2009-02-28 @ 13:43:29
lördag.

Hello,

Igår spenderades kvällen hemma hos malin och dempa. Vi kollade på Patrik 1,5 och käkade lite naturgodis (: Vi var 8 st som kollade ifrån laget så det var najs.
Skulle ju ha bakat med virre igår efter träningen, men jag orkade inte göra de.. får ta det en annan dag istället då blir de kärleksmums för fulla muggar. 
 
Idag har jag tagit en tur med malin vid 10 eftersom vi ska gå en timme idag.. träningen idag vetni. Sen har jag grejsat lite här hemma, ska åka in till stan en snabbis och köpa den där väskan också. :)
Ikväll är det ju melodifestivalen och det lär man ju kolla på.

/china.


2009-02-26 @ 10:53:00
det okända

Hello,

Eftersom madde klagade på att jag glömde berätta en viktig detalj igår vad vi gjorde så får jag göra det nu istället!
Jämt när jag är med madde så blir de att vi sitter och kollar på en massa spökgrejer, så är det ALLTID!
Vet igentligen inte varför, men så blir de.
 Igår såg jag att det okända gick på tv, nått som jag brukar kolla på när jag är hemma i ösd, har ju inte kanalen här. Vi började iaf söka runt på en massa olika klipp och så satt vi och kollade. Blir pissrädd varje gång. Vet ju inte hur sant allting är men nått gör att jag bara vill kolla.
Madde träffade också en ande precis utanför mitt  hus som skrek "madde madde" :P så hon blev ju lite rädd faktiskt, hon löpte nog på bra med hennes kära kryckor till bilen. ;)


/china.


2009-02-25 @ 22:56:00
onsdag

Godkväll,

Tog en sovmorgon vill halv tio idag och sen väntade jag in klockan till 12 då jag cyklade till world class och tränade med malin. Lika svett som alltid blir man ju när man kör på gym, att man ska svettas så mycket?! Träffade också Fanny och Virre där, de kom när vi hade kört klart våra 15 st intervaller. Sen blev de bastu en stund och sen cykla hem och pluggade lite engelska. Ska som sagt göra engelska prov imorgon, så jag tar mig en tur till Motala. :)
Gjorde också min tacogratäng så nu har jag matlådor för några dagar iaf, göttans.
Sen har madde varit där ikväll också, skulle ju ha pluggat men inte blev det så ^^ vi kollade på film och käkade popcorn. Såg en film som jag har haft i filmhyllan i två år, och jag inte har kollat på den.. lite konstigt men den var riktigt bra faktiskt! :)
Ska gå och lägga mig nu, måste plugga lite innan jag åker till motala imorgon. haha.,

/china.


2009-02-24 @ 22:54:05
kvällen.

Godkväll,

Var som sagt en sväng på stan idag med malin, hittade både den ena och det andra.. var en sväng på myrorna också och hittade en väska för 30 kronor, det är väl inte fy skam! Fast jag har ju min drömväska på en av affärerna i stan, måste verkligen ha den. så snygg så se till att gå och köpa den så att den inte tar slut.
Semlan satt också där den skulle kan jag lova, så god.
Ispasset ikväll gick helt okej, vi körde mycket "på mål" övningar eftersom det var syftet idag. Fick också ett skott precis ovanför armbågsskyddet och där jag jag lova att det gör lite ont att få skott. Kommer bli snyggt och skönt blåmärke där, fast jag gjorde ju mål på skottet sen så det var väl bra :P haha.
Var även ute och sprang cardion sen, lite slaskigt måste jag säga att det är eftersom det är några plusgradet och tö, fast skönt var det att springa. Var inne sen och kollade på sista perioden av a-lagsmatchen. De mötte södertälje. Det stod 3-4 inför tredje men sen spelade lhc bra och vann tillslut med 7-5. jocke eriksson ( lagkapten) i lhc blev tokig på klacken eftersom de uppförde sig som skit, men jocke gjorde en sån helt rätt grej. Sen blev de fast i hela hallen och det kanske var därför de vann. :)

Ska gå och lägga mig nu, imorgon blir de ingen powerwalk på morgonen utan jag och malin kör hiit klockan 12 istället, intervallträningen så att säga. Förra veckan var jag helt slut efter de. grymt grymt jobbigt!

sovgott.
/china.


