2010-02-27 @ 17:22:36
jönköping.


Dålig uppdatering, i know.
Har dock gjort lite roligare saker denna vecka än att sitta vid datorn och blogga.

Är just nu nere i Jönköping hos världens bästa familj.
Igår skulle jag köra hem från A6, men tror ni jag kom iväg med deras bil. HAHHA jag dör, jag skämdes så mycket. Och det roliga var att när jag ringde hem så dog både mamma och pappa av skratt. Känns ju väldigt uppskattande.
Men jag fick inte åka härifrån utan att köra bilen så idag blev det en övningsrunda och jag förstår inte varför det inte funkade igår? Den var ju inte direkt svårare än våra bilar? Har iaf fått köra överrallt här i Jönköping, lämnade precis föräldrarna på kinnarps arena för det skulle vara någon familjemiddag där.
Så ikväll är det vi fyra barn som har huset själv. :)

Har också vart och kollat på när HV71s j20 lirade emot Brynäs. Har inte vart de roligaste dagarna för brynäs. Tre förluster på tre dagar, men imorgon är det Linköping och då blir de nog vinst! 

Käkade precis en hemmagjord semla, inte de äckligaste ska jag tala om för er. 

Ikväll blir de film och godismys. Det gillar vi.

ma höres.

/china.  



2010-02-24 @ 20:26:04
Linköping


Dålig uppdatering kan jag säga..

Fick problem redan när jag skulle åka ner i söndags. Mitt tåg var såklart inställt och de två nästa också så tillslut hoppade jag på ett tåg till Stockholm så jag iaf tog mig en bit. Väl där nere så gick det ett tåg söderut på kvällen, allt annat var inställd så jag sprang ju lite till de för att komma med de. Var ju inte dåligt lite folk på tågen heller.. Jag fick stå från Gävle ner till Stocholm. Väskor överallt så jag med min jättepackning tog oss inte så långt.

Har iaf haft hockeyskolan nu i tre dagar och det har gått helt okej faktiskt. Är roligt som vanligt. :) Jag är med tim som jag har varit med förut, och så en j-20 kille från LHC. Nice gäng kan jag lova er!
Har hört ett och annat från killarna eftersom jag har mitt brynäs-värmeställ. :P haha

Det roliga idag var att när jag skulle gå med killarna och äta i cloetta center, så ser jag en buss som jag känner igen. Det kopplar inte direkt men så säger en av killarna ; emma där är ju dina kompisar. Ut klivet Brynäs j20!De skulle också äta på cloetta, och när jag har suttit och ätit ett tag så kommer jag ju på att jag kan fråga om jag skulle kunna fråga om jag får åka med de hem på söndag eftersom man inte vet om tågen kommer att gå. Så jag frågar och självklart får man åka med. Kommer bli en sådär lagom upplevelse att åka med de i 5 timmar.
De spelar mot Malmö imorgon, Frölunda fredag, HV71 lördag och sen slutligen Linköping på söndag. Ingen dålig matchvecka för dem alltså!

Har också vart och kollat på när a-laget lirade träningsmatch emot HV71 idag.

Ne nu räcker de.

ma höres

/china.




2010-02-20 @ 19:54:21
plojträning.


Pjolträning på högsta nivå hade vi idag.. totalt värdelöst känner jag. Jag kände verkligen för en tung träning.
Visst var det roligt att två utespelare bytte om till målis och så.. men när vi är fyra femmor på träning så kan vi väl ta det tillvara och göra några övningar som vi inte kan göra i vanliga fall eftersom i aldrig är så många i laget. Kom hem vid halv sju nu ikväll.

Ikväll blir det bio med emme, sanna, kajsa. Vi ska se den nya skräckisen. Herregud! Jag kommer må så skit eftert den. kommer inte våga sova själv.

Nu ska jag göra mig i ordning.

ma höres.

/china.

