2008-12-31 @ 17:41:22
Så var 2008 slut..

Då var detta år slut och mycket bra har hänt, dock lite mindre roliga saker också.
Tänker inte ta upp de tråkiga för det är inte roligt att skriva om, vill helst bara förtränga och glömma de och det är nog ingen som är så speciellt intresserad av det heller, så det skiter vi i. ^^

Jag fyller ju 20 den 18 januari, samma dag som vi har borta match som leksand, får hoppas att vi vinner då för annars blir de ingen rolig dag. Om man inte får lira åker jag nog hem och firar, tag flyget på en timme skadar ju inte och tåget på två och en halv förutom plånisen som blir tunn, men jag har inte firar min födelsedag hemma på 3 år.


Igår blev de som sagt skridskor med tessan. elin kom inte utan jag åkte med tessan, hennes kille och killens brorsbarn. Det var iaf många andra dom var där och åkte också, så vi körde match i två timmar. snacka om träningspass, haha :) Skoja inte om att sjölander är grym alltså, skulle vilja vara så duktig som hon är alltså, är bara att jobba hårt och få lite bra tips av henne kanske ^^ haha.
Tyvärr så lirar vi ju inte nått mera emot modo, utan man träffar väl hon och alla andra bruds i modo sen i sm får man hoppas. (:

Idag har jag, victor och pappa varit på hofvallen och åkte lite, dock var det ju inte den bästa isen där.. så det  var inte så roligt.. vaktmästarna spolade nog aldrig isen igår, och sen såg de ut som de hade varit jättemånga och åkt så ja ni förstår hur isen såg ut då.

Förresten så snöade det imorse, så förhoppningsvis så kanske de har kommit lite i fjällen också, blir ju grejt för imorgon kommer ju brudsen!! Såg på vädret igår också att de skulle kommer mera snö nu till helgen, det säger man ju inte nej till fastän det såklart är roligare att åka om det inte snöar.

Längtar tills i sommar, både till spanien så att man får träffa alla igen och att man får bli brun. markus undrade vilka jag skulle ta med mig iår, ^^ så jag får väl tänka på det lite.
Sen till hösten får man väl se vad som händer, jag har ju några alternativ att välja bland, och jag är 90% säker på att jag kommer välja rätt. Det känns riktigt bra och jag längtar verkligen.

Nu ska ja ner och kolla hur det går för mamma och pappa med maten. Vi ska äta hummer, oxfile, hasselbackspotatis och hemmagjort glass med dajm och exotiska frukter. :D

Är bara hemma en vecka till också, känns faktist ganska tråkigt med tanke på att jag har varit hemma så länge, fast jag förstår ju själv att jag måste ner dit, och jag får väl se hur min "omstart" blir, fast om jag får vara ärlig så tror jag nog att de kommer bli bra :)

Gott nytt på er, och 2009 kan ju inte börja sämre än vad den gör.




/emma "china" bäckström. (:

2008-12-30 @ 16:58:39
songs to love and die by

Hello,

Igår blev de sista träningen för min del med bj. Vi var ganska få så vi körde först bara två uppvärmningsövningar och sen lirade vi tre mot tre över hela i 50 minuter, skoja inte om att det  var jobbigt! herregud.

Idag fick jag kliva upp 7, för tjugo i åtta kom godiskungen(min farbror) och hämtade upp mig, skulle ner till hans affär och inventera, hurra så skoj. haha. aja, det gick iaf ganska fort, två och en halv timme var väl inte så farligt.
Kom nyss hem från odenvallen också, har varit där och åkt lite riller med brorsorna, grymt skönt att åka ute. När jag kom hem från jag att jag hade fått ett sms från sjölander som undrade om jag ville åka med henne vid 6, så det är bara att ta hockeysakerna och åka tillbaka dit då ^^  Hoppas att elin också kommer så kan vi lira lite, tessan skulle ju ha med sig sin kille också tror jag, aja man får väl se :) Det är ju roligt att hon vill åka med en.

Det är ju inte länge kvar tills brudsen kommer, inte länge alls alltså.! Längar tills man får åka bräda nu, pappa har vallat på den så nu kommer jag åka supersnabbt (: haha


/china.


2008-12-29 @ 13:51:35
All these things that I have done

Tjenixen.

Igår åkte som sagt my parents och jag upp till hovde och kollade till husvagnen. Blev en hel del skottning kan man ju säga. Men nu är allt fixar och klart, skönt skönt. Sov hela vägen hem i min mysjacka, man kan helt enkelt inte vara vaken i den stora dunjackan. Känner sig som ett litet barn när man låg i vagn och hade de så skönt.
Aja, sen på kvällen blev de träning, haha hade man två kilo bly i skridskorna tror jag, känner att man inte har tränar på is på några dagar, men det gick fakist ändå helt okej. therese sjölander från modo var med och tränade, hon har några kompisar/släktingar( vet faktist inte) från stan/brunflo så som skulle fira nyår här.

Kollade också  på jvm matchen igår, lr ja de två första periderna..sen orkade jag inte mera. de stod ju 3-0 till sverige och då var de väl nästan avgjort.


Idag ska ja ta en sväng ut med brorsan och göra nått fun, får väl se vad det blir, sen är de träning ikväll också, (:


/china.

