2009-05-30 @ 22:40:22
motormässan


Stekande värme och vad gör man. Jo man jobbar hela dagen inne i en flyghangar på F4 och säljer mjukglass. Fast inte ska jag klaga på det. Riktigt roligt och gud vad mycket folk de var. Kö från 12-17 konstant! Kan ju ha vart för att det var 28 grader ute. När man hade stått där inne och gick ut dog man ju nästan, svetten kom ju närmare iaf kan man ju säga.
Träffade många kändisar där ute, allt från bästisar från unga dagisår till pappas värsta fiende, haha. :P Träffade också några dagisbarn som blev helt till sig för att se mig och bara ropade : emmmmaaaaaaa, kolla emma. 

Var också en kille som körde motorcykel i ett stor gallerhjul,  och han körde uppe och ner, runt hela det där hjulet. Helt sjukt. Kanske inte den bästa förklaringen men man skulle ha vart där för att se det. 
Imorgon blir de jobb också. Blir till att sola i veckan istället..tyvärr skulle de inte bli alls lika fint väder men men,

Simon är ju hemma också, de måste jag berätta, min älskling! Han överlevde flytten från Linköping tur nog. Såg att madde hade tagit hand om honom utmärkt! :) 

Nu blir de nog sängen, kan inte se ut som ett spöke imorgon när man ska sälja glass.

ma höres.

/china.


 

2009-05-29 @ 21:00:18
- fredag


Lång jobbdag men gud så roligt de är att vara med små barn. Idag var det maskätning av vissa barn som t.o.m kom och visade oss att de hade mask i munnen. finns det nått äckligare?!! haha. Sen att man skulle berätta de för deras mamma och nästan inte kunna hålla sig för att skratta när man såg på hennes reaktion var ju också lite roligt.
På vägen hem med min racerbike träffade jag också simon, han hade man inte träffat på år och dar så det var najs! :)

Nu ikväll är det min och victors softarkväll, lite godis, talang och sen fick man se att vi hade ett glasspaket med tre underbara smaker som man också kanske ska smaka lite på. Såg att det också var nån film som verkar vara rätt okej ikväll också, så det ser lovande ut det här! (:

Pappa ringde förut och berättade att de var klara där nere, de satt hos mormor och morfar i Nyköping och sen skulle de vidare upp och hämta bigbrollan i märsta och sen hem ikväll eller om det blir övernattning i bergsjö är att återstå att se.

Imorgon blir de jobb på motormässan nu när det ska bli kanonväder här med 26-28 plusgrader. Känns ju lite pissigt att man ska stå inne..men man kanske kan få sig en stund i solen iaf :P

ma höres.

/china.

2009-05-28 @ 20:53:10
torsdag.


Dagarna rullar på som vanligt och beskedet igår var nog för att det gick så king på jobbet idag, barnen var snälla och allt var bara toppen.
Mamma och pappa är just nu i Märsta eller Linköping. Fick inte bli en sista resan för mig, fast egentligen har jag inget där att göra. Träffa mallan hade jag ju velat gjort, för de var ju länge sen. Inget är sig lik utan våra powerwals på mornarna. Sen finns det såklart vissa andra som uppskattas lite också. Aja, får väl bli så att man åker ner nått i sommar kanske.

Måste bara berätta om när vi satt och åt lunch. Vi pratade syskon och jag frågade Astrid 3 år.

Jag : Astrid, har du några syskon?

Astrid : Nej men jag ska få!

Jag : Jasså, är din mamma med barn?

Astrid : Nää det är hon inte.

Jag : Nehe, men då kommer det väl inga syskon snart.

Astrid : Joo, hon måste bara pussas mycket med pappa först.

Snacka om söt tjej. Lilla Astrid. :)

Var också en sväng ner på stan och lämnade jobbpappret till Bosse sen var jag in och kollade sommarklänningarna på indiska. En svart tubklänning kom med hem till ett ofantligt bra pris så det var inte farligt alls.

Nu ska jag hjälpa brorsan med svenska, översätta forntida dikter står på schemat, kunde ha vart roligare..

ma höres.

/china.

2009-05-27 @ 21:29:47
Voy a Espana.






JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


15/6 - 6/7


2009-05-27 @ 17:31:44
operation fixat.


Regn och rusk hela dagen lång, fick som tur var inne idag när man jobbade, så man inte behövde gå ut nått.
Har också vart och gjort en mindre operation idag, blev både rakad och klippt i frillan så gud va snygg man är nu ^^ Blir nog ingen träning ikväll för min del.
När behövningen skulle in kom ju tårarna, hade ju sagt åt mig att man inte skulle grina men inte lyckades man med de. haha.
Espana är också som gått som klart nu, resa mellan 15/6- 6/7, de tackar man ju inte nej till! :D är så himla glad att det blev utlandet igen. Fastän Bergsjö är rätt najs på sommaren så är det inte samma sak om man inte har åkt till spanien innan.

Nu väntar soppan till middag, man får hoppas att den är god. Såg att det var lök i, det är ju inte min favorit direkt. :/

ma höres.

/china.

2009-05-26 @ 16:00:19
- Skrattretande pinsamt.