2009-02-24 @ 12:06:37
tisdag.

Hello,

Som vanligt så tog jag och malin vår powerwalk på morgonen men idag tog vi en annan väg istället, men jag måste säga att den inte var så himla rolig att gå :P haha.
Käkade lite på hallen och sen åkte jag och hämtade mitt h&m packet som kommit, grahn och tina fick sina saker men min bikini har de inte börjar leverera än så det var väl typiskt :/ Skickade också efter ett linne som jag absolut inte vill ha, haha hur kunde jag få för mig att jag vill ha det igentligen. aja får väl se om man orkar skicka tillbaka den, den kostade ju bara 98 kronor.

Virre och jag har gjort klart med lägenheten också, hon tar över den när jag har flyttat hem..vilket blir om ungefär en månad kanske. shit va tiden går fort! Känns lite konstigt att man ska flytta hem faktiskt,, fast det kanskde bara blir för någon månad iallafall.

Fick sms av malin nu, blir semla på gyllen om en halvtimme. gottigottgott :)

Ikväll är det is och cardio 30, löpning som vanligt för våran del. Skulle faktiskt föredra lite mera styrka för det är de som jag behöver köra, hm. :/




Jag längtar grymt mycket till yran faktiskt, kommer bli helt grejt! .D


/china.

2009-02-23 @ 11:42:48
måndag

Hello,

Klev upp med tuppen idag och drog mig till ishallen för att möta upp malin och gå vår dagliga powerwalk på en timme. Riktigt skönt faktiskt fast det har ju snöat en del här nere och så det är lite blask just nu eftersom det är nån plusgrad. :/

Igår var det match mot segeltorp och det blev förlust med 0-5. Vi har ju dock chans att få en bättre placering nu till helgen då vi spelar vår sista match mot leksand innan slutspelet börjar. Vi måste vinna den och så måste brynäs förlora sin, annars kommer vi vara kvar på vår femte plats.
Vi får ta och tagga till inför den så att vi iaf vinner den så vi får lite bättre självförtroende till slutspel.. hellre de än 4 raka förluster liksom.


/china.

2009-02-21 @ 14:38:32
lördag

Hello,

Idag blev de till att kliva upp kvart över åtta och äta lite frukost, sen drog jag ner till ishallen för att hinna till när a-laget gick ut på värmning inför matchen nu klockan 4. Jag skulle iaf värma mina skridskor igen eftersom det bara är skit med de, får väl hoppas att de sitter lite bättre nu iaf. Malin kom också dit och bad att få hennes skridskor slipade. Sen tog vi oss en timmes promenad som vi hade på schemat att göra idag, rätt skönt fakiskt.
Har ätit lite våfflor nu till lunch och snart ska jag ner till hallen igen för att kolla när herrarna möter frölunda. Man kanske får träffa Nizze nått då, lr iaf se honom nått.. målvakstränare i frölunda som han är (:


Igår bakade jag och malin också, det här blev resultatet.






/china.

2009-02-20 @ 11:45:52
fredag.

godmorgon,

Idag fick jag sova ut till kvart över nio sen blev man ju klarvaken och då var de bara att gå upp och äta lite frukost.
Måste ta och städa lite här idag, var ett tag sen jag gjorde de faktiskt och inte är det väl så värst roligt måste jag medge men fint blir det ju efteråt (:
Hade sista dagen på hockeyskolan igår och jag måste erkänna att jag tyckte att det var trist, hade så sjukt roligt med de andra ledarna även om det spårade över lite igår och killarna pratade en hel del snusk.. haha :P
Vi hade även is och cardio 30 igår och sen gick vi in och kollade på när lhc spelade emot luleå och det gick väl inte helt bra måste jag erkänna.. även om luleås 1-3 mål var så himla mycket röta man kan ha.. studsade över målisen och sen gick den in. surt sa räven!

Ikväll är de is och det andra av våra nya styrkepass, får se hur det går då :)
Pappa och mina brorsor ska på konsert i helgen uppe i sthlm, tänk så roligt de kan ha de så :P Undra när man får åka hem nästa gång?


