2009-07-27 @ 21:18:21
luring


haha de ringde precis och lurade mig om att tåget hade gått sönder och att de stod i ånge och väntade på ett nytt. Jag gick på det såklart eftersom jag alltid går på saker. haha.

Ska ner en tur till bosse först och hämta arbetsschema, bara en timme kvar nu tills de kommer :)  Sen ska vi käka på stråket :)

ma höres.

/china

2009-07-27 @ 12:42:24
måndag.


Blev inte nått schemajobb med bosse, utan det blev alternativ 2 till min stora besvikelse. Vi gick igenom alla hans förråd nere i källaren och kollade så vi hade allt till yran, umeå och sundsvall. Var ju en heldel grejer ska jag säga.
Fick också med mig hem 10 tiptoptröjor som ligger i tvättmaskinen och 7 st förkläden som också måste tvättas, varför blir det jämt jag som får tvätta varje år kan man fråga sig? Fick också med mig ett antal kepsar som han tyckte att jag skulle göra någonting åt, men en keps kan man väl inte tvätta? Då borde den gå sönder tycker jag.
 Fick också en supertuff tröja av honom som de på GB igentligen skulle ha som jobbartröjor men hade fått en över. Vet inte när man skulle ha den direkt men den är grymt mycket snyggare än de vanliga tiptopparna iaf :D Blir till att ha den på yran kan jag lova ^^

Skulle ta och klippa gräset så det ser lite välordnat ut när brudsen kommer ikväll, men det är regn i luften ( som vanligt) så det kändes inte så jätteroligt att gå ut och göra det.
Det känns som om jag har jättemycket saker att göra, men just nu kan jag inte komma på någonting :O

Halv elva ska jag iaf stå på stationen och vinka in tåget, det är ett som är säkert.

ma höres.

/china.

2009-07-26 @ 20:43:15
farmor.


 
Idag är det också 6 år sen min älskade farmor gick bort. 6 år!!
Jag kan inte tänka mig att det är så mycket. Uscha så jag saknar dig men det gör väl alla som saknar någon som har dött.
Tänk om du fortfarande hade levt, då hade jag inte behövt kolla i din minnespärm och storlipat varje gång.

Jag saknar dig.

2009-07-26 @ 20:28:23
vilken dag för simningen.



Har kollat på simningen idag och det är helt sjukt. Sarah Sjöström, vad kan man säga? 15 år och världsrekord. Vilken stjärna! Jag satt nästan och grät när hon hade simmat klart och det visade sig att hon hade slagit världsrekord.


Ibland undrar jag hur mitt liv skulle ha sett ut om jag hade fortsatt att simma. Hur det kom sig att jag slutade vet jag ju, men oj så roligt de var. Ibland så skulle jag bara vilja simma igen. Inte behöva satsa så mycket utan bara kunna simma lite. Tänk va roligt det skulle vara.  



2009-07-26 @ 13:27:28
en helt vanlig söndag.


Bidde inge jobb imorse eftersom det är fulväder som vanligt. Ibland undrar man om man bor på felställe? Fast då skulle inte förstås madde få se hur fint norrland kan vara, och vilka otroliga upplevelser hon kommer att minnas ;) haha

Fast sen så ringde farbror min och behövde lite hjälp på sin affär så han kommer och hämtar mig vid 14. undra vad jag kommer att få göra, antingen ska jag sitta med han och fixa yranschema och det kan ju vara lite roligt. Då kan man ju fixa så att man får se de bra artisterna ^^ eller så kommer jag får vara i källaren och fixa med allt där nere..jag hoppas på alternativ 1.

shit, snart fyller ju lillbrollan år också, det har jag inte tänkt på. :O Undra vad man ska köpa till honom? 15 år också, ojojoj.

Jag kanske ska ta och baka lite ikväll, fick ett recept på en pollykaka av en kompis och så skulle det ju inte sitta fel om jag bakade lite bröd också. Annars får jag dra ihop en kladdis, det går ju i ultrafart.

ma höres gott folk.

/china.

2009-07-25 @ 18:50:32
jämtland ole ole ole.



