2009-09-29 @ 22:55:37
tisdag.


Måste sluta med mina sena kvällar, får ta och hitta på någonting som gör att jag kommer upp på mornarna istället.
Idag har jag var i valbo med julia och hennes kille. Vi var på köpcentrumet och kollade lite. Hittade dock inte så mycket intressant förutom hårsnoddar och mat på coop. Men mycket fint fanns där men plånisen säger tyvärr nej för tillfället så man får ta det lite lungt.

Nu ikväll har jag också varit på min första a-lags match här i Brynäs. Gästerna hette Frölunda och de åkte hem med 3 poäng. Så dåligt som brynäs spelade har jag aldrig sett något annat lag spela, det var hemskt hur dåligt det var.
Lite najs var det ju att vi i Brynäs får ha en egen sektion för oss, bra sittplatser så det gillar vi!

Nu får jag och sluta, måste ju sova lite också.

ma höres.

/china.

2009-09-28 @ 11:05:23
måndag.


Två segrar i helgen och det satt rätt skönt ska ni veta. Roligt att man började med en seger mot LHC också, känns lite lättare att släppa allt därifrån då.

Kom hem vid kvart över tolv inatt då, så det blev inte jättesent iaf.. hade räknat med att vi skulle vara hemma ett-två. Stannade i köping och inhandlade lite mat eftersom våran mat i helgen inte var den absolut bästa. Svamp konsistensen på kycklinglasangen var inte att leka med, och laxlasangen var inte mycket att hänga i julgranen heller.

Träning ikväll men först jag ska ner på stan en sväng och kolla efter en mössa.

Nu drar jag ut på promenad.

ma höres.

/china

2009-09-26 @ 09:19:16
gameday


Yes, sitter i bussen som rullar mot mina gamla trakter.. linköping.
Ska bli riktigt riktigt roligt att träffa alla, sen får man väl se om de tycker att det ska bli lika roligt att träffa mig men det märker man ju (:
E lite nervös inför matchen, första gången man möter gamla laget och så liksom..

Har inget batteri på datorn kvar, är ju så smart att ta med den utan att ladda den innan, för inte har vi något uttag i denna buss heller, typiskts. Får väl ladda den där nere sen.

morsning.

/china.

2009-09-22 @ 22:54:06
tisdag.


Ska strax gå och sova men tänkte slänga in ett inlägg innan..

Ingen is idag utan jag och julia tog oss igenom 5,5 an och sen blev det lite gym på det. Känns skönt att man kan börja köra på lite tyngre igen.
Har också hittat bilen som jag vill ha och jag vet att pappa också vill ha en sådan. En audi TT för 80.000. Vart jag ska få de pengarna ifrån vet jag väl inte riktigt. Sen kanske det inte direkt är den perfekta första bilen heller, men den önskar får se ^^

Annars har det inte hänt mycket idag, jag och elin var på en kvällsprmenad här i sätra när vi endå skulle ta oss till kvantum och handla lite.

Längtar hem lite också, får se om vi kan åka hem nått om någon helg då vi hade spelledigt tror jag.

ma höres.

/china.

2009-09-21 @ 22:43:37
måndag


 ny vecka nya tag...

Klubborna som jag trodde att jag skull få beställa fanns inte, eftersom jag då behöver beställa 6 st och så många behöver jag inte. Vet inte om det blir supreme one 75 eller supreme one 95 nu istället. Får väl tänka lite hur man vill ha de. Har ju i och för sig 4 st redan nere ifrån Linköping som jag kör på, men de har blivit så himla mjuka. :/

Skypeade med pappa ifrån Finland också, grattis över internet är alltid bra. :) Dock kostade det mig 79 kronor eftersom jag var tvungen att skaffa mig ett headset med mick.

Har haft så himla tråkväder här idag, kallt och jag vet inte vad. Tog därför på mig bakkläderna och gjorde en långpanna med chokladkakor med kokosknäck. Recept från gamla lagkompisar och gud så gott de blev! Första gången jag gjorde de och det kommer nog att göras igen.

Vi förlorade också mot segeltorp igår, på övertid så det var inte så dåligt av oss.. fick med oss en poäng iaf! Första kedjan i segeltorp trodde man skulle utklassa hela laget men de fick inte till någonting nästan. Man blev lite chockad faktiskt!

Nu blire tandborstning..

ma höres.

/china.


2009-09-20 @ 00:07:21
Seriepremiär.

Tjohoppsan,

Så var första matchen spelad för oss och vi vann med klara siffror, 11-1 mot Västerås. Ingen direkt supermatch av oss eftersom vi sjönk ner i deras sump tempo men det var bra att vi vann iaf. Premiärmatchen avklarad och imorgon tar vi nya tag och dänger till segeltorp :)

LHC losade också mot leksand borta, tråkigt tjejer får hoppas att ni tar de imorgon.
Nu tror jag att det blir sängen.

ma höres.

/china.

2009-09-17 @ 22:47:06
torsdag.


Har kommit av mig lite i det här med bloggandet, vet inte riktigt vad jag ska skriva längre.

Har fått börja räkna dagar från alfa-kassan iaf och kommer få 4020 kr i månaden om jag inte jobbat något under någon dag. Är ju lite iaf, så man får vara glad för det.
Nya benskydden var perfekt, hurra så mycket bättre det blev och nu är två nya klubbor beställda också. :) Nike-Bauer for the win.

Elin har fått besök av en modoit som ska bo här tills på söndag, jag vill också ha besök. kom och besök mig gott folk!

Paparazzi låten med lady gaga går varmt hos mig just nu, hörde den senast på yran då den var kung och förstår inte hur det kommer sig att jag inte har lyssnat på den tidigare?

Igår blev det väldigt mycket gott fika hos emme och imorgon är det julia som ska inflyttningsfika. Undrar när jag ska ta mod till mig och bjuda alla på mitt fika. Vad ska man göra då.. kladdis, lisas chokladrutor med kokostäcke och nått mera kanske? Den som lever får se så man brukar säga.

Annars så lever jag loppan här nere, skönare lag får man leta efter.. okej ni i LHC står kanske lite högre hos mig än så länge och det ska bli så grymt roligt att träffa er nästa helg. Jag verkligen längtar! Kommer kännas konstigt att man spelar i en annan tröja.
Madde och jag pratade om att jag skulle åka till lhcs bås och skrika byte eller passa nån i lhc. Får verkligen skärpa mig så att jag inte gör nått sånt, men det skulle inte förvåna mig.

Nu är det slutskrivet för denna gång.

ma höres.

/china.



2009-09-15 @ 22:45:17
tisdag

Hello,

Väntan är det värsta som finns tror jag, och just nu väntar jag om dagarna att de ska ringa från jobben och lämna besked. Skulle ju vara så roligt om man får något! Jag hoppas extra gärna på en som passar mig perfekt.

Träning ikväll och jag lirade back, yes mina damer och herrar ni läste rätt.. emma bäckström har gjort sin första träning som back och det gick väl inte det bästa ska jag lova. Vet inte vad eller vart jag ska vara i banan.
Sen ska ni såklart inte tro att jag tänker stanna på den positionen hela mitt liv, utan man får hoppas att det bara var idag.
Imorgon blir det stan och kolla in utbudet av benskydd, och sen ska jag ut och löpa lite med julia eftersom vi inte har någon träning imorgon. Sen blir det också födelsedagsfika hos emme. Hon fyller ju 23. grattis grattis! :)

Nu tror jag att sängen kallar.

ma höres.

/china.

