2010-04-26 @ 18:52:47
ny valpis.


Känner mig sjuk, inte roligt alls.. huvudet kokar och huvudvärken vill inte ge med sig.

Kan ju göra en kort sammanfattning om sen i helgen om det nu går.
Vi åker ner till Gävle i fredags. Sov över där och sen rullade bilen ner emot Nyköping på lördagen. Såklart så körde jag hela vägen (:
Kom dit och oj så många söta hundar. Hon bor där med sin man och deras 12 hundar. Fick gå x antal prommenader i skogen eftersom det var där de bodde.^^ God mat och underbart underhållande av hundarna.
Fick mig en hund som verkligen inte ville släppa mig ur sikte, när hon blir lite äldre ska jag köpa henne för en liten slant, de har jag redan gjort upp med Marianne. Miranda är min! :)

Blev inget party hos emme, men de hade roligt iaf har jag hört :) haha

På söndag reste vi vidare, nu med en hund till. Vår lilla sötnöt nicodemus, en 4 månaders valpis. Jag fick köra upp igenom sthlm eftersom mamma skulle sitta där bak med dom. Det var ju en upplevelse att köra där, bra jobbat till mig själv.
Pizza sen i Gävle och sen blev det till att sova i bilen ska jag lova, jag och lillnicke som nästan hela vägen hem.

Blev en natt på madrass. Lillisen kom aldrig till ro så det blev golvet för han och mig. Mysigt kan jag lova att ha en valp uppe vid bröstet. Jobbade lite idag, sen åkte jag hem och har tagit mig några prommisar med de två.


Måste säga grattis till Småland, HV 71 och familjen Kalbe. Såg inte matchen i lördags eftersom deras kanal var ynka tre stycken. Men det var helt rätt att HV vann, sthlmarna gillar vi inte så det var riktigt skönt att de kunde ta det.

Nu måste jag nog faktiskt åka och träna, har inte gjort de på tre dagar så det ser inte bra ut till starten av försäsongen om en vecka.

ma höres.

/china.

2010-04-22 @ 20:43:40
torsdag.


Började 9 idag så det blev en liten sovmorgon iaf.
Jobbet var som vanligt, halva gruppen skulle på kalas vid 14 så det var inte så många barn till mellis, skönt! Slutade sen vid kvart över tre.
Åkte och tränade lite med victor, börjar gå riktigt bra i bänk nu! (: Yes. Börjar känna att man börjar få tillbaka styrkan nu som har varit bortblåst i några veckor. haha

Var ute och grejsade med bosse i hans lager ikväll nu också, fast nu var victor med också som moraliskt stöd. Fick några fulla lådor med godisremmar som han inte tror att han kan sälja, haha what? Goda och smakade helt normalt. Men man säger ju inte nej liksom. Nu kan vi frossa.

Imorgon slutar jag vid 13, då blir de hem och packa för sen börjar färden ner emot Nyköping. Fast först blir de stopp i Gävle där vi sover i min lägenhet. :) Denna helg kommer bli kung.

ma höres.

/china.


2010-04-21 @ 21:33:46
onsdag.


Hard work work.
Idag har de blivit jobb, blev väckt kvart över sju av mamma som ringde och sa att de behövde vikarier. Hade tagit mig en tur vid halv fem på morgonen med jango också. Att lillgubben inte kan bli bra! :/ Mamma hade vart ute med han två gånger under natten också.

Slutade iaf vid kvart i fyra, då åkte vi upp till djursjukhuset och fick lite piller och mojs. Nu ska det bli bra för lillprinsen.
Var också ner med mammi och kollade på en väska som jag hade kollat på i måndags, såklart var den slut. När man hittar en som är bra både i storlek och i färgen. Då tar de slut på rean. Jädra skit! blääääääää

Nu ikväll har jag hjälp bosse med att packa 6534040 lådor med godisremmar som vi har haft nere i källaren. Tog år. Såklart så ville han ha hjälp på frösön där han har sitt förråd, ända borta vid flyget.. en kort och bra resa ja.. verkligen. Fick dra till en lögn att jag skulle träffa en kompis för att jag inte skulle behöva åka ut en extra gång, men då tyckte han att vi skulle ta det imorgon kväll istället. Men ja så roligt. Jag snodde faktiskt 10 st remmar av honom,  så nu har jag fixat mitt lager. höhöhöhö stackars han.

Har kollat på hockey nu ikväll såklart, vad tyder inte på att HV tar guld iår?

Nu tänkte jag faktiskt gå och läsa min bok.

ma höres.

/china.

2010-04-18 @ 22:30:38
kväller,

Godkväller,

Var och körde ur benen lite nu ikväll.. vilket kommer ge en rejäl träningsvärk i morgon.
Kan inte gå i vår trappa så jag väntar mig de värsta..

Annars har denna dag inte bjudit på några större överraskningar. Det har varit riktigt kallt så man har ju inte direkt velat vara ute. Blev en sväng på MAXI med mammi och victor. Där träffade man både skiddrottningen kalla och min gamla simlärare pär. Riktiga kändisar så att säga (:





Har gått upp för mig att det inte blir någon spanien i sommar.. och en sommar UTAN spanien är som en häst utan svans. Ni förstår inte hur riktigt dåligt jag mår över de.

Nu blir de sängen, tänkte gå upp tidigt imorgon och ta mig en joggingtur.. om nu benen tillåter de. (:

ma höres.

/china.


2010-04-18 @ 12:18:20
söndag.


