte och firade på american pizza place där det blev tacos och pizza på deras lunch buffé. Göttans!
Träningen idag blev mest ploj, helplansspel och sen smålag. Skönt! Var också sista träningen idag för emme, christine och amanda som lämnar oss inför nästa säsong. Såååå sjukt sjukt jävla trist! 
Kollade när j20 lirade emot Linköping också sen. :)

Nu ska jag sova, imorgon blir de en storstädning inför när jag åker hem på lördag. Vi ska ut ett gäng på fredag så de kan jag ju inte missa. Hade annars åkt hem imorgon men så blir de inte.

ma höres.

/china.


2010-03-23 @ 22:36:40
tisdag.


Idag har det blivit en sväng på ute i Valbo med emma och grahn, IKEA och en massa affärer.
Grahnen är här och provtränar och det är ju alltid trevligt. :) Kom dock inte hem med någonting, kände inte för någonting så då blir det inget.

Pappa kom förbi en sväng också, han var på väg ner till Stockholm och sen vidare till Finland och jobba lite. Så vi fick svänga förbi en affär så jag kunde köpa någon go-fika med mig eftersom han ville ha det. Så mysigt att träffa honom, känns som de var så länge sen jag träffade han och mamma!

Träningen idag tog död på mig, vi körde internmatch så det blev spel varannat byte. Cornelia från Linköping som jag har spelat med tidigare var där och provspelade..eller rättare sagt så var det 5 st tjejer som var här och tränade med oss. Så det är spännande att se vilka som får komma.

Nu måste jag sova, imorgon ska jag på arbetsintervju i Furuvik.

ma höres.

/china.


2010-03-22 @ 22:47:51
SM-Silver.


Det gick inte hela vägen men vi kan absolut inte vara sur över de. Vi är näst bäst i Sverige, hur grymt är inte de??
Blev party i bussen på vägen hem, sen hoppade jag och 11 andra bruds av i Stockholm och drog ut på café opera där Segeltorp redan var och firade. Må säga att de var de absolut tråkigaste stället jag någonsin har vart på. En massa snobbar och champange. Var fanns dansgolvet?
Jag, emme, kajsa och sanna ville åka hem så vi kollade upp om det gick någon tåg och de gjorde de.. hade dock bara typ 20 min på oss så det blev en turbotaxi till t-centralen och därifrån pendeln till upplands-väsby och sen upptåget till Gävle. Kom hem vid kvart i tre inatt. hahah vilket kväll/natt.
Men är så glad att man har dessa tjejer. Brynäs damlag olé olé olé! <3

Vi blev också presenterade under a-lagsmatchen idag. Trevligt trevligt. Fick gå ut en sväng på isen och där fick vi blommor av direktörn i Brynäs. Känns roligt att de uppskattar våra prestationer också :)

Nu blir det sänge, jag är så himla trött..

ma höres.

/china.


2010-03-21 @ 09:04:20
idag det gäller.



Det är idag det gäller, vi har absolut ingenting att förlora medan segeltorp har all press på sig!
Har fått veta att segeltorp inte heller hade velat möta oss i finalen, det ger oss ännu mera energi!

Så sitt bänkad och kolla halv två när vår match visar på SVT! :D


ma höres.

/en superglad china.

2010-03-20 @ 19:41:37
SM-FINAL!!



VI SKA SPELA SM-FINAL! Finns nog inget mera att säga just nu.
Kan man vara mera lycklig?

2010-03-17 @ 23:19:29
onsdag.


Idag så har jag för första gången i mitt liv färgat håret.. eller ja det blev slingor men nu är det inget oskuldshår längre. Blev faktiskt riktigt nöjd! Tog och klippte bort de dåliga så nu är mitt hår riktigt fräscht! Tusen tack Waern, du är så så så duktig! :D

Vi gjorde vår sista träning idag innan SM här hemma i Gävle, på fredag åker vi kvart i åtta. Känns så himla otroligt bra. Sammanhållningen och allt är toppen. Skulle bli förvånad om vi kommer hem utan medalj.!!

På tisdag och onsdag nästa vecka är det try-out här till nästa säsong. Eftersom att jag vet att det är några i mitt gamla lag (Linköping) som läser min blogg så är det bara att komma upp och prova om ni känner för det.

Fick fin besök nu ikväll också.. emma, ida och harry kände nog att rockband fingrarna lockade så de var här 50 minuter och lirade järnet! :D

Nu måste jag sova, imorgon blir det solning och sen ska vi gå på första kvartfinalen av herrarna!!

ma höres.

/china.

2010-03-16 @ 10:14:53
tisdag.


Uppe vid halv sju och käkade lite havregrynsgröt.
Har faktiskt varit duktig och ätit de den senaste månaden. Än är de inte äckligt, brukar ju bli så efter ett tag när man har ätit de förlänge.

När vi kommer till Nynäs så är det stängt, skoja inte att vi blev lite sura! Så vi drog och solade iställer, sköööönt! Dock tycker jag inte att det tog allt för mycket på mig, men men.
Måste hoppa in i duschen nu, har inte gjort de än sen jag kom hem.
Vid 11 ska vi sedan bege oss till Läkerolen och hämta ut biljetter, hoppas hoppas!