2009-09-14 @ 13:42:59
arbetsintervju


Så var man tillbaka i Gävle igen efter 3 dagar uppe i ö-vik och spelat ullas cup där vi åkte hem som andra pristagare Lite synd men så är det ibland. Modo var bättre än oss i finalmatchen och vann med 3-0.
Träffade iaf alla kändisar och man fick sig ett prat med både tintan och frida :)
Spelade också första matcherna med sitt "bäckström" på tröjan och det gav ju en liten speciell känsla. Sen fick jag lira en match med lorsell och emme, grymt duktiga både två och gud vad man höjde sig. Roligt!

Idag har jag vart på arbetsintevju också, gick väl helt okej men det är inte riktigt de jobbet som jag vill ha. Vill ju ha det på golf och nöjescenter. Hoppas hoppas hoppas att de ringer.!!

Ska kolla efter nya benskydd också hade jag tänkt, mina är inne på sin sista refräng så det behövs något nytt och fräscht. Sen måste jag prata med joa om klubborna som vi skulle få beställa också.

Och tänk om två veckor är man nere i linköping igen och spelar. Har inte vart där på 6 månader.

Har lyssnar på sean kingston - fire burning hela morgonen. Vår danslåt och jag blir så himla glad i hela kroppen av den. Gud va roligt livet är just nu.

Träningsledia idag, men jag och julia åker nog och gymmar lite senare.

ma höres.

/china.


2009-09-09 @ 23:03:42
Vilken kväll!


Roligast kvällen på väldigt väldigt länge..

Vad mer kan jag säga om Brynäs damlag. Kingar är vi allihopa!

Det började med att vi sex st nya samlades på torget och inväntade joa som skulle berätta vad vi skulle göra. Vi skulle alltså sjunga ihop 25 kronor, och sen var det ju inte bra de vi skulle göra utan vi hade ju lite tidpress på oss också. Ingen ville väl direkt sjunga men när vi väl hade börjat rullade pengarna in också, 32 kr blev det under en halvtimme. Tänk vilka sköna röster de ska ha hört under den halvtimmen, allt blev ju såklart filmat också som resten av laget ska se.
Vi fick sen var och en en egen uppgift som vi skulle göra. Jag skulle gå till en resebyrå och beställa en resa till mig och min sambo till nangijala och höra vad de kostade. En annan skulle gå in till en optiker med ett par jättegamla briller och fråga hur det kom sig att hon såg så dåligt med tanke på att hon precis hade köpt nya briller. Sen fick en annan gå in i en dyr kläderaffär och pruta, och norsken i laget fick gå till informationen och fråga vart man bokade tid till att rida på bocken (gävlebocken). Sen skulle en annan gå till en sexaffär och fråga hur det kom sig att hennes dildo inte fungerade, hon undrade om man var tvungen att sätta i sladden i uttaget för att den skulle fungera och den sista fick gå på hemmakväll och beskriva en film på ett väldigt roligt sätt. Allt det här blev filmat där var och en skulle gå in själv och fixa detta, joa följde såklart in med videokameran.
Inte nog med det så gick vi sen och käkade och så blev det frågesport om alla i laget, några mer pinsamma än andra ^^ haha.
Här ungefär trodde vi att det var över, men inte så..
vi nya skulle åka till dansstället där vi gjorde ihop en dans som vi skulle visa alla andra. Sen byggde vi på den tillsammans och gud så roligt det var. Svetten bara rann och vad vi skrattade :) Nu har man lärt sig en dans också, inte alla som kan de. ^^

Tack för kvällen tjejer, det här glömmer man ju inte i första taget.

Nu kan jag sova gott.

ma höres.

/china.

2009-09-08 @ 22:39:04
imorgon blir det att sjunga för hela slanten.


Eftersom förra inlägget inte lades upp igår utan hamnade i utkorgen så får det blir två idag.
Idag har jag och min kära bike tagit oss en tur och kollat runt, måste ju lära mig alla olika vägarna.
Blev också lite benskyddsjakt eftersom jag behöver ha nya.
Nu ikväll lirade vi också träningsmatch mot ssk u15. vi vann med 6-3 tror jag eller var det 6-2. aja, vi vann och det är ju huvudsaken.

