2010-12-29 @ 01:20:56
tisdag


Egentligen är det ju onsdag nu, men jag skriver utifrån tisdag:
Träningen igår var kung, tess sjölander från modo var med och tränade. Hon skickade ett sms och hörde om jag skulle vara nått på is sen var det vara att ringa tränaren och höra om hon kunde vara med. Shit va roligt det var. Bra övningar, bra killar, bra träning. En riktigt genomkörare blev det, skönt när man känner att kroppen har fått jobba lite! Bra en-mot-en och två-mot-en. Glad man är.

Idag vid tre var det återsamling av gamla damlaget här i Östersund/Brunflo. Kom några tappra själar så vi körde smålagsspel vilket var riktigt roligt. Kul att träffa dem alla igen. Var ute och käkade på O´learys sen med alla, mysmys.

Sitter just nu och kollar på hockeyn. Piss tråkigt att kolla själv. Idrottsintresserad familj man har. :/

Imorgon ska jag ner på stan och köpa ny mobil. :)

ma höres.

/emma


2010-12-26 @ 23:51:35
söndag


Hello,

Blev kanske inte direkt som man hade planerat igår kväll/natt, slutade med att jag var hos niklas vid halv 2. Men det berodde på en sak så nu vet ni de. Var trevligt att träffa honom iaf, det var ju inte igår liksom.
Victor ska få prova en peak jacka som han vill bli av med, haha tur att jag har honom som victor kan ärva grejer av. hahah. En helt ny jacka säger man väl inte nej till? Annars kan jag ju ta den :D

Kom hem vid nio imorse och gjorde iordning mig för staden. Mamma och robban körde ner mig eftersom de skulle till lillänge och kolla. Var runt men GUD SÅ SÄMST det var, hittade typ ingenting. 3 tröjor från monki kom man hem med. Vill kolla mera på ringar och örhängen så jag kanske följer med victor imorgon för han skulle på we och kolla om nått spel hade kommit in till affären.

Var också och kollade på en ny mobil eftersom jag fick det i julklapp av välja den jag ville ha. sonys xpedia 10 eller en iphone? Oj så svårt, vet inte vilken jag vill ha. Vill ha en med bra kamera och xpedian har ju 8 megapixlar och iphonen har väl sämre? Eller jag kanske ska välja en samsung? Åå så svårt!

Och det snöar gott folk, så det snöar. Hela dagen lång. När jag gick ut med nickepicke och jango med mamma nu i kväll så kunde jag nästan inte gå med mina vinterskor utan att ha täckisar på mig för det var ju flera decimeter. Nu får det sluta snöa.

Sverige spelar ut Norge också i jvm, men trodde man något annat? 4-0 efter två perrer och ett bortdömt, ingen mening att sitta uppe och följa sista tror jag.

Oj så långt detta blev.
Nu ska jag ner och läsa min nya bok.

ma höres.

/emma

2010-12-25 @ 23:59:51
lördag


Hade jätteproblem om det var lördag eller söndag idag, haha

Sitter och kollar på film på fyran med robban och victor, rätt rolig är den. Någonting med natt på museumet.
Har varit en lugn dag annars, tog tur med hundarna med mammi och robban och sen har vi kollat på avatar och druckit varm choklad med grädde. så mys det är. Om två dagar kommer pappa hem också, det blir pricken över i:et.

Drog en snygg vridning idag i duschen, vilket gjorde att knät gjorde skitont bra jobbat emma riktigt jäkla bra jobbat! Får hoppas att det blir bättre imorgon för då ska jag stå 11.00 nere på stan för mellandagsrea.

ma höres.

/emma

2010-12-22 @ 22:23:49
kallt


Glömde att berätta, just nu är det -30 ute. Sådär ganska skönt. Blir man inte en viking nu vet jag inte när man blir det. Det exploderar typ i näsan när jag gick GICK hem från jobbet idag, uscha så kallt det är.

Nu kanske parasiterna dör, får hoppas.

Parasiterna och svinkallt är ingen bra kombo. Ge mig rent vatten och -10 eller -15.




2010-12-22 @ 22:15:15
onsdag


kan inte beskriva hur otroligt skönt det är att vara hemma. Igår kom robban hem så nu är hela familjen hemma. :)

Jobb idag 8 h, ganska så slappt blev de eftersom de bara var 6 barn på 3 vuxna. haha. Tränade med bj nu ikväll också, vann strafftävlingen vilket jag kommer leva på länge. Förstår egentligen inte varför det går så bra nu, bra träning i måndags och kanonträning idag. Imorgon ska vi lira mot div2, något jag verkligen ser fram emot.
Fasiken va roligt det är att träna. :D

Imorgon ska jag gå på stan med malin, har inte köpt present till robban eller victor än.

Nu ska jag ner och äta lite ananas och få öppna robins chokladask som han fick från jobbet. På julen får man äta choklad, sådeså.

ma höres.

/emma


2010-12-17 @ 10:01:44
fredag


Tvätt vid 07.00 uppskattades inte så jättemycket ska ni veta, men som den sista tiden så var det bara att anpassa sig. Vill åka hem idag, men jag vet inte hur jag ska hinna. Ska klippa mig och färga idag vid halv 1 och det tar ju minst 2 timmar skulle jag tro. Och då ska jag hinna till hallen, packa ner alla hockeygrejer, packa ner mina kläder, diska m.m. Ser nog ut som det blir imorgon istället.
Känns så himla himla himla onödigt eftersom vi bara är 7 st på träningen, för träningen igår var säääämst, förutom att roffe hade med sig bilar från sitt jobb, ni vet godis alltså. Skulle också vilja jobb där, då får man gå runt och käka godis som inte kan säljas. haha

Ne man kanske ska ta tag i sitt liv och fixa lite, skulle behöva baka nått med bananer eftersom jag har så många här hemma. Men just nu tror jag inte att bakning står så högt på listan så de åker nog ner i sopkorgen.

Skulle nu i efterhand velat ha flygit hem som jag alltid gjorde när jag bodde i linköping, för jag kommer ha med mig så grymt mycket saker på tåget. Vet inte om jag ska ha med mig en eller två jackor om det blir att man åker nå skidor, sen ska jag ha med mig en väska kläder, hockeygrejerna, två klubbor, datan osv. Herregud hur ska detta sluta?

Nu väntar disken, ma höres.

/emma


2010-12-15 @ 20:48:21
onsdag


Träningsfri = skönt.

Hade två helt onödiga lektioner idag, varför kan inte läraren låta oss vara lediga istället för att göra mega onödiga saker för att fylla ut tiden? Man kan ju undra. Blev iaf ett MVG i människan så det var najs, fick vg+ på hälsoprovet så det blir nog ett VG man får höra imorgon. Är väl ganska nöjd med tanke på att man kanske inte har gått in direkt jättemycket för skolan. Sen var det najs med både biologin och religionen så det var kul.

Börjar halv tre imorgon, inte direkt den roligaste tiden men jag måste till skolan då vi ska ha redovisningarna då istället. Sa att jag skulle hem till ösd på fredag så man slapp biologin då, höhöh

Ida ska köpa tre av mina böcker också, bara sådär blev man 530 kronor rikare. :) tjoohooo!

Imorgon väntas snabeldraken, moppning och annat roligt och på fredag är det tvättid. Skönt att man fixar allt så det är fint när man kommer ner igen.

ma höres.

/emma

2010-12-15 @ 20:11:35
med i en tävling


Klickade in mig på en blogg och nu jag är med i en tävling där jag kan vinna en glassmaskin från philips, skulle inte vara alltför dumt. gå in och var med ni också. http://tartspecialisten.se/ 




2010-12-14 @ 22:53:55
tisdag


Åkte till skolan och hade två otroligt onödiga lektioner, fick veta sitt betyg i Etiken som gick på 1 min och sen på människan s och k gjorde vi inte heller speciellt mycket. Blir betyg snack där imorgon så man får väl pallra sig dit då. Ett VG i etiken är väl ändå helt okej, får hoppas på ännu bättre nyheter imorgon.

Hade velat åka hem imorgon egentligen eftersom vi kommer vara så få på tosdags och fredagsträningen att det nästan inte är någon mening. Lira pokalen på 8-9 pers det går ju liksom inte. Fast det kanske är bra att jag åker på lördag, då hinner jag städa och fixa allt här hemma, kul att stanna 2 dagar extra för det.
Joanna skulle åka på torsdag härifrån hem till Ösd och det hade ju inte vart dumt att åka med henne heller.. fast då lär ju tränarna döda mig några gånger.

I min familj kommer vi fira julafton den 22a iår, det har jag bestämt och ska se till att de blir. För en jul utan pappa funkar liksom. Jag tänker INTE tillåta honom sitta vid skype och kolla vad han får i julklapp, det gör jag liksom inte. Lillpappsen ska ju jobba i finland under jul.
Så det blir jul den 22a istället, iaf öppning av hans paket. Det blir roligt,höhö.

Skulle gå och handla bröd, mjölk och smör idag efter träningen och kommer hem 235 kr fattigare, varför blir det alltid så? Dyrt bröd tänker ni, men nej nej jag fick med mig 2,5 kg köttfärs för extra pris, frukt, grönsaker, 5 tacokryddor för superpris och en massa annat. Vad kul det känns när jag ska klippa mig på fredag som kommer gå på 600 spänn också.

