2009-12-31 @ 18:21:13
hallonvulkan.


Kvällen står utanför dörren nu så att säga.

Oxfiléen och potatisen ska in i ugnen och efterrätten ska göras klart. Något som jag fick i uppgift.
Skulle mixa hallon och sockerlag, men det hade blivit stopp i mixern eftersom jag laddade i så mycket hallon så jag tog en sked och skulle trycka ner lite.. smartas som man är ibland. Det resulterar att jag tar i lite förhårt.. skeden bara glider igenom hallongröten och ner i mixknivarna. En vulkan uppstår och bredvid mig står mamma helt chokad. Hallonsörja över hela diskbänken, nya skjortan :( , bordet ja allt.
Bra jobbat av mig! Nästan lite stolt hur bra det kan gå ibland.

Vi fick iaf plocka fram lite nya hallon och sen blev de kanon,


Fick en hälsning från spanien också, 15 grader var det där, hade vart 20 igår. Spanjoren som jag har pratat med på facebook ville önska gott nytt år, haha. Lite roligt att prata med någon som bor i grannbyn.

Nu ska jag fixa mig iordning och hjälpa mamma lite mera. ( Om hon nu vill ha nån mera hjälp, man vet ju aldrig vad som kan hända^^)

Ha en bra kväll alla,

ma höres.

/china.


2009-12-31 @ 14:40:48
nyårsafton.


Goddag,

Har precis kommit in från en långprommis med jangogubben.

Ska nog ta och mana på mina brorsor så vi kan åka bort till odenvallen och åka lite skridskor, hoppas hoppas. Fast om de inte har spolat och snön ligger kvar kan de lika gärna va. Då är det ju dötrist.


Ikväll blir det lungt, nyårsafton är ju egentligen ganska överskattat. Tycker ni inte de?

nu blir de korv med bröd, nyårsmaten ni vet ;)

ma höres.

/china.

2009-12-30 @ 23:42:32
kväll med dom bästa.


Har lekt med maria och tintan ikväll! :D fick se tintan och pers nya lägenhet också, kan vi säga annat än skönsoffa? Lägenheten var också fin, de ska ni veta. Tack bruds för en toppenkväll!

Färgade håret på tintan och gjorde slingor på maria. Vi tyckte dock inte att färgen tog så mycket på maria så vi bestämde oss för att göra en på mig.. har aldrig gjort något med mitt hår så jag var lite nervös!!
Kan ju nu berätta för er att på mig funkade de iaf så nu har jag en lång ljusblond slinga på vänsta sidan. Mycket snyggt mot mitt mörkblonda hår, haha!

Imorgon är det ju nyår också, känns inte alls som de. Och om 4 dagar går tåget söderut igen.

ma höres.

/china.

2009-12-30 @ 13:14:48
Näst sista dagen på detta år..


och tänk så mycket man har hunnit gjort..

Det bästa är nog att jag tog mitt pick och pack och åkte till Gävle och toppenlaget Brynäs!
Jag saknar er nu när jag är här hemma, men snart kommer jag ner till er, Sköööönt!


Var uppe och kollade på jvm-matchen inatt. Sverige nosar på guldet va? De kommer iaf bli en medalj, det är jag säker på.

Klockan 09.16 befann jag mig imorse på z-hallen för att nöta lite skridskor. Hela ishallen för mig själv i en timme och en kvart. Det gillar vi!

Måste ta och åka ner på stan nu och fixa klockan idag också, gjorde det ju aldrig igår.



Jag längtar tills simon kan flytta ner till mig i Gävle också, har vart så ensamt nu när han har varit här hemma. Han känner sig nog lite ensam tror jag också. Mädd, han saknar nog dig också lite tror jag!

ma höres.

/china.


2009-12-29 @ 17:25:42
091229


Idag blev det en tur till frillan. Blev inte så jättestor förändring eftersom jag sparar och vill ha långhår utan det blev lite uppklippt och tog bort det slitna. Skönt!

Har också vart och åkt allmänheten idag, själv. Men det var inte så farligt. Fick skjuta in nyklubban och den kändes riktigt go! (:

Pappa åkte ner till sthlm idag också, och imorgon åker han över till finland för att jobba igen. Trist men så är de.