Igår provade vi också ut tröjor som vi ska ha i helgen, grymt najsiga så vi hoppas på dem. :D

Annars så ska man kanske ta och diska lite,

ma höres.

/china.

2010-03-15 @ 22:10:55
måndag.


Strax blir det sängen, ska upp vid halv sju imorgon för sen tar jag, emme och julia cyklarna och styr dom till nynäs för åka lite skridskor.

Om en vecka är säsongen slut, det är tragiskt!

Ska gå och försöka få sig en biljett till Brynäs match på torsdag också, hoppas att de inte är slut!!
På onsdag kommer Waern hit och fixar håret också.. kommer bli så greeeejt. En uppfräschning som heter duga. Då klipper vi av ful-topparna och sen slänger vi in lite slingor också. Allt för ynka 240 kr. Är de bra att ha en som går frisörprogrammet i laget eller är de superbra? :D Då är det inge köpefärg heller, utan då kommer de bra skit!

Ett tips såhär på kvällskvistsen;
Åk inte mycket snowboard veckan innan SM, högra vaden kommer kännas som cement. Och det är verkligen nått man inte vill uppleva.

ma höres.

/china.


2010-03-15 @ 13:46:56
åka tååååg..



Gud så roligt jag har här på tåget, tur att det finns eluttag för nått annan än att suttit med datorn i knät har inte hänt på resan mellan Östersund och Sundsvall kan jag lova. Blir ett byte där sen rullar tåget vidare ner mot Gävle.

Blir så skönt att komma ner igen, jag saknar verkligen brudsen. Hur länge har jag varit borta? 3 dagar, haha 

Var ner en snabbis i morse på monki och kollade lite men hittade ingenting som föll mig i smaken, får kolla vidare när jag kommer hem om en vecka typ igen :P Först ska vi ta SM-guld och leva livet. 


Nu måste jag packa ihop datorn, ska kliva av om 10 minuter. 

Har lyssnat på Eric Saades manboy flera flera gången, varför skickade inte sverige honom?


ma höres.

/china.

 

2010-03-14 @ 16:48:30
hemma


Tillbaka i stan igen,
har sån fruktansvärd träningsvärk i mina vader så det finns inte,
ikväll måste jag fixa brevet som ska skickas imorgon,
ÖHS u16 killar lirade u16 sm, 195 utvisningsminuter på en match!!! :O Bra jobbat killar. 
Imorgon går tåget ner till Gävle igen, men först blir det en sväng på stan.

Idag fyller min storebror 23 år också, grattis till honom! :) 


ma höres

/china.


 


2010-03-13 @ 20:35:44
bydalen.


Sitter och kollar på melodifestivalen just nu, fick precis ett sms av julia med orden "ge mig ett svar, ge mig passion" Lite roligt att hon visste att jag satt och sjöng med :P

Annars idag har det blivit en heldag på brädan. Var hemma en sabbis och åt lite gulaschsoppa och sen åkte vi tills liftarna stängde. :) Var rätt så ovan första åket men sen så fixade det sig. Har träningsvärk i mitt högra ben, lite statisk träning idag kan jag lova. :P

Tacos, en tårtbit och en lång dusch.. varför kan inte varje helg vara såhär?
Fast nästa helg är den bästa på året, jag tror vi kan gå hela vägen och det hoppas jag att laget också tror!

Nu blir det mys med familjen.

ma höres.

/china.

2010-03-12 @ 22:54:12
östersund/fjällen


Vi är i semifinal, semifinal SEMIFINAL!!!!

Matchen i onsdags måste vara den absolut bästa hittils. Herregud så nervöst det var. När vi sen fick veta att Linköping losade så slängde vi oss bara i en stor ring och jublade!!!

Är iaf uppe i de norrländska fjällen nu. Tog tåget upp idag eftersom vi har ledigt i helgen. Så skönt!
Vi åt middag uppe i fjällhalsen, så gott. Har ätit lite tårta nu också eftersom vi firar bigbrollan som fyller år på söndag. :)

Imorgon blir det snowboard, tror ni inte att jag är lite sugen lr? :P

Såg att linköping losade första också, herre så mycket mål de var. Modo vann också så det är fördel för dem på söndag. Undra vilka lag som kommer till norrköping till helgen.

Nu ska jag sova.

ma höres.

/china.

2010-03-08 @ 10:55:47
vilken prestation.



Jag har gjort årets prestation. Att få stora tutten OCH hängpungen efter en och samma match är det nog ingen som har lyckats med förut. Så grattis till mig själv för att jag är så bra och så klantig. ¨

För er som inte fattar så delar vi ut stora och lilla tutten efter varje match för de som har gjort extra bra. Och hängpungen får man bara om man har lyckats med någon otroligt klantigt.
Efter att jag hade fått stora tutten och skulle säga typ ; bra jobbat tjejer och ett leve för segern den leve hip hip hurra.. så lyckas jag med att få till HIP HUP HURRA HURRA HURRA HURRA. Vilket gjorde att alla typ skrattade ihjäl sig och hängpungen hade fått en ny ägare.

