2011-01-31 @ 16:56:38
måndag


Vann igår med 5-1. Gjorde några assist så det var väl helt okej för att vara första matchen med laget. Fick lira forward också, haha det var inte igår liksom..två år senast ungefär.
Blev så sjukt trött när jag kom hem, fick köra från sundsvall till bräcke och sen blev jag döttstrött. Ville gå och sova vid nio men jag fick hålla mig till tio sen funkade de inte längre. :P Skönt att få sova lite iaf. Vaknade att telefonen ringde, behöves på dagiset så det var bara att åka dit. Jobb måndag,tisdag,onsdag,fredag än så länge. Kan bli torsdag också om jag har tur. Behöver jag skriva att jag lever livet?

På fredag blir det sundsvall igen, match i skellefteå och luleå i helgen. Oj vilken resa. Kommer hem till sundsvall vid 23.30 på söndagnatt så det blir att sova där och tåg hem till östersund på måndagen. Grett.

Nu väntas middag, pappa lagar hans favorit. haha

ma höres.

/emma


2011-01-29 @ 19:22:44
lördag


Hard work work har det varit i veckan, förutom torsdag då jag hade panik ändå över alla papper jag fick faxa hit och dit till olika klubbar osv osv. Men det fixade sig till slut, tog en snack med tränaren och han drog en groda ur mun vilket inte blev så uppskattat hos mig tyvärr.

Film nere hos killarna igår så jag kom hem imorse vid 11, var bara att äta frulle och sen vänta tills maria kom och så åkte vi till tintan och kollade in hennes nya lilla bebis, tina tintan dahlgren 20 år har blivit mamma till världens sötaste julia! Blev lämnad hos Niklas sen efteråt för att väcka honom så han inte sover bort hela dagar. Vi drog och handlade på willys, träffade joel, lagade spagetti och köttfärssås och sen blev jag ägd i på spåret. Musik guden niklas. Fattar inte hur han kunde alla låtar. :O

Är hemma och tar det lite lugnt nu, ätit lax och får väl se vad kvällen bjuder på. Ska förhoppningsvis ta det lugnt.. för imorgon är det match, ja mina damer och herrar ni läste rätt. Jag gör debut i Sundsvall hockey. Vi lirar emot Kovlands killar. Blir nog kalasbra. Såg att jag var uppskriven som forward så det ska bli grymt roligt, jag som har varit back i två säsongen nu. haha

Nu ska jag höra vad grabbarna grus gör nere på allégatan. morsning.

ma höres.

/emma

2011-01-24 @ 22:32:02
måndag


Jobb mellan 15.45-18.30 Kulkul, kändes väldigt meningsfullt men pengar är pengar och jag är glad för det lilla.
Tog sig en såndär random tur till brunflo fram och tillbaka  också nu ikväll bara för att jag tycker att det är så himla kul att åka i superhalka. Nej men när man kommer dit är träningen inställd så det var ju bara att åka hem igen, surt sa räven.

Annars har det inte hänt allför mycket i mitt just nu hektiska liv. Tagit promenader med limpan 1 och limpan 2. Ni ska veta hur mysigt det är att sova med de varje natt, specielt nicodemus som ska ligga med sitt huvud på samma kudde som mig. Myshunden.

Imorgon blir det några timmar på dagis, och sen ska jag åka ner till stationen och hämta pappsen som kommit hem från finlandia. :D grettans. Blir nog att åka och slå lite bollar på golfhuset också eftersom jag är megasugen på golf just nu. Blir också en resa med pappsen och bigbrorsan till spanien i början av april för att lira golf i en vecka. Tror ni att jag längtar lite eller? Skönt att få komma ner till stugan igen också. :)

Nu väntas sängen,

ma höres.

/emma




2011-01-23 @ 22:23:00
söndag


Tjolahopp så var det slut på en vecka till. En vecka som har spenaderats i Östersund med jobb, min födelsedag, niklas,johan, golf och hockey. Jag lever mitt liv och jag gillart :)

Sov de senaste två nätterna nere på Allégatan där det har blivit en massa filmer, mysigt att träffa sina gospojkar lite. Var också på golfhuset med Niklas i går och körde i simulatorn, alltså så skoj. Har aldrig gjort det förut och stortorsk fick jag. Men då ska man veta att han har 3 i hcp och jag har ganska mycket mera. :)

Idag så har jag skottat snö och skottat snö. När jag kom hem vid 12 så var det bara in och käka lite och sen ut med brorsan och börja. Höll väl på i evigheter tror jag, dyngsvett när man kom in. Råknade somna i två timmar också med hundarna, haha. Var nere på hemmakväll med vicke och hyrde en film nu ikväll, han fick fria händer så vi åkte därifrån med a nightmare on elm street. Var rätt ruskig faktiskt men ändå helt okej. Jag har ju en tendens att överreagera på skräckfilmer men den här var faktiskt en av de lättaste. Bra val victor fastän jag hade föredragit att se en lätt komedi. :P

Imorgon ska jag stänga på dagis och det blir nog bara jobb från 16-18.30. Har träning sen också med pöjkan 19-20.30 göttmos.

