2009-10-31 @ 22:44:40
lööördag.


Allt kommer på sin plats..

Lägenheten är uppsagd, så i februari kommer man ha ett eget ställe att bo på. Kommer nog bli rätt skönt, man får göra som man vill med allting så det ser vi fram emot.
Annars idag så tog jag och julia cyklarna till stan och köpte lite vax. Drog hem och vaxade benen, gjorde lite smått ont ska jag säga er.. men ska man va fin får man lida pin. Skönt att det är över nu iaf. :)

Efter det blev det fläskfilé och pommes till middag sen drog vi hem till karin och lunkan där det vankades film. Där var också emme, kajsa, ida och norskan. Film valet var inte allt det bästa, tror inte att det var någon som tyckte att den var speciellt bra. haha.

Imorgon blir det promenad vid halv elva sen är det samling vid halv ett och då rullar bussen till leksand för då är det match som gäller. :D


Tänk vilken tur att man har såna gooostjejer i laget, I like brynäs!

nu blir de till att sova så att man orkar upp imorgon.

ma höres.

/china.


2009-10-28 @ 16:20:47
ingen rubrik.


Blev väckt idag kvart i sju att det ringde från ett dagis och behövde folk, så det var bara att dra på sig kläderna, käka lite flingor och mjölk och sen sätta sig på bussen. Jobbade till två så det blev ändå inte så lång dag.
Roligt sen att pappa ringde och berättade att man skulle ha fått jobba hela veckan uppe i ösd, känns ju sådär himla roligt när jag bara får jobba en dag här nere. Skulle ha velat åkt hem och jobbat lite.
Men men.. så är de.

Träning nu ikväll och jag känner mig helt död..

Imorgon åker mormor å morfar till spanien också, vilken lyx!

ma höres.

/china.

2009-10-24 @ 22:22:13
östersund.

Tjohejsan.

Sitter hemma i Östersund nu, fick ett ryck och tog tåget hem vid halv 10 i morse så vid kvart i två rullade tåget in där jag möttes av mamma. Körde hem och träffade alla andra, :)
Vi har planerat att köpa en ny bil här hemma, en ny volvo. bra skit de! Bosse köper vår bil som vi har nu och jag tar hans mercedes ^^ hahaha nejdå..drar lite förmycket för min del.

Har planer på att göra en tatuering, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra..sen att både mamma å pappa hatar de gör ju inte saken bättre. Får tänka ut lite vad man isåfall skulle kunna göra.

Har varit och kollat när ÖHC spelade emot härnösand..fast jag och victor orkade bara se två perioder sen tog vi bilen och styrde till willys där det blev lite tacos inhandling och billigt godis :P

Får se om jag tar bilen med bigbrorsan imorgon eller om tåget på måndag lockar mera. Den som väntar får se som man säger.

ma höres.

/china.


2009-10-22 @ 16:18:06
torsdag.


Storstädning idag som heter duga, eller ja det blev en sväng med dammsugaren iaf^^
Och så har jag fixat till på mitt rum så nu är jag äntligen lite nöjd, in med en bokhylla och oj så mycket det gjorde. :)

Ska snart åka till ishallen, ska jobba i kiosken idag med idaho. Får väl kolla lite på matchen också förhoppningsvis, man kanske ser fadern till barnen som jag var barnvakt åt förra året i lhc.. nämligen eric beaoudin! Fick ju inte forsatt kontrakt i LHC så han hamnade i rögle.

Har också bokast biljett hem i december, den 17onde rullar tåget uppåt för 95 kr. Värsta kapet! blir hemma 10 dagar och sen är det bara att åka ner igen för då är det träningsstart igen.

Fick jobba igår också på ett dagis, och mer blir det imorgon. Skönt att det börjar rulla på lite. Får hoppas att det blir mer också.

Nu ska jag göra mig iordning och sen gå iväg till idaho.

ma höres.

/china.


2009-10-15 @ 21:29:48
nystart.


Nu får jag ta och skärpa mig när det gäller de här.. antingen får jag ta bort den eller så måste jag börja skriva här igen.

Livet leker iaf, bjöd laget på bullar igår efter träningen och tror att det uppskattades mycket :) Han också med att baka en kladdkaka som jag, limpan och julia smaskade på igår kväll.
Var på ett dagis idag också som jag kan få skriva in mig på som vikarie. Har också mailat x antal dagis och frågat om jag får stå med som vikarie. Att man inte ska kunna göra det inom kommunen för att man inte har läst barn och fritid är grymt dåligt. Jag har ju vart vikarie sju månader på dagis hemma. Herregud!

Var ju hemma i helgen också, köpte mig en ny snowbord jacka på we, grymt grymy snygg så jag är så nöjd :) Skulle ha åkt hem nu i helgen också men det passade inte med tåg och sånt så jag får ta det om några veckor istället. Imorgon blir det utgång med de som är kvar här i laget. Joas brorsa spelar på ett ställe så vi ska dit och lyssna lite på hans band.

Sprang också coopertest idag, det var dagens träning. Helt slut blev jag men det gick helt okej faktiskt. sprang in på 13 minuter och 15 sek.

Nu ska jag ta och sova,

ma höres.

/china.

2009-10-08 @ 21:39:59
torsdag


Sitter och diggar magnus uggla och börjar fundera om det är dax att gå och sova. Ska upp 06.00 imorgon och sedan ge mig iväg med brudsen från sätra och åka lite skidskor på nynäs mellan 07-08.30. Det är grejer de.

Har blivit mina två tidigaste mornar på en hel månad de senaste två dagarna. 06 och 07 gick jag upp. Det är inte dåligt av mig som annars brukar sova till halv 9. Men nu är det nya tag, jag och emme har tagit tag i våra liv och nu jädrans ska det händra grejer. Morgonprommisar här och där och hej vad det kommer bli bra.

Imorgon får man träffa bigbrorsan också, och sen på kvällen får man sig en överraskning också. :)

Ne nu vankas sängen, annars kommer jag aldrig upp imorgon.

ma höres.

/china.


2009-10-03 @ 19:30:46
gameday.


Dålig uppdatering från mig känner jag.
Idag tog vi an modo men gick tyvärr hem med en förlust, men så är det ibland. Vi får ta nya tag imorgon då vi spelar emot leksand.

Igår cyklade jag och julia ner på hemmakväll och skulle hyra en film, ut från affären kom vi med 5 st vardera då de hade 5 filmer för 100 kr. Blev ju lite dyrare än vad vi hade tänkt oss eftersom vi bara skulle ha en. :P


Nu blir det film,

ma höres.

/china.

RSS 2.0