Vet inte om det är för att det börjar närma sig yran men jag fick värsta jämtlandssångsvibbar. Är ju inte så många ggr per år man får sjönga den åtrovärda "nationalsången" för detta kära landskap.
 Iår ska brudsen också stå på torget när presidentet håller sitt tal och sedan hela torget bryta ut i sång. Så sjukt roligt, iaf för oss som kommer ifrån jämtland och kan sången sen man vad litet barn. Vet att speciellt madde vill stå där och sjöna, jag kan göra en fusklapp med texten till dig ;) haha

Imogon far familjen söderut för att kolla om det finns någon hund att ta med hem.

ska ta och hitta på att laga nått till middag, börjar bli time för det.

ma höres.

/china.

2009-07-25 @ 15:31:06
lite trötter



Somnade inte förän 4 inatt, ååhujedamig. Fick gå och hämta pojken vid park vid kvart i två inatt eftersom mitt kvarter inte är något som han direkt känner tiil.
Väl hemma så somnade han direkt ( var nog lite trött tror jag) och jag låg där och försökte somna men inte. haha brallisen var uppe i piteå på deras festival så jag fick ligga och smsa med henne ett tag. Tillslut somnade man ju och sen imorse vaknade jag vid halv 8 av att det var 4 katter på min trädgård som hade fight.
Var bara att dra på sig kläderna och gå ner på blåsan och köpa lite pålägg eftersom osten tog slut igår. Käkade lite och sen vid 10 vaknade pojken.

När pojken sen hade åkt hem så kallade sängen på mig och där blev jag i 3 timmar. Skönt att få sova lite.
Skulle ju ha jobbat nu vid fyra och jämt är det så svårt att få tag på bosse och höra om man ska de. Gjorde mig iaf iordning och då helt plötsligt ringer han och säger att det inte blir nått! Kunde han inte ha ringt lite tidigare istället.

Nu är det bara 2 dagar kvar tills de kommer :D :D Jag längtar.

ma höres

/china

2009-07-24 @ 23:43:52
så var det namnsdag igen också.


Grattis emma på namsdagen (cristina) ja men tack så mycket :P

Jobbade två timmar idag, men det var lite tråkigt att det var sista dagen. Skulle lätt ha velat jobba där under flera veckor i sommar. Räknade ihop tiden som jag har jobbat den här veckan, vet nästan inte ens om jag vågar berätta hur många timmar jag har jobbat och hur många timmar jag har tagit betalt för :P haha

Nu ikväll har jag också vart ute och löpt 7,5 km. Oj så bra det gick.. jag nästan flög fram.. kan ha vart för att det var jättegeggigt på marken så att jag sprang fort eller så har jag fått lite kondition tillbaka. :)

Sitter och snackar med madde nu, hon ska hålla mig vid liv till jag vet inte när. Sitter och väntar på att en kompis ska komma. Han hade vart ute och krogen och behövde ett ställe att sova eftersom det är lite långt att gå till brunflo mitt i natten. Känns nästan så att man skulle vilja dissa honom, men jag är för snäll för de så jag tror jag måste vara vaken.

ma höres

/china.

2009-07-23 @ 22:15:25
så var det namnsdag igen.


Grattis emma på namnsdagen ( emma) idag,.. ja men tack så mycket (:

Blev lungt på dagis idag också, t.o.m mamma sa i telefon idag att hon skulle kunna ha tänkt sig att jobba min vecka. Så här slappt skulle jag aldrig kunna ha tänkt mig att det skulle vara. Blev en tur ner till norra skolan och rådhuset där vi lämnade in lönelistorna också fick de 5 barn som vi hade komma ut en sväng.
Sen var jag en sväng ner på stan och fick ut maj-lönen av bosse och då hittade jag också två tröjor på lindex, ta två betala för en..det gillar vi.