Nu vet jag en som sitter och vet precis vad jag kommer skriva här, och tänk va rätt den hade.
Det är så att en av mina vänner lånade pengar av mig och har ju i efterhand berättat att den inte kommer betala tillbaka mig de eftersom den inte tyckte att jag tackade när jag hade fått åkt i dens bil? För det har ju med saken att göra?
Jag blir bara så himla less och det måste vara otroligt pinsamt för denna person att låna pengar av folk och sen inte vilja betala, det är ju nästan skrattretande pinsamt. Hoppas att det inte är fler folk än mig så har varit med om detta med denna person. Då tycker jag nästan att det är synd.
Att man är så fräck att man lånar pengar och sen i efterhand när man ber om pengarna säger att man inte betalar tillbaka trodde jag inte de fanns.
Jag vet inte vad jag ska säga, jag trodde absolut inte detta om dig och det är bara pinsamt det du gör. Uscha!


.......

2009-05-26 @ 09:41:28
- hoppas hoppas!


Klev upp vid halv 8 idag och såg att jag fått sms av A. Ruuska som berättade att de inte ska ner till spanien nått iår, så om jag kommer iväg så får jag träna själv, inte alls lika roligt tyvärr.
Har också nu på morgonen ringt tränaren i X och pratat lite framtid. Så man får se vad som händer. Hoppas hoppas!

Nada jobb idag, så vad som händer idag vet man aldrig.
Fick i uppdrag av pappa att sitta och kolla lite flygbiljetter nu, jag kanske ska ta det positivt eftersom det framför att vi nog kommer iväg, men det finns ju roligare saker att göra än att sitta och jämföra en massa, kolla så att tiderna stämmer in osv. Aja det är bara att gilla läget om det ska bli nått.

ma höres.

/china.

2009-05-25 @ 20:50:04
- måndag


Studsade upp imorse vid kvart i sex, nått som jag inte trodde att man skulle göra. Fick sluta sen vid 13 så det var väl skönt. Åkte hem och fick se att 30 lax hade kommit in på kontot så nu var man inte fattig längre. :) Tänk vad jag kan spara pengar till bra saker nu!
Blev också en kväll på körskolan och nu går det framåt så att säga. Var också ute och löpte i en och en halv timme sen, fick så ont i knät i lördags så jag hoppas att det inte blir sämre :/
Var och hämtade victor på stadsdel norr där han hade träning, kom dit och fick höra att de hade 70 minuter kvar av träningen, oj så roligt att sitta där och vänta.
Imorgon blir de inget jobb, men jag måste höra med bosse om det blir jobb på motormässan för mig, annars kanske man åker med ner till Linköping och hämtar upp alla mina saker och säger hejdå (för alltid kanske).

Nu ska jag kolla om jag hittar någon bra bok i våra bokhyllor, sen blir de nog sängen.


ma höres.

/china.


2009-05-24 @ 21:16:34
- söndag


Dagen kan inte ha vart bättre, började med att åka upp till golfbanan med pappa och robin och spela 9 hål. Oj så roligt de var och bra gick det ju också. :) Man får hoppas att det kan bli lite mera golf i år än förra året. 
 Sen hem och låg ute och solade ungefär hela dagen, haha. Blev lite badminton med victor men annars så blev de inte så mycket mera än jag och min bok på gräsmattan.
Strålande sol så det kändes nästa lite som spanienväder, imorgon kommer svaret om det blir eller ej.
Fick också köra hela vägen hem nu ikväll, går ju bara bättre och bättre för varje gång.^^
Måste snart gå och lägga mig, jag öppnar ju på dagis imorgon, halv sju!!! :O Kan ju säga att jag kommer vara ganska trött så att säga.

ma höres.

/china.

2009-05-23 @ 23:01:46
lördag.


Dagen började med att när Victor tillslut hade orkat ta sig upp från sängen( vid 11 ungefär) så hade vi tre luftgevärstävling, där jag ägde de två andra, eller ja det kanske bara blev Victor man blev bättre än, men man kan ju inte alltid vara bäst liksom :P
Sen gick Victor och jag och hämtade alla saker för att kunna skjuta lite puckar. När nätet var uppsatt och allt var klart och man har skjutit x antal fladder och hyvlingar kommer äntligen pappa och mamma hem. De var ju inte lite saker de hade med sig. Pappa hade också med sin sin "nya" klubba som jag hade fixat av musse håkansson som han stolt visade mina kära bröder. De trodde nog inte att han skull få en sån värsting klubba. Pappa ska ju jämt ha de värsta han!

Mamma och pappa berättade också att de var en sväng inne hos våra kära vänner i Jönköping, och det blev man ju inte lite avis på. Hejhej till er förresten får jag väl säga eftersom jag har hört att ni läser min blogg. Och hälsa Clara att hon inte behöver vara orolig att jag inte kommer ner till spanien, för det ska jag fixa. En sommar utan henne, det går ju bara inte! :)




Får säga hej till mormor och morfar också, har nog hört att de också brukar vara här inne och läsa. Sen blev man ju dubbelavis för att mamma och pappa gjorde en kort paus hemma hos de också.
Det lite roliga är ju att varken min mamma eller pappa läser här. Så intresserade är mina föräldrar, fast man kanske får erkänna att varken mamma eller pappa hittar min blogg om jag inte visar dem, de är som sagt inte direkt värstingar på datorer inte!