2010-02-20 @ 11:20:47
ingen match



Fick ett sms idag vid tio i nio där det stod att vår match var inställd. Skitans skitskit skit.
Hanhals kunde inte ta sig upp hit i snöovädret.
Det komiska är att många i laget trodde att detta skulle hända eftersom hanhals skulle ha börjat åkt idag och med en tidmarginal som inte var att hänga i julgranen så fattade man nästan att de antingen inte skulle åka eller att de skulle komma precis när matchen startade.

Vi kommer iaf ha träning istället, bra de. Annars hade vi inte haft någoting på två helger.
Det sämre är ju att jag lika gärna hade kunnat åka till min mormor och morfar igår. Känns surt nu när det inte blev något.,


Nu ska jag kolla klart på Kenny Starfighter och en blir det en sväng på ica.

ma höres.

/china.




2010-02-19 @ 23:36:27
fredag.


Jobb idag till halv fyra..skoja inte om det kändes ovant att gå upp vid tjugo över sju.

Beställde hem Kenny Starfighter filmen från CDON.com för någon dag sen. Ni vet serien som gick -97. Finns seriöst ingen bättre serie än de. Hittade den för en hundring så då slog jag till.
Fick hem filmen igår så idag har jag faktiskt tagit mig tid och kollat på ett avsnitt, KUNG!

Blir till att kolla klart på den imorgon om tiden finns.

Har också kollat på hockeyn ikväll, skönt att de vann fast skönspelat fanns inte direkt där i tredje perioden. Vad höll de på med sista tio?
Julia och Joel var här och kollade, hon har ju ingen tv och eftersom jag har en ny så vill hon gärna kolla här och det säger man ju inte nej till. Joel filmade också vår träning idag så man har sett lite hur man såg ut i skridskoåkningen och sådär. Väldigt lärorikt. De skulle man göra mera.!

Nu måste jag sova, imorgon lirar vi hemma emot Hanhals. :D

ma höres.

/china.


2010-02-18 @ 22:06:55
torsdag.


Fick en fråga varför det kanske inte blir nå spanien i sommar..

Om jag får jobb på furuvik så kommer jag jobba från den 29 maj till den 14 augusti och därför ser det ju lite tungt ut med en resa där mitt i. Jag brukar ju vanligen vara i spanien från början av juni till början av juli. Mitt i jobbet alltså. Skulle i och för sig kanske kunna ta en tripp i augusti, man kanske ska förnya sig?

Jobb imorgon, känns faktiskt lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Då måste man gå upp vid tjugo över sex igen.

ma höres.

/china.

2010-02-18 @ 11:49:54
Katastrof?



Jag vet inte vad jag ska säga om dammatchen igår. Jag är tom på ord. Det känns inte som de har skämt ut sverige, utan det känns som om alla damspelare i sverige har blivit utskämda. Det ska verkligen inte behöva bli så stora siffror mellan två lag som ligger i topp tre i världen.

Sen att man ser på omröstningen på aftonbladet att mer än hälften vill att damhockey ska försvinna från os gör ju inte saken så mycket bättre. Fast det jag inte förstår är om damerna gör en dålig match så blir det värsta katastofen och alla tycker att det ska bort,bort bort.. medans om tre kronor gör en dålig match så lägger de bara de åt sidan och fokuserar på nästa Förutsfattade meningar om damhockey någon? Kanske inte heller är så konstigt med tanke på att kanada och usa är de "enda" länderna som verkligen satsar på damerna. Sen att de har 80.000 tjejer att välja på och Sverige har 3500 har ju också en ganska stor del i allt. Sen är det ju förstås också så att kanada-tjejerna har legat i läger ett år tillsammans, mendans damkronorna bara har varit tsm någon månad.

Tycker att folk ska tänka lite innan de vräker ur sig allt.

Tre kronor var inte så jäkla bra på 80-talet heller. Fick storpisk av Sovjet hela tiden. Var det någon då som tyckte att man skulle ta bort herrhockey? Nej, jag trodde väl de. De damhockeyn några år till så ska vi se att det blir rätt bra tillslut.

Så, nu var det sagt.

Nu måste jag hämta tvätten.

/ china.