Inte sån bra helg för laget, torsk mot modo igår med 0-3 och torsk mot munksund :O :O :O idag med 1-2, Not so good.

nu väntas sängen,

ma höres.

/emma

2011-01-19 @ 19:01:03
20110119


Goddagens,

Jobb idag 8, 75 h. Göttans. Världens sötaste Liam har börjar på avdelningen också.. jag dör! Fick jobb imorgon och på fredag också.

Känner mig lite rosig nu, sådär att kinderna hettar fastän man inte varit ute på länge. Magen är i uppror så jag är lite nervös att det är någonting. Kan man ha fått i sig parasiterna på en dag? Blir man sjuk så snabbt?

Har träning som grädde på moset också, 21-22. Schysst tid, not. Ser faktiskt fram emot att träffa alla killar igen..känns riktigt bra.

Nu ska jag ner och kolla igenom trunken så jag inte behöver stressa som alltid.

ma höres

/emma

2011-01-18 @ 11:49:28
min dag idag.



Idag är det min dag, och såklart roffe och clara också som jag vet fyller år idag. 22 galna år! Herrejäklar.


Snart kommer myspappa hit, då blir det lunch på läkerolen. Kanon.



ma höres

/emma


2011-01-17 @ 16:48:11
old pictures.


Har suttit och kollat igenom filmen och alla bilder sen Linn och jag gjorde vår inlinesfilm i motala när man gick i skolan där. Hur grymt roligt vi hade och stackars madde som var tvungen att filma allt ^^ haha
Då var man 18 år, hade tandställning och inga som helst bekymmer. Skönt liv.




ma höres

/emma


2011-01-17 @ 10:44:32
måndag


Tre nya pinnar igår efter seger med 6-0 mot AIK, skönt bruds.

Såå less jag är på att inte ha någonting att göra om dagarna, så idag ska jag städa och fixa allt sånt. Inte så kul men efteråt är det rätt skönt.

Tog en snack med ida igår också, tack för att du förstår och lyssnar. du är kanon gumman!

ma höres.

/emma.

2011-01-16 @ 10:50:54
bortblåst.


Suget är borta, suget som jag aldrig trodde skulle försvinna.. suget för hockeyn. Det är helt borta. Vet varken in eller ut längre.
Det känns inte roligt längre, vad har jag gjort för fel? Hockeyn var ju ens liv, allt man hade.


2011-01-15 @ 00:10:04
fredag


Imorgon bär det av söderut mot stockholm x 2. match mot ormsta imorgon och aik på söndag.
Kanske stannar hos sara och sover, eller varför inte i huddinge hos jaräng? Kanske ska försöka få tag i dem. haha
Kvällen blev hemma hos silje, the last dance visades på tv och vi käkade nötter. gottans.

På tisdag fyller jag 22, huvaligen så gammal jag blir!! :O

nu väntas sängen,

ma höres.

/emma

2011-01-11 @ 23:25:49
tisdag


Bok nummer fem såld idag så nu rullar lite pengar in på kontot. Fick historiaboken såld som jag fick med mig från platengymnasiet, haha :P

Annars idag, jo idag har det varit en tvättdag, oj så mycket som har tvättats. Men nu är allt rent och fint.

Ikväll blev det church street saloon med brudsen, gävles bästa restaurang. Där får man jordnötter som man sedan slänger skalen på golvet, så sjukt olikt allt annat. Vilda västen i nutid. Maten är ju inte direkt dålig heller, ojojoj så mycket mat man får.

Imorgon blir det en kort resa till skolan igen, måste lämna boken till köparen. Annars är det rätt tomt på schemat så att säga.

nu väntas sängen,

ma höres.

/emma

2011-01-10 @ 21:49:51
ingen rubrik



Kompis det går bra nu! :D

2011-01-10 @ 15:29:55
måndag


Var ett tag sen man skrev här inne nu,

I onsdags kom belund hit, och jag vill inte dömma ut honom på något sätt.. men det var inte så bra mellan oss. Kändes bara så fel på något sätt, vet inte alls vad som var fel. Den pratglada killen som jag gick hockeyskola i mora med och han som jag var nere hos i borås som var så pratglad, den killen var liksom borta.
Blev inte alls som jag hade tänkt mig, och jag tror att både han och jag led av det. haha låter hemskt. Han var härifrån från onsdag-söndag, men till fredag hade räckt gott och väl. aja nu har jag träffat honom så nu kanske det går ett bra tag innan vi ses igen (får jag hoppas)

Blev iaf lite depp i veckan p.g.a det, som tur så har jag underbara vänner i laget som ställer upp och hjälpte mig så att jag fick vara lite social med några andra.

Igår iaf så kom mitt körsbär, emelie johansson hit ner. Sååååå grymt grymt mycket har jag saknat henne. Vi kramades så mycket och det kom nästan fram en tår hos mig. Har inte träffat henne sen hon flyttade hem från Gävle i juni. Hon ska åka med två gamla brynäsare till malaysia i en månad och bara leva livet. Är sådär avis alltså! :P

Sen blev det skräckfilm och tror ni inte att de visade instängd 2. haha jag höll på att dö.. hade för en vecka sedan suttit och plågat mig hos niklas och johan och sett ettan och nu var det tvåan. vad är det för smak laget har? Ni som inte var där missade något, jag blev så sjukt rädd för en grej så jag tror jag hoppade en meter upp i luften samtidigt som jag drog på värsta tjejskriket. Folket i soffan blev mera rädd för mig när jag skrek än filmen. Då har man lyckats bra alltså.

Joa och angelica hade med sig marängsvisch, orkar inte kolla upp stavningen utan jag bara kör på. Det var ju inte dåligt gott.

Idag var jag och satte upp en lapp på skolan om böckerna jag sålde, och sådär så har 370 kr bara hamnar i plånkan. Katsching!

Nu blir det träning.

ma höres.

/emma

2011-01-04 @ 23:39:38
tisdag.


Blev en lång sovmorgon idag eftersom man kollade på hockeymatcherna igår natt med paj, silje och julia. Ganska skönt att få sova ut må jag säga.

Åkte sen ner till stan och skrev in mig på arbetsförmedlingen igen, ungdomsersättning check! Struntar i skolan nu, känns inte värt att plugga mer eftersom man inte behöver de. Sen var det inte direkt superroliga kurser heller med några superlärare.

Is nu ikväll och spänst, oj shit va vamt det var i läkerolen idag. Tror jag höll på att smälla av. Gjorde en okej träning också så det var ju skönt.

Och imorgon kommer belund hit, vid 10 på morgonen.. jag som hade planerat hans ankomst till kvällen fick nu ikväll lite panik. Bort med disken, dra en sväng med snabeldraken imorgon och så måste jag på ica. Men shitans så roligt det blir att träffa honom. Var väl senast när jag var 18 år och nere hos honom i Borås som vi träffades. Han har varit på cup i Kramfors så det blir ju perfekt att han hoppar av här hos mig. :) Synd att inte snase kunde komma också, då blir det ju järngänget sen mora hockeyskola 2006.

nu må jag sova,

ma höres

/emma


2011-01-03 @ 16:30:19
måndag


Tillbaka i Gävle igen..

Kom vid nio tiden och tog sen taxin till läkerolen så man fick göra sig av med hockeygrejerna.. och min trunk är fortfarande på vift. Vem fan har snott den? Vart kan den vara? Jag blir seriöst tokig.

Julia hörde av sig och frågade om man skulle med på stan när hon kom med tåget, och det gör man ju såklart. Hon hittade ett par nya snowboardbyxor och det måste jag också kolla på, men det gör jag när jag kommer hem nästa gång.

Nu börjar tröttheten komma, gick upp tio i fem imorse så det kanske inte är så konsigt. Måste gå till träningen snart, styrka och sen is. Kommer ju sova gott sen iaf.

ne nu måste jag packa väskan.

ma höres.

/emma

2011-01-02 @ 17:34:46
söndag


Kom för en timme sen hem från niklas och johan.
Gick dit igår kväll och vid halv 12 kom niklas på att han ville åka skridskor på rinken, johan var skit opepp och jag ville mest sova, men vi åkte hem hit och hämtade lite grejor. Kom till odenvallen men inte funkade lyset, åkte till brunflo och samma där. Åkte till en skola där de har rink men samma där. Klockan hade då hunnit bli 12 tror jag. Vi åkte då till hofvallen och tror ni inte att det är några killar där som lirar, klockan 12 mitt i natten. haha! De är iaf klara när vi kommer och lamporna från vägen lyste in på plan så det gick rätt bra. Så himla roligt det var. Hahha har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då.
Åkte sen hem till dom, duschade och sen blev det film, en jäkla skräckis på fyran som är den absolut värsta jag någonsin sett!! Klockan fem imorse somnade man i niklas säng.
Vaknade vid 11 och hade tänkt gå hem, gick upp och råkade väcka johan. haha bra gjort emma! Stackars stackars johan, såg ju hur trött han var, men inte ville han somna om inte.
Men det blev ingen hemgång, fick lite frukost och sen lite kortspel och film med johan. Niklas vaknade vid halv tre, hur kan man sova så länge? Kollade på sprinten och sen blev det hemgång.

Måste packa nu eftersom jag åker ner imorgon igen, känns lite blandat som alltid.

Fick precis ett sms från belund också, kära belund som man gick hockeyskola med i mora 2006. Var i kramfors och ville träffas. Hade ju vart kanonsuperroligt att träffa honom! var inte igår liksom, fyra år sen kanske sist vi träffades? Dumt nog har vi träningar hela veckan så det blir nog inget. :/

Nu väntas mat, har bara ätit frukost idag.. inte bra.

ma höres.

/emma

RSS 2.0