/china.

2009-02-18 @ 18:00:31
ingen rubrik

hello,

nu har jag äntligen fått tillbaka mig dator igen, med nyss virusskydd och allt. 950 kronor fattigare men det är smällar man får ta.

Har hänt mycket i veckan,

Söndag: Var och kollade på jacob som lirade match emot lhc vit p95. HV dängde upp de rejält med 8-0 och jacob gjorde faktiskt två mål, grattis till honom. :)
Åkte sen hem med lhcs buss där killarna försökte vara roliga hela tiden..drog av byxorna på varandra och skulle få en massa uppmärksamhet, moget av dem ja visst.
Gick och la mig iaf vid 9 på kvällen, helt slut och ganska bra av mig eftersom jag skulle upp vid kvart i sex på måndag morgon.

måndag; ledare på hockeyskolan här under sportlovet. Vi började vid sju som sagt så tjugo i sju var jag i hallen, och shit vilka schyssta ledare jag är med. haha så himla roligt. kom inte hem förän vid halv 11 på kvällen. Vi har också börjar med våra nya styrke och intervaller också, får se om de ger några resultat då. :) hade också mina nya skridskor och det ska nog fixa sig med de hoppas jag. är ju lite annorlunda än u+, men jag vänjer mig väl hoppas jag.

tisdag; ishallen hela dagen och sen is och intervaller med laget, finns inte mycket mera att säga om den dagen.

onsdag; hade ingen aning om när vi började idag så jag fick åka ner till ishallen vid halv 9, men var ju en timme tidig så jag och tim som också var där gick upp och drack lite varm choklad sådär på morgonen, gott. Malin och jag var också på gymmet under tiden barnen kollade på någon film och körde våra intervaller. 60/60 *15 skoja inte om att de var jobbigt, max i en minut är ju inte att leka med. sen skulle vi köra puls 150 i 10 minuter också. emma svett är nog mitt nya namn, det är helt sjukt hur mycket jag svettas, nästan värre än isträningarna ^^ haha. skönt att man har kört passet iaf, så jag kunde åka ifrån ishallen vid kvart över fyra så nu har jag hela kvällen här hemma. känns som om jag skulle behöva sova lite, skulle vara rätt skönt faktist. får se om grahn ringer nått, hon skulle göra de om hon fick förtråkigt :P

/china.

2009-02-14 @ 22:22:39
jönköping

hello,

Har inte blivit någon uppdatering på sistonde, men min dator har blivit sjuk igen så den har tagit sen en tur till doktorn där den kommer bli frist snart hoppas jag, kostar mig skjortan men det får jag väl leva med.
Annars i veckan har de inte hänt så mycket, i torsdags var vi på volleboll.. vi kollade på LVC när de spelade emot nått sthlms lag. de vann ju iaf och vi var periodsunderhållningen under en paus, sköt bollar över nätet och gud så duktiga vi var!
Jag måste ju också berätta att jag och malin har börjat med powerwalk på morgonen, vi tar oss en tur på ungefär en timme och det är riktigt skönt faktist. Jag kommer ju upp tidigt på morgonen iaf, måste ju börja träna bort fläsket på magen lite ^^ haha. så det kommer jag fortsätta att göra varje morgon!

Ifredags tog jag ju iaf bussen till jönköping och här är jag just nu. Bor hemma hos kalbe och det är så himla roligt att träffa de igen. :)
Jag, Clara och Fanny tog oss en tur till Rosenlundsbadet och badade lite på eftermiddagen. Riktigt najs faktist, och jag hoppade från 10an! :D haha det trodde jag inte att jag skulle göra, jag började lite lätt på ettan, gick upp på trean och sen blev de både femman och sjuan innan jag tog mig själv i kragen och gick upp på tian.. trodde jag skulle dö där men hade jag hoppat från alla andra och skulle banga tian så skulle jag ju vara värsta tönten och de ville jag ju inte :P
Sen gick vi och kollade lite på Jakobs träning och sen en mysig hemmakväll.