Inatt blir det att kolla på jvm när de lirar emot ryssland. :)

ma höres.

/china.

2009-12-28 @ 17:49:49
kallt kallt kallt.



Kallt som inne helsike är det här nu! Kylan har kommit till Östersund (för att stanna tror jag)

När jag och malin skulle gå till stan imorse vid 11 då var det -20, inte så mysigt liksom så vi tog bussen. 42 spänn betalade jag tur och retur.. RENA RÅNET!

Hittade en skjorta och en t-shirt på monki och sen bytte jag klockan till en annan. Köpte också lite smågrejs på HM.
Malin köpte saltvattenspray och ett läppstift, bra skit! :)

Har också haft en pratstund med spanjoren på face, en kille som bor i torre de la horadada och tydligen har sett på mina bilder att de var ifrån mil palmeras. Fick sig en lektion på spanska igen och gud så kass han var på engleka! haha det är ju pinsamt. Tänk om han skulle komma fram i sommar och bara ; hola emma. Hemskt ju!

Måste ta och åka en sväng på maxi, hoppas att victor följer med för det är så tråkigt att åka själv!

ma höres.

/china.


2009-12-27 @ 22:54:08
roadtrip


Hallu,

Idag har det blivit en biltur som heter duga, 83 mil hamnade vi på. Jag och pappa tog en sväng ner till Gävle så att jag kunde spela träningsmatchen vi hade mot stocksund. Tack pappa du är bäst!
Att vi vann också gjorde ju inte saken sämre.

Sen att de tar 8-9 timmar i bilen är ju en annan sak men det funkade rätt så bra, trodde dock att vi skulle dö på nervägen då det inte var plogat och en massa snö och vi kör mitt ute i skogen.. hade ju inte vart så roligt att stå där mitt ute i ingenstans.
Sen blir det nog inte radion på ett tag nu heller, vi har lyssat sönder alla kanaler som finns tror jag. haha 

Ska strax gå och sova, gick ju upp vid halv 6 imorse så lite trött är man ju allt.
Imorgon blir det staden med malin, grejt!

ma höres.

/china.


2009-12-26 @ 17:49:40
091226


Tjohopp,

Gårdagskvällen blev trevlig. Skridskor med maria och angie på odenvallen där man träffade elin, mickis, burman och många andra från team 89.
Åkte hem och fixade till mig sen kom maria och hämtade upp mig så åkte vi till jennie och tobias. Sjöng singstar och gud så jag rockarde. haha
Killarna drog iväg och vi tjejer kom iväg en timme senare, vi gick från LIDL till stan, kan ni tänka er. Som tur var det inte så kallt men guuuuud i himmelen så långt.
Tyvärr så ville varken jag eller maria kasta ut 220 kr på att gå in, så vi drog en sväng runt stan och kollade vad ställerna tog. Tillslut hamnade vi nere i badhusparken och maritée men det är ju fasiken ett skämt att det är så dyrt. Skulle aldrig aldrig aldrig betala så mycket. Vi ringde därför marin som kom och hämtade oss och där slutade kvällen. Kom hem vid halv ett och robban var också henne. Är vi snålisar i vår familj?

Kom upp vid kvart över nio imorse, åkte ner till stan vid kvart över tio och på monki var det redan fullt med folk. Orkade inte med allt folk så jag köpte bara en skjorta och en annan tröja. Blir stan på måndag istället så kan jag byta min klocka också, vill inte ha nå bling bling.

Kollade på björnbröder på tvåan nyss, storgrät. Gråta över barnfilmer är nått alldeles speciellt. Att man inte har blivit för stor för de.


ma höres.

/china.



2009-12-25 @ 10:26:43
vilket ljus.



Jag måste berätta om ett ljus som jag fick igår, jag är mållös.. jag vet inte hur det funkar. Nu tror ni inte att jag kan tända de men så är inte saken. Saken är den att den skiftar färg när den brinner. Hur kan det komma sig? Är det någon ljusdioder som gömmer sig där inne hur går det till?
Lite häftigt är det ju när ingen av familjen fattar hur det funkar.
Tack Malin för ljuset, haha hela familjen har fått sig en tänkare av den :)




Nu : Julgröt.

ma höres.

/china.

2009-12-24 @ 21:58:58
vilken jul.