Blev en sväng med familjen på stan igår, pappa kom hem med en ny lyle & scott t-shirt och mamma köpte en ny nikita jacka på we. Sjukt snygg!!
Bra köp också eftersom den var på rea så det blev 1400 istället för 2800. Bra mamma (:
Själv fick jag och victor gå tomhänta hem.. blev inte direkt så många "emmaaffärer" så jag får väl gå ner en sväng i veckan och kolla.

Igår blev de mys med grillat och sen kollade vi först lite på flightplan och sen på 2012 som jag och victor hade vart och hyrt på blåsan. Snacka om specialeffekter!

Inatt blev det en tur med hunden vid kvart i tre eftersom han inte alls är bra i magen. Stackarn! Allt han äter rinner helt igenom. Sen blev det en tur vid kvar över åtta också.

Blev en sväng på golfbanan med mammi och pappi imorse efter frukosten. 77 bollar hittade vi, inte dåligt de inte.


Finväder nu så man kanske ska ta och sätta sig ute lite?



Nu blir det lunch gott folk.

ma höres.

/china.

2010-04-16 @ 22:17:52
freeedagsmys.


Jobb idag, slutade vid kvart över tre så det var väl fina fisken.

Annars har det varit riktigt oväder idag, stormat och haglat och jag vet inte vad.. inte roligt att vara ute med barnen kan jag lova. 
Och så har jag sopat bort 100 liter grus från gården, snacka om att min handled inte var den bästa efter de. Men nu kan alla sötisar cykla bättre med alla cyklar och det är ju alltid bra (:

Måste sitta uppe till tolv också, pappa är på odd fellow, sån där träff då man ska ha pingvindräckten och se allmänt snygg ut.
jag må ju åka och hämta honom sen ikväll då eftersom mammsen tog rödvin till middag. Men vad gör man inte för lillpappsen?

Var och tränade förut med lillbrorsan. Gud så trött jag blev i mina armar. Nu har dom fått sig en omgång också, skönt!

Chokladbollsbak med victor har man lyckats med också. Tyckte dock att de blev lite torra så de var ju inte direkt så man slängde i sig dom. Nej tvärtom.

Nu ska jag hitta på nått annat roligt, kanske hunden vill busa lite?

ma höres.

/china.


2010-04-13 @ 22:30:29
tisdag.


Det är vår mina vänner och jag är så otroligt glad.
Idag har jag, emme och sanna suttit ute på en filt och soooolat gärnet!
Var också och tränade lite imorse med emma, harry och ida :)
Blev en kvällspromenad på 40 min nu ikväll, samma runda som igår. Nu börjar man komma in i fas 1 i träningen igen. Skönt att få röra lite på sig.

Jag har faktiskt tänkt åka hem till Östersund imorgon. Vi ska ändå inte börja träna förän om två veckor och hemma får jag jobba. Får lite och tänka på i sängen inatt hur det blir...

ma höres.

/china.

2010-04-11 @ 18:34:15
tillbaka i Gävle


extremt dåligt uppdatering.. sorry för de.

Är tillbaka i Gävle iaf och lever liver. Underbart väder idag så det har blivit jeansskjortan, brillor och första glassen! (: 
Igår var det party hos madde och sen utgång till heartbreak. För mycket folk så man fick stå still och dansa, inte något att rekommendera.

Träffade också mina kära vänner sista dagarna hemma.. Malin, Tina och Maria. Guld värda!

Nu ska jag gå över till Ida och sen blir det film på 23an.
Ni fattar inte hur underbart det är att här i Gävle med mina kungvänner.

ma höres.

/ China.

2010-04-05 @ 18:03:27
hemma igen.


Kollade precis klart på j20-finalen mellan Brynäs och Leksand. Där Leksand gick vinnande ut striden med 3-4. Usch jag känner mig sådär tom som när vi förlorade vår SM-final för två veckor sen. Förstår hur jävla piss de måste kännas att förlora när man har ägt hela matchen och dessutom vann guld förra året. Men allt som inte dödar härdar.

Jag ska åka och träna nu hade jag tänkt, känner mig så otroligt otränad så det finns inte. Känns nästan lite äckligt faktiskt om jag får vara ärlig.

På onsdag ska jag träffa Malin också, det kommer bli grejt som vanligt! :)


Vi köpte med oss mat hem från eastern, lite kinamat har man inte dött av.
Har haft några otroligt sköna dagar uppe i fjällen! Så mysigt.


Strax börjar matchen mellan Linköping-Djurgården som man hade velat sett också. Men det blir nog 40 min på löpbandet och överkropp istället.


ma höres

/china.



2010-04-03 @ 21:49:01
Fjällen



Hovdestörten igår och en andra plats för min del, jädrans att Olles mamma ska vara så bra. Men förra året var det jag som var bäst och det ska jag se till att jag blir nästa år också!
Mamma vann hennes grupp och pappsen kom trea i hans. Robin slutade på en fjärdeplats och Victor kom på plats 35 i herrgruppen. 
Härligt att familjen är så grym på störtlopp! :P Det tråkiga var att det var medaljer iår, alla andra år har vi fått pokaler. Har ju min samling på 7 st sen alla åldersgrupper man har åkt i som liten. :)

Underbar dag idag, solsken så det bara stänker om de. Det är sånna här dagar man älskar att vara uppe i fjällen!

Det skulle bli bra väder imorgon också och det säger vi ju verkligen inte nej till.
Undra när jag ska åka tillbaka till Gävle? Jag kanske åker med mamma och pappa till Bergsjö på lördag och åker tåg från hudik därifrån istället. Maybee?




RSS 2.0