Men vad gör man inte för laget?

Så jäkla skönt att vi vann över leksand också, 6-0 är inte så dåligt.
6 poäng i helgen och nu är det inget som kan stoppa oss. Tror Linköping har mer press på sig än vad vi har att vinna.

Nu ska vi hämta ut biljetter tills ikväll då det blir Brynäs-HV 71.

ma höres.

/china.



2010-03-07 @ 13:09:59
seger nere i östergötland.



Så otroligt skön seger igår nere i Linköping, har aldrig sett på maken.
Finner inga ord, att tvåla dit dem rejält är det absolut skönaste som finns.

Jag är så så så glad att jag spelar i laget jag gör

Kom hem vid kvart över tolv inatt, blev till att sova till 10 och sen drog jag och julia bort till läkerolen och körde lite redcore. Hemmamatch mot Leksand idag, spelar vi som vi gjorde igår så krossar vi dem.


Nu blir det lunch,

ma höres.

/china.

2010-03-05 @ 22:03:13
erbjudande.



Har fått ett erbjudande om att åka till kanada och vara au-pair där ett år samtidigt som jag kan spela hockey. Två pojkar som är 7 och 9 år, båda lirar hockey också. De bodde tydligen inte så jättelångt ifrån Vancouver.
Låter det inte något för mig?
Det värsta är att jag är så sjukt sugen men det känns endå inte roligt om jag skulle åka ifrån laget här.
Varför ska det vara så svårt att välja.
Pappa tyckte att det lät superintressant, då kanske jag kan få engelskan att bli lite bättre också! :D
Från augusti skulle det vara isåfall. Svenska pratar de också, kan ju vara skönt. :P

Idag har jag varit på marknad i ockelbo med emma, norsken och julia. Trevligt trevligt! Tårna och fingrarna frös ihjäl men annars det var väldigt najs. Vi köpte med oss cocosbollar till hela laget hem. :)
Sen tog vi oss en sväng förbi uppman och kollade vart hon bodde innan vi började färden hemåt.

Imorgon är det samtling kvart över åtta, sen går bussen söderut och neråt Linköping. Match väntar och så sjukt taggad är jag.

Nu blir det sängen.

ma höres.

/china.

2010-03-05 @ 11:52:09
fredag.


Snabeldraken har varit i farten här hemma i morse, skönt att få städa lite så att det blir rent och fint :)

Igår var jag på stan och köpte en kavaj på HM, kommer bli så snyggt.. svart och sådär lite längre.
Har också kollat ut lite andra sommarkläder som man skulle vilja ha i garderoben. Får väl se om pengarna räcker till.

Shit vad dagarna går fort, för en vecka sen var man nere i Jönköping nu.


Fick total skrivtorka så nu blir det inget mera,

ma höres.

/china.


2010-03-05 @ 11:45:21
ett år sen.





Igår var det ett år sen plutten gick bort.

jag saknar dig!



2010-03-03 @ 21:57:35
vilken dag.



Upp vid 8 imorse och käkade lite frukost innan jag drog mig till läkerolen och körde lite redcore med angelica. Shit vad den träningen tar på kroppen!

Vi träffade sedan upp emme, joa, ph och christine och åkte hem till angelica och joa och gjorde lite cheesecake. Blev också en filmrulle och en lunch på stan. Mycket bra dag! 

Har varit på churt street saloon nu ikväll, en av Gävles bästa restauranger. Det blev emme, sanna, kajjan, sussie och jag såklart som åkte dit. Om man åker till Gävle så måste man äta där. Herre vilken god mat de har. Vi rullade hem sen.

Såg att de har anmälningar till nästa års robinson, jag ska söka!! Fatta vad himla coolt. Tänk om man skulle komma med.


ma höres.

/china.


2010-03-01 @ 22:30:51
..........


Jag blir så less, varför kan det aldrig gå bra på jobbfronten?
Testet som jag gjorde gick ju helt åt skitans. FAAAAN!



Skulle behöva ett mirakel för att jag skulle gå vidare, men när skedde ett mirakel för mig senast?




2010-03-01 @ 13:59:33
måndag.


Så var man hemma igen efter en veckas turne.

Träffade Lina och Sara på j20 matchen igår. Riktigt grymt roligt att träffa de. Var ju inte direkt igår om man säger så.
Fick sig lite mat på scandic när killarna ändå skulle äta, snällt.
Bussresan var inte allt så farlig faktiskt. Skönare tränare än vad Brynäs j20 har finns ju seriöst inte. haha man fick sig allt veta både de ena och de andra.
Killarna var snälla också, några vågade sig på att säga hejdå när man gick hem också. Det trodde man ju inte direkt.

Jullan kom och mötte upp mig på läkerol sen och hjälpte mig med alla saker. Tack tack :)

Idag har jag varit på arbetsintervju om Furuvik i sommar. Det kändes faktiskt inte så jättebra. Jag vet inte. Gjorde ett engelska test och det gick nog åt pipsvängen.

Träning ikväll, ska bli så himla najs att träffa laget igen. Känns som man har varit borta ett bra tag nu. haha

ma höres.

/china.



RSS 2.0