Vilken jul, jag är så nöjd med mina saker!
Men de viktigaste är ju att man är med de man älskar mest och det är jag.

Jag fick fina paket av tomten, en OTH box, 4 st kosta boda glas, en supertriss, en lila ipod, ett resesätt med sovfilt,ögonmask och nackkudde från finlandia air av pappa ( kan han ha snott de mån tro) haha, ett presentkort på HM, en tavla, böcker, godis, tröjor, snowbordhjälm, en JET SET klocka. (malin du vet en sån som vi kollade på :D ) och sist och inte minst 7 par korta strumpr. Kändes ju lite onödigt när jag redan har över 140 par. ^^ haha.. men de kommer nog till användning någon gång. Har säkert missat någonting men så är det ju alltid.

Tack mormor och morfar för klockan, den är så fin! :D 

 Kollade på svensson svensson för ett tag sen, enligt mig så är julen över då.. så nu tror jag nästan att jag ska kolla lite på OTH eller så kanske jag ska försöka mig på att föra över låtar till min fina fina fina ipod!

ma höres.

/china.

2009-12-24 @ 11:45:36
GOD JUL!





Eftersom lillskrutten fyllde år igår och jag inte har någon annan julbild så får hon stå för julbilden i år :)


Har varit och lämnat julklappen till Malin med Jango nyss. Inte så himla kallt ute idag faktiskt så det är skönt.
Måste ta och börja göra mig i ordning också, the candy king (bosse) kommer vid två så innan dess måste jag va klar, men det är nog inga problemas.


GOD JUL PÅ ER ALLA!


ma höres.

/china.


2009-12-23 @ 18:46:43
dan före dan..


Tjohopp,

Studsade upp imorse(kan vi låtsas) och fick skjuts till jobbet.. skönt. Plättar till lunch med hallonsylt och grädde. Jag gillart! Fick sen sluta vid halv 12 så det var rätt gött.

Var på stan med vicke viking också eftersom han inte hade klart med julklapparna, sen åkte vi hem och såg att godiskungen var på besök ( min farbror) Tog en sväng till maxi med honom eftersom han behövde lite saker och jag själv skulle köpa läsk till mig eftersom jag inte dricker julmust.

Ikväll nu så har vi gjort klart allt här hemma. Fixat med granen och alla julpyntsaker och imorgon är det julklappar. Jag längtar tills jag får öppna och få se mina kläder som jag har slagat in idag och min nya snowbordhjälm. Hej ironi! Nä men det blir nog bra.

Idag fyller min sötase Clara 9 år också, paketer kommer bli försenat men jag tror hon kommer gilla de :) Sen fyller ju också min kära kusin Carin år idag också. Hon blir 24! GRATTIS TILL ER BÅDA! :D

Har fått spotify på datorn också, present från telia. Man tackar! Har suttit och laddat hem massa låtar nu. Är nog sist i Sverige som får de, men bättre sent än aldrig liksom.

Nu ska jag nog ta en sväng till blåsan med mammi, vi behövde lite saker till imorgon och har man tur så kanske man får sig en liten varm svartvinbärsdrink med konjak när man kommer hem.

Nu blev det mycket.

Önskar er alla en riktigt godjul också!

ma höres.

/china.


2009-12-22 @ 19:48:00
jobb jobb jobb


Blev ingen tidig kväll igår.. vi gjorde en massa julgodis och knäck, ischoklad och sånt.

Jobb idag, 7 barn på två vuxna varav en gick hem vid 12 och en annan kräktes så de två syskonen fick gå hem innan lunch. Va roligt det är att jobba på en avdelning som har haft 17 fall av magsjuka den senaste tiden.
Vi har suttit och ritat julbilder hela dagen, och så har vi lyssnat på musik. Ibland är det ganska soft att vara på dagis, förutom alla sjukdomar då.

Imorgon börjar jag kvart över sju, känns väl inte helroligt måste jag erkänna. Det kommer vara 3 barn på hela förskolan. Jag hoppas att jag får gå hem vid tolv så får gudrun vara kvar med den sista till fyra.

Har ont i huvudet just nu, är det magsjuka? Gick och sov en haltimme förut.. det här ser inte bra ut. Imorgon kommer jag vara sjuk..garanterat!