Maria kom sen på idéen att vi skulle ut till frösön och slå lite bollar nu ikväll så det var bara att byta om och slänga på sig lite golfkläder och sen kom hon.
Blev väl en hel del slice men vi ska efteranmäla oss till tävligen imorgon eller vad säger du maria..vi kommer ju vinna heltklart ;) Var faktiskt riktigt roligt att slå, blev ganska sugen på att spela men jag var ju så osmart att inte ta med mig mina klubbor hem förra helgen :/

Fíck också ett kort av mormor och morfar där de grattade mig idag och imorgon eftersom det är kristina då och det heter man ju också :) Väldigt gulligt av er, tack tack.

Imorgon börjar jag 12, och sen får man väl se om man jobbar iaf två timmar. ^^ haha

nu ska jag ta och tänka på refrängen.

ma höres

/china

2009-07-22 @ 22:42:47
haha så roligt.


Jobb idag igen, fick dock komma upp 3 timmar senare så det var rätt chill. Sen var det ju toppenväder så det blev lek i björkbacka parken nästan hela dagen, och att jag gjorde ett armband som jag knöt ihop, tog ju sin lilla tid men det blev rätt så okej. Är tvungen att göra 4 st till imorgon eftersom småtjejerna också ville ha.
Har vart ute och sprungit en sväng idag också, var som att springa i lera i spåret men det kanske inte är så konstigt p.g.a vädret som vi har haft här.

Har haft världens roligaste samtal med tim ikväll, en som jag hade sportlovshockeyn med, roligare 30 åring får man leta efter. så himla synd att man inte kan vara med han och hans kinesgrupp nästa vecka, skulle vara allt bra roligt. Sen skulle ju alex också vara i den gruppen. Virre kommer få det kung, lycka till med alla namn bara ;) Pling plong styrstång som tim säger.. han kommer heta timsam hela veckan ^^
Sen att madde drog till med att jag passade där var ju lite roligt de också (china) haha

Fast jag får nog inte det så tråkigt här hemma heller, haha tänker bara på allt roligt som kommer att hända.
Madde kommer att ha fullt upp och jag ska hjälpa henne!

Imorgon börjar jag 11, fick 2 timmar längre sovmorgon.. har man inte ett toppenjobb?

Nu ska jag nog gå ner och sova, blir kanske en sväng in i min boks världs först.


ma höres

/china

2009-07-21 @ 20:17:16
allsång ftw.


Kvällen blev inte alls som planerat men jag och allsång kan bli en ganska bra dejt de också.
Imorgon börjar jag inte förän 12, tänk vad jag kan va uppe sent inatt ^^ haha.
Sen måste det ha skett ett mirakel för det har slutat regna. Gud kristus vad glad jag blir.

ma höres

/china

2009-07-21 @ 14:29:03
regnet det öser ner..


Antagligen så har någon dött för gudarna så att de är väldigt ledsna eller så är det nån som står med en jättestor vattenslang och sprutar vatten ner från himmlen för jag förstår inte hur det kan komma så mycket regn???!! det har regnat konstant från igår morse så man kan ju inte göra ett piss, får sitta inne och sega och det är ju inte det roligaste.
 Sen att det ska regna hela veckan lång gör ju att man inte heller kan planera in så mycket, blää för regn.

Behövde bara jobba två timmar idag eftersom det bara kom två barn, och vi var ju fem vuxna så det kändes ju lite onödigt.. men jag tog ut mina 8 timmar iaf så det här jobbet skulle man ju haft hela sommaren (: haha
Nu har familjen åkt till stugan igen så här sitter jag ensam igen. Bara 6 dagar kvar till madde och amanda kommer upp så jag tror jag klarar mig, hoppas de iaf :O

Fikade också lite namsdagsfika idag, fastän jag inte har namsdag förän på torsdag och fredag. Men hur kul är det att sitta och fika själv? Ne så mamma var på edenbos och köpte litte gott som vi fikade innan de åkte :) I den här familjen har vi som regel att fika när någon har namsdag så det kan man ju inte skippa.

Ne nu är det slut med struntpratet, nu ska jag gå ner och ta en nektarin.

ma höres

/china.

2009-07-20 @ 18:40:07
ingen rubrik idag.