Idag har jag, robin och victor vart och fiskat också. Vi tjuvlånade grannens båt eftersom våran är fortfarande är på land så det blir lite svårt därifrån. Det värsta var ju att ekan som vi lånade inte hade varken åror eller årtullar så vi fick gå hem och hämta våra gamla åror och sen fick vi paddla ut, vilket jag ska säga er var ganska jobbigt. När vi äntligen kom ut till stället som vi brukar fiska på så måste fiskarna ha ätit upp sig själva eller varandra för inte var det mycket drag i sjön idag inte. Hade två tjuvnyp men mer än så bjöds de inte på denna dag. Det var bara att paddla tillbaka hela långa vägen.

Nu ikväll har vi kollat på robinson och crocodile dundee x2. Har också läst i en del i en bok som jag tog med hemifrån ( som jag redan har läst sisådär 5 ggr förut) och varken är speciellt bra eller spännande. Men glömmer mamma och pappa bort att ta med böcker från Linköping får man ta det som bjuds.

Nu har jag nog skrivit så det räcker.
Imorgon bjuds det på golf.

ma höres.

/china.

2009-05-22 @ 23:13:56
äntligen..






Och nu är man här till slut, till min stora glädje.

Imorgon kommer mamma och pappa tillbaka från Linköping också, toppen!



2009-05-22 @ 12:10:47
ingen rubrik.


Ska åka ner på stan en sväng och kolla om en klänning på hm har kommit in. Den skulle bli perfekt i sommar så den måste jag minsann prova! Till min förvåning så frågade lillbrollan om han också fick följa med, vet inte om det är för att jag ska bjuda honom på en mjukglass eller vad det är som spökar nu? Han har annars inte vart direkt intresserad av att följa med, men det är klart att han får de.
Blev väckt av bosse i morgon som ringde och frågade om jag kunde jobb, jag fick tydligen 5 min på mig men jag avstod. Att jobb utan frukost de gör jag inte. Han borde också ta och äta nått på morgonen, så bitter som han var idag.
Blir till att åka till Bersjö ikväll istället, varför kommer vi aldrig iväg? Jag vill ju vara där så mycket hellre än här..men jag och bigbrollan är lite oense om det.


tills vidare.

/china.

2009-05-21 @ 23:07:27
El beso del final.



Har precis kollat klart på dirty dancing 2 och gud vad jag vill till spanien. Inte för att jag vill dansa och så..utan bara va. Tänk att bara få va där nere, åå gud! Sen att familjen kalbes granne inte är den direkt fulaste som finns heller plusar ju spanien extra mycket ^^ haha. Tänk när man är sådär brun och håret blir sådär blont och fint.




Det här missar jag inte, det gör jag inte!


Mamma ringde förut idag och berättade att de var på sin färd neråt Halmstad med min gamla soffa i bilen. De ska tydligen GE bort den till Isak. Här fick man inga pengar för den inte, nepp nepp. Mamma lät glad att de kunde få bort den men det känns lite konstigt. Den har varit med sen jag flyttade till Motala från början och nu känns det verkligen som om det är slut där nere. Sakerna försvinner och om en vecka kommer allt hit upp. Fast jag börjar nog på nått som är mycket mycket bättre. Det gör mig lite gladare iaf.

Imorgon blir de Bergsjö om det blir som planerat nu så att säga, det blev ju tydligen inte de idag men man får ju se vad morgondagen har att erbjuda.


Tills vidare.

/china.

2009-05-21 @ 14:17:32
för farligt för mig.


Var på ica och visade mitt fynd som jag gjorde igår. Hon i kassan blev helt uppspelt och pratade till mig med SÅNNA HÄR SMÅ BOKSTÄVER så att såklart alla i affären senare skulle fråga och se vad de vad jag hade i påsen. Fick ju ingen kompensation utan var tvungen att ringa vidare till ica som det så fint stod på pistasch paketet.
Idag är det ju röddag också så det var ju ingen som svarade, det kunde jag ju nästan ha räknat ut med ena örat.
Lite typiskt nu när jag tog mod till mig och skulle fixa det här..att det aldrig ska gå min väg. Sen är det ju lite typiskt att just jag skulle hitta det också, fast jag blir ju inte förvånad, allt som har hänt mig på mina tågresor, flygresor osv. Jag kanske är en sån som får skiten efter mig? haha

Svängde också förbi ( ja eller robin svängde och jag satt bredvid och diggade musik)  bosse och lämnade tiderna som man jobbade på mässan i sundsvall så nästa vecka kommer de in pengar, man tackar man tackar.

Har också kollat på en film för en stund sen, min vän charlotte hette den,  superdubbad och handlade om en talande gris och jag grinade ner mig ( bokstavligt talat)! 
Att man blir så ledsen när en spindel dör för att den har hjälp en gris att vinna en tävling skulle påverka mig så mycket hade man ju ingen aning om. Jag kanske ska hålla mig till lite lugnare filmer tror jag, sånna som inte är så påverkande.

Nu ska jag gå ut och hoppa studsmatta,

ma höres.

/china.