Jag och milla var kingar på styrkan idag, körde bänkpress så det stod härliga till. Vårt mål är att vi ska kunna träna på 50 kg för det orkar vi inte nu men nästan nästan. :)

oj så mycket det blev.

ma höres.

/emma





2010-12-13 @ 23:20:50
måndag


Snart får jag åka hem till Östersund, gudar vad jag längtar. Bara vara hemma och ta det lugnt, träna med bj och umgås med mina fina vänner.

Hade religionsprov idag, vet inte hur det gick. Jag orkar seriöst inte bry mig längre. Får jag bara godkänd i betyg så spelar det ingen större roll, eller jo egentligen gör det de.. men jag orkar inte. Jag är så less nu. Muntlig redovisning om bulimin han jag också med, gick faktiskt riktigt bra så det var ju skönt de. Så nu har jag en grej kvar och det är på onsdag då vi har munliga redovisningar om uppgifter vi gjort. SEN ÄR JAG KLAR!! :D
Fatta så otroligt skönt, slippa Stig och biologin, det är nog de jag mest ser fram emot. Fast Lennart och religionen kanske också står ganska högt upp.

Träning ikväll, a-hallen och en timme och tjugo minuter = emma blir jättesvettig. Jag kunde bokstavligen vrida ur min sporttop eftersom de andra inte i laget trodde att jag kunde svettas så mycket. Är det ens normalt att man kan de? Drack nästan 3 liter vatten under träningen, haha så mycket har jag nog aldrig druckit föruit.. träningen var så grymt jobbig också, massa skridsko och smålagsspel med 20 sek max.

Nu orkar inte ögonen vara uppe längre.

ma höres.

/emma

2010-12-10 @ 16:13:19
fredag


Lektion imorse, biologi stod på schemat, 5 st elever kom, så ovärt. Fick tillbaka provet också, jag skrattade lite sådär. Men vad hade jag tänkt mig när det är Stig Rune man har. Tror nästan jag vill läsa om kursen efter jul, men det känns ju så segt. Vill inte bara ha ett godkänt för då klassas man som dålig. Nejtack.

Var på stan med Linda sen, köpte ett lucialinne på myrorna för 15 kronor. Det gjorde min dag ungefär, och när vi är på väg ut hittar jag en lusekofta ( speciell norgetröja med mönster) bland barnkläderna som jag kärade ner mig i. Ringde hem och fick prata med både mamma och pappa eftersom de trodde jag hade blivit snurrig som kollade på barnkläder, pappa skämtade på som vanligt. höhö vad hade jag förväntat mig?
Kanske blev de lite oroliga? Men jag har inte planerat barn på x antal år så de kan vara lugna. Den fick iaf följa med hem för 25 kronor, så nu är jag inte längre oskuld i att köpa barnkläder, känns himla speciellt ska jag säga er. haha

Må på stan imorgon också och fixa det sista innan julfesten imorgon, blir en alkoholfri kväll för mig eftersom hela söndagen måste spenderas med plugg. Kul. Men jag ska ut på juldagen hemma i Östersund med de bästa där uppe så det blir nog kanon.

nu väntas träning,

ma höres.

/emma

2010-12-07 @ 22:25:35
tisdag


Börjar bli så less, så less på skolan. Vet inte hur jag ska klara detta. Är bara två veckor kvar men oj så mycket som ska göras och inte nog med de så har vi julfest på lördag, ska både fixa present och utklädningskläder tills dess. Må gudarna vara med mig så att jag fixar detta.

Fick t.o.m skita i att kolla på matchen idag, och såklart lirar de bra då också. Får väl hoppas att matchen på torsdag är lika bra.

Imorgon är det prov i biologi, ska jag skratta eller gråta? Tur att jag får glädjas att jag får MVG i människan socialt och kulturellt vad jag vet än så länge.

ma höres.

/emma

2010-12-06 @ 10:34:09
måndag


Bra start på dagen som alltid, får sms från Linda som frågar om jag är hemma idag, skickar snabbt tillbaka att jag ska till skolan. Kollar då ordentligt på mobilen och märker att den är 08.37, börjar skolan 08.30. Men va kul liksom. Får panik men sen är det ingen mening att åka eftersom jag skulle vara där vid halv 10 ungefär.
Så jäkla less jag blir. Så nu är frågan, varför ringde inte mobilen imorse fastän jag ställde alarmet igår kväll? För när jag kollade på mobilen så stod alarmet fortfarande på 07.00 så jag kan varken ha stängt av det för då skulle den ha försvunnit och skulle jag ha tyckt på snooze så hade det blivit 07.09. Hm va mystiskt!
Nu är jag lite rädd att den inte kommer ringa imorgon heller. :O

Skönt nog hade jag bara en lektion idag, eller skönt.. sämst att man missade den liksom.
Så dagen spenderas med att skriva om bulimi. Ska gå och hämta ut biljetter till matchen imorgon mot LHC och mot Timrå på torsdag.

ma höres.