Måste till blåsan och köpa nogat också, vi ska ju göra mozartkulor och mina mintkyssar.

ma höres.

/china.


2009-12-21 @ 20:21:00
ingen rubrik.



Har suttit i min badrock i snart 4 timmar, inte okej INTE okej emma. 

Jag är så uttråkad, och imorgon blir de 8 timmars jobb. Kanske lika bra att gå och sova? 

ma höres.

/china.  

2009-12-21 @ 17:02:19
skridskor.



Blev väckt idag av att de ringde ifrån jobbet och behövde mig, så det blev 4 timmars jobb där uppe. Var också ner en sväng på ÖB med victor och köpte på mig lite shampoo och balsam. Det behövs ju alltid.

Kom nyss hem från Hofvallen. Har vart och åkt en och en halv timme på uterinken med brorsorna. Vet inte hur länge sen det var man åkte med dom två? Riktigt roligt var de så nu har jag fått träningspasset för idag ^^
Minus var ju att tårna frös till is eftersom det var - 13 grader där nere, men de var de värt (: 

Ska hoppa in i duschen nu,

ma höres.

/china.  


2009-12-20 @ 21:54:46
mil palmeras.





Jag vill vara bruuuuun och jag vill till stugan i spanien!


2009-12-20 @ 17:44:41
färdigklappat!



Äntligen klar med alla julklappar och fattig har man blivit. Tur att jag får lön till veckan :)

En heldag med malin också, väldigt trevligt som vanligt. Det kanske blir nått mys på nyår? Vi får ta och prata lite om de.

När jag kom hem var det direkt att åka till gymmet med Robin. Kändes att man inte har gymmat på några dagar så det var skönt att köra ur sig lite.
Åkte också och hämtade hem LAN-killen så nu är vi alla här hemma.

Sitter och väntar på middag, blir tjälknöl ( själv säger jag tjälknul och det heter de nog här i jämtland) och potatisgratäng, så himla gott.! :)

Imorgon är jag ledig, om det inte är så kallt ska jag kanske ta en tur ner på ishallen och åka lite där? Det skulle vara roligt.

Nu ska jag kolla klart på hockeyn, tre kronor ligger ju under med 3-2. :(

ma höres.

/china.



2009-12-20 @ 12:02:46
mot staden.


Morsning,

Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från affärn, de måste ju komma nu. :/ Jag och Malin ska ju åka ner på stan nu.!

Jag och Ida ska börja leva efter ett nytt motto också. Det kommer bli kung!

Jag saknar Gävle och alla underbara bruds. Brynäs<3

ma höres.

/china.


2009-12-19 @ 17:25:30
pppppepparkakor.



Jango och jag sitter i soffan och äter pepparkakor.
Han kanske inte är så kräsen längre lillhunden vår. Men någon Utte-hund som var som en damsugare och käkade allt blir han nog aldrig. Men Jango är rätt så bra han ändå. Till sommaren blir det en liten bebistax också. Jag längtar!

Har sovit en halvtimme tror jag. Såg tio minuter in på matchen mellan sverige och tjeckien och sen somnade jag. Vaknade två minuter in i andra och såg weinhandls mål. Heja heja heja cluben.

Sitter och kollar på någon film på fyran nu. verkar inte alls så speciellt bra men mer än så orkar jag inte göra. Mamma bakar pepparkakor och jag längtar till middan.

ma höres.

/china.




2009-12-19 @ 15:17:13
julklappsshopping.


Vaknade av att vår hund körde sjönsång. Han hade nog problem med blåsan idag.. men det var mamma å pappa som tog tag i det som tur.
Hundra minus känns det som det har varit här idag, mycket har gjort att det blåser så att det blir trippel-kallt istället för minus tretton som det egentligen är. 

Har annars varit på stan idag med mammi, pappi och robban. Har letat en massa julklappar men hur lätt är det när man går med hononm som man ska köpa till?
Sen att jag jämt har så sjukt oflyt att jag går in i en affär för att visa robin vad jag tycker att han ska köpa till mamma.. tror ni inte att mamma och pappa står där och köper saker till mig. Hade ju vart liiiiiiite roligare om jag inte visste om att jag skulle få glasen från kosta boda liksom :P haha Hur kan man ha sån tur att vi går in i samma butik i hela stan. Så litet är ju inte östersund.
Blev inget till robin eller victor idag, huvudvärken sa ifrån så nu ligger jag i sängen och tar det lungt. Kan det vara en förkylning som är på ingång?