2009-05-20 @ 23:24:09
larver är gott...


Mamma och pappa ringde nyss och berättade att de satt i min soffa och käkade pizza där nere, jag saknar mig lägenhet faktiskt lite.. och snart kommer den inte att vara min längre..utan bara i en vecka till om man ska vara exakt :O ojojoj.

Gjorde gomiddag till brorsorna och gud vad det uppskattades, victor sa att det var bland de godaste han hade ätit. Oj nu kan man ju fråga sig vad han har ätit hela sitt liv om han tycker att min mat är så god? :P haha ne men det blev väl rätt bra måste jag erkänna.
Var också ner på blåsan och köpte lite pistagenötter, och efter att jag hade ätit 5 st så märker jag att det låg en LARV i en av de, lusten att äta fler försvann ganska snabbt efter de och nu blir det nog inte pistagenötter från ICA på ett bra tag skulle jag tro. Ska gå dit imorgon och visa, visst kan man få tillbaka pengar för de? Tänk om de inte bryr sig eller så.. haha då blir jag ju värsta dumförklarad.  Aja det ordnar sig väl.

Om vi inte åker till Bärkö ( min stavning av Bergsjö när man var liten) så blir de nog en tur ner på staden och lämna jobbpapper till bosse och sen skulle jag behöva beställa en klipptid också, har ju inte klippt mig sen i januari eller var de februari när jag gjorde det med mallan.


Tänk för ett år sen, då vid den här tiden sattes betygen och man gjorde inte ett skit mera i skolan. Det känns hur länge sen som helst. Tänk om man kunde få uppleva det igen.

Nu blire nog sängen, och idag blir de nog mamma och pappas. Skulle ju kunna sova i min också, men när inte robin är hemma så vill jag inte sova på övervåningen själv som jag berättat om förut. Är bara nått dumt som jag har fått in i huvudet och jag vet inte varför jag tycker att det är otäck.. 
Men sen när det är ledigt bredvid mamma när pappa är i finland så tackar man ju inte nej till det eftersom den sägen är gudomligt skön :P haha

ma höres.

/china.

2009-05-20 @ 14:50:06
oväder


Började tok åska för ett tag sen och nu kommer spöregnet ser jag, jag som tänkte ta mig en tur upp till körskolan får nog vänta lite tror jag. Men shit va der regnar...det bara öser ner ju! :O

Mamma och pappa har ju börjat sin färd mot Linköping/Halmstad  för att gå på 50 års kalas. Tänk om de tycker att det ser fördjävligt ut i lägenheten i linköping :P haha det får vi inte hoppas.
Bara jag och victor hemma just nu, vi ska göra en såndär romantisk syskonmiddag, och fint ska de vara kan jag lova. Sen kommer bigbrollan också ikväll någongång. Fast det ser ju inte ut som om man gå till affären på ett tag iaf, vill inte direkt gå ut i det här ovädret.

Var en sväng på gymmet förut, det är så roligt när man märket att man börjar bli starkare igen och orkar ta nästan samma vikter som man gjorde förut :)

Imorgon får man se vad bigbrollan har för planer, för jag och minibrollan hade tänkt att åka till Bergsjö tills på söndag men det går ju bara som sagt om bigbrollan tycker de också, annars får vi ta bussen och det uppskattas nog inte lika högt hos minibrollan.

Är det vid åska man ska stänga av TV:n och datorn och sånt? Eller är det bara när det blixtar? Nu blir jag lite orolig..det kanske är bäst att jag stänger av grejerna nu så det inte händer nått, det skulle ju vara lite jobbigt.

Passionsfrukt är förjäkla gott också alltså, har redan ätit upp 4 st och skulle kunna äta många många till.. var bara tvungen att informera alla om det.^^





YES YES YES YES YES YES




ma höres.

/china.

2009-05-19 @ 19:12:23
glasskola på GB.


Idag var barnen på dagis extra griniga, vilket blev extra jobbigt och man blev extra trött på allt.. allt det sen var soppa till lunch gjorde det ju inte bättre. Soppa och jag går absolut inte ihop, det är nått av de värsta jag vet.. förutom soppan i hovde^^ haha.

Var på körskolan en sväng och idag som alltid. Känns som om jag är den eleven som är där mest, undra om de tycker att det är jobbigt att ha mig där så mycket? haha.
Kom hem och ham äta en halv pankis innan min kära farbror ringde och frågade vart jag höll hus.. hade ju som sagt glömt att jag skulle på glassskola ( bokstavligt talat) upp på GB.
 Måste säga att de var de drygaste jag vart med om, vi fick göra 3 kulor i en våffla och en kula i en bägare med sås. Eller man fick ju träna att göra kulor och äta så mycket man ville men jag var igentligen bara less på det redan när jag kom. Varför ska jag, som har jobbar med det i två år, och senast för 3 veckor sen var på en stormässa och jobbade med glass under 4 dagar stå och träna på att gör de ännu mera. Snälla bosse nu får du ta och skärpa dig! Kan ju förstå att för tjejerna som aldrig hade gjort de förut var det bra men men. Man fick ju smaka på lite nya smaker iaf, mint, körsbär, en ny vanilj, apelsin m.m. så då blev man väl lite gladare. Sen fick man ju ett snyggt nyckelband också så man kan ju säga att de gjorde allt!