/emma



2010-12-05 @ 16:34:17
söndag


Hej alla glada,

Sitter och skriver lite om bulimi samtidigt som jag käkar ett kanelknäckebröd just nu. Tur att man inte har bulimi kan jag säga. Då skulle detta kanelknäcke komma upp om en stund.

Annars då? Jodå hittade min kamerasladd idag inne i garderoben, vem har lagt den där inne i en påse montro? Har därför lyckats få in bilderna sen spanien i somras, göttigt.

Kan ju slänga in några bara sådär på christel, clara och lillbrorsan.




ma höres

/emma

2010-12-04 @ 17:26:06
lördag


Tre poäng igår och serieledning. Vad mer man säga än att laget är guld!
Träffade på en massa gamla lagkamrater, var trevligt att träffa dem. Är ju inte direkt så ofta som man gör de. Men om jag ångrar att jag flyttade upp till Gävle från Linköping, aldrig, tanken har aldrig slagit mig. Så bra är det här i Brynäs!

Kom hem vid kvart över tre inatt så man vaknade vid halv 11 idag ungefär. Var och gymmade med paj och kollade första perioden när u16 lirade emot orsa.
Har suttit och försökt skriva om bulimin nu ikväll men jag vet inte hur jag ska börja. Får ta en heldag imorgon med det.






Lillskrutten, vad jag saknar dig.



/ emma


2010-12-02 @ 22:34:08
torsdag


Vaknade med ont i halsen och snuva, inget bra första intyck på dagen må jag säga. Magen var inte heller helt hundra, så mycket som den har pratat idag har den inte pratat på flera år. Kan det ha något med parasiterna ändå? Jag hoppas inte de, vill inte bli sjuk nu. Det passar inte in i mitt schema.

Idag när jag kom till skolan och skulle skriva ut mitt arbete så märker jag att jag har glömt lägga in den på mailen, alltså jag tror jag höll på att dö. Cyklade ju i det svinkalla vädret så det var ju bara att vända cykeln och åka hem igen. Idag var det nog inte min dag. Missade religionslektionen p.g.a det, men men så är det ibland när man är slarvig.
Bokgrejen gick iaf bra men jag vet inte vad jag ska säga om hälsopedagogiksprovet. Vad har hon för frågor, herregud. Hon säger att vi ska plugga på "småorden" men tror ni att det kommer några småord. Nej utan det är mera ; beskriv hälsa i de olika grupperna? Då tänker man, vilka grupper? Vad är detta?
Fick iaf en hel del nedskrivet, skrev så mycket att fingrarna gjorde ont och kom hem så sent att jag fick ringa till tränaren och säga att jag skulle bli sen. Får jag inte godkänt på provet så vet jag inte vad jag gör.

Vet inte hur jag ska göra imogon, har biologi till 10, men vi har samling med laget kvart över 11 och jag ska hinna både hem och äta innan dess, tar ju en halvtimme att cykla ungefär. Åker ju ner till Linköping för match. Ska bli rätt roligt att träffa vissa tjejer där nere igen, var ju ett bra tag sen.

Snabbade oss efter träningen idag och gick och kollade på a-laget. Kollade inte klart hela eftersom huvudet inte mådde så bra, näsan ropade efter nässpray så det var lika bra att gå hem. Förlorade gjorde de ju också, ajaj.

Kul att 5 st killar vad med i jvmtruppens uttagningsläger.

nu blir det sängen,

ma höres.

/emma

2010-12-01 @ 21:37:37
onsdag


Hemma har alla drabbats av parasiten, t.o.m robin har blivit sjuk av den nu nere i Sthlm. Konstigt att han blev sjuk och inte jag när vi var hemma samtidigt förra helgen. Jag kanske har lite bättre immunförsvar ^^ haha

Dagen har bestått av plugg, prov imorgon i hälsopedagogik och bokrecension av 14 år till salu. kommer nog gå fina fisken, iaf bokgrejen. Provet är desto värre lite svårare.

Skulle ha åkt till sthlm i helgen och sedan vidare ner till Nyköping, nu ser det inte ut att bli något då fucking jäkla fördjupningsarbete ska in nästa vecka. Måste ta och ringa christel också och höra lite om bulimi eftersom det är de jag ska skriva om. Den som sa att komvux va slappt kan tänka om.

Ne nu hinns inte detta med längre.

ma höres.

/emma

RSS 2.0