Regnet det öser ner och ska göra hela veckan också, man kan ju hoppas att det tar slut innan yran för då blir det inte roligt. Eller det lär det ju bli iaf med tanke på vilka king bruds som jag tar hit men lite sol skadar ju inte!
Började jobbet på dagis idag, fyra barn och fem i personalen . haha.
Imorgon ska jag öppna vilket betyder att jag ska vara där halv sju, men jag tror jag kommer nog till halv åtta eftersom det inget kommer någon innan.. skööönt!

Imorgon drar mammi och brorsorna ner till stugan igen, så då blir det jag och simon här hemma igen. Fast det är inte fy skam det heller, jag och han brukar sitta och snacka allvarliga saker, dock brukar han vara väldigt tystlåten men jag tror att det är för att han inte får en syl i vädret av att jag snackar så mycket, ;) haha eller så kanske han har blivit tystlåten? Som tur så kommer madde om en vecka och kan liva upp han, om han nu är lite deprimerad.

Ska ner och äta pankisar med jordgubbar och grädde och sen är det nog duschen nästa för min del.
I helgen åker också familjen ner till Nyköping och kollar om vi får med oss en ny hund hem. Ska bli riktigt spännande, tråkigt bara att jag inte kommer få se den de första 3 veckorna eftersom jag ska jobba. :/

ma höres.

/china.

2009-07-19 @ 11:56:37
Bergsjö.


Tog tåget till Bergsjö i fredags när jag hade jobbat klart, så kom mamma och pappa och hämtade mig i Sundsvall. Ville inte vara hemma själv längre, och en helg här är väl inte fel. Tyvärr åker man ju hem idag då, fast då åker mamma, victor och robin med så jag får köra hem (:
igår lirade jag golf med pappa och robin, ska ju spela i veckan med ett proffs så man känner sig väl lite nervös måste jag säga nu eftersom jag inte har spelat seriöst sen jag var 14-15 år. Men spelet igår gick rätt så hyffsat så det kanske kan få rätt så bra får man hoppas.
Sen ska jag jobba hela veckan på dagis och sen nästa måndag kommer madde och amanda :D brallisen tror jag kommer på onsdag, hon kan ju liksom inte bestämma sig när hon ska komma :P

Och så har mairon kommit hem också, så det måste ju bli till att man träffar henne något, det har man inte gjort på 13 månader om jag har rätt! Herregud vad tiden går fort.

Igår blev det bastu och grillning på långnäs med sthlms familjen, och så en blåbärspaj som jag och mamma slängde ihop. Finns det något godare än färska blåbär? 

Nu skriver jag bra stunt så nu ska jag gå upp och kolla om lillbrorsan har vaknat, jag vill ju åka till golfbanan och slå, för spela det kan man ju inte för det är ju tävling :/

ma höres

/china

2009-07-13 @ 17:50:20
och så tar vi fart igen..


ny vecka nya tag..
Har jobbat 6 timmar idag i kära glasskiorren och sålt en massa glass till både norskar (ingen sommar utan norskar i Östersund), svennar och några öststatare..sen kom det en gubbe som var ganska påverkad (hoppas jag :O ) och bara snackade engelska fast det blev typ svengelska. Berättade att han brukade smsa med Britney spears och en massa. Han hade ju även sett henne här idag.
Sen kom karin och pratade lite, precis när hon kommer fram till kiosken så känner hon nått i håret och tror att det kom regn men ikke sa nicke, här vankades måsbajs i huvudet. Tror ni jag skrattade lite? hahaha

Har också haft problem med internetet och telefonerna här hemma, men jag drog ut alla sladdar och nu verkar det ju som det fungerar.
Ska ta och göra lite mat nu sen blir de ut och jobba en heldel.

Imorgon är det ledigt och då ska jag träffa maria.

ma höres

/china.

2009-07-11 @ 12:32:29
ser fram emot hösten.