Nu ska jag åka till gymmet och sen sak jag ut och köra lite med mamma.

ma höres.

/china.

2009-05-18 @ 22:27:01
fika för en femma?


Det blir inte alltid som man har tänk sig, och man får bara hoppas att det blir så.
Ja jag är lycklig, jag är lycklig hela långa veckan ut! :)

Att ha pappa hemma är skönt, när man inte jobbar har man någon annan här hemma samtidigt, kan ju vara ganska skönt faktist.

Idag blev de också körskolan 4 timmar, men gud så framåt det går.

Det som är lite bra att gå på reveljen är att de som går på livsmedel på pc, alltså de som går bagare har sin "affär" bredvid där man får köpa bullar, winebröd, massa kakor osv för högst 7 kr. haha det är så sjukt. Deras tårtor kostar inte heller någonting nästan. Skoja inte om att det är där man ska köpa fika istället för på affären numera!

nu kallar sängen.

ma höres.

/china.


2009-05-18 @ 10:37:52
måndag


Ska ta mig en tur upp till körskolan nu efter frullen. Undra hur länge man kommer att sitta där denna gång?^^
Sen kommer ju pappa med tåget halv 2. Det är ju lite synd att man inte har körkort så att man kunde åka och hämta honom så jag får gå hela långa vägen ner till station istället.. men vad gör man inte för lilla pappsen (:

Igår var det kanonväder i stugan, lår och solade och shit vad de har tagit, väldigt snygga bh märken man har. Sånt är så fult, när man verkligen vill visa att man har solat och gör allt för att märkerna. Ne själv diggar jag mina trekantbikinisar som jag jag knyter så jag inte får några märken :)
Måste ta en sväng på gymmet sen också, men det blir senare ikväll de.

ma höres.

/china.

2009-05-17 @ 10:30:09
Grattis norge.





Gratulerer på dagen norge får man väl kanske ta och säga.

Igår blev de städning med ännu mera krattning, börjar bli riktigt grym på det där nu tror jag.
Senare på kvällen blev de bastu där jag dock avstod och satt själv vid en tall och kollade ut på vattnet när de andra satt där inne och svettades^^ ..har ju bastat varje dag den här veckan på gymmet så jag kände inte för de idag, men jag hade det så fridfullt där vid min tall. :)
Sen blev de såklart robinson och eurovision. Jag vet inte, man kanske inte skulle ha förhöga förhoppningar på Sverige jämt?
Själv var mina favoriter Island och Estland och det gick ju inte så dåligt för någon av dem, men bäst gick det ju för Norge måste man ju säga. Utklassning så det bara stänker om det och efter att 4 länder hade röstat var det ju inte roligt att kolla längre. De lyckades ju bra med den sången norrbaggarna!
Jag tyckte faktiskt att det fanns någon bättre som kunde vinna, den var ju inte dåligt eller så men det kändes inte som om det kom igång förän den var slut ungefär. Aja skitsamma, vi kom på en pinsam 21a plats och två av våra kära nordiska länder ägde så man är väl glad för deras skull. Sen firar Norge nationaldag idag också, det är ju sjukt stort där mot vad det är här.. gör man ens någonting när det är nationaldag här?

Nu har jag ätit lite frukost och sen ska jag ut och lägga mig på gräsmattan, det är ju underbart väder idag!
Sen får man väl se när vi vänder oss hemåt till Östersund senare idag.

ma höres.

/china.

2009-05-15 @ 23:06:55
Bergsjö


Jag klarade det, jag klarade det! Jag kanske inte är sån dålig förare trots allt. :P Från brunflo hit ner. snart så äre fixat för min del ^^ haha.
Sitter just nu och kollar igen lite gamla bilder och äter lite toblerone, vit sådan. Måste säga att den inte alls är lika god som den vanliga men visst åker det ner alltid iaf.
Jag och storbrorsan har suttit och lyssnar på eurovision låtarna eftersom han missade det igår, han tyckte också att den låten som jag diggar ( estlands) var helt värdelös. tack det var snällt. Norges var väl inte heller så dålig men de får inte vinna, då blir de lite för kaxiga tror jag nog.

Imorgon blir de städdag ute på långnäs. Känns som de enda man gör på helgerna är att städa ( kratta). Förra veckan var det för lillbrorsans klass och veckan innan var det krattning också. Får väl hoppas att man får göra nått roligt som inte har med krattning att göra, men vad roligt kan man få göra när det handlar om städning ute?
Skulle ju också ha tagit med mina hockeyklubban ner eftersom det är här nere som vi har målet och rampen, men det glömde man ju. Blir till att läsa i körkortsboken som jag glömde här förra gången vi var nere istället ^^

Nästa helg ville bosse att jag skulle åka till Stugun fredag-söndag och sälja godisremmar. Men hur roligt är det att stå där själv om han åker hem liksom. Ska jag röja stugun sjäv efter att ha jobbat klart vid 17. YEAH!
Får väl se vad som händer, man tjänar ju i och för sig lite pengar på det men att vara där själv gav inte några plus direkt.