2010-02-17 @ 15:47:09
Ny tv :D


Idag kom pappsen på besök, vilket tog lite längre tid än både han och jag trodde. Vi krånglade på med tv:n och eftersom den verkligen inte ville funka så åkte vi och köpte en ny istället. En samsung 42 tummare :D
Kan ni förstå att jag är glad. Jag har de bästa föräldrarna ever!
Förstås så har jag redan satt över pengar till pappas konto,  så tro nu inte att jag fick den för så var det verkligen inte.
Den är kalas, sådär svart och fin. Vi har en precis lika hemma i Östersund fast en 50 tummare så jag vet iaf hur den funkar :)
Vi hittade ju också sladden som jag trodde att jag inte haft, så jag har ju kunnat kolla på tv i två veckor utan att jag visste om de. Är man teknisk eller är man superoteknisk? Bra att man hade en hemma iaf, så slapp man köpa en ny ^^


Den gamla kommer passa bra uppe i husvagnen, inte alla som har platt-tv där uppe. hihi.

Ska strax gå till läkerol för ett ispass.

ma höres.

/china.


2010-02-16 @ 22:53:47
tisdag.


Idag är det semla-dagen. Kunde ju ha fattat de när typ alla på kvantum hade semlor i sina vagnar. Det har iaf inte blivit någon semlis för mig idag. Men efter någon träning nu i veckan ska vi gå och köpa semlor, jag, emme och kajsa :)

Annars så har jag varit på en fake-intervju och shitans så bra de gick. Hon var verkligen väldigt överraskad att det gick så bra för en med så lite erfarenhet av intervjuer. Det här ska nog fixa sig. Furuvik, räkna med mig i sommar!!

Jag har bakat morotskaka idag ockå, tänkte att man kanske kan bjuda pappsen på lite imorgon. Det värsta är väl att han rullar in här på pinnmovägen vid nio-halv tio, frukosttiden. Han sitter på flyget nu så jag har faktiskt ingen aning om när han kommer. Skulle ju vara hemskt om man låg och sov liksom. Känner att man skulle behöva ringa honom.

Träning idag har det också vart, först styrka och sen lite is på de. Gick faktiskt helt okej. Skönt att benen börjar komma tillbaka, har saknar dem på de senaste träningarna.



Det värsta är väl att det inte ser ut som det blir någon spanien i sommar för min del. Undra hur många av mina 21 år jag har firat midsommar där? Senaste sju åren har jag varit där, sen var det ett break på två-tre år men alla de andra har varit där som jag kan minnas. Känns seriöst HEMSKT om jag inte skulle vara där iår igen.
Vad ska jag göra här hemma i Sverige liksom? Ne fytusan.

Får försöka lösa det på nått sätt, vill verkligen ner nått i sommar. Ingen sommar utan spanien.

Nu ska jag ta och sova, blir väl till att kliva upp vid 8 så att jag är på min vakt om pappsen börjar närma sig gävle.

ma höres.

/china.



2010-02-15 @ 21:13:37
måndag.


Goddagens,

Var på information idag om jobb på furuviksparken i sommar, låter väl ändå helt okej tycker jag. Ska bara skicka ansökan om de platserna som jag verkligen vill ha. Fanns så himla många. Måste fixa om lite i det personliga brevet också.

Var också en sväng på stan när jag ändå var där nere, kollade runt lite och kom hem med en ny bh och ett par örhängen. (:

Vad har hänt annars idag? Ingen träning så det har varit lugnt. Har kollat lite på one tree hill som vanligt.

På söndag åker jag ner till Linköping också, shit vad veckorna har gått fort. Var ju inte så länge sen man snackade med Erik och då räknade vi ut att det var 7 veckor kvar ungefär. Det kommer iaf bli helt toppennajs. Bo hos virre och bara få göra det man älskar mest hela dagarna.

På onsdag kommer pappsen hit också en sväng när han ändå ska köra hem till Östersund. De har inte haft så himla bra väder i spanien, så jag är nog inte så avis trots allt. haha.