Vi käkade en lyxlunch på the bisshop arms (stavning?) iallafall och sen blev de lite glögg när vi kom hem. mys.

Nu ska jag nog ta och sova lite, huvusvärken kanske försvinner av de?

ma höres.

/china.




2009-12-18 @ 20:54:47
ingen rubrik.



Booooring, vad ska jag göra? Klockan är 20.53 och jag måste vänta till 22.15 då jag ska köra ut till flygplatsen och hämta bigbrorsan. Alkohol stoppade föräldrarna så det är bara jag som kan köra nu för tillfället.

Skjutsade ner den andra brodern till stan förut för han och hans klasspolers skulle köra sånt här lan, data i hundra år. Kul grej, not!

Kan inte klockan bli mycket så jag får sätta mig i bilen och köra ut dit, håller på att dö av att inte ha någonting att göra.

Datorn funkar utmärkt förresten, inga hästar kvar längre.

Nu måste jag ta tag i livet, gå ut och göra en snöängel kanske?

ma höres.

/china


2009-12-18 @ 17:01:25
datorn är tillbaka.


The dator is back och 900 kr fattiga. Varför ska 80 trojanska hästar rida in i min dator liksom? Så roligt är det ju faktiskt inte att vara i den. Fast jag förstår ju om de vill kolla på alla mina bilder. Men nu har de kollat på dem en gång och det räcker ju.. så nu har de galopperat iväg och jag hoppas att de inte hittar tillbaka igen. 

Har jobbat 7 timmar idag också, magsjuka på dagis så det står härliga till så vad mer kan jag räkna med än att bli sjuk nu till jul och allt? Det skulle ju vara grädde på moset, eller körsbäret på glassen. Vad man nu säger. 

Träffade malin på jobbet också, hon jobbade på björken. Roligt att träffa henne, kanske blir en tur i helgen ner på staden om hon har tid? Skulle vara mycket trevligt :) 


Nu blir det hemmagjort pizza, och vad ska man kolla på ikväll? SF-kanalen kanske? :D 

ma höres.

/china.






 


2009-12-17 @ 15:25:36
tillbaka igen.


Sitter hemma i östersund igen, kom vid halv 2.

Har vart och lämnat in virusdatorn, killen skrattade när jag berättade om det. Är det så roligt att få virus på datorn eller är det mitt virusskydd som är skit? Man kan ju undra?

Jag och brorsan tog också en tur ner på blåsan, eftersom det typ är - 16 så tog vi bilen. Första gången jag körde i snö och gud så bra de gick ^^ haha

Imorgon blir de jobb på dagis, och nästa vecka blir de 2-3 jobbdagar också. Får köpa mina julklappar i helgen nu när jag har tid. 

Hade värsta knäppiskillen som satt snett emot mig på tåget också förresten. Han satt och konstant-stirrade på mig nästan hela resan. Obehagligt var de. Han gillade nog min nya tröja :D

Får nog ta och skjutsa victor ner till sporthallen för innebandyträningen lite senare tror jag.. (när det är skidskytte vill nog inte pappa flytta rumpan), sen hade jag tänkt ta mig en tur till gymmet också.. om nu min högerarm tillåter det. Det gör fortfarande ont sen baconsprutan.

Nu ska jag ut med jangogubben,

ma höres.

/china.


2009-12-15 @ 10:11:44
virus.


Halloj halloj.

Jag har fått virus på min dator.. igen! Blä för de säger man.

Har tre program som är infekterade, tre av de största också. Bra jobbat att välja dem liksom.
Får väl gå på zzzzervit hemma i östersund på torsdag. Va roligt att lägga ut en massa pengar till jul såhär. Speciellt när det är så nödvändigt att den ska bli virussjuk också.

Skulle ha varit på ett seminarium idag, men jag kände att information om komvux i 3 timmar inte lockade så mycket.
Ska på stan med jullan sen en sväng, och så blir de lite tvättning också.