På måndag kommer pappsen hem och då är det mors dag också om jag inte har fel?
Undra vad man ska hitta på till mamma? Går nog förbi blomsteraffären vid krondikes och köpa nått fint till henne.

Nu ska jag gå in och kolla hur långt bad boy filmen har gått. brorsorna sitter där inne och är helt inne i den. Har ju sett den ett fåtal gånger redan så det kanske blir sängen istället?

ma höres.

/china.

2009-05-15 @ 10:06:13
fredag.


Ska strax åka ner till step in och köra sista passet innan vi åker till Begsjö i eftermiddag.
Borde ta en tur upp till körskolan också för att träna lite.
Nästa vecka skulle man ha gjort en mindre operation men det blir istället veckan efter så undra vad man ska göra från onsdag-söndag då? Mamma och pappa åker ju ner till Halmstad och går på kalas och vi ( jag och victor) fick inte följa med eftersom de åker förbi linköping sen och tar så mycket som de går i bilen upp hit igen. Så jag får väl hitta på nått annat roligt de dagarna.
Är lite nervös för att köra till Bergsjö sen faktiskt, har aldrig kört så lång utan de har ju mest blivit här i stan ^^ haha.
Ne nu måste jag cykla iväg till gymmet.
datorn lär ju åka med till stugan eftersom det uppskattas av robin som också kommer upp ikväll från märsta :)

ma höres.

/china.


2009-05-13 @ 18:44:18
onsdag.


Sitter och tänker på vad det blir i sommar. Om jag kommer dö av att inte åka till spanien, och svaret är att jag nog kommer att klara det eftersom jag klarade vara utan spanien under tre sommrar för inte så många år sedan. Jag kanske kan lägga upp min comeback i golfen då istället? Det skulle ju vara grymt roligt.
Pappa kommer ju hem nästa vecka så då får man väl reda på hur det kommer bli..

Imorse blev de träning igen, oj vad man har blivit sportig på sistonde måste jag faktiskt erkänna. Men nu ska extrakilosarna bort och bra är väl de.

Fick också hem en katalog från hm idag och herregud vad mycket fint det var i den. Jag måste ner på stan nått och kolla men imorgon är det jobb har jag förmig så det blir på fredag innan bilen ger sig av mot bergsjö.

Ska ju ta en sväng ner på gymmet nu ikväll också, men motivationen sjönk när jag såg att de hade börjat regna och att jag cyklar jämt ner till gymmet. Men man kanske får ta sig en tur iaf, annars lär det ju bara bli deg i soffan och det får man ju ingen träning av.
Ne nu ska det fixas form till sommaren!

ma höres.

/china.


2009-05-12 @ 23:06:26
tisdag.


Träningsvärk efter dagen? Hahah jo men det kan man nog säga att jag har. Åkte mer till gymmet vid 9 och sprang HIIT (tror jag det hette) som vi körde med lhc i julas. Massa intervaller och sen lite löpning. Var ganska slut efter de så jag tyckte de räckte.
ÅKte hem och åt lite, sen blev de en tur upp på körskolan och satt vid datorn där och tränade lite teori. Sen jobb i två timmar och sen skynda hem eftersom jag hade anmält mig till ett core pass nu ikväll som jag kan säga tog rätt rejält!
Ojojoj vilken träningsvärk jag har nu, låren och magen är inte att leka med just nu. Men det bevisar ju att det bara kan bli bättre med träningen just nu.
 På vägen hem ringde det också från en nummer som var ungefär +232344543556572345 och ja det säger ju sig själv att jag aldrig skulle kunna veta vem det var, men det var ju nattis!! Gud va roligt de var att få prata med dig, tänk att du kommer på att ringa till mig där nere ifrån Ghana :) Jag saknar henne och jag tror nog att vi har en hel del att prata om sen i sommar då vi träffas :)

En tur med bilen på kvällskvisten han vi också med mamma och jag, sen blev de lite bullbak också innan vi skulle kolla på marlena som sjöng. Hon kom ju vidare precis också, vilket var lite roligt. Hade ju vart pinsamt om inte Sverige hade kommit vidare, ne uscha.

Min farbror "godiskungen" ringde ikväll också och frågade om jag hade körkort, undrar vad gubben nu har tänkt sig. Det som är lite skit i sommar är att under yran så är det en veckas mässa uppe i umeå som han nog kanske vill att jag ska vara med på, och jag vet inte hur man ska göra. För lite handlar ju om pengar också, fastän yran är så grymt mycket roligare men det är ju bara 3 dagar och det i umeå är 7.. så det skiljer ju sig lite.? Oj va svårt.


Nu ska jag sova, imorgon blir de gym igen sen blir de nog bodypump på kvällen med anna skulle jag tro.

ma höres.


/china.

2009-05-11 @ 22:27:50
måndag.


Idag började jag på min komma igång vecka igen, drog ner till step in och körde där lite. Imorgon blir de morgonträning och sen blir de någon sort av gruppträning på kvällen. Kommer nog att bli bra.
Var ju också på arbetsförmedlingen men där var det så himla mycket folk så jag vände i dörren. Kom hem och fixade lite lunch sen ringde mamma och frågade om jag kunde jobba lite och det kvar klart man kunde de.
Blev också en kväll på körskolan och en långtur med bilen med mamma, kör ju riktigt riktigt bra nu. :)


Känner mig sur och less på allt, så det blir bara det där ikväll.

ma höres.

