2010-06-30 @ 22:16:19
spannnnnnien.




Jag vill åka tillbaka till spanien...

2010-06-30 @ 13:03:09
åh vad det regnar.


Regn regn regn, varför kan de aldrig vara bra väder i Östersund? Vad är det för kallhåla man bor i egentligen.
Inte behövdes jag ute på expon heller så vad ska man göra idag då?
Jag blir seriöst sjukt besviken på min farbror om jag inte kommer få jobba där ute eftersom det var därför jag åkte hem från spanien. Lär väl få ta och snacka lite med honom sen.

Man kanske ska ta bussen ner på stan då, eftersom bilen inte än fixad ännu och det är inte de roligaste att gå ner i regnet.

ma höres.

/emma.

2010-06-29 @ 23:04:29
östersund



Och så sitter man äntligen hemma i sitt kära östersund, och vem kom och hämtade mig om inte världens bästa malin. :) Vi tog en sväng förbi maxi så jag fick köpa lite frukost till imorgon, det kan bli lite bättre nu när malin är hemma så vi kan busa lite!

Har precis betalat alla min räkningar som gick ut idag också, 4000 kr bara sådär tjohejsan.
Är ju alltid lika roligt.

Ska nog ta och sova snart, har varit lite dåligt med sovtimmar nu sista dygnet.
Imorgon vill jag ha sol.

ma höres.

/emma

2010-06-29 @ 16:18:49
hemma igen.


Hemma på svensk mark igen och för tillfället i Gävle där jag tog ett stopp innan jag böjar min färd mot Östersund om en timme och en kvart. Får inte med mig alls någe mycket kläder eller så, dumt att bara ha en väska känner jag. Får inte ens med min min kudde och då är det illa.

Måste äta på tåget sen också, har inte ätit någonting sen frukost vid halv nio förutom en macka som jag gjorde hos mormor och morfar.
Sov iaf inatt med älsklingshundarna, mys.

Känns ju mindre roligt att de skulle ha +30 hela veckan där nere. Vill åka tillbaka.
Men imorgon börjar jag jobba, 14.00 glasskiosken på toget. Gud vad jag inte ser fram emot de.

Nu måste jag packa och ta bussen till stan.

ma höres.

/china.


2010-06-23 @ 23:07:58
spanien.

Hellu,

Här vart här nere i nästan två veckor nu.. är precis som vanligt med sol och folket. Mer svenskar här nere än spanjorer men så är det i dessa tider.
Åker hem på måndagkväll och det känns SKIT, vill inte åka hem men så är de.

Känner inte för någon vidare uppdatering nu eftersom jag snart ska gå hem och sova.
Har ju åkt till gymmet varje dag sen jag kom ner, duktig tjej ja visst.
Skulle simma idag också men de blev de ju inte.

ma höres.

/china.


2010-06-10 @ 18:23:08
2010-06-10


Sitter nere hos mormor och morfar och har det så skönt.

Har vartit på rundtur ner till Nävekvarn och kollade på hus där mamma bodde som liten och så var vi runt på lite mera olika ställen och kollade.
Kom hem med fyra nya böcker som ska med till spanien också, på stranden måste man ju ha någonting att läsa (:
Pappa ringde nyss och berättade att de hade vart på victors avslutning nere i stora kyrkan. Han hade fått riktigt fina betyg så han ska vara nöjd!

Imorgon åker vi ut vill skavsta vid ett kanske, för sen bär de av mot SPANIEN! :D

Nu ska jag gå och höra om de behöver hjälp med maten.

ma höres.

/china.


2010-06-08 @ 22:27:45
2010-06-08


Känner mig jättestressad fastän jag nog inte behöver känna så egentligen..

Har fått upp alla möbler till "gamla" lägenheten nu så nu är de bara två vändor att hämta saker där sen är jag klar!

Sen måste jag hämta kontraktet på nya lägenheten på läkerolen, jag måste hämta cykeln i stan, måste packa allt, måste diska, måste tömma mitt gamla förråd, ner med flyttkartongerna till nya förrådet och så har jag ringt och sagt att jag ska komma ner till Nyköping resan imorgon.
Blir till att vakna klockan 06.00 tror jag.