Det har också TOK-snöat här sen igår kväll vid 20 ungeför. Nu ligger det ju hur mycket som helst på marken. Hoppas att det har kommit lite i östersund så att man kan åka lite snowbord under lovet :)

Nu blir de hjortronyoghurt,

ma höres.

/china.

2009-12-14 @ 15:14:33
091214


Tjosan,

Idag har det varit en sån där dag som man absolut inte haft någonting att göra. Elin blev tokig på mig för att jag var så rastlös. Gick en sväng på ica, till vårdcentralen och kolla när man kunde ta baconsprutan och så har jag vart runt och plockar saker i lägenheten hela dagen. Mer än så har jag inte gjort och klockan är just nu 15.34. Jag har fått tiden att gå rätt bra idag.

Imorgon blir det sprutan och som ett brev på posten kommer jag säkert ligga död på onsdag och missa träningen. Här var vi positiva känner jag, men jag skulle nästan kunna gissa att det blir så. Victor höll ju på att kapa bort armen för att han hade så ont så jag har lite att se fram emot. På onsdag så tror jag också att det blir skräckis hemma hos niclas om han nu inte bangar. Han kanske inte vågar?

Jag kommer inte in på msn heller, undra om det är fel på mitt internet eller vart de sitter?
Jag ska ju göra uppgifter till bralls också eftersom hon inte " hinner". Så dagen imorgon kommer bestå av att göra skillnader mellan flyga drake boken och filmen. Hade vart lite roligt att göra någon annan uppgift, men då har jag något att göra om jag nu inte ska jobba.. och det är ju alltid positivt. :)

ojoj, nu blev det skriver en del.

ma höres.

/china.

2009-12-14 @ 00:03:08
lagfest.


Tillbaka i Gävle igen, tåg 4 timmar men det gick ganska smidigt och snabbt :)

Kvällen började vid 16 då vi gick till allstar rummet i läkerolen där vi samlades hela laget för att komma på saker som ledarna senare skulle göra senare. Blev lite lekar och efter lång väntan också en efterlängtad pizza. Har nog aldrig sett folk äta så snabbt, jag hade käkat frukost vid 07.00 och sen hade jag ätit två rostade mackor vid 13 så jag var ganska hungrig ska ni veta och de var nog de andra också :)
Det blev också lite skönsång av några i laget och julklappsutdelning såklart.

Vi i laget gick senare till norsken och hängde ett tag. Kom hem precis och nu blir det nog godnatt.
Får väl se om det blir något jobb imorgon, får hoppas att något dagis ringer :)

ma höres.

/china.

2009-12-12 @ 22:57:41
jangoooooo.





Världens finaste mina damer och herrar!



2009-12-12 @ 17:05:50
new yooooork.


Tänk att ingen i min familj vill sova på sina vanliga platser, eller så är det kanske så att de rättar sig efter mig? :D haha
Jag och victor sov i mamma och pappas säng medans mamma tog victors. Men det funkar de också. Jango får vi inte heller glömma, han ligger så snällt imellan mig och victor och sover :) Så ska de va.

Var på stan med mammis idag, när hände de senast liksom? Har nog aldrig hänt nästan förut. Inte bara hon och jag iaf. Vi hittade lite kläder till mig som ska bli julklapp och så har jag hittat presenten till lagavslutningen imorgon.

Har också tjärat ner mig helt i paloma faith - new york. Den går om och om hos mig hela tiden.

Ikväll är det robinson och sen blir det nog 2012 på bio med lillbrorsan också. Jag vet att han vill se den så varför inte bjuda honom en gång?

Har blivit lussebullar, fruktkaka och annat gott här hemma idag också. Nu börjar det kännas att det är lite jul trots allt.

Imorgon går tåget ner igen,

ma höres.

/china.

2009-12-11 @ 20:53:11
snö?






Vart är snön gott folk?


2009-12-11 @ 20:45:22
öster om sundet har jag hamnat i.


Ja, jag är alltså hemma i jämtland och östersund..

tåget upp var segt, en timme och tio minuter försenad kom vi iväg från Gävle. Varför blir jag inte förvånad längre att det händer saker när jag är i farten och ska åka tåg? Går det inte sönder, så får jag åka nattåg med 40 partyglada killar och jag ensam tjej i hela vagnen, blir tagen för att jag skulle "smygåka", eller helt enkelt missar tåget på perrongen. Är bara en del av vad jag har lyckats med under mina tågår!