Kom någon och knackade på dörren vid 8, men såklart han man inte med det innan personen gick och inte har den kommit tillbaka heller. Mystiskt.
Tänkte ta en så kallad rask promenad uppe på A4, ÖSK eftersom det är ganska bra väder förrutom vinden med den överlever man nog. Sen måste jag kolla step in priserna på badet eftersom gymmet där jag går har semesterstängt nu i tre veckor. :/

Måste ta mig en tur på racern till blåsan och handla lite senare i eftermiddag, nu känns det att man bor själv igen när man får ta av sina pengar för att handla mat :P haha
Fick också ett väldigt glädjande brev igår nerifrån östergötland så man kan inget annat än le!!! :D

ma höres

/china

2009-07-10 @ 21:13:57
ny bok? javisst..


Så fick man reda på att man inte ska jobba imorgon, eller man ska byta tid med en tjej så jag jobbar på söndagmorgon, så nu är man ledig hela lördagen, undrar vad den har att bjuda på förrutom regn?
Var på stan en snabbis och köpte en bok idag också ( konstigt va), ingen stan utan att komma hem med en bok. Min kärlek till pocket har nog ingen annan, sen spelar det ju ingen roll om man läser dem eller inte..det är bara det här att man ska ha någon ny. :) iaf så blev de camilla läckbergs sjöjungfrun eftersom jag läste tyskungen i spanien och den var himla bra.
Sen blev de också två t-shirts, en body och ett par chinos som man kom hem med från monki också och i förrgår blev det ett linne, en t-shirt, en body och en kjol. Tänk vad man kan hitta bra saker på rean :)

Ne nu ska jag ta och gå ner, man kanske ska göra lite te i sin ensamhet?

ma höres

/china.


2009-07-10 @ 20:56:28
vad gör man här?


Östersund måste vara regnets stad, eller ja iaf på en hedersam andraplats efter Huskvarna där det alltid regnar när man kör förbi ;)
Skulle ha cyklat till gymmet men när jag kom utanför dörren och möts av spöregn blir man inte lika pepp på att träna längre.
Vad kan man göra en dag som denna kan man ju fråga sig.

Vad gör man i denna stad förresten, hur många vänner har man kvar som bor här? Folk som man inte har träffas på 4 år umgås man ju inte så himla mycket med längre, inget ont om de som man gick med i 9an men ja ni fattar vinkeln.. och sen de som man var med i ettan har man kontakten med två, varav den ena är i USA och den andra är nykär och med sin kille.
Hurra för roliga Östersund.  En sommar utan spanien funkar ju inte iaf, det har jag klart för mig nu. Skulle inte klara att vara en sommar i Östersund bara, och inte i Bergsjö heller för den delen.
Skulle väl vara jobbet jag är här för, dagisen rockar och där skulle jag kunna jobba hela sommaren men nu blir det ju bara en vecka, sen är det ju all denna glass.. vilket inte är så dåligt de heller (yran och mässorna) men att sitta i glasskiorren är väl ingen höjdare skulle jag påstå. Fast pengar är ju pengar så man får väl stå ut.

Hösten kommer att bli intressant, vare sig det blir de ena eller det andra. :D

ma höres.

/china.

2009-07-10 @ 12:23:17
så var alla borta igen.,



Nu har hela familjen åkt till Bergsjö.. och här sitter jag. Det är känns dubbelt så tråkigt än att bo själv, för nu är man i ett jättehus, och såhär ska jag har det i två veckor till innan brudsen kommer upp på yran.
Maria drar på dunder och har roligt och inte kan man åka med heller eftersom jag är uppsatt på jobb i helgen.
Ska nog ta en tur ner på stan i allt regnande, för så mycket mer kan jag inte hitta på just nu.
Kan ingen komma hit och vara lite sällskap?

Ska lägga in bilderna från spanien också idag hade jag tänkte, får väl se vad kvällen bjuder på.

ma höres

/china.