Körde teknik och en massa cykel idag på träningen. Skönt att köra av sig men jag är så less på foten nu. Vill inte vara skadad och speciellt inte nu när man åker utomlands heller då jag kanske inte ens kan simma.

Nu måste jag sova om jag ska upp tidigt imorgon.

ma höres.

/china.

2010-06-07 @ 22:22:49
2010-06-07


Nu är flytten snart färdig, ska bära över några kartoner och så står bokhyllan kvar men sen kan jag städa klart allt och flytta tillbaka möblerna som stod där när jag flyttade in. Sen är det klart!!  Så skönt.

Tecknade hemförsäkring idag, gjorde adressändring och beställde EU-kort för resa. (dock kommer de inte hinna så jag får ta det som står på östersund, men de kanske inte gör nått.) Betalade mina linser också. Oj så duktig jag har varit idag. Och som grädde på moset jag har tränat idag. Cyklat intervaller i 70 minuter och sen körde ja överkroppsstyrka på de.

Fick också veta att jag ska vara ledare på hockeyskolan för Brynäs vecka 31. Kommer bli kanon!

Nu ska jag nog ta och bädda ner mig i sängen.

Ska upp och tvätta 07.00 så det kan vara bra att få lite sömn.

ma höres.

/china.




2010-06-06 @ 22:31:19
2010-06-06


Sitter i nya lägenheten och kollar på filmen som går på femman. Ganska bra faktiskt.
Har fått in sängen och soffan i nya lägenheten med hjälp av julia, paj, ida och harry så snart kan man ju faktiskt bo här också :)
Det här kommer bli så bra.

Helgen har varit kanon, hela familjen samlad för en gångs skull och så lite golf på det. superbra!

På torsdag åker jag ner till Nyköping och sen på fredag väntas spanien. Det kommer att bli så kanon så det finns inte. 

 ma höres.

/china.


2010-06-03 @ 22:58:15
2010-06-03



Fooooooten, värker...

Idag ringde Thomas från Brynäs och berättade att han hade fått nycklarna till lägenheten efter lite tjat. Så jag har väl gått 100 vändor fram och tillbaka med saker. Och jag har ändå så mycket kvar att bära över. Men så skönt att man kan kunde börja idag och inte liksom på måndag.
Ser inte fram emot att ta soffan bara, eftersom den b o k s t a v l i g e n vägen toooooon!!! Vi var fyra stycken förra gången och vi lär inte kunna va färre denna. Men de ska nog ordna sig.

Var också med på träningen idag, eller ja jag försökte iaf. Tekniken var ju inte så farlig förutom att jag inte kunde springa och sen körde vi lite inlineshockey också, såklart tejpade jag ju foten men de höll inte hela vägen. Efter första matchen sa foten ifrån och gud i helsike va inte bra de känns nu. Jag orkar inte vara borta från mera träningar nu!

Tog lite inflammatorisk kräm från spanien som verkligen bet tag sig i foten. Får väl hoppas att det är positivt.

Imorgon blir det upp tidigt och börja städa igenom lägenheten där det går. Sen kanske de blir så att jag måste åka hem till Östersund för att köra ner en av bilarna till stugan om inte robin kan ta flyget hem. För i stugan, där kommer min helg spenderas.

ma höres.

/china.




2010-06-02 @ 21:52:59
2010-06-02


Tillbaka i Gävle igen..

Kollade lägenhet igår och hittade faktiskt en som var riktigt bra. fina tapeter osv, så det blir nog finfint de. Måste flytta in innan jag åker till spanien vilket gjorde det lite struligt då jag inte kan boka någon biljett eftersom jag inte vet om jag får nyckeln på fredag eller typ tisdag nästa vecka. Men jag siktar in mig på att åka nästa fredag iaf.

Har legat ute och pressat i två dagar nu, lite färg har man ju fått vilket kan vara bra så kanske man inte behöver bränna sig jättemycket sen i spanien. (:  

Har också läst ut min tredje twilight bok nu så nu är det sist kvar. Helt sjukt att jag har läst 1400 sidor sen i tisdags då jag köpte min första bok. haha vilken boktönt jag är. Men bra är dom.

Har börjat fått ont i halsen också, inte bra inte. Måste försöka pressa foten lite imorgon. Ska kanske försöka småspringa lite om det går. Kan inte missa så mycket mera träningar nu.

ma höres.

/china.

RSS 2.0