Sitter och kollar på Idol nu, själv eftersom mamma kolla på mord i midsummer och victor lirar nått spel. Det är roligt att man åker hem för att umgås och man sitter själv ändå. Då kunde jag lika gärna ha suttit själv i gävle nästan och sparat mina 450 kr.

Imorgon blir det iaf stan en sväng..måste köpa nått till lagpresenten, och så ville mamma att jag skulle baka med henne. Man kan ju fråga sig vart jag har fått mina bak-gener ifrån? Undra hur många olika saker vi ska baka?

Nä nu räcker det tycker jag.

ma höres.

/china.  


2009-12-11 @ 00:00:54
spegel spegel på väggen där..

Godkväller,

Blev en sväng på stan med ida idag, köpte ett berlock till mitt halsband. En hockeyklubba som jag har önskat mig i julklapp men inte funnits i östersund så jag fick ta saken i egna händer och beställa ett här i gävle där det fanns. Ännu en julklapp som jag vet om. haha.
Har också kollat på Brynäs-HV71 nu ikväll. Brynäs spelade bra till en början men sista perioden var dock inte helt lysande. Förlorade med 2-3 och det var riktigt synd. HV71 var inte att värda att vinna de heller.. men så är det ibland.

Nu ikväll skulle jag och ida se skräckfilm. Mirrors som jag köpte på hemmakväll för en billig peng när jag hyrde en film senast. Såg den i linköping med grahn, bohm och de andra i våras. Jag kan inte förstå hur jag vågade se den då på bio!!. Vi såg 40 minuter sen var det nog. Vågar inte kolla i speglar nu längre. Värre skräckfilm finns inte.

Elin är inte hemma heller, jag vågar inte gå och lägga mig själv så jag får sitta här och vänta tills någon kommer hem. Undra när niclas kommer hem?

Imorgon åker jag hem till östersund, foten är inte riktigt hundra än.

ma höres.

/china.

2009-12-09 @ 23:07:41
ingen rubrik.


Nu blev det jag som biter i det sura äpplet.



Cola och lussebullar löser allt.




2009-12-09 @ 11:56:30
lussebullsdax


Julmusiken dånar från datorn, ipoden kommer förhoppningsvis i julklapp så att jag kan använda min stora ipods förstärkare istället :D

Har varit på en timmes möte om csn och studiemedel, vill vill vill vill inte plugga och jag vill vill vill vill inte ta studielån för kurser som jag inte har någon nytta för senare och jag vill vill vill vill inte börja plugga på någon 3 årig linje bara för att. Buuu för att plugga helt enkelt!

Ska försöka mig på att göra lite lussebullar senare idag också, GÖTTANS! Lite julfika måste man väl försöka sig på innan man åker hem till östersund där mamma redan har bakat allt som går att göra.

Imåndags fyllde min mormor år också, jag skäms att jag inte ringde men jag får skylla på att jag jobbade sent, hade sovit dåligt på natten ^^ och var sen på hockey och hos ida en sväng. Men jag får säga det i efterskott nu istället eftersom de kanske läser det här. Grattis på födelsedagen i efterskott! Vågar man ringa idag eller då kanske jag skäms ännu mera av att ringa sent?

Ikväll är det träning igen, laget är guld! <3

ma höres.

/china.




2009-12-08 @ 14:25:54
var är snön?


Dagarna bara flyger fram och snart är det dax att åka hem igen.. nått som jag faktiskt ser fram emot för julkänslan här är lika med noll här. plusgrader och gräset är grönt, nä gävle inga julpoäng från mig inte.

Igår jobbade man lite, lååång dag och jag var trött till max. Blev inte många sovtimmar igår natt eftersom jag hamnade hemma hos niclas. Mys.
Blev tre timmars jobb idag också, men idag hade jag faktiskt tagit tillbaka mina sovtimmar, bra emma bra :)

Kollade på en period av brynäs-rögle igår också men eftersom det var spel mot ett mål så kände ida och jag att det var bättre att gå hem till henne och äta klyftpotatis och hamburgare, så vi gjorde det istället :D

Träning ikväll, yesyesyes.

nä nu ska jag ta tag i mitt liv och göra nått annat.


ma höres.

/china.