2009-07-08 @ 16:57:32
hemma igen


Efter en mellanlandning i Milano på 6 timmar ( som kändes som det dubbla) och en heldel kortspelning kom man hem till Sverige där vi möttes av 10 grader och spöregn. Kan ni tro att man ville åka tillbaka till +30 och stålande sol?
Har iaf haft 3 grymt sköna veckor och lite brun har man ju blivit iaf ^^

Var en snabbis i Märsta och i stugan innan jag körde oss vidare hem till ösd. Här är det bara skitvärder. Det har regnat hela dagen och inte fick man någon sovmorgon heller när man kliver upp kvart över sex för att åka på hemligt uppdrag.
Var också ner en sväng på stan med familjen, kom hem med 5 plagg från monki eftersom de hade rea. lillbrorsan köpte skor och mammsen löparpjuks.
Imorgon skulle jag jobba nere hos bosse, men som det ser ut så lär det bli regn imorgon med så det blir säkert inget..
På fredag drar familjen till Bergsjö så jag kommer vara hemma själv nu i två veckor, haha gud så roligt ( inte) !! Fast snart är det ju yran så då kommer ju madde, amanda och brallis hit. Sen har jag ju en hel del saker som jag måste fixa också.

ma höres

/china,

2009-07-03 @ 23:51:37
spanien dag 18


nu har jag hittat en klocka till dig maria, är 99% säker pa att det var den ni köpte förra aret. Kanoners!

Idag körde jag utan solkräm, man vill ju att det skulle ta lite.. haha och tror ni att det tog natt eller. Hela kroppen blev ju bacon, fast det försvinner nog inatt. Imorgon ska man kanske ta 6an iaf ^^
Var ocksa varmaste dagen idag, 38 grader. Inte daligt de inte. Vattnet kokade nästan, inte ens svalkande. :P men det e sa det ska vara.


ma höres

/china.

2009-07-02 @ 23:50:43
spanien dag 17


Att man aldrig ska sluta förvanas över saker.. och denna gang är det ju över mig själv.
Hur kommer dig sig att man märker dagen efter vilka kollosala stavfel man gör alltsa. haha
Fast jag har bara att skylla pa att när jag märker att det ungefär är 3 minuter kvar pa tiden av min euro som man har lagt i,  kommer man ju pa att man kanske ska ta och skriva lite i bloggen. Da gäller det att skriva snabbt och da blir det ju att man skriver det som man tänker. Vilket jag idag sag att jag hade skrivit en riktig blunder "textteve" och inte text-TV eller hur man nu skriver de ^^ haha 

idag akte iaf familjen fran öland hem, riktigt trakigt men vi träffas nog nästa ar ingen skulle jag tro. De har en liten kille som är 1,5 ar och helt betuttad i mig. När jag skulle säga hejda sa skulle han börja pussas med mig. Sötare unge far man ju leta efter. Fabian lilla!
Ikväll har jag vart pa rancho blanco och ätit med familjen och tva till fran jönköping. Gott som vanligt ska man kanske säga. Imorse blev det nog ocksa sista simträningen här nere. Sa mycket som jag har cyklas till pilar de la horodada och simmat har jag inte gjort sen jag slutade för 4 ar sen. Men roligt är de och jag skulle lätt kunna simma mera.

Imorgon ska jag vara pa staden klockan 9, maste ju steka nu de sista dagarna sa att man e lite brun när man kommer hem :)

ma höres

/china.

2009-07-01 @ 23:07:09
spanien dag 16


Nu e det bara 4 dagar kvar, tror jag kommer grata sönder. Vill inte aka härifran.
Mycket har hänt iaf.
Idag trampade jakob pa en spindelfisk och fick aka till sjukhuset, att ha giftfiskar som borrar ner sig i sanden är inget man diggar pa en stand inte! Hoppas att de simmar iväg.
Igar var vi ocksa pa aquapolis, vilket är det stora vattenlandet som finns i torrevieja. Mycket roligt var det! :) Man längar jämt jättemycket efter att fa aka dit och när man sen e där sa e det inte alls lika roligt. :P kanske e för att man har vart där 10 ggr, men jag hade iaf roligt (en stund) och det e ju det som e huvudsaken. ^^
Läste ocksa pa textteve att det var en kille i östersunds som hade knivskuret en annan, och det värsta e ju att man vet vem den killen e. inte roligt!

Nu rinner tiden ut, sa nu hinner jag inte skriva natt mera.

ma höres.

/china

RSS 2.0