Idag så tog vi en sovmorgon eftersom de blev rätt sent igår, sen åkte vi ner på stan allihopa, jag köpte mig några par strumpbyxor och lite godis och de andra hittade också några godsaker som de köpte.
Sen blev de en tur hem och äta innan vi drog vidare till Kinnars Arena och kolla på när HV71 tog emot Skellefteå. Fick ju gå in gratis också, haha. Matchen var dock inte direkt så jättebra, kändes inte alls som de var något "go" i den så det var lite trist, och skelle vann ju, var väl för att jag hejade på de åt malin ;)
Har kollat lite på melodifestivalen nu ikväll och jag tyckte att de var helt klart rätt låtar som gick till final, bra bra.
Sitter och kollar på bruce sen allsmäktige nu med jakob och fanny så nu ska ja inte skriva mera.
Imorgon blir de att kolla på jakobs match när de möter LHC, sen får jag se om jag åkte hem med lhc killarna eller med f20 som också lirar emot HV men en bit utanför jönköping.

/china.


2009-02-09 @ 22:57:47
dagens rubrik.

Godkväll,

Det är tydligen nått msn virus som jag har fått, hur många som helst har tydligen haft det. jag är så bitter att jag kollade på länken, jag vet inte hur jag ska fixa det där. Linn hade också fått de, haha stackarn. Ringde till lillebror förut och han skulle förklara hur man kunde göra vilket resulterade till ingenting, jag förstod inte och sen blev jag bara så sur. fasiken!
Jag hittar inte vart man kan ta bort det och installera det igen, nån som är duktig på datorer kan väl höra av sig?

Intervallerna ikväll var inte att leka med, 30/15 15st 10/10 15 st 30/15 15 st. Körde på rätt bra men när vi hade sprungit hälften på de sista 15 så ville inte benet något mera, så ja fick cykla de sista, känns så trist att man inte klarar av att springa alla :/ Nu har man ju köpt nya springskor så jag tycker inte att jag borde få ont nå mera..
Vi körde mycket styrspel på isen sen så träningen var inte direkt jobbig, men ibland måste man ju träffa på de också ^^

Åkte med emma på hemköp innan de stängde, köpte ägg och lite annat. Har tänkt att baka imorgon förstår ni, nått roligt kan jag j göra om dagarna iaf. Får väl se vad jag är sugen på att baka?!
Ihelgen blir det jönköping för hela slanten, ska träffa familjen kalbe. Clara ville att jag skulle åka ner så jag får göra de :) söttjejen min.

Ikväll hade jag faktist tänkt lägga min innan 11, så jag har 4 minuter på mig nu. Då kanske jag kommer upp relativt tidigt imorgon? 







/china



2009-02-09 @ 12:44:40
virus, nejtack.

Hello,

Kvällen spenderasdes hos grahn igår med att vi kollade på benknäckargänget och drack sodastream med päronsmak. Virre var där också. :)
Vi kollade ju på beck också, eller vi såg inte början men det mesta av filmen..najs najs.

Känner mig allmänt opepp till allting idag, när jag vaknade imorse var det strålande sol och superskönt, men jag känner mig så himla depp av att gå ut och gå. Vad tusan ska man göra på dagarna?

Igår skickade ju jonte något på msn till mig också, som hette typ foto eller nått sånt, såklart så dum man är så kollade jag.. och det var ju nå virusskit. så nu fungerar ju inte msn direkt så som man vill, och så blir det att jag skickar "foto" till alla på min kontaktlista också, men jag lovar.. om ni får de behöver ni inte kolla på det, det är inget speciellt ;)
Får väl se om jag måste ta bort msn eller om jag måste lämna in datorn igen, då rycker ännu mera pengar.. :/

Ikväll är det intervaller ( ovanligt) och is, fattar egentligen inte varför vi springer så himla mycket intervaller, jag personligen vill köra mera styrka men men.

/china.


2009-02-07 @ 23:55:38
ingen rubrik.