Inatt vid 04.00 sänds hockeyn som jag bara MÅSTE se!! Vill se de slovakiska brudsen som man har lirat med, och man vill ju också se damkronorna. Det jobbiga är att jag ska på fake-intervju imorgon vid 10 så jag behöver nästan inte gå och lägga mig inatt. ^^ haha.

Nu, kvällsfika.

ma höres.

/china


2010-02-14 @ 22:33:14
gameday.


Brallisen sov här inatt, trevligt eftersom man inte träffar henne så ofta :)

Kollade på hockeyn hemma hos emme igår. Fulare mask än den som den schweiziska målisen hade finns nog inte på denna jord ska jag säga er!!! Har hört från tjejerna borta på os att hon måste ha den för att hon har fått så många hjärnskakningar. Varför berättar inte kommentatorerna de då? Menar, 50% av matchen så filmade de den ju. I varje avblåsning ungefär. Snälla jag tycker så synd om henne.

Vi har också haft match idag. Borta emot AIK. Åkte hem med 3 poäng så det var skönt! Vi måste se till att vinna resterande nu för att möjligen bli tvåa i serien och direkt gå till semifinalen i norrköping :)

Huvudet håller på att ramla av så nu tror jag att sängen lockar mer än att sitta här

ma höres.

/china.


2010-02-13 @ 13:42:05
blommor till mina föräldrar.


Måste ta tag i städningen nu... men finns det nått tråkigare?

Det värsta är att jag inte fattar varför jag inte bara gör de? På mina 24 kvadrat så tar det ju inte direkt så lån tid att dammsuga!

Mamma ringde för ett tag sen också, de hade kommit med blommorna jag skickade hem till Östersund. En bukett med 20 tulpaner i olika färger + någon annan sorts blommor och nå gröna blad. Hon höll på att börja gråta för att hon blev så glad. Känns kanon att kunna glädja sina föräldrar med en alla hjärtans dags bukett.

Man kanske skulle ha bakat nått tills ikväll, får ju allt en inneboende som ska sova här?

ma höres.

/china.

2010-02-13 @ 10:58:23
lördag.



Väcktes av niclas inatt. Tror att han var i nöd av lite sällskap eftersom han ringde tre gånger och skickade x antal sms.
Så jag klev upp och traskade ner till honom vid tjugo i tre inatt.
Kollade när sverige gick in under invigningen och sen så var det allmänt mys resten av tiden. :D
Bra kväll, bra natt.

Har ätit lite frukost för ett tag sen, ska ta och dammsuga lite nu tror jag. Kan man göra det 11 på en lördag eller måste jag vänta lite?

Får hitta något annat att städa.

ma höres.

/china.



2010-02-13 @ 00:18:25
fredag.


Film, chips och kladdkaka avrundar min fredagskväll. Inte dåligt de inte.

Imorse tog Julia och jag våra kära cyklar till stan där hon köpte på sig lite vax och jag hittade en tröj-jacka på stadium som är en försenad födelsedagspresent. Fick en lika som jag tyckte var för liten så den får mamma ta. Har jag blivit större än mamma, då är det illa! :P haha

Vaxning stor på schemat och det blev de också, tycker inte att det gör så ont längre. Tog iaf längre tid än vad man planerar. Vips så var klockan samlingstid så då bar det iväg till ishallen. Han en sväng på ica också, köpte på mig 20 st passionsfruker, godaste som finns!!! Har köpt 30 st än så länge, blir några om dagen ska ni veta. Men är det kanonpris så måste man ju köpa på sig lite^^

Tror inte att jag orkar kolla på invigningen vid 3 inatt heller, får bli på reprisen vid 11 imorgon hemma hos elin.

Nu ropar sängen, först ska jag bädda med nya lackan.

ma höres.

/china.


2010-02-11 @ 22:17:47
torsdag.


Goddag alla kära som läser min otroligt intressanta blogg.

Har varit på intervjuteknik idag, ett seminarium (är de rätt ord?) som höll på i två timmar. Faktiskt väldigt värdefullt. Vet vad man absolut inte ska säga på en intervju osv.. bra bra bra. På tisdag ska jag på en fake-intervju bara för att jag få kännas hur det känns. Det kommer nog ge mig en hel del. Feedback är ju alltid bra att få.

Har också suttit och gjort ett arbete åt min kompis idag, hon han inte göra det utan bad mig lite sådär snällt så jag skrev en uppgift om renässansen. Lika tråkigt som det låter faktiskt!! Skulle formulera ett brev till en tonåring så att den skulle bli lite intresserad av litteratur. Vet iaf nu iaf att det var då som världsbilden ändrades, konstnärerna klev fram från sin anonymitet och att kikaren upptäcktes. Mycke bra saker att ha med sig i lite, visst ;)


Annars då, träning som vanligt. Idag var benen otroligt sega.. inge roligt alls när det går sådär. Tror att benen dog när vi hoppade på läktaren först eller nått.. inte var det bra iaf :/ Får hoppas att de återuppstår till träningen imorgon!

Idag åkte min kära pappa och storbrorsan till stugan i spanien också. De ska vara där 6 dagar också spela golf. Om jag är avis? Skojar ni eller? Fyfasiken va underbart det hade vart om man kunde åka med.
Fast Gävle är helt okej det också ska ni veta. Nästan lika bra faktiskt, näääästan.

Imorgon blir det lite solning med jullan och sen ska vi dra och vaxa benen också. Sådär skönt som alltid. Men ska man vara fin så får man lida pin som det så fint heter.

Nu blir det nog sängen,

ma höres.

/china.




2010-02-10 @ 22:44:32
onsdag


Va trött jag är på att inte ha ett jobb!! Totalt himla värdelöst är detta ska jag säga er.

Vad Emma Bäckström har gjort idag vet hon nog inte själv, dagen har bara runnit som sand igenom fingrarna. Har iaf blivit några avsnitt av oth, sen en sväng till ica och sen inte så mycket mera. Tränade lite röd korre (red core)
med julia nu ikväll, vad hur länge som helst sen jag gjorde det. Inte bra.

Har också skickat in mitt cv och det personliga brevet till Furuvik till min jobbcoach. Ibland är det bra att ha att göra med folk som är duktig på rekrytering. Vet vad man ska skriva osv. Tänk om det blir jobb på furuviksparken hela sommaren?
Det roliga var att det är min förra jobbcoach som ska rekrytera till i sommar, är det bra eller dåligt? Kan jag skriva ett personlig brev så som hon gärna vill att man skriver de?
Antingen är hon snäll och tar med en, eller så blir det fetnej. Vi får hoppas på det första!

Nu blir det sängen, ska infinna min på competens 09.00 imorgon.

ma höres.

/china.


2010-02-09 @ 23:13:19
tisdag.


När man inte jobbar är man uppe tok förlänge och sover alldeles för mycket, jag gillar det inte riktigt!
Måste försöka få en ändring på det, snarast.

Idag har det varit en sån där dag då jag inte har gjort någonting. Jag har mest legat inne och kollat på en av mina boxar av one tree hill. Det har toksnöat verkligen hela dagen så det inte vart så lockande att gå ut heller.


Fick min nya klubb idag också, KUNG! :D
En reebok på reklamation av min x:60, alltså gud vad jag gillar den. heja heja heja,

Imorgon blir det en sväng förbi kvantum innan frukost, mjölken tog slut nu ikväll och det var ju inte så bra.

Imorgon är det träningsledig, undra vad man ska hitta på hela den långa dagen då?

Nu - sängen

ma höres,

/china.

2010-02-08 @ 15:11:04
2010-02-08


Inatt var det ingen bra natt, vaknade först av att jag höll på att törsta ihjäl, så jag fick gå upp och dricka några glas.
Sen hade jag värsta mardröm. Fytusan också. Var hemma i Östersund och hade vart på pc för det hade vart nått "disco" där, undra hur gammal man var? ^^ haha. iaf utanför vid busshållplatsen så stannar en bil och så är det människofångare. Det var seriöst sjukt äckligt. Låg i sängen hur länge som helst och bara kollade upp i taket. Ingen bra natt inte!
Kan inte komma ihåg när man senast vaknade av att man drömde om något läskigt. Läääänge sen var det iaf!

