2010-09-30 @ 22:49:54
torsdag



Ibland går dagarna så fort så man vet inte vad man ha hunnit göra, så känns det idag.
Träning och kollade sen på a-laget som gjorde en förövrigt hemsk match, katastrof förstaperiod där dom låg under med 2-0 mot SÖDERTÄLJE. Tälje som ligger sist i tabellen. Hur är detta möjligt?
Blev iaf förlust för Brynäs och det var väl inte så konstigt. Silferberg och Rödin gjorde iaf snygga mål. Bra juniorer.

Imorgon är det skola så därför måste man sova snart. Och sen blir det stan en sväng med julia och köpa in lite smått och gott.. och sen blir det fotografering i läkerolen.. NERVÖS!!!

ma höres.

/emma

2010-09-29 @ 15:05:42
onsdag.


Ibland kan man ju undra om jag lider av dyslexi( måste kolla upp om det är ordet jag menar) att det är stavfel i bloggen.. men såhär ligger det till. Ibland går det lite för fort när jag skriver.. och jag kollar aldrig tillbaka på det som jag har skrivit, så det blir lite fel här och där. Men även solen har sina fläckar.

Jag och de i laget har även undrat om jag är inne i tidig klimakterie, för så mycket som jag svettas när jag har tränat är nästan onormalt. Jag kan vrida ur min sporttop, okej det var kanske lite att gå över gränsen.. men ni fattar. Jag tappar även onormalt mycket hår. Om en normal tappar 100 hårstrån så måste jag nog tappa 300 ungefär känns det som. och jag fyller 22 om tre och en halv månad. :o hur ska detta sluta??

Ska jag vara ärlig så har jag inte pluggat någonting idag, utan jag har gjort en grovstädning istället, snabeldraken har varit i farten, jag har moppat, gjort rent hela badrummet och köket. Har också vart och handlat och bokat tvättid. Plugget kommer imorgon.

Spänst vid 18 och sen is. i like it!

ma höres.

/emma


2010-09-28 @ 23:52:19
finne och spårlöst halsband.


jag har fått en finne på pannan, skulle tippa att det är av hockeyhjälmen eftersom man brukar få de precis där, MEN det funkar ju inte. sämre tajming finns inte!! på fredag måste den vara borta och därmed basta!

Förresten så är jag sjuktnervös inför de också, måste ju verkligen bli bra bilder. Stå där och posa med a-laget är väl inget man brukar göra direkt. haha


Jag kanske ska slå två flugor i en smäll imorgon och göra klart biologirapporterna och göra arbetet om ungdoms arbetslösheten. Låter väldigt lockande. Svallad morän, podsol och olika svampar längtar man nästan efter att få skriva lite om. :)

Jag har tappat bort ett halsband också, mitt konfirmationskors som jag fick i 8an. Jag börjar seriöst gråta om det inte kommer fram. Har seriöst ingen som helst aning om vart det kan vara. Men jag ska inte ge upp hoppet. Jag ska skriva till en sierska och fråga vart det är. smart va! ibland är man bra smart, känner ju smartheten flödar om mig.
Det tragiska är ju att jag inte har haft på mig det sen i december då jag fick den med hockeyklubban. ajajaj, så den har varit med om två flyttar efter det så den kan ligga vart som helst.
Buuhuuuuuu! Jag kanske kan vara med i spårlöst.. hitta halsbandet. Nä men seriöst så är det riktigt snyggt, silver och med den där grejen mitt i korset. DET BARA MÅSTE FRAM!

Varför skulle jag komma på att tänka om halsbandet igår, det har ju gått så bra dessa månader då jag inte har tänkt på det. Nu blev man deprimerad.

Jag vet att den ligger i en liten påse för att själva halsbandet var trasigt och jag köpte ett nytt.. men sen så är det helt svart..


tragiska hälsningar,

/emma





2010-09-28 @ 22:22:37
tisdag.


Godkväller,
Film på etiklektionen och sen gå på länsmuseet på människan socialt och kulturelt och kolla in saker från 1800-talet. Ibland är det ganska slappt på komvux må jag säga.
Imorgon har jag ingen lektion, ingen på torsdag och på fredag slutar jag vid 10. skönare vecka får man leta efter. haha 


Tänkte slänga in året profilbild på hemsidan.



Blev väl helt okej, har sett mycket värre (den enskilda helkroppsbilden t.ex) så den skippar jag i år.

ma höres.

/emma

2010-09-27 @ 17:13:45
måndag.


Har haft prov idag, gud i himlen vad jag är nöjd över att ha det här gjort. Tyvärr så blandade jag ihop sinneslagsetik och situationsetik vilket gjorde att 4 poäng for åt skogen, men jag hoppas att det inte är hela vägen. Etik och livsfrågor är verkligen inte sådär jätteroligt har jag kommit fram till.

Så mycket som jag har pluggat sista dagarna nu, 32 olika instuderingsfrågor om människosyn, existentialistiska filosofin, KASAM, hälso- och sjukvårdslagen m.m. Egentligen tror jag inte att det är någonting för mig men nu är det inte så mycket kvar av kursen känns de som. De stora provet är över så nu är det bara att njuta tills vi kör nästa grej och sen i jul är det slut! Underbart!

Annars så har vi också haft våra 2 första matcher i helgen, 3-0 emot aik och 5-2 emot ormsta. Göttans med 6 poäng.

Nu ska jag äta och sen dra biken till läkerolen och träning.

ma höres.

/emma


2010-09-24 @ 21:12:33
fredag.



Ganska dåligt start imorse
, började cykla och när jag kommit 200 meter ungefär så kör jag över ett gupp och kedjan hoppar av. kanonkul när jag redan har bråttom. Får försöka få på den men icke. Springer hem och är tvungen att ta bussen.. den är 10 minuter sen så jag kommer in en halv timme försenad till lektionen, sådär lagomt roligt liksom när man vet att det är Stig och biologi man har.
Men det gick nog rätt bra iaf tror jag.

Satt mig sedan ner och skrev en massa instuderingsfrågor till etik och livsfrågor provet som är på måndag. Varför ska de lägga så stora prov samtidigt. Man hinner ju inte plugga till båda?!
Blev väl en sådär 6 dataskrivna sidor tror jag.

Gick ner till stan och mötte upp Julia, vi tog en lunch på en thai/kina restaurang. Göttit!
Kom hem med en jacka. Så nöjd är jag! Himlans fin och skön. 
De hade 20% på vila idag så istället för 600 gick den på 480. Bra köp emma.

nu ska jag kolla klart på tillbaka till framtiden och sen blir det sängen

ma höres.

/emma


2010-09-22 @ 22:18:54
onsdag


Idag var det torka, vet inte alls riktigt vad jag ska skriva. Vet inte varför det är såhär.
Känns som humöret inte heller ligger på topp, har inte varit lika glad osv. Skulle väl kunna tro att proven har någonting med det att göra?

Har iaf blivit lite plugg, sen har jag bakat en äppelpaj också. (:
Ida kom över så det blev lite fika.

Imorgon är det a-lagsmatch men först ska jag ge allt på provet. Heja Emma!
ma höres.

/emma

2010-09-21 @ 22:35:27
tisdag.


Måste verkligen ta tag i och göra om bloggen. Kan inte ha en lhc bild kvar när man inte spela där. Men jag vet inte riktigt hur jag vill ha det så det har inte blivit någonting.

Jag har panik, det känns inte bra alls inför provet på torsdag fastän jag har suttit och pluggat i flera timmar idag. Varför känns det som jag måste prestera ett MVG för?


Idag fick man veta en lite roligt sak också. Julia och jag var och hämtade ut biljetter till de 3 kommande matcherna och hon som jobbar i shopen har frågat mig förut (2 veckor sen) om jag kunde ställa upp på en liten grej. Hon berättade inte så stort var det var förutom att jag skulle ses i restaurangen med lite a-lagsspelare. Jag valde dock att ta med julia för att gå själv de tänkte jag rakt inte göra.
Vi frågade iaf vad vi skulle göra och det kom fram till att vi ska leka modeller för brynäskläderna som de säljer i shopen. Vi ska alltså finnas med på hemsidan, som alla kan kolla på. hahah jag tror jag skulle dö. Då måste man ju se bra ut. Jag som inte blir så speciellt bra på bild :P haha
Jag får väl ta och fixa till mig till nästa fredag då det smäller!

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon och plugga.

ma höres.

/emma

2010-09-19 @ 22:35:13
helgen i Bergsjö.


Vem tror ni fick köra robins bil upp till stugan för första gången, wowowoow.. alltså roligare bil finns nog inte. Skitsnabb och superlätt att köra. Jag måste också köpa en sån! :D 300 hästkrafter är inget att sticka under stolen med heller. Man bara flög förbi alla när man körde om.
Var väl tur att man hade köpt hockeybibeln så att han fick sig lite att läsa, annars hade de nog inte blivit så mycket bilkörande för mig skulle jag tro.

Har iaf varit toppen uppe i Bergsjö. Sådär superskönt som det kan vara med familjen. Vi har plockat svamp, äpplen, plommon och så badade vi i tunnan igår kväll också. Så mys.
Fast de har inte dirket blivit några sovmornar.. sover ju med hundarna på nedervåningen så där vid 8 är det dax att gå upp tycker dom. :P

Har blivit två golfrundor också, de sista för den här säsongen skulle jag tro.. iaf i Hassela. Kanske kan bli en runda här nere i Gävle nu i veckan om jag hittar någon att spela med.

Fick faktiskt köra bilen ner nu ikväll också, man tjatar lite så ger han med sig ganska lätt :)

Nu ska jag faktiskt sova, tänkte somna till filmen som går på 5an som jag redan har sett förut.

ma höres.

/emma

2010-09-17 @ 16:03:05
fredag.



Träning snart och sen kommer bigbrollan och hämtar mig. Helgen i Bergsjö kommer bli underbar!
Vi ska bada i tunnan och bara ha de mys. Skönt att bara kunna släppa allt och slappna av. Dock måste jag plugga lite för nästa vecka är det två prov.
Såklart så blir det lite golf också, som vanligt. :)
Brukar inte vara så många helgen som hela familjen är samlad, så det är extra roligt när det funkar :)

Blev till att baka lite idag också, och det tyckte mamma såklart att jag skulle ha med mig upp till stugan så inte får man ha nå fika här hemma. haha

Var också på sjukhuset och förtidsröstade idag. Röstade som min kära mor brukar så jag hoppas att det blir bra.

Nu ska jag diska undan innan man cyklar till läkerolen.

ma höres.

/emma


2010-09-15 @ 21:55:35
onsdag


Började med att skriva in fel dag i rubrik.. säger väl allt att man kanske inte har alla hästar hemma idag.

Huvudvärk och näsan är supertäppt. Undra hur länge de kommer sitta kvar innan jag äntligen kan andas med näsan igen?

Hade lektion ute i hemlingsby idag = skogen. Cyklade en mil fram och tillbaka ungefär och sen så blev det lite cykel efter träningen också på sådär 2 mil. Tror ni jag hade lite ont i rumpan då när det var sista intervallen? Herregud!

Imorgon är det inlämning av släkträdet, hoppas hon tycker att det blev bra. Jag är så nervös nu att det inte ska bli bra betyg, för det måste de verkligen bli.

Nu väntas min bok. Har blivit värsta boktönten, har säkert läst 150 sidor bara idag. Camilla Läckberg kan skriva böcker hon!!

ma höres.

/emma


2010-09-12 @ 21:51:55
söndag


Hemma igen efter en helg i Furudal och träningsläger.
Slutade dock inte kanske som jag ville, utdraget ledband i högra knät, fast det är inte alls så utdraget som när de vänstra pajade så jag ser ljust på det här.
Blev ingen träning imorse och ingen match mot leksand u16. Skittråkigt men bättre att missa de än hela veckan nu om man nu skulle kunna träna.
Får svaret imorgon när carro ska kolla upp de. Kör voltaren så det blir nog inte sämre iaf.

