2009-08-30 @ 22:08:22
bergsjö


Så sitter man här i Bergsjö alldeles ensam...

Familjen har åkt hem till Östersund och bigbrollan till Märsta. Det är inte det roligaste att var här själv ska jag lova. Har tv:n på för att det inte ska vara tyst, man vet ju aldrig annars. :P haha

Imorgon blir det att gå ner till byn för att ta bussen till hudik och därefter tåget ner till Gävle, fotografering står på schemat och man får ju försöka göra sig lite fräsch till de ^^
På tisdag blir det hemfärd med tåg ( som vanligt) och sen ska jag och pappa packa in allt i släpet och åka ner med de till lägenheten som jag får i veckan. (hoppas vi på)

Lirade också match i lördags, var nervös men det gick bra. Första matchen i nya klubben. :)

Nu ska jag dricka upp mitt te sen ska jag gå upp och lägga mig.

ma höres.

/china.

2009-08-26 @ 10:41:37
tur och retur gävle.


Sitter just i rättans tid i Bergsjö som jag har gjort sen i måndags. Jag och pappa har tagit oss våra roliga turer ner till Gävle ( 17 mil enkel)  varje dag för att jag ska få träna lite. Ikväll åker jag själv ner till ångersjön där amanda väntar sen ner med henne till Gävle. I veckan nu också så får man reda på lägenhetskriserna också.

Nya tränaren är verkligen kung och gud så roligt det är. Det här kommer att bli toppen!
Träffade också på niklas bäckström när jag precis kom till träningen i måndags, pappa blev lite impad och tyckte att jag också skulle säga att jag var en bäckström. haha.. no chans :P

Nu ska jag ta och rensa massor av kantareller som vi gick och letade igår :)

ma höres.

/china.

2009-08-22 @ 22:48:15
lördag.


Lång sovmorgon idag med victor som sällskap och jango med. Värre hund att sova i sängen har jag aldrig mött, ska sova precis bredvid en.

Tog en tur upp på lillänge med mamma och kolla lite, sen har jag och victor nu ikväll vart på videoteket och hyrt två filmer.
Imorgon blir det ishallen för att kolla på a-lags match och så väntas det nyheter från brynäs också :)

ma höres.

/china.

2009-08-21 @ 16:32:30
fredag.


Jobb idag one the dagis. Lite barn så hade inte så mycket att göra med gud så roligt det är att de alla små igen. Och man blir så glad när de kommer springandes och ska krama en :)

Ikväll blir de hockeymatch med lillbrollan. ÖHC lirar mot sundsvall i en träningsmatch och det är väl klart att man ska kolla på den. Måste ju kolla hur den förre detta j20 spelaren från LHC sköter sig ^^ haha. Ne men det kan ju vara roligt att se.

Börjar bli lite smått nervös inför allt nu också.

ma höres.

/china,

2009-08-19 @ 17:35:02
körkort.


Och yes yes yes yes, jag är så glad.
Inga mera tidiga mornar, i två veckor har jag gått upp tjugo över sex varje dag för att köra.. ja förutom helgerna då.
Min backning bakom hörn var ju inte så himla kung, och jag var helt säker på att jag skulle kugga mig där, men sen när han sa de magiska orden trodde jag seriöst att jag skulle börja lipa och min körlärare blev så glad :D haha

Har vart och firat med en fika på stan med mamma och victor. Nu ikväll ska vi åka och kolla på när elit spelar mot tv puckarna och det är jag som kör :P woho :)

Har ingenting mera att tillägga, oj så glad jag är!

ma höres.

/china.

2009-08-17 @ 21:16:24
brorsan är också bra.


Ibland blir jag faktiskt lite förvånad att man kan vara så ego och bara skriva om sig själv när det gick jättebra för min storebror igår på tävlingen också, han tog en tredje plats. Bra robin, du är king!

En av de hemskaste dagarna i mitt liv idag, satt och toknervösade mig på vägverket i 50 minuter och höll på att dö när jag skulle trycka på den rackarns knappen och få svaret. Men glad blev man när man såg att man var godkänd :)
Nu är det bara sista grejen i veckan, får hoppas att man får åka ner och hämta pappa på fredag. skulle ju vara riktigt roligt isåfall.

Imorgon ska jag och victor åka till ishallen och åka lite, kan ju behövas både för min och hans del.

Nu vankas det kvällsfika.

ma höres.

/china.

2009-08-17 @ 11:36:08
klubbmästare


Och så vart man ny klubbmästare för i år, tror seriöst ibland att det är fel sport som man håller på med? Jag menar, jag har inte spelat golf sen i september förra året i Linköping, och så går man in och vinner. De jag mötte var ju inte direkt dåliga heller. Men roligt var det iaf såklart och nu kommer mitt namn att sitta i klubbhuset också :)

Helgen spenderades som sagt i Bergsjö med hela familjen. Fick sova med vår hund eftersom han tror att han är en bebis och behöver uppmärksamhet hela tiden. Trångt att ha han brevid sig i sängen men det är så det är. Hoppas han mognar på sig lite och fattar att han kan sova på golvet eller i hans korg också.

Måste ta och äta lite nu.

ma höres.