Var iaf hos jobbcoachen idag, hon är faktiskt mycket bättre än den förra så det är skönt det iaf.
Var sen förbi h&m och köpte ne hårinpackning och lite underkläder. najsigt!

Uscha så tråkigt jag har här hemma, undra när limpan och lina slutar. De brukar ju alltid åka till hallen tidigare. Styrka vid halv sex idag.

ma höres.

/china.

2010-02-07 @ 22:16:33
vinst!


Det var väl inget snack om saken idag, vi gick vinnande ut matchen med 11-0 på scoreboard.
Lirade tsm med jossan idag, gick faktiskt riktigt bra! :D
Kul att julia fick stänka in tre stycken också, bra bra bra!


Vi körde thai-hämtmat nu ikväll, ingen av oss orkade laga något. Gott vare ska ni veta. Nudlar, kyckling, grönsaker och cashewnötter (orkar inte kolla stavningen på de)

Kroppen är helt död, så nu blir det sängen. Gud så himla skönt.

Imorgon har jag möte med jobbcoachen också, undra vad vi kan komma fram till denna gång?

Blev en kladdis idag också, lite har jag hunnit gjort och bakning står ju som ett ganska högt prio :)

ma höres.

/china.



2010-02-07 @ 11:12:05
gameday.


Idag är det gameday. Hemma emot Västerås. :)
Lite segt att matchen inte börjar förän vid 17.00 men då hinner jag göra en hel del innan dess. Man kanske ska ge sig på den där kladdkakan som man inte har gjort i veckan?
Fast då måste jag nog först diska bort lite saker, men de fixar vi på fem röda.

Igår bjöds de på middag hemma hos julia, klyftpotatis, fläskfilé och gräddsås.. inte alltid man får sån mat på campus inte, bra lagat av oss! :)

ne nu kan jag inte sitta vid datorn längre,

ma höres.

/china.

2010-02-05 @ 22:50:32
2010-02-05


Goddagens,

Var och hämtade ut biljetter till matchen imorgon med jullan idag.. har varit och sett 12 matcher den här säsongen. Tack för matchkortet liksom! King att kunna gå på alla.
Imorgon är det luleå på schemat, en lite måste match för brynäs så det kan nog bli riktigt roligt att se.

Vi tog oss en sväng till ica idag också och där bjöds det så lax med majs och bönsallad. Tror ni inte att vi gick hem med ingredienser till de, joo det blev middagen ska jag säga er. Supernyttigt och gott. En sallad på majs, svarta bönor, avokado, tomater, paprika, vitlök och till de en speciell tacokrydda för fisk med smak av lime och något mera. MUMS!

Har också köpt på mig silica som ska ge underverk för hud, hår och naglar. Har käkat de förut och det funkar faktiskt. Måste bara komma igång med det i en vecka först eller så. Håret väx, väx väx!!!

Har ett ord för träningen idag, grötigt! Herre, va grötigt det var i femman min. Ojojoj. Hur ska de gå på matchen på söndag?

Har också beställt en ny klubba, min x60 sprack ju i bladet efter tre träningar... total SÄMST! Nu blir det en x50 eftersom de inte kan få fram någon x60 med min vinkel. Skit men så är läget. Får hoppas att denna är bättre.

Fick också programmet för sportlovshockeyn i linköping nyss skickat av jim, haha vi ska åka konståkning. Å gud vad jag ser fram emot de. Komme vara totalsämst och det kommer nog erik också vara. (: hahah.

Skypade nyss med mamma och robin, det är de nya inne i min familj. Istället för att vi ringer varandra så snackar vi på skype. Sen är det ju roligt när alla vi kan prata samtidigt.

Nu väntar sängen men först nässpray,

ma höres.

/china.