Har också blivit förkyld som grädde på moset, några i laget har varit riktigt sjuka så det gjorde ju inte saken bättre.. nu har hela laget blivit förkylda typ. Som vanligt så sätter det sig i näsan på mig, halsen gjorde ont i fredags men jag körde med halstabletter så det har gått över. skönt!

Ska gå och sova snart, uppe vid 6 imorse så huvudet börjar hänga lite snart.

ma höres.

/emma

2010-09-09 @ 12:15:19
torsdag.


Redovisning idag om amish, hjärtat gör jämt dubbelslag när jag ska stå och prata inför klassen. Fattar inte varför man aldrig lär sig? Kan inte slappna av.

Igår var vi ute och kollade svampar med biologin, så nu är jag duktig på att veta om det är en sopp eller en riska m.m. Fick även pluspoäng för att det bara var jag som visste att det fanns en blodriska, svampexperten ni vet ;)

Nu måste jag åka tillbaka till skolan,

ma höres.

/emma

2010-09-07 @ 23:39:39
tisdag


Imorgon ska jag ut i skogen med biologin igen, det är vad vi gör. Undra vad vi ska kolla på denna gång? Det kanske är bark eller trädsorter?

I helgen är det träningsläger i Furudal också, kommer nog bli kanoners.

Var och köpte ett par nya stål till mina gamla skridskor också, pumpsen har blivit så mjuka så de går inte att åka i längre. Undra om man vågar prova de andra imorgon på träningen? Ny åkyta och allt :P
500 kr för två stål blev de, nu är man fattig igen!

ne nu väntar sängen,

ma höres.

/emma

2010-09-06 @ 22:52:36
måndag


Varför kan jag inte få en normal kille efter mig någongång?

Jämt dessa med totalt noll social kompetens, jag blir så trööööött.

Tog lagfoto och bild till hemsidan idag också, ser med spänning fram emot bilderna eftersom man såg ut som ett kråkbo i håret. haha

nu måste jag sova lite,

ma höres.

/emma

2010-09-05 @ 21:26:30
Östersund


Sitter hemma i Östersund och mår som en prinsessa. Åt precis lite kaktus/citron sorbe. Den var inte dåligt god, smakade ju precis som calippo citron! :D

Igår var jag ner på stan med mamma och victor, skulle kolla på ett par nya stål till skridskorna, såklart är det ingenting som de har hemma så jag får fixa det i Gävle iaf. Hittade dock ett par jeans som fick följa med hem :)

Träffade också världens underbara Malin på kvällen, vi tog en promenad och så visade hon sin nya lägenhet. Kommer bli så bra tror jag! Får komma och kolla om två helger ;)

Imorgon går tåget 06.00 som vanligt, så det kanske är dax att sova snart.

ma höres,

/emma

2010-09-03 @ 12:32:11
fredag


Måste packa och jag vet inte vad jag ska ha med mig. Tungt läge.

Ska bli så skönt att få åka hem lite, träffa lillbebisarna mina och umgås med familjen.

ma höres.

/emma

2010-09-02 @ 22:26:10
torsdag.


Torsdagen har kommit och imorgon åker jag hem! (:

Träningsmatch borta igår mot Ormsta i sthlm, vann med 1-6. Ingen snack om saken vi var så mycket bättre.
Sen försvann de 9 st spelare ut laget som skulle iväg med j-landslag och damkronorna till Åland så vi var inte så många på träningen idag.
Och bara för därför hade Stegen fixat så att vi skulle lira match, MATCH gott folk på 10 pers. Skutskärs u16 kom med hela truppen och skrattade åt oss men de fick nog så att dom teg. Vi hade dock en ledning med 4-2 men slutresultatet blev 4-4. Bra kämpat av oss och fy i helsike så trött jag var. Varannat byte är inte att leka med.
Som grädde på moset hade vi benpass efteråt. Men de var rätt skönt faktiskt.
Svettades så att man kunde vrida ur sporttoppen, då har man tagit i ska ni veta ;) haha

Blev ingen första lektion imorse, vi kom hem vid halv tre inatt så gå upp klockan 7 lockade inte allt för mycket. Åkte sen på andra lektionen istället.

Nu ska jag packa lite.

ma höres.

/emma

RSS 2.0