2009-12-06 @ 10:29:02
trötter.

Hallu.

Orkade inte åka med i bussen igår utan jag tog en heldag själv istället.. till en början iaf.
Åkte till stan och kollade lite, hittade en tröja till mig själv och lite filmer. Hem och så mötte jag upp niclas sen på kvällen och fick lite sällskap till ica. En kille som kommer ifrån östersund som också har flyttat hit ner för att spela hockey, det roliga är att vi inte känner varandra alls :P haha

Joel kom hit en stund sen också eftersom julia inte hade kommit hem med bussen, den hade gått sönder någonstans ute i skogen. Stackars laget.
Fick sig en liten pratstund med honom innan jag gick ner till niclas. Var där och vi snackade lite, kom inte hem förän vid 4 nu inatt :D haha
Vaknar såklart tidigt som vanligt, 5 timmars sömn är inget att hänga i julgranen precis.

Ne nu ska jag gå och duscha. Sen blir det till att kolla på laget som möter segeltorp.

ma höres.

/china.


2009-12-04 @ 23:36:39
bränd räka.


Hallojsan.

Idag blev det inget jobb, fick sova ut lite innan jag fick ett vaknings sms av ida som undrade om jag skulle med på stan och greja lite. Emme hängde på också och helt plötsligt var vi inne på solcity och solade lite. Alla kom ut som brända räkor och just nu i detta läge ska jag säga er att det bränner lite på ansiktet och mina läppar. Är tomatröd!
Vi var iaf och kollade lite grejs men inte hittade man något intressant precis.

Träningen idag gick ändå helt okej. Foten börjar sakta men säkert bli bättre men jag ska inte spela i helgen. Förstår väl de när man har varit skadad men är ändå lite tråkigt med tanke på att jag har kunnat träna hela veckan. :/ men så är det.

Elin och norsken bakade pepparkakor igår också, så det doftar pepparkaka i varje rum här än. Juligt!

Nu tror jag nästan att jag ska gå och sova, får se om man orkar åka med till västerås imorgon.

ma höres.

/china.



2009-12-02 @ 22:37:27
fisksås över hela sig.

¨

Jobbade lite idag, 4,5 timme blev det. Fíck mina kläder helt nerstänkta av fisksås som vi käkade till lunchen. Men det kanske är så att jobba på dagis? Ne tacka vet jag de andra förskolorna, känns som om det är bättre ordning på allting där. Men man tackar ju inte nej till jobb liksom.
Ska jobba där imorgon också mellan 9-17.30. Pengar pengar pengar :D

Träningen gick väl ändå helt okej. Känner mig seg och foten är inte riktigt hundra. Klubban gick sönder idag också, skitans! Får ta och köpa en ny.

Kollade lite på j20s match mot mora, blev seger där med 4-2. Imorgon ska jag också jobba i kiorren när brynäs spelar emot skellefteå. :)

Nu blir det sängen.

Ska kanske göra om bloggen också, spelar ju inte direkt i linköping längre.. nä det måste komma in nått nytt snart tror jag.

ma höres.

/china.

2009-12-01 @ 20:19:00
glosylta någon?


Märke till min förvåning imorse hur långt mitt hår har blivit, om jag har varit blind förut och inte märkt det eller hur det har varit kan jag inte svara på.. men rätt så långt hade det blivit och det är nog dax att klippa av lite snart. Waern får ta och komma hit. :)


Blev iaf 5 timmars jobb idag på dagiset här i sätra, så det var ju skönt. Ska dit imorgon också och jobba lite. Barnen har så konstiga namn nu för tiden, vart har alla de tadionella tagit vägen? Nu heter man noomi, juni, esther, oona, noelle osv. Ne tacka vet jag mina tider så man hette vanliga namn ^^ haha

Blev gym nu ikväll också, julia var ute och sprang så jag var i gymmet själv, eller ne nu ljög jag. Det var jag och hela j20. Alltid lika roligt att ha killar där inne som sitter och vrålglor. Nästan så att man tror att de har käkat glosylta efter träningen. Det gick väl iaf bra och foten känns lite bättre. Hoppas att träningen går bättre imorgon också.

Nu måste jag ta en duschis och sen blir det nog lite tv.

ma höres.

/china.


RSS 2.0