2010-02-04 @ 22:00:29
2010-02-04


Snöstorm har det varit här idag, så jag tog bussen ner till stan. Var och lämnade in aktivitetsstödet så snart rullar pengarna in på kontot :) Sen var jag och kollade såklart i lite affärer. Kom hem med en kjol och ett linne när det jag egentligen var ute efter var jeans och underkläder. haha. Det får bli i helgen kanske.

Träningen idag var jobbig, vi lirade 4 emot 4 i ja hur länge som helst. Helt död. Jag kingade på att teka också, fick jag allt lite beröm efter både av spelare och tränaren. Är ju alltid roligt att höra! :D

Blev lite gröt nu ikväll, kände inte för att äta mackor så gröt är ju aldrig fel. Nyttigt är de ju också. bra bra.

Har ingenting planerat imorgon, man kanske ska ta och baka lite? Måste ju prova nya ugnen och kolla hur den är. En kladdis går ju snabbt att göra, tror de blir de. Jag och julia ska iaf gå och hämta ut biljetter till a-lagsmatchen på lördag. najs najs.

Imorgon lirar j20 mot leksand också, blir perfa för vår träning slutar tjugo i sju och den börjar sju. Kommer vara bänkad där imorgonkväll.

Nu blir det sängen

ma höres.

/china.

2010-02-03 @ 22:43:26
2010-02-03


Godkväller,

Tog det ganska soft idag, kollade igenom alla 6 paradise hotel avsnitt som jag hade missat. Var en sväng sen och hämtade hyres kontraktet uppe på läkerolen och så gick jag x antal gånger ner till förrådet med mina banankartoner.

Var också en sväng och tränade med Jullan innan vi tog cyklarna och riktade dem emot skomakargatan där det var kalas. Tårta och massa annat gott bjöds det på, göttans!

Har pratat med mammsen och pappsen på skype nyss, e ju sådär lite roligt när vi alla kan prata samtidigt. (:

Imorgon blir det staden, dock blir det själv och det är inte alls lika roligt. Måste lämna in alfa-kassan pappret så man får lite pengar. Sen kanske man kan hitta nått på hm. Har ju presentkort där på 500 :D

Idag fyller limpisen 16 år också!! Grattis pluttis.

Nu blir det sängen.

ma höres.

/china.

2010-02-02 @ 23:41:15
Nästan färdigt.


Nu börjar de se ganska bra ut här hemma. Efter träningen tog jag, emme och julia en sväng först på den "nya" affären som har öppnat där, en turk-affär med lite gott och blandat. Dit går man om man har glömt någonting istället för på statiol. Sen blev de iaf storhandling på kvantum eftersom det ekar stort i mitt kylskåp. Skönt att köpa upp sig lite, nu har man lite mat iaf.

Jag började ta hand om alla kläder, hängde upp och fixade. Sen kom Julia upp och nu är det faktiskt inte alls så mycket kvar. Så himla skönt! Måste hämta lite i förrådet imorgon som jag behöver.

Inget jobb imorgon vad jag än vet, kan va skönt att ha en "fixa klart" dag, det här kommer nog bli ganska bra iaf. Jag som totaldissade lägenheten när jag fick se den. haha :P

Nu blir de sängen, oj vad tiden går.

ma höres.

/china.

2010-02-02 @ 13:06:11
tisdag.


Jag har seriöst aldrig haft så roligt att flytta. Lina kom vi halv 10 och sen bar vi över sängen, soffan och de andra stora sakerna till Julias lägenhet. Efter x antal vurpor av julia kom allting dit. Blåmärken på benen av soffan ( va lätt jag måste få blåmärken?) Så mycket som vi skrattade igår har jag nog inte gjort på år, herregud!

Fick stå och vänta en och en halv timme innan jag fick nycklarna, snacka om segt. Men när vi väl hade dom i handen åkte vi och körde en drive in på max för att fira! (:  
Kaoset i lägenheten just nu är inte att leka med.

Sitter på regnbågen just nu, jobbar mellan halv åtta och fyra. Får hoppas att jag inte behöver jobba imorgon så att jag kan fixa klart allting där. haha.

Nu måste jag gå ut till barnen. 

ma höres.

/china.  

RSS 2.0