/china.

2009-05-10 @ 22:58:53
spanien spanien överallt.


Var nere en sväng idag med mamma och köpte lite olika frön på granngården som vi ska så här ute i landet, fick ju också min påse med sommarblommor som jag alltid har fått sen jag var liten, haha. Det är ett måste här ute i landet.

Sen gick vi in på öb och skulle köpa en tidning, där inne luktade det precis som det gör på mercadona i spanien, tror ni inte att jag fick lite längtan dit då? Sen att jag hittade ett balsam som vi alltid brukar ha där nere gjorde det ju inte bättre..var ju tvungen att köpa det och det är också använt nu ikväll så nu luktar man spanien. ^^

Blev också en springtur på 7.5 km sen med mamma och lillebror. Var perfekt väder och springa så det kunde ju inte bli bättre.
När jag skrev mig tillbaka här i östersund så fick man en liten katalog med olika rabattgrejer osv, och så fick jag en vecka gratis träning på step in, så den här veckan ska jag ner dit och träna och köra en massa olika pass. Kommer bli grymt. Sen att jag fick en veckans träning på ett annat gym uppskattas ju också, det kanske bli nästa veckas grej?

Så himla skönt att sverige vann också, det började ju lite trögt men sen kom de ju igång riktigt bra. :) De var värdiga vinnare!


Sitter just nu och äter lite passionsfrukt och kollar på film, man kanske ska ta och sova snart?
Imorgon ska jag ner en sväng på arbetsförmedlingen, det skulle vara någon rekryteringsgrej som jag ska kolla på, sen blir det step in som sagt :)

ma höres.

/china.


2009-05-10 @ 14:09:19
söndag.


Mamma och jag sitter och pratar om spanien, och det bästa skulle nog vara att vi inte åkte i sommar, nått som gör mig otroligt ledsen. Det är ungeför det som jag ser fram emot varje år och nu kanske de inte ens blir av. Jag blev så oanti allt nu så nu vet jag inte ens vad jag vill göra i sommar..
Kommer kännas fel att åka dit ner och inte att familjen kommer ner sen, uscha. Jag vill ju vara där på midsommar som vanligt med alla våra vänner och så. Jädrans!
Fast jag förstår kanske också varför vi inte åker, vi vill göra om både här och i bergsjö och eftersom vår hund gick bort i mars och vi har planerat att köpa en ny så skulle de vara bra att köpa den i sommar eftersom man inte kan lämna bort en valp bara sådär.


hoppas att vi åker iaf..

2009-05-09 @ 22:34:28
lördag.

Godkväll,

Idag har jag som sagt hjälpt till i min lillebrors klass med lite städning, och lite städning kan jag ju säga att det inte var. Herregud!
När vi kom dit så blev vi uppdelade i grupper och såklart kommer jag i den gruppen som får göra det absolut mesta. Vi ska kratta upp löv från häckar hela vägen från brandstation till nästan uppe vid rondelen. Det blev ju inte en säck direkt, utan det blev nog snarare 40st, sen när vi äntligen trodde att det var klart så fick vi veta att det var två långa häckar kvar som vi skulle göra. haha aldrig att jag någonsin ska kratta upp så mycket häckar. Man fick ju en pizza också, det tyckte jag faktiskt att jag hade förtjänat! Sen att det var kanonväder ju gjorde det ju lite bättre, då kändes det inte lika surt att stå där och kratta de där fördumda löven.

Nu sitter jag och mamma och kollar på "se upp för dårarna" och en av tjejerna säger att hon vill jobba med hästar.
Hon - " tänk att få känna sig ett med hästen"

Mamma börjar helt plötsligt gapskratta och jag frågar varför. 
Mamma - ja du måste ha varit så lite oett med hästen som det gick när du red.
Jag - Men vad menar du nu?
Mamma - Haha ja du ledde ju ramlaavligan när du var liten och red.
Jag - Men haha, va roligt. Då var jag ju jätteliten.
Mamma - ja men efter ett tag slutade jag oroa mig när du ramlade av, man var nästan medveten om att det skulle bli en- två gånger per lektion.
Jag - Jag gjorde ju lite underhållning under mina lektioner iaf.


Nu ska jag kolla klart på filmen.

ma höres.

/china.

2009-05-08 @ 23:04:11
fredag.


Inget jobb idag, utan det har varit damsugning, fixat klipptid till lillbrorsan och så har jag tagit mig en långpromenad också. Brorsan kom hem nu ikväll och så har man kollat hockeyn som tyvärr inte slutade som man ville. trist! Satt sen och kollade på filmen på ettan med mammsen, panic room tror jag att den hette, såg inte början men jag har sett den förut så det spelade ju inte så stor roll direkt. Den är ju rätt bra faktiskt.
Imorgon blir de till att jobba för lillbrorsans klass, vi ska sopa och kratta hela campus..det ser man ju verkligen fram emot :/ Fast vi blir ju bjudna på pizza så det är ju positivt iaf. ^^ haha. Sen ska nog jag och robin åka och kolla på fotboll på arenan, har inte vart på jämtkraft arena sen de byggde om för hur länge som helst så det ska bli ganska najs att få kolla imorgon :) Sen att det var gratis gjorde ju inte heller någonting. Då blir ju plånisen glad.