Godkväll,

Idag blev det ju stan som sagt, hittade både det ena och det andra. När jag kom ner på intersport så träffade jag björne från gamla klassen, så vi snackade ett tag och så gav han mig några goda råd med mina springskor också, såklart lurade han på mig de dyraste, fast de var sänkta från 1400 till 980 så det var väl ändå rätt bra (:
Fick också med mig hem en ny bh från h&m, sen kom malin så jag gick en stund med henne också runt och kollade.
Jag köpte också ett par converse också, vita långa, kände att de var min tur nu.. så det fick bli sånna. Skulle ha velat ha gräddvita långa, men de hade inte de i 4or, så det fick bli vita istället, fast jag är rätt nöjd med det också :) Malin övertalar en och köpa, och då kommer man ju själv inte till några motargumet, ^^ haha.
Vi gick sen och käkade lite matm fick bli en pizza som alltid, men gott var de. Åkte sen hem till proppen där linn, fanny, madde och bergh också var, vi lyssnade på musik och kollade lite på disneydax. :D
Har varit där hela kvällen, vi har planerat att göra en ny skiva till omklädningsrummet och den här kommer bli king, helt SUPER!  jag älskar låtarna.

Sitter hemma nu och har druckit lite mjölk och ätit en bulle, ska snart gå och sova tror jag. Ska ju spela mot växjö imorgon, var ju samling vid 12 så man får ju inte sova allt förlänge.

/china.


2009-02-07 @ 11:34:05
lördag.


Hello,

Igårkväll:

Intervallerna gick som de brukar, orkar springa de första 7 och de andra 15 styckna, sen säger benet emot och de blir de sista på cykeln där jag jämt håller på att dö av värmeslag, alla måste ju tro att jag har nått fel så mycket som det rinner ifrån mig. herregud!
Kom till isen helt slut nästan, och jag kan ju inte säga att vi tog det lungt på passet heller, en jädrnas mycket skridskor blev de och snacka om slut jag var efteråt.
Jag, malin, linn, proppen och bohm körde ju också några moves inne på gymmet när vi skulle stretcha ner, haha king!
Jag och malin bestämde sedan att vi skulle dra hem till henne och kolla på en film, så vi cyklade till hemmakväll och hyrde en, min bäste väns bröllop, ne så hette den nog inte men det var nått sånt, ganska ny var den iaf. Den var faktiskt helt okej också. Såklart hade man ju köpt lite godis, eller lite var ju kanske fel, när jag köper godis så blir de alldeles förmycket, men jag får tänka så här ; jag har ju till hela helgen nu istället (:


Idag :

Jag satt och tänkte lite på familjen och tur också, i måndags när min storebror skulle åka ner från ösd till arlanda var planet överbokat, så han fick 5000 kr för att ta en senare plan, snacka tur, pappa fick sig en resa till Irak igår också, kanske inte direkt jättetur och jättekul, men eftersom han inte brukar åka till Irak eftersom ett annat bolag tar folk dit och pappa fick chansen att tjäna mycket pengar, tur.
vad har jag för tur då undrar jag själv? Att jag har haft två killar som har hängt efter mig i några veckor nu, den ena är allmänt knäpp och den andra superdesperat. Kan man kalla det tur?  varför kommer dessa alltid till mig.. jag förstår inte. varför kan man aldrig få sig en normal kille?

Jag åka på stan och kolla lite snart. Måste köpa mig ett par nya springskor och sen får man väl se om man hittar nått mera. Kvällen får återstå och se vad som händer (:

/china.


2009-02-06 @ 11:47:02
fredag hela veckan.

Godmorgon,

Ibland förstår jag inte hur sängen kan vara så skön ibland? Man vill verkligen inte gå upp, idag var det en sån dag iaf.
Sitter och kollar på efter tio på fyran ( gick verkligen inget bättre program vid den här tiden) och det är en tant där som är en exakt kopia av ingergerd som vi hade på religionskunskapen, helt knäpp tant. Som tur så pratar den här inte om prinsar och prinsessor som ingergerd hade som favorit ämne, men det är nästan lika illa. Jag tycker synd om de andra som är tvungna att sitta och lyssna på henne, de bara sitter och skrattar hela tiden. Till slut fick malou säga till henne; ta en choklad och va lite tyst nu! haha.

Känner ett litet drag från baknerven i kroppen, och jag skulle inte ha några problem att ställa mig och baka idag också, men jag har bara ett ägg och det gör ju allt lite jobbigare för att de har snöt här inatt, så all snö kommer ju fastna på cykeln. Nu blev det jobbigt..
Jag, malin, virre och holma skulle ju baka semlor någon dag också, hoppas att det blir så :)

Ikväll är det intervaller och is, får verkligen hoppas att benet pallar alla intervaller.. skulle vara roligt om jag för en gångsskull skulle kunna genomföra hela intervallpasset utan att behöva gå ner och köra de sista på cykeln.


/china.



2009-02-05 @ 22:19:34
torsdag

Hello,

Idag har jag bakat bullar, skulle bli sisådär en 48 var det räknat som, men eftersom jag körde supersize utan att jag visste om det så blev de bara 34 st. Har seriöst aldrig sett så stora bullar som jag lyckades att göra, madde sa att de var värre än de man fick när man fikade på café.. men goda blev de iaf  de tyckte både jag och madde (:
Madde och jag tog också ett rejält snacka om honom vi inte nämner, börjar bli lite rädd nu faktiskt!
Har också vart på träning, ikväll var de is och benstyrka.





Imorgon är de fredag, vilket betyder att man inte ska planera kvällen. Virre och malin hade tydligen planerat att äta tacos här hemma, och det kanske vi skulle kunna göra.

Sitter och kollar på nån film nu på trean, dolt under ytan.. tror att det är en thriller eller nått, känner igen filmen men det var år och dar sen jag såg den, fick nyss värsta flashbacken och nu vet jag ju hur den slutar, det är ju hennes man som har dödat de alla och han ska ju döda henne också, han som verkar var en sån bra kille.
 japp de var den filmen, ska man orka kolla på den ändå fast man kan slutet?
Hoppas att inte någon som hadet tänk kolla på den filmen läser det här ^^

/china.


2009-02-04 @ 21:24:10
kvällen

Godkväll,

Intervallerna gick helt okej faktist, eller jag klarade av att springa två tredjedelar. Först var det 7 st 60/30 sen 15 st 10/10 och till slut 8 st 60/30, men mitt ben sa till efter de 15 styckna 10/10 så jag fick cykla de sista.. jag som redan hade sån träningsverk i rumpan ^^ haha. Sen att jag drack lite mer än 3 liter vatten också under träningen visar att jag måste börja dricka mera vatten, och det ska jag bättre mig på! (:
Tror att jag ska ta en tidig kväll ikväll, känner mig helt slut faktist så det kan vara skönt att få somna i normal tid för en gångsskull!
Ska kolla lite på efterlyst först, det är ju lite spännande faktiskt!




/china.

2009-02-04 @ 15:02:12
onsdag

Hello,

vaknade vid 7 imorse och var pigg konstigt nog, gick upp och drack en liter vatten som jag alltid gör på natten/morgonen.. tror jag blir uttorkad när jag sover för jag vaknar alltid av att jag måste dricka..får se till att dricka mera vatten under dagen så kanske man inte behöver gå upp på nätterna (:
Åkte ner till hallen och tränade styrka med grahn, hela a-laget var där så det blev ju lite trångt men vi fixade de.
Efteråt blev de direkt till maxi och handlade lite och nu sitter jag här.
Grahn skulle komma vid 5 och hämta mig eftersom cykeln blev kvar på ishallen. Ikväll är det intervaller, hur många som helst. Skönt med mitt ben, måste verkligen åka och köpa nya springskor..varför tar jag mig aldrig i kragen och gör de?

/china.


2009-02-03 @ 21:19:20
tisdag

Hello,

Blev tvätt imorse, sov inte bort tiden som tur var, men om man somnar 3 på natten och ska upp vid 7 och tvätta ska jag säga er att det inte är så speciellt roligt. Jag klarade de iaf, men sen har jag sovit en stund nu på dagen också.

Hade möte med vår sportchef också, och det är tack och hejdå linköping för min del. Känns väldigt väldligt tråkigt.. men de hade jag ju på kän. Ville bara inte höra att det var så. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag känner mig så tom. Känner ingenting ungefär, vet inte om jag ska gråta eller känna mig lättad.
Jag vill ju inte flytta från den här stan, från detta lag.. men min tid är över och jag kommer sakna alla så grymt mycket. Mina tre år här ha varit helt otroliga, ( iaf de två första) och jag har utvecklats så mycket på att vara här, både som person och inom hockeyn.
Men nu är det slut, när SM är slut åker jag hem till kära Östersund. Sen får vindarna visa mig vart jag ska, modo eller brynäs?
Träningen gick skit också, kunde inte koncentrera mig för fem öre men det kanske inte är så himla konstigt direkt.

Nu ska ja ta lite honungsmelon och kolla på hide and seek, det passar bra just nu.  


/china



2009-02-03 @ 11:48:33
ingen rubrik


Vad har jag gjort? Vad i hela friden har jag gjort? Ibland funderar jag om jag verkligen tänker alltså, hur ska jag kunna fixa det här alltså?
Snälla gud, säg att jag kan fixa det här!

2009-02-02 @ 21:59:50
måndag

Hej,

Idag har jag sökt två olika jobb, får väl bara hopps att jag får nått av de. Jag var också ner en sväng på ishallen och pratade med ussa, ska nog vara ledare på sportlovshockeyn, får lite pengar för det så det blir ju najs!
Åkte hem och gjorde lite tacogratäng, lisas förslag och jag måste faktist erkänna att jag lyckades med det ganska bra :) Kommer nog göra det några fler gånger..nu har man ju nått annat man kan göra än pasta, pasta och pasta. ;)

Åkte ner till ishallen för att vi skulle springa innan vårt möte, men vi gjorde tvärtom och hade möte först och sen var vi ute och sprang lågintensivt i 45 min. Rätt skönt faktist måste jag erkänna, och idag gjorde de inte alls så ont i benet som de  brukar, de gillar vi :)
Annars på träningen gick de också helt okej, mike berättade att jag kommer få mina nya 9k skridskor nån gång nu i veckan så behöver jag inte köra på mina u+ längre, skönt! Vi får hoppas att de är bättre än de jag har nu, men de tror jag nog :)
Sitter och äter lite honungsmelon nu och kollar på tv. Känner mig rätt så trött faktist så idag blir det nog en ganska tidig kväll, ska ju tvätta imorgon vid 7 och eftersom jag missade tvätten förra gången för att jag sov tänker jag inte göra den tabben imorgon igen!

/china.

2009-02-01 @ 22:42:56
söndag

Hello,

Idag blev de en lång sovmorgon, (som alltid nu för tiden) och sen gjorde jag värsta brakfrukosten till mig så att jag inte behövde äta två gånger innan jag åkte ner till hallen. :)
Matchen var faktist helt okej, gillar att se oss spela emot brynäs, allt vänder så snabbt åt båda hållen och det kunde verkligen sluta hur som helst idag. Tyvärr drog brynäs det längsta strået och vann över oss i straffar. Kändes lite surt faktist, vi hade missat våra första tre och sen på deras sista så sätter hon den. Surt sa räven.
Jag och amanda gjorde ju iaf en hundra procentig match idag, ingen av oss fick spela ett byte i vardera lag. haha. Snackade med henne efter matchen en stund med madde. Båda de har ju planerat att komma på yran, så det är spikat och klart nu att de kommer upp och jobbar. Kommer bli grymt najs!

Madde visade mig en sak också på en av toaletterna som hon hade upptäckt, någon hade skrivit med bläckpenna på väggen " Så söt emma bäckström i LHC Dam är, puss och kram / 25 årig kille." 
Inte vill väl jag ha mitt namn där, vem tusan är det som har skrivit de?
Madde och Amanda kom fram till att de var jag själv, jo jag gillar mig ju så mycket att jag måste skriva det på en vägg i ishallen. Fyfan :p

Blev en pizza efter matchen. burger king igår och pizza idag, haha ibland är det svårt att leva som hockeyspelare. Men gött var de iaf. Bergh, madde, fanny och malin hängde på, så inte var jag själv direkt.
Sitter just nu och kollar på holiday, den filmen är så fin. :)

/china.


RSS 2.0