/china,


2009-08-13 @ 22:25:02
torsdag


Dagarna bara flyger fram och inte känner man av att man går upp vid kvart över 6 varje morgon heller. skönt :)
Idag var den berömda halkbanan som stod på schemat och jag var så sjukt nervös så jag visste inte vad jag skulle ta mig till.
Träffade ju också på en kille där som jag inte har pratat med sen vi gick på körfältskolan i 5an ungefär, vet inte varför det inte har blivit sen eftersom vi håller på med samma sport men idag hände det nått eftersom vi började prata och malin du ska bara veta vem jag menar. han gick i din klass, en blond kille som börjar på f. 
Att stå ut med honom i 4 timmar var lite kämpigt. hoppas för gudsskull att han inte läser det här. sen att han tokraggade och hängde mig i hasorna hela tiden var ju också en grej.
Men jag fixade allt super och måste faktiskt få berätta att hon tyckte att jag var bäst. Hoppas nu bara att det vara var till mig hon sa det :P haha

På lördag sen blir det klubbmästerskapstävling och jag är anmält. Hujedamig vad jag ska spela golf. Jag får tänka såhär. Kunde jag spela riktigt bra i september i Linköping så kanske man kan spela ganska bra på lördag också? :)

nu måste jag sova, kvart över sex imorgon igen. sen rullar tåget till hudik. :)

ma höres.

/china.



2009-08-12 @ 18:51:18
onsdag


Ibland är det ganska roligt att vara ute och köra med bilskoleläraren. De var och filmade inne på reveljens igår om att det är så uppbokat och tar lång tid innan man får börja på körskolan och de ska visa det på mittnytt idag tror jag, så kolla för jag kommer nog me ;) 
 Erika min lärare berättade också att de hade intervjuvat en elev..såklart tar de pulvret som bara har kört 3 lektioner med en månads mellanrum och frågar honom hur det känns att köra. Han fattar inte varför han inte får köra upp snart? Måste tillägga att han inte får köra hemma heller, eftersom han inte har något tillstånd. Man kan ju fråga sig vad han tänker med denna grabb?

Har också vart hos frillan också tagit bort lite slitet och fult. Blev faktiskt nöjd, ville inte ta så mycket eftersom jag försöker spara men det växer ju så långsamt :/

Skulle behöva klippa gräset här hemma innan jag åker ner till de andra på fredag, usch va jobbigt det är att bo hemma själv i detta stora hus!

ma höres.

/china.


2009-08-11 @ 22:40:01
tisdag.


Längar till fredag då jag får sätta mig på tåget/bussen till stugan. Ska bli skönt att komma tillbaka dit och så är hela familjen där också. :) 
 Det är också klubbmästerskap på golfklubben och pappa vill att jag ska spela. Skulle ju vara roligt men hur mycket golf har det blivit från min sida iår? Vill ju inte skämma ut mig direkt. Man kanske kan vara med för den goda sakens skull. ^^

Nu måste jag sova, upp kvart över sex imorgon.

ma höres.

/china.


2009-08-10 @ 20:48:03
Hur ska detta gå?


Nu är det mycket i rullning för min del. Kunde inte hålla mig utan var bara tvungen att berätta det för mina föräldrar, jag som skulle göra det till en överraskning. Hela veckan uppbokad och jag är så nervös. Tänk om jag inte klarar det?
Nästa vecka så smäller det idag, bära eller brista det vette tusan men jag ska göra det iaf.

Idag har det blivit 3 körlektioner och sen x antal timmar vid teorin. Mitt i allt har jag också hunnit träna två gånger också. Bra jobbat till mig själv.

Får gratta pappa, victor och robin på namnsdagen idag. Det var ju synd att man inte var i stugan och fick smaka tårta ^^

Nu ska jag ta och fixa lite kvällsfika, sen blir brumbrumboken som jag bara måste lära mig allt ur!

ma höres.

/china.

2009-08-09 @ 17:32:17
drakbåtsfestivalen


Äntligen hemma i kära Östersund igen. Stod ut med 4 dagar i Sundsvall som inte alls blev som jag trodde att de skulle, blev nästan värre. Jag storbölade en dag och mamma hade tänkt sig att sätta sig i bilen och komma och hämta mig men jag tog mig i kragen och stod ut. Fastän man inte ska tänka på pengarna så var det de enda jag tänkte på. Att jobba under drakbåtsfesivalen var nog sista gången för mig. Så sjukt roligt är det ju inte.
Som tacken för att man ställde upp och allt så fick jag ta tåget med med min hockeytrunk, mina treklubbor och en stor väska. Tack för den liksom. Det är ju roligt att han hyr en bil med bara två stolar när han vet att vi är 3 st som ska jobba där. 
 Måste dock erkänna att det var rätt skönt att få åka tåg, kom hem 4 timmar tidigare än de och så slapp jag packa ihop allt osv.  :) haha

Så har man gått på is också, första passet ska vi inte prata om men hösten kommer bli kanon. Jag verkligen längtar!


Måste dra på blåsan och köpa mat tills ikväll och frulle tills imorgon. Till helgen åker man till Bergsjö också om planerna håller.

ma höres

/china.

2009-08-05 @ 22:51:44
tillbaka..


Här vart det inte skrivet på ett tag men hej så mycket man har haft för sig. Man har haft brudsen uppe hos sig i en vecka och röjt, jobbat som tokar på yran och fått höra både any mcdonald och lady gaga. :)

Jag har också gjort mina två första ispass med mitt blivande lag (hoppas jag), plus att jag kollade in lägenheter idag och som grädde på moset har jag fått åka lite tåg också.
Sitter i Bergsjö just nu och ska snart dra mig till sängen eftersom jag ska till sundsvall imorgon och jobba där fyra dagar. Vill inte men jag får tänka på att jag tjänar lite pengar som jag behöver.

Har också spelat lite golf idag med brorsan, var ju inte igår liksom. Men det gick rätt bra de.

Nu har jag lyssnat på lady gagas - boys boys boys  hundra gånger så nu tror jag det är dax för mig att dra mig.



Det här kommer att bli grejt!

ma höres

/china.

RSS 2.0