Var ute och löpte igår, och det var mycke tyngre än alla andra gånger, kan de ha vart för att det var så kallt i luften? :P

Nu må jag ta och sova, ska ju upp tidigt imorgon som sagt. Då gäller det att humöret på topp annars kanske en sopjäkel går av.

ma höres.

/china.


2009-05-06 @ 22:17:30
onsdag

Tjobre,

Har gjort mitt första teoriövningsprov idag, och fastän jag inte har läst klart boken så fick jag 55 poäng vilket jag är ganska nöjd med :) haha.
Dagen i annars har spenderats uppe på dagis och nu ikväll tog jag och mamma en tur ner til godiskungen och hämtade mitt sommarjobbslapp, sen var vi och köpte 3 orkidéer också som står så fint i vardagsrummet (:
Imorgon blir de mer jobb sen lite träning på det.

Nu ska jag ta och tänka på refrängen allesammans.

ma höres.

/china.

2009-05-05 @ 18:34:12
tisdag


Sitter och äter lite färsk ananas och en chokladboll medans jag sitter och läser i körskoleboken, och ja sitter här ett ligget tag och skriver. Jag har läst nästan halva boken idag men nu är det ju bara att man ska få in allt i hjärnan.. var ju länge sen man pluggade alltså, kommer inte riktigt ihåg trixen jag använde mig av, rackarns! haha
Dagen till all ära har bestått av regn, tråkigare väder finns det ju inte.
Har också blivit bjuden till party i norge i helgen, svenskar går in gratis ^^ haha. Skulle ju faktiskt vara grymt roligt men skulle man bo hos norskarna man träffade på yran lr? :P
Sen hade jag ju inte direkt tänkt åka dit själv heller.


Cyklade på gymmet och sprang 40 min på löpbandet och körde lite överkropp, ganska tråkigt att träna själv men det måste ju göras liksom. 

Nu ska jag ta och åka en sväng med mamma som vanligt. Undra vad man ska träna på idag?

ma höres.

/china.


2009-05-04 @ 22:34:44
måndag


Jobb medans mamma var på möte idag sen tog jag biken till körskolan och fixade lite. Sen har jag faktiskt läst min bok en hel del. Jag har bara ett kapitel kvar nu och det lär ju ta slut när jag läser innan jag ska somna. :)
Var ute och körde med mamma en del också nu ikväll.

Nu ska jag ta och tänka på refrängen, imorgon blir de körskoleboken för hela slanten.

ma höres.


/china.

2009-05-03 @ 21:21:48
söndag.

Hola.

Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har blivit värsta bokmalen, kan inte lägga ifrån mig min bok "flyga drake" så har det inte vart förut sen jag läste gömda i spanien när jag var 13 kanske. Läsa när man sitter och äter frukost, läsa ute på gården, läsa vid lunch, fika och sen i bilen hem. Jag körde ju de första 8 milen också, varav de sista 5 var på grusskogsväg. Det finns ett hus på den vägen som jag tycker så himla mycket om, det ligger mitt i ingenstans och jag skulle nog aldrig kunna bo på nått sånt ställe men på nått sätt så vill jag ändå dit. Det ser så gulligt ut och så har den så fin gård och en massa småhus, ja det är ju övergivet sen några år och det kanske inte är så konstigt faktiskt med tanke på läget de ligger. flera mil till närmaste affär och säkert några kilometer till närmaste granne.
Nästa gång vi ska åka hem från bergsjö ska jag få köra hela vägen hem också, jag accelererar (säger man så?:S) så att säga, för någon vecka kunde jag inte ens starta bilen rätt ^^ haha.

Matchen idag fick man lyssna på radion hem, såg sista perioden här hemma och det var rätt skönt att sverige vann matchen måste jag säga.
Och imorgon är det ny match igen :)
Blev ju pizza till middag idag eftersom vi kom hem så sent från bergsjö. Hur länge sen var det jag åt pizza?? å jag trodde de var länge sen men det var ju förra helgen i sundsvall kom jag på nu, jag som ville tro att jag var lite nyttig men inte så. :/

Sitter nu och äter lite ananas och dricker lite grönt te.

Snart ska man i säng och forstätta på sin bok :)
Imorgon är det jobb igen.

ma höres.

/china.

2009-05-02 @ 22:26:37
lördag.

Hallojsan,

Dagen igår spenderades för det mesta ute på gräsmattan i bikinin och min bok. Helt underbart väder, sommar för första gången det här året! (:
Det lär ju ta ett litet tag innan de kommer till östersund också skulle jag tro. Det skilljer ju en hel del från bergsjö och östersund trots att det bara är 25 mil.
Jag latade mig faktiskt inte hela dagen, utan tog mig upp och hämtade en kratta och började kratta bort alla löv på tomten, roligare kan man ju ha men det måste ju göras, det var ju bra sålänge man fick vara ute.
Idag blev det lite sovmorgon och sen gick jag ut och jonkade( trixa säger väl en del fast i norrland heