2010-07-31 @ 11:04:12
tester.


Testerna i torsdags gick helt okej faktiskt. Höjde mig med 9 st på bänkpressen och gjorde 24 st i brutalbänken så jag är nöjd. Benpressen var samma som förut så det känns bra eftersom jag inte har kunnat träna så mycket ben p.g.a foten.
Igår hade vi löpning och tro det eller ej men jag klarade att springa. Känns så himla skönt att det håller på att bli bättre nu.
Tänkte inte ta i någonting men när det inte kändes så kunde man lika gärna dra på lite och tänk så bra det blev! (: Happy!

Var också ner och hämtade Julia på stationen igår, fick låna sussies bil. Tack tack.

Har haft Niklas här också, haha och jag vet inte vad jag ska säga. Brallan hörde av sig imorse och allt är bra så himla komiskt och sådär. Ska man skratta eller gråta?

Idag blir de iaf valbo och IKEA. Ska kolla på ett matbord och en tv-bänk. Blir nog kung det här!

Imorgon börjar hockeyskolan också. grett.

na höres.

/emma

2010-07-29 @ 17:27:12
gävle


Nu sitter jag nere i Gävle igen och snart ska jag bege mig till träningen för där vankas det tester. Hoppas att det går bra.!

Har bott i hudik sen i måndagskväll till i onsdags. Viktor har varit ett umärkt sällskap där vi på måndagskvällen var ute i hans stuga vid maln och paddlade kanot och sov över. Så trevligt!
Gick sen 1 mil när jag skulle in till stan på tisdagen och väntade på att han skulle jobba klart. Trodde att det skulle vara lite kortare väg in till stan men det var de tydligen inte. haha
Hej blåsor på lilltårna var det iaf, converse var inte de bästa skorna att gå i kände jag.
Spelade sen golf med han, ante och lillis ute på nansta. Gick inte direkt så jättebra. Banan var svårspelad eftersom den var mycket "ruffigare" än en vanlig eftersom det var en b-bana.
Träffade Niklas där ute sen också, trevlig kille som ska komma hit ner på fika på lördag :)

Nu ska jag nog ta och göra mig iordning,

ma höres.

/emma

2010-07-24 @ 20:11:57
TISTEL


Jag blir såååååååååååå jääääävla less på vår lillhund eftersom han inte kan låta våra skor vara. Kommer in och ser att mina mörkbruna gladiatorsandaler är helt paj. jävla jävla hund. Större tistel kan du inte få nu.
Att man inte kan ha någonting på golvet är ju helt sjukt. Snart får du sova i matkällaren tror jag.

åååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhh!


2010-07-21 @ 21:54:08
tistel tistel tistel


Dagens tistel går till vår kära Nicodemus som har tuggat på min ena golfsko. Fy för dig.


2010-07-20 @ 18:51:18
bergsjö.


Mycket har hänt på några dagar..saker jag inte vill ta upp här i bloggen. De hålls inom familjen och de få som vet om de. Det känns skönt iaf att det har blivit såhär men tråkigt på ett annat. Blir nog ingen yra för mig i år iaf som det ser ut nu.

Lever livet i Bergsjö iaf och golf har de blivit en hel del av. Igår var jag, pappa och Robin i Gnarp och spelade där på deras bana. Sänkning för min del och idag blev de också en hel del poäng. Nu börjar jag komma igång igen. '
Träningen har också börjat gått mycket bättre. Lite tokiga öppettider men så är det ibland.

Ska in till Hudik någon dag också och vara med Viktor. Det blir nog bra de! (: Har inte träffat honom på år och dagar.


Nu ska jag ut och sola med lillhundarna.


Pannkakor med jordgubbar och glass till middag - inte ska man klaga inte.

ma höres.

/emma


2010-07-15 @ 00:07:13
Mera golf..


Började dagen med att bli väckt av bosse som ringde och berättade att man hade 20 min på sig att komma upp till GB. Så det var bara att göra sig iordning och ta bilen och köra bort till GB-fabriken där vi skulle rengöra mjukglassmaskiner. Oj så roligt ska ni veta.
Nä fy så äckligt det var. Blir massa mögel typ direkt så det var inte så himla jättemysigt ska jag lova.
Men men. 3 timmar för en maskin är lite mycket tid de också. Men så är det när man är med bosse och jobbar. Man får alltid så mycket grejer där uppe. Min lilla GB-gubbe som jag har som nyckelring har ju ramlat av så en sån fick jag och sen skulle jag få ett... å gud nu kommer jag inte på vad det heter. En sån som man hade på sig när man bakade så att man inte fick kladd på kläderna. Den var iaf ko-mönstrad så den var riktigt tuff!

Var och spelade minigolf med victor sen på campus. Jag drog en seger med 4 st spikar också. Hurra!
Sen tog vi bilen och körde ut till Frösö golfbana och slog lite också. Börjar gå mycket bättre nu med slagen så det är skönt.

Blev lite jobb mellan 17-20 och sen åkte jag själv ut till golfbanan igen. Jag tror att golfen har slagit till i huvudet på mig. Men oj så roligt jag tycker att det är!

Nu ska jag sova.

Imorgon om det är finväder blir de bad med Malin.

ma höres.

/ emma



2010-07-12 @ 23:43:42
minigolf


8 timmar och tio minuters jobb idag, lite skönt att få åka därifrån vid kvart över sex.


Har spelat minigolf idag också med Malin nu på kvällskvisten! :)
Vi tog oss en tur ner till badhusparken och spelade där. Blev en väldigt jämn match där jag med min spik drog hem segen. Men vi var värda att vinna båda två så som vi kämpade!

Nu ska jag sova,

Imorgon väntas stan med Malin och det ska tydligen bli skitväder också enligt yr.no.
Så fint som vi hade idag har vi inte haft på länge, och då jobbade man såklart. haha

ma höres.

/emma

2010-07-10 @ 22:45:48
jobb jobb


Jobbade igår från 15- 23.20 Är det någon normal person som gör de?
Blev en massa skit och allt blev bara bajs. Huvva.
Fick jobba idag också eftersom tjejen som skulle jobba aldrig kom, snällt av dig. Fast de var bara till 15 så det kändes ändå helt okej.
Var nere på parelle f.d agnes olsson ( skitsamma egentligen) också och köpte två bodylotion, en till mig och en till mamma för 400 istället för 1200. Bra köp eller vad. Mamma älskar dem! :)

Var också en sväng på kvantum och köpte lite billigt godis med victor. Gud så mycket fotbollsfolk de var. Argentinarna höll i ljudnivån i hela affären, spanskan skreks ut ungefär. Skönt att storsjöcupen är slut. Då kanske norskarna också åker hem?

Nu ska jag sova.

ma höres

/ emma

2010-07-07 @ 21:50:28
Bergsjö


Så mycket golf som jag har spelat dessa två dagar har jag inte gjort på år ska jag lova er.
Sen att den första rundan gick kanon kan jag ju inte heller hålla inne, faaaaast den gick det bara unför och nu går det inte alls. Var uppe på banan nu ikväll och slog lite och sådär. Svingen håller inte vad den lovar så det blir nog en lektion med pron eller med Niklas skulle jag tro.
Blir nog kanon de.

Just nu sitter mamma, pappa och Victor på flyget hem.. de landar i Nyköping halv tolv inatt.
Ska bli skönt att ha dem hemma igen.

Idag tog jag och Robin och städade båten, så mycket smuts på den har jag aldrig skådat. Men med en hel del vatten och en riktig skrubborst så blev den vit till slut. Riktigt varmt i vattnet också förresten. Igår bastade vi och vår kära barndomskompis Nilkas Berg ute på långnäs. Så himla skönt och hela brännan for av så nu är man blekis igen.

ma höres.

/emma

2010-07-05 @ 16:41:39
2010-07-05


Igår var malin här och kollade på film, just like heaven på femman. Det tokiga var att när vi hade sett en del så kom vi båda två att vi hade sett den förut. Fail!
Vi kollade iaf klart den och sen tog vi en prommis still Niklas som ville visa upp sin nya lägenhet. Finfin.

Precis när jag skulle gå och sova så får man ett sms om man vill kolla på film och snäll som jag är så erbjuder man sig. Vilket jag i efterhand inte skulle ha gjort då vi såg saw 6. Kolla på skräckfilmer kan jag men här snackar vi de äckligaste filmerna i världen. Såg inte mycket kan jag lova och tur var väl de.

Jobbade idag, sålde rätt mycket fastän det inte var kanonväder.

Fick också schemat för veckan, inget att hänga i julgranen precis. ledig tis-lördag så jag har redan bokat biljetten till Bergsjö nu. Robin kommer och hämtar mig vid 23 ikväll i sundsvall. Blir bra, då kan jag lira lite golf, bada och sådär. Skönt!
Kul att vara med storbrorsan några dagar innan familjen brun kommer hem från spanien på torsdag.

Nu måste jag äta och packa. ma höres.

/emma

2010-07-02 @ 21:31:28
2010-07-02


Idag överraskade Östersund mig och bjöd på bra väder för en gångs skull, nejdå så dåligt är det inte alltid här.
Jobbade 10-15 idag. Var som mest 4 personer inne i glasskiosken och matade ut glassar. När solen kommer så köper östersundarna glass, en sak som är säkert.

Är redan less på att sälja glass och det ska jag göra i en månad till. jippie!

Var inne på inspiration och köpte två temuggar från mamma och pappas samlarserie.. hittade 8 tallrikar till mig också från en skitsnygg serie. Bra köp emma!

Har legat ute från fem till sju och solat.. tror dock inte att det har tagit någoting på mig. Körde olja men inte tusan stekte de. Och imorgon jobbar man samma tid, dagen så det också ska bli fint. Lyckat.
Blir till att köpa olja utan solfaktor nu om min kära spanienbränna ska hålla i sig.

Ghana leder med 1-0 också. Dunder hejar på dem. Skulle vara så roligt om de tog sig till semi. Heja Ghana!

ma höres.

/emma

2010-07-01 @ 21:53:03
nu kör vi.


Jobbade 4 timmar idag, 15.30-19.30. Skönt att få lite gjort iaf.

Sen trog jag en sväng förbi monki och kom ut därifrån med 3 nya grejer. Och så var jag in på inspiration och där kom jag ut med 4 nya frukosttallrikar och en stor serveringfat till mamma och pappa av serien de samlar på. 1100 kr bara sådär katching!
Skulle förbi imorgon och kolla om resan av serien fanns kvar, de ville ha te-muggar och några små djupa. Oj vad pengar de går. hoppas jag får av de sen bara? :P annars är jag ganska fattig nu.

Blir jobb imorgon 10-15 sen samma på lördag och stängning på söndag. Nu kanske man kan komma igång lite.

Blir nog en tidig kväll ikväll, känner för att läsa mig bok lite. jomenvisst :)

ma höres.

/ emma


2010-07-01 @ 10:14:07
2010-07-01


Sitter och väntar på att min käre farbror ska ringa som han sa att han skulle göra vid halv 10.. men inte har man fått något samtal inte.

Inte blir det några sovmornar i detta hus eftersom snickarna som gör om vårt badrum börjar köra i betongen med en sån där betonggrej vid halv 8. Känns ju jätteroligt.

Om det inte blir expon idag så tar jag mig nog en tur ner på stan för det gjorde jag aldrig igår.
Eller så kanske man ska ta en powerwalk runt lillsjön?

ma höres

/emma

RSS 2.0