2008-12-27 @ 17:54:23
The same deep water as you

Hello,

Det blev inte alls sängen igår kväll då jag skulle gå och sova, var uppe och såg hela jvm matchen såklart (: Najs att de vann också fastän det var en rysare ibland. Eftersom jag inte kom i säng förän vid 3 så tog jag ut de imorse kan man lungt säga, klev inte upp förän kvart över 10.

Idag har jag varit på barnens hus också med mamma, första gången jag var på den här i Östersund sen den bran ner ute i torvalla för några år sen. Uscha vilken tråkig affär, fanns ju ingenting nästan, alla föräldrar måste ha köpt upp hela affären till jul. Iaf jag var där för jag skulle köpa en födelsedagspresent/julklapp till clara som fyllde 8 den 23. Så nu är det fixat och skickat, hoppas att hon blir nöjd :)

Annars har de inte blivit så mycket mera idag, skulle ju ha åkt upp till hovde med det blir imorgon istället, får väl hoppas att man hinner åka nån sväng i backen också, skulle ju vara super!

Det är plusgrader idag också, inte bra :/ får hoppas att det inte har smält nått uppe i fjällen, men det tror jag inte.
Pappa, robin och jag var och käpte raketer till nyår också, skoja inte om de var de största vi köpte :D Här kommer de bli smällare ska ja lova.

Nu ska ja ta och hjälpa mamma med maten.

/china.

2008-12-27 @ 00:54:21
Pictures of you

Hello,

Ska väl vid det här laget ligga och sova igentligen, men ikväll blev de till att kolla på mamma mia med mammi, pappi och bosse. Jag köpte förresten den filmen idag när jag var på stan med maria (: orkade inte kolla på några kläder alls, var inte nå sugen så det blev bara en film.
Har också kollar på  8 avsnitt av oth säsong 4. När psyko-derek kommer. Jag måste bara få säga att jag tycker att han typ är världens sötaste, inte för det han gör i serien direkt men kolla killen liksom. To die for! Han skulle man ju inte direkt tacka nej till. ^^

Annars har de inte blivit så mycket mera idag, tog en långtur med mammi och utte. Det har varit plus 3 idag, första dagen sen jag kom hem det har varit plusgrader, och idag är det ju faktist en månad sen jag åkte hem också.. tänk va tiden går fort när man har roligt. (:

Nu kallar sängen,

/china.


2008-12-25 @ 22:49:04
Things I forget at birth.

Godkväll,

Är fortfarande lite småförkyld, rackarns att det inte går över.
Dagen har annars blivit väldigt lung, har kollat på one tree hill avsnitt, närmare bestämt 10 st. och så tog min käre bror och jag en sväng till odenvallen och åkte lite skridskor en stund (: har varit på gymmet och pumpat lite också, välbehövligt ska ja säga er.

Imorgon är det mellansdagsrea och jag ska väl ta mig en sväng dit ner och kolla lite, har faktist inte planerat att köpa någonting så man får väl se om man hittar någonting fint.
På lördag åker vi upp till bydalen och fixar klart allt innan brudsen kommer, jag längtar så mycket!

Mamma fick en jättefin chokladask av pappa igår, på 1 kilo. Tror ni att man har ätit några lr? haha så goda och så onyttiga. Undra hur många kilo man har gått upp här hemma, inte bra inte :P

Nu ligger min hund och togsnarkar som vanligt, så jag ska ta och lägga mig brevid han och klia han lite.

/china.

2008-12-25 @ 00:00:05
Julafton

God jul på er alla.

Dagen började med att vi gick upp till kyrkogården och tände ett ljus för farmor som alltid, det känns i hjärtat att hon inte finns här längre. Det är inte samma jul utan henne. När man var liten kollade vi alltid på diabilder från förr i tiden, men när hon gick bort så slutade vi att göra de. Skulle kanske kännas konstigt att göra de nu när hon inte är medm men men nog om detta.

Vid två tiden kom min farbror aka godiskungen hit, vi drack lite glögg och sen blev de kalle anka. Måste faktist erkänna att det är ganska segt att kolla på det, förut har jag alltid tyckt att det har varit roligt men iår fick jag kämpa mig igenom det., kan ju ha varit för att jag hade huvudvärk med iaf.
Julmat sen och efter de lirade vi GH och Rockband, hade ju tour hela familjen. Pappa var sämst som valigt att spela med roligt var de :) Fick en massa bra saker i julklapp, är så glad. Är nu mera ägare till säsong 1,2,3,4 av one tree hill :D och så fick man pengr, en film, två böcker,  nya örhängen, parfym och massa mer :) Är helnöjd. Denna julafton måste ha varit bland en av de bättre.

Kollade på svensson svensson sen som vanligt, och nyss har jag kollat klart på ps. I love you.


Huvudvärken är borta så det är skönt, ska börja kolla på nån av one tree hill boxarna, har ju sett alla avsnitt förut men det ser man ju gärna på igen :)


Ha en fortsatt bra jul alla för det ska ja ha.


puss/ china.


2008-12-23 @ 21:39:23
ösd.




Jag är så glad att jag firar jul här uppe, mormor ringde förut ifrån nyköping och berättade att de hade -1 men ingen snö, och det är ju inte samma känsla med jul utan snö. Ibland är Östersund riktigt bra!

2008-12-23 @ 21:30:18
dan före dan.

Tjobre,

Idag har jag varit ner på stan en sväng själv, köpte en skjorta som jag kan ha i spanien ( här har man framförhållning vetni) och så köpte jag en svart kjol som jag nog ska ha imorgon. Annars har de blivit en hel del där hemma, upp med granen och allt julpyssel.. så nu är det fint här hemma, känner verkligen julstämningen (:

Idag fyller min söttjej Clara 8 år och min kusin 23! (: Grattis grattis till dem, ringde förut till clara och tackade för kortet hon skickade och hon berättade vad hon hade fått i födelsedagspresent, söttjejen min!




Jag har gjort mina guldiga maränger idag också.



/china.

2008-12-22 @ 23:03:25
klart för fjällen.


Nu är allt fixat och klart. Lina har bokat sina biljetter och virre ska göra det den 25e. Kommer bli så grymt roligt det här! Fytusan vad vi ska åka skidor och bräda :)
jag längar så mycket till den första då de kommer, har ju inte träffat de sen i november. (:


mamma tyckte att de var så roligt att de skulle komma, går runt och säger de hela tiden. "Men gud va roligt att de kommer, att du får åka lite med dem" Joo mamma lilla, jag tycker också att det ska bli king att de kommer. Att inte behöva åka med familjen hela tiden ^^ haha

Har gjort julgodis som sagt ikväll, ischocklad, mozartkulor och mina älskade mint-kyssar. Har kvar saker att göra och sen blev de en sväng med snabeldraken över hela huset för min del, storbrorsan tog toaletten och den paxar jag inte så gärna :P

Ska gå och sova nu tror jag, imorgon blir det stan en snabbis, vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig så jag får väl kolla på nått.. annars är jag väl tvungen att ta nått som jag tog med mig hem. Så kul att jag alltid är ute sista dagen, när jag har varit här i tre och en halv veckan, bra emma bra!
Men men, sen har jag faktist inte köpt någon julklapp till robin heller, han säger ju inte vad han önskar sig. Fast när vi var på stan så kollade han på nån hamiltonbox tror jag, 499 kr..får väl se om plånisen har råd med det, jag får ju min lön nerifrån linköping imorgon, pengar pengar (:

/china

2008-12-22 @ 22:51:05
Julkort

Kollade posten idag och jag hade fått ett julkort, öppnar det och ser att det är från clara (: Hon har skrivit och skickat med två bilder sen i sommras i spanien. Jag saknar henne så mycket, får väl ta mig en tur ner till jönköping när jag kommit ner igen till linköping :) söttjejen min. <3





/china.

2008-12-22 @ 14:35:46
Snowbord.

Tjena,

Har blivit sjuk, ont i halsen och hostig.. så det blir ingen match för mig idag :/ fasiken. Har varit uppe på apoteket med mamma och köpt en massa olika saker, min lilla plutthund har fått inflamation i tandköttet, så han har fått nån munskölj som vi ska dutta på vid tänderna och en speciell tandkräm, stackarn. Vi har ju ny dator i huset också, pappa gjorde ett impulsköp i fredags, kom hem och sa att han hade köpt en ny :) har faktist inte provat den än eftersom jag har min egna bärbara här hemma, men jag lär väl ska gå upp och se hur den fungerar.

Kommer bli grymt efter nyår, lina kommer upp och förhoppningsvis virre också, blir bräda i 4 dagar (: bor uppe i husvagnen, kommer bli helt grymt roligt! Jag längar verkligen!
Ska köpa de där brillorna också, kommer bli grymt snyggt.

Ska ta och göra lite mera julgodis nu ikväll, han ju inte klart allt igår.

/china.

2008-12-21 @ 18:42:23
söndag

Tjabba,

Idag har de blivit träning med bj ute i brunflo as usual. Elin var med och tränade (:
Sitter och kollar på grinchen nu med lillbrollan, den går ju varje år.. inte för att jag tycker att det är speciellt bra utan för det är bara en tradition att kolla på den ^^
Ikväll blir de julgodis för hela slanten här hemma, och sen måste vi ju bygga vårt pepparkakshus också, det har vi inte gjort än. :) jag längtar mest till mina maränger med guldkulor och mint-kyssar.. fast sen blir de ju igelkottar, ischoklad, knäck, kola, fudge och massa annat.. hur ska man hinna göra allt?

virre och lina, kolla in den här sidan och så kommer ni upp så kan vi åka lite (:  www.bydalsfjallen.se/hem~3.php?m=0




/china.

2008-12-20 @ 23:57:30
lördag.

Tjenare.

Idag väcks man av mamma som frågar om jag vill följa med och handla julmat. Tror hon har fått för sig att jag tycker att det är roligt att åka med på affärn, men eftersom jag var vaken kunde jag väl lika gärna göra det. Så vi tar en tripp till kvantum och köper lite julmat. Sen åkte jag med mina kära brorsor ner på stan och köpte lite julklappar. Kollade också på ebn kedja till mitt kors som jag alltid har på mig, men tror ni att den kedjan finns någonstans här i stan? neee! så typiskt, med tanke på att de var här i stan som det är köpt och den gulsaffärn är nerlagd.
Blev iaf ett par julklappar och några tusen kronor fattigare var man. Sen åkte vi upp till coop där man fick sig en dödensupplevelse med bilen, trodde aldrig att vi skulle klara det men brorsan kör ju som en gud så det fixade han :)
Köpte mig en box inne på coop, sunes sommar och jul. Nu kanske ni tycker att jag är lite gammal för de, men de ska ja säga er.. så som jag har väntar på att få den boxen och sen när jag ser den till ett brakpris då kan man ju inget annat än att slå till, sen hade ju inte victor sett de filmerna heller.. så det har varit sune på tv idag hemma hos bäckström.
Imorgon är det söndag vilket är = träning och stängt nere på stan typ..
På måndag ska ja och mamma lr pappa ner på stan och kolla på ett okley skidbrillor till mig, köpte ju ett par till min kära bror i julklapp, fast det var han ju om redan.. han var ju med och provade ^^ haha. Sen har jag ju match på kvällen också, hurra.

Just nu sitter jag och victor i soffan, lyssnar på lite queen och victor kollar på alien 3. Ska strax gå och sova, måste bara få en redogörning av min kära kompis daniel först om en sak (:

/china.


2008-12-19 @ 20:29:04
fredag

Godkväll.

Idag blev de jobb som vanligt och det kändes lite trist faktist att det kanske är de sista man får jobba där innan man åker ner igen.
Blev julmat till lunch idag igen, götti göttgött och sen gjorde jag en massa pärlplattor. fatta att det är roligt. jag har gjort en så snygg, så jag måste rama in den seriöst. Konstnären själv tror jag. Har hittat mina gamla pärlor här nere i källaren också, så nu jädrans ska ja börja göra konst. ^^ min kusin måste vara den bästa på att göra olika figurer, ska fråga henne vart hon får allt ifrån :)

Jag och victor gjorde pizza till middag, och nu sitter man och äter lite popcorn. Ska kolla på film sen ikväll och min kära storebror kommer ju hem ikväll också, ska åka och hämta honom på tågstationen. så då kommer hela familjen bäckström vara hemma, så kul. :)

Jag längtar faktist till träningen på söndag, tro det eller ej.


/china.

2008-12-18 @ 21:13:50
en månad kvar

Kom att tänka på en sak, det är bara en månad kvar tills man är 20. 20 år!! Det kan man ju verkligen inte tänka sig.
Och den dagen är när vi är uppe i leksand och lirar. får väl hoppas på de bästa då.

Victor kom hem förut med hans första betyg, och han var rätt nöjd faktist. Han hade väl ungefär som jag hade när jag fick betyg första gången i åttan. Nu är det bara för han att jobba upp dem. (:


2008-12-18 @ 18:18:23
torsdag

Hello,

Blev inget inlägg igår, jobbade sent och sen blev de till att åka direkt ut till brunflo och lira match. Vi vann med 4-8 och jag fick hänga ett också, det var ju inte igår. Gick faktist helt okej och det är man ju nöjd över :)
Killarna är grymt sköna och man saknar verkligen sen man lirade med killar.  På måndag och tisdag har vi matcher också, gud vad man lirar match nu för tiden, och att man får spela är ju bara ett plus fastäm man inte lirar i laget.
Idag har jag jobbat också, fast bara från 9-13.30 Ganska skönt faktist. Idag fick jag gräva en massa grottor till barnen, det var ju ganska populärt ska ja säga er, skoja inte om att jag blev svettig efter de ^^ haha.
Sen var det ju julbord på dagis idag, grymt gott med en massa julmat, fast jag tror att barnen gillade julmusten mest.. fast för min del blev de mjölk. Diggar ju inte det här med julmust så mycket, tycker att det en så grymt äcklig smak. Så nejtack till det, kan väl säga att de inte var så gott med mjölk till de heller, men till jul får man ju cola eller sockerdricka så det blir bra de :)

Sen när jag kom hem så åkte jag ner på stan med pappa och köpte en jacka till min. :) Den jag hade kollat på, på stadium. En röd dunjacka, tack tack :) Sen när man är på stan med pappa så blir de såklart att man går och fikar, för de gillar pappa.. så man fick sig en tårtbit också.

Ikväll ska ja åka till gymmet, var några dagar sen och så ska ja ta och kolla på titanic också, var rätt länge sen jag såg den.

/china.

2008-12-16 @ 18:01:04
tisdag

Hello,

Blev inget inlägg igår, jobbade sent och sen drog vi direkt på träning. Hoppas att proppen fick en kanondag igår då hon fyllde 20 :D

Idag var de tidig morgon igen och jag slutade inte förän kvart i fyra. Ska jobba imogon och torsdag-fredag också. :D Marias dotter hade blviit sjuk så hon är hemma, och jennys son är också borta så jag får vikaiera för dem båda. Barnen älskar att busa med en och det är ju så roligt, många kommer och säger att jag är deras favoritfröken och det är ju rätt så roligt att höra (:  Tänk om man kunde känna såhär nere i linköping också, då skulle de vara perfekt. Tur att jag har fått jobba här hemma också, har gjort 59 timmar om jag räknar tills på fredag så det ger ju lite pengar som jag får i januari :)
På torsdag ska jag och pappa åka ner på stan, jag har hittat en jacka på stadium som jag vill prova, har kollat på en länge så jag hoppas att den är bra..

Ikväll är det löpning och sen is, kanonkul. ^^ Det är nollgradigt här just nu, så det lär väl bli ganska svettigt att springa, iaf som man heter emma bäckström.



 


2008-12-14 @ 22:51:48
spanien.



senast mormor och morfar var nere i spanien så gjorde de om lite, fixade nya plattor och gjorde en dusch så nästa gång man kommer dit ner ser det väl annorlunda ut. Längar längar längtar...

2008-12-14 @ 22:45:46
söndag.

Morsning,

Idag blev de som sagt en hel del pepparkakor, trodde degen aldrig skulle ta slut och sen fick jag veta att vi inte ens hade gjort hälften, så vi har lika mycket att göra nån annan dag också. Sen blir de till att ta glasyr och spritsa på de, måste ju vara fint :)
Kollade på harrypotter sen, på svenska.. sämst men fanns inget annat att kolla på, missade ju den på engelska igår då vår tv här nere dummade sig och bara visade två kanaler, så jag fick sitta uppe och kolla på dansbandskampen med mamma å pappa, skoj?!
Var och tränade förut med brorsans lag på gymmet, körde allt möjligt. både med stång, hantlar och sån där step upp bräda. Sjukt jobbigt eftersom man själv får välja hur tungt man vill ha. Fick tacos när jag var hemma och så hade pappa gjort chokladpudding, eftersom han tycker om det så mycket. haha annars blir de bara uppe i hovde vi äter de. det är fjällen efterrätt för oss.
Kollade lite på galan om svenska hjältar och nu ska ja sova. Ska jobba måndag-tisdag på dagis. Och jag börjar kvart i åtta båda dagarna så jag måste ju upp tidigt. Får jobba mera här hemma än vad jag får göra där nere, sjukt.!

Var ute med utte en sväng, han är ju tvungen att ta en kvällspromenad.. och det gick upp för mig hur ljust det är på kvällarna eftersom vi har så otroligt mycket snö. Så vackert det är. Träden håller nästan på att gå av eftersom det är så mycket snö. Längtar till man får åka snowbord.

/china.


2008-12-14 @ 12:30:07
pepparkakor


Nu ska ja baka mera pepparkakor med mamma och victor, nu för tiden är det bak varje dag nästan ^^ men roligt är de :)


2008-12-13 @ 23:17:37
bak bak bak med mammsen.

Godkväll alla,

Idag har jag bakat en massa olika kakor med mamma, har ju inte fått baka julkakor med mamma på två år då jag har varit nere i linköping/motala de senaste åren.. men iår fick man ju de. (: Vi bakade först en mjuk pepparkaka, sen skulle mamma göra en engelsk fruktkaka och sen blev de lite pepparkakor också, har köpt saker så att vi kan göra massa med julgodis sen i veckan också, och då ska ja få göra mina mint kyssar och mina marränger med gult och silverpärlor, gillart! :) Det är så roligt att baka med mamma eftersom hon är en sån som alltid bakar en massa, hon gör alltid bröd till oss som vi har på frukost, nyttigt skit ska de vara. sen att hon är duktig på att baka skadar ju inte heller.
Jag gjorde också lite rullrån som jag ska ge till en på mammasjobb, jag fick 50 kronor om jag gjorde några till henne och det tackar man ju inte ner till eftersom det är lätt som en plätt! :) Det kanske är några andra där uppe som också vill betälla, då får man ju lite pengar ^^ haha,.

Annars har de väl inte hänt så mycket mera idag, har varit och gymmat med mamma, körde bänk och tusan va mycket jag kunde köra på, har jag blivit dunderstark eller så måste de ha varit fel på vikterna och stången :O haha. sen gjorde jag och victor middag och eftersom han diggar kyckling så mycket och mamma å pappa grönsaker så mycket så fick de bli en wok, smidigt och enkelt.. sen blev de förstås lite glass och granatäpplen till efterrätt. rätt så nöjd efter den middagen faktist :)

Har varit ute och tagit lite kort idag också, det har varit sjukt fint hela dagen, ni ska veta hur mycket snö det är här alltså, orkar inte lägga in kortet på min dator idag eftersom de är på pappas kamera och jag inte vet hur man gör ^^ haha så det får bli nån annan dag.
Tog en promenix upp till farmorsgrav nu ikväll och tände ett ljus för henne, saknar henne nått otroligt. i jul är de fem år sen hon var med senast, fem år som vi har fått fira själva, fem år sen vi var i spanien och firade jul. jag klarade inte av att vara hemma så drog vi till espana och firade, var ju en upplevelse kan jag ju säga. Familjen har pratat om att fira i spanien nästa år kanske.. hoppas inte de blir så ^^


/ china.

2008-12-12 @ 16:37:56
internmatch.

Tjolahopp,

Kom för en stund hem från jobbet, så roligt det är att jobba med barn (:
Ska strax åka ut till brunflo, internmatchen står ju på schemat. Är grymt taggad fastän det bara är en skoj-match., Ska bli roligt att lira med killar igen :)
Pappa var hemma när jag kom hem, han hade köpt en parfym till mig när han var och jobbade på kanarieöarna för en dag, en sån dkny fast en röd, så nu kommer man lukta gott.
Nu måste jag skynda mig.,

/china.

2008-12-11 @ 22:17:10
Kompis de går bra nu

Godkväll,

Träningen idag gick skitbra, att jag kan vara så duktig.. jag blir stolt över mig själv.  :) Imorgon ska jag vara med bj och lite en internmatch mot a-pojkarna. Ska bli riktigt roligt. (:
Vi var ute och löpte innan isen också, riktigt långt men det var så skönt, minus fem grader och helt stilla. Perfekt väder för att vara ute och springa. Var faktist ganska länge sen jag var ute och sprang måste jag säga, har inte blivit så mycket med de på senaste tiden :P haha, vi fick också springa lite i skogen, på ett smalt spår, tror ni att de inte var lite snö på sidorna, om man bara råkade trampa snett så blev de inte roligt.. vi var också tvungna att springa allt vad vi hade i skogen!
Ska också jobb imorgon på dagis. Maria ringde till mamma och sa att hennes barn hade blivit sjuk så jag får jobba istället för henne, najs för mig. Börjar dock kvart i åtta så jag måste upp kvart i sju.. så jag ska nog gå och sova snart.

/china.

2008-12-11 @ 11:37:10
rädsla.

Hello,

Jag vet inte vad som har hänt med mig om kvällarna. Det brukar bli så att det är jag som går och lägger mig sist.. och jag vet inte varför men jag får sånna otäcka viddar att det skulle vara någon här. Jag kan få för mig att det står någon vid sängen, och jag VÅGAR verkligen inte öppna ögonen, för tänk om de skulle göra de? Fast då skulle väl utte känna av de tror jag. Aja det är säkert bara nå skit som jag har fått för mig som jag hoppas gå över snart.
 Fast jag måste berätta en sak som ALDRIG kommer gå över. På övervåningen har vi ett rum som ligger längst bort, där vår vindslucka är, man måste gå förbi en vägg för att se det, ( skitsvårt att förklara) men iaf, jag vågar inte gå dit sen jag var liten, inte när det är mörkt. Jag skulle göra de en gång och jag började gråta. Det är iaf så att sen mysteriet på greveholm var så är jag skrämd till döden av det där skelettet, jag vet att det inte finns direkt, men jag vågar inte gå dit när det är mörkt då jag tror/trodde att han skulle komma ner från vinden.  Så sen när jag var liten måste jag tända lamporna när jag kollar på tv där uppe, iaf på kvällen. Jag kommer ihåg när jag var hemma hos catherina och vi skulle kolla på greveholm så började jag storgråta när skelettet visa sig, haha jag måste ju ha varit 14-15 år säkert, så töntigt jag vet.. men jag kan inte hjälpa det. Jag kan berätta idag att jag aldrig är där uppe, vi hade tidigare en stor tågbana där med såna där marklin( stavning?) tåg som man kör. man kunde iaf sova där under och det gjorde jag jättemånga ggr, men sen efter den julkalendern så sov jag aldrig där.
Och nu får jag inte direkt plats där under tågbanan så jag kan inte överväga min rädsla ( säger man så?). Så jag kommer väl alltid ha det där jäkla skelettet i hjärnan. :/


Idag ska ja ta en långtur med utte, sen har vi fys ute i en och en halv timme innan isen ikväll. Hoppas verkligen inte det blir springning i snön, det är ju helt sjukt mycket snö.! Men men de gissade på amerikansk fotboll och det är jag med på ^^

/ china.


2008-12-10 @ 22:52:15
onsdag

Godkväll,

Idag har de inte blivit så mycket gjort för min del, har tagit en tur med utte.. varit på stan med mammsen och victor, varit och storhandlat med mammsen och kollat på a-lagsmatchen med victor, en match som var rätt tråkig faktist.. ånge är väl inte direkt de roligaste laget att lira emot heller.  En rätt najs dag iaf, och vet ni.. nu kallar sängen.

/china.


2008-12-09 @ 21:12:18
återtåget

Godkväll,

Idag blev de att gå upp tidigt, skulle börja jobba vid kvart i åtta.. sen jobbade jag till halv 2. Så himla roligt det är där alltså. Jag hoppas att jag får jobba nått mera på dagis. :)
Sen gick jag och gymmade och sen ner till ishallen och ett ispass.
Igår när jag tränade i brunflo gick det king, helt enkelt skitbra.. och idag så var det uselt, så uselt :( Det går mycket bättre när jag tränar i brunflo än när jag tränar här i z-hallen. vet faktist inte vad som är fel. Jag kanske är på väg i mitt eget återtåg, kanske kommer jag in i samma feeling som jag hade förut, man hoppas!
Ska gå och lägga mig snart, är så trött eftersom jag fick kliva upp tidigt (:  Ska dricka upp mitt te och kollade lite på desperata husfruar bara.
Imorgon blir de stan och julklappar, sen a-lagsmatch. :)

/ china.

2008-12-08 @ 14:12:58
snö snö mera snö..

Hej mitt vinterland, ja det är de iaf  i östersund. Det bara snöar och snöar, hela dagen lång. Har kommit två decimeter tror jag. Var och jobbade på dagis från halv nio till halv tolv idag, vilket relaterade till en hög av barn på mig när vi var ute, och sen på samlingen skulle alla sitta i mitt knä, sötbarnen. Det var en tjej där som hette emma, och när hon sen fick veta att jag hette samma då var det inte roliga tider för mig. Emma hängde efter mig vad jag än gjorde, och sen när hon skulle gå in så kom hon och sa till mig ; emma, du är ju allt bra busig du!
De hade också börjat en liten tjej på en av avdelningarna, hon är bara 14 månader och typ den sötaste jag sett. Hon var iaf ute och sen gick jag fram till henne och sen efter de gick jag inte gå ifrån henne. Tror att vi först gick runt gården 8 ggr, och sen skulle jag bära henne, och varje gång jag skulle släppa ner henne så började hon gråta.. det var ungefär som om hon var inställd på att hon skulle gråta. jag behövde bara sätta ner henne på marken utan att släppa henne så grät hon, haha så kul. Lilla lilly. Sen fick jag ta in henne på hennes avdelning och en annan skulle ta av hennes kläder så släppte hon inte mig. Så himla söt unge, sån vill jag också ha när jag blir stor :P Tror jag ska ha en tjej som heter lilly efter henne :)
Skulle gå och träna efter jag hade jobbat klart, men såklart hade jag glömt kortet så jag fick gå hem och gå ut med utte och ta en tur på affären och köpa lite till middag.
 Får se om jag går och gymmar, bj skulle både ha is och fys ikväll så jag kanske sparar mig till de  :)

/ china.

2008-12-07 @ 17:51:42
andra advent

Hello,

Blev ishallen idag också, kollade på j18 elit som lirade mot skellefteå. De förlorade idag igen, inte bra. :/ fast öhc lirade mycket bättre idag än vad de gjorde igår, så det var väl positivt iaf. Ska äta nu och sen ska ja åka och träna :)
Har bakat pepparkakor med victor och mamma idag också, inte sånna tunna utan lite tjockare.





ibland så saknar man dessa killar från hockeyskolan så mycket :/


2008-12-06 @ 23:35:43
lördag

Hello,

Idag blev det turen till stan som jag har tjatat om så mycket under veckan, det blev iaf victor som åkte med mig :) vi köpte julklapp till pappa som vi vet att han vill ha :) och så har jag kollat ut en sak till mamma och robin med, så jag åker nog ner imorgon också och köper de :) Blev en sub med hem till mig och brollan, såklart så bjuppar man ju brorsan på både buss och macka men det är han helt klart värd :D
Sen har jag också varit och kollat på j18 elit som lirade idag mot björklöven, en riktigt bra match i två perider och sen orkade inte öhc i sista, matchen slutade iaf 5-9. Allt för höga siffror.
Var ju där med maria, det var roligt att träffa henne, och jag lär ju träffa henne nått mera också, ska ju vara hemma så länge :)
Så imorgon blir de nog stan och öb, mamma å jag ska ta vår vanliga tur ner och kolla om det finns några bra shampoon som man vill ha. Sen på kvällen är det träning, vet inte om det är sån boxning airbox som vi körde förra veckan lr om det är nått annat, spännande att se.

Jag börjar må bra igen känner jag, allt med hockey börjar komma tillbaka, det är roligt igen!

nu ska ja gå och lägga mig,

/china

2008-12-05 @ 18:32:40
en vecka sen.

Hello,

Jobbet idag gick bara fint. Barnen är så snälla och många ser mig ju också som ett barn så de vill leka med mig också ^^ Fick tacos till middag idag, och idag är det ju också en vecka sen jag och pappa kom hem. Tänk va tiden går fort när man har roligt. :) Ångrar verkligen inte att jag åkte hem. Ska strax åka och kolla på bj nu, victor kanske följer med så behöver man inte åka dit själv. Imorgon ska ja, anna och maria se på j18 elit också, lr om de inte bli de så blir de skidskyttet för min del, hela familjen går ju och hemma själv vill man ju inte vara. Brorsan kommer ju hem ikväll också, så nu är hela huset fullt :) va roligt.


ha en bra kväll.

/china.

2008-12-04 @ 22:57:37
det börjar gå bättre.

Godkväll,

Träningen ikväll gick faktist helt okej, det är roligt att träna med killarna :) Imorgon lirar de match och såklart så är jag där och kolla på dem. :) Imorgon ska ja jobba på mammas jobb. dagis alltså. från 10 till kvart över fem. Money money :) Ska bli himla roligt också. tycker så mycket om barn. Har ju tur att jag får jobba där nästa vecka också, nästan mer än vad man får jobba i linköping ^^ haha,

Aja, nu måste jag sova.

/china.

2008-12-04 @ 10:52:05
torsdag

Hello,

Idag tror jag att jag ska ner på stan, lr så blir de gymmet. har inte bestämt mig än vilket av de.
Igår så bråkade jag och pappa sen jag kom hem från träningen.. vilket relaterar till att vi inte pratat med varandra ( just nu iaf) trist, men det var mest en skitsak så jag tror nog att de kommer gå över. brukar göra de efter nån dag iaf ^^ han och jag är väldigt lika, båda är lika envisa så om det är nått så är det ingen som vill ge sig, utan det brukar få vara mamma som gör så isen bryts mellan oss. :P aja nog om detta.

Träningen igår gick sådär. :/  träning ikväll igen och idag skulle de mest vara pp och sånt för de har match mot öik(?) på lördag/söndag tror jag. Men det blir najs iaf att få träna lite sånt.

Idag har de snöat ännu mera, de ligger mer än en halv meter snö på gården. Fast de är bara kallsnö som kommer, jag vill ha blötsnö. :)

Ne nu ska ja ta och göra mig iordning.

/china.


2008-12-03 @ 10:54:58
mera SNÖ!

Godmorgon,

Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret så trodde man ju inte sina ögon, helt sjukt mycket det har snöat inatt. herregud! Pappa är ute med snöslungan nu och jag ska strax ta en sväng med utte, gå i tjocksnön är väl inget man föredrar precis, men men.
Drömde att virre var här uppe och åkte snowbord med mig, haha om du vill komma är det bara att göra det ;) Jag har redan sett framför mig hur det kommer se ut när vi åker ^^

Ikväll ska vi på invigningen av skidskyttet på stadion, och sen se på herrarnas start, (vet inte om det var masstart) har inte så stor koll på det där, men det blir säkert roligt. Kollade ju på VM förra året och det var riktigt roligt, hur mycket folk som helst.  Sen ska ja ut till brunflo och träna.

/china.

2008-12-02 @ 19:08:38
pepparkakor är gotti.

Hello,

Sitter klistrad framförd datorn nu och kollar på matchen online, måste ju följa den :P 
Orkar inte åka på bj träningen, de tränade både sent och så är jag så trött, har ju redan tränat två gånger idag ^^
mamma, jag och victor ska baka pepparkakor sen, lr de ska de.. får väl se om jag orkar resa mig från soffan :) Måste ta och smaka lite deg iaf, den är ju så god ^^

Ha en bra kväll.

/china.

2008-12-02 @ 15:40:49
badhuset

Hello,

Idag har jag varit med pappa och simmat, blev 2000 m för mig, kan ju konstatera att man inte direkt har samma flyt i vattnet som man hade förut. fyfan va jobbigt de var vissa längder :P haha.
Sen gick vi och käkade, och sedan upp på relaxen. Bastade i alla de olika bastusarna och aufguss, med oljor och grejs. kanel och apelsin luktade det i hela bastun, så skönt och lungnande :)

Nu ska ja strax åka på träning, är lite trött faktist. och sen ikväll är de träning igen. :)

idag lirar ju laget också borta mot brynäs, jag hoppas de går bra för er :)

/china.


2008-12-01 @ 22:46:17
trötter

godkväll,

 jag ska sova vid det här laget, men jag orkar inte gå och borsta tänderna, ligger så skönt här i soffan.. Är helt slut efter träningen, bj tränar alltid en och en halv timme.. och sist vi gjorde de i lhc vet jag faktist inte. Men det var grymt roligt att träna, killarna är riktigt snälla så jag längtar till träningen imorgon :) Imorgon ska jag och victor också ta och baka lite pepparkakor :)

Blir nog stan en snabbis imorgon om jag inte ska åka skidor med pappa, kan ju bara bra träning det också, och så är det ju riktigt skönt att åka längd också, om man har bra valla iaf ^^

natti natti.

/china.


2008-12-01 @ 16:57:46
uterinken med pappa

hello,

Kom nyss hem från ishallen, jag och pappa har varit och åkt på uterinken, riktigt skönt faktist, -6 grader och hur mycket snö som helst utanför rinken, Nu har snön definitiv kommit för att stanna. :)
Ska äta lite nu sen ska ja dra till brunflo och träna med bj

Imorgon ska ja ner på stan tror jag, pappa frågade om jag hade skrivit en lista vad de i familjen önskade sig, och det har jag ju inte gjort ^^ får fråga de ikväll och sen ta mig en titt imorgon..

nu vill utte busa med mig, orkar inte bara skriva med en hand, så nu får de räcka.

/china.


2008-12-01 @ 11:55:15
ösd dag 3

Goddag,

sov länge idag, var uppe och kollade på en film till sent i natt igår med pappa :) 
I helgen har det snöat jättemycket så det ligger några decimeter här, så det blir kanske lite snowbord med la familia i helgen, får hoppas på det!
Idag har jag bara varit ute med utte en timme, och snart ska ja och pappa åka och träna, antingen blir de gymmet eller så åker vi till badet och simmar några tusen. får  väl se hur mycket jag orkar, gör det bra om jag orkar simma två tusen. har ju inte simmat sen jag slutade i nian/ettan och då orkade man ju simma 6-7000 på ett pass, aja jag ska inte räkna med förmycket, är väl gå väldigt tungt iaf.. det kan jag ju räkna med.
Ikväll blir de is, det länge jag efter, ser verkligen fram emot de, kan nog bli riktigt roligt :)

/ china.

RSS 2.0