Imorgon ska jag på ungdomsjobbskurs.. kommer inte riktigt ihåg vad det hette men det blir nog bra.
Sen ska jag och mina 5 andra nya medlemmar i laget stå och sjunga och dansa på torget här i Gävle. Kom och kolla vettja, eller nä gör inte det förresten. Kommer ju bli skitpinsamt.
 Sponsra också gärna ( om ni skulle ha vägarna förbi) med pengar eftersom vi måste få in en summa innan allt är klart. Sen att allt blir filmat gör ju inte saken bättre.
Men det blir nog roligt, sen ska vi käka och gå danskurs med hela laget. De har verkligen fått in de två sakerna som man verkligen är bäst på tycker jag. haha.

Nu ska jag ta och sova,

ma höres.

/china.

2009-09-08 @ 22:32:48
ingen rubrik


Igår var det födelsedagsfika här i sätra. Vår kära kapten fyllde år och nästan hela laget var där. Väldigt trevligt och mycket gott att fika ska jag lova. :)
Idag har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen, tog mig en tur dig i morse och fixade och nyss så var det en som ringde om min ungdomsgranti inom jobb. Kommer nog blir bra det här.

Träning ikväll och på fredag åker vi på ullas.

ma höres.

/china.


2009-09-04 @ 22:36:34
nya lägenheten.


Andra natten i nya lägenheten..

Tänka sig att så är det. Måste säga att jag trivs väldigt bra förutom att jag inte har fått upp mina gardiner än eftersom det är värsta krångelgrejerna man behöver för att få upp gardinstånger. Får hoppas att man hittar nått på IKEA imorgon.
Hade tester igår eftersom man inte var här när de andra i laget körde sina. sprang cooper, stående längd m.m. Gick faktiskt helt okej, blir roligt att se om det blir någon förbättring i vår.. eller ja det hoppas jag på iaf!

Gjorde 4 matlådor ikväll också när jag ändå höll på att laga mat efter träningen. Har ingen träning imorgon eller på söndag så man får väl se vad som händer och sker.

Nu ska jag iaf ta och sova,

ma höres

/china


2009-09-02 @ 22:14:29
sista dagen här uppe..



Igår träffade jag malin, som jag har längtat.. har inte träffat henne på ett år. Var verkligen roligt och det kändes som jag hade hur mycket att berätta och hon själv hade också ett och annat att berätta. 
Har ju vart lite så och så med vår kontakt eftersom hon bor i skövde med killen och man själv har vart runt i linköping och östersund och levt runt.
Nu ska det dock bli bättre kan jag lova. Vi har ju gjort upp planer som vi ska sätta i verk och det ska inte ta ett år innan vi ses igen!

Annars idag har jag packat in allt i släpvagnen, så mycket grejer trodde jag inte att jag hade :O
Kommer inte att bli svårt att fylla upp lägenheten, hoppas det är okej för elin :) haha
Imorgon drar pappa och jag vid 07.00 söderut, ska förbi Bergsjö och plocka upp lite grejs innan vi når slutdestinationen Gävle. Jag är lite nervös faktiskt om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag ta och sova

ma höres.

/china.

 



2009-09-01 @ 11:09:52
på tåget.


någonstans ovanför bollnäs..

sitter jag just nu på tåget hem till kära östersund. Ska hem och packa ner allt till lägenheten som står och väntar på mig där nere. Jag och elin var och kollade in några idag.  Blir en kortvisit hemma eftersom man måste ner igen i veckan och träna. Skönt att komma in i samma regler nu med träning, boende och allt. Nu blir det bara till att söka sig ett jobb.. lättare sagt än gjort.

Måste hämta ut mitt körkort på blåsan också, får inte glömma att göra det.

Nu blir de att gå och kolla om bistovagnen har någon frukt på menyn, är sugen på ett äpple.

ma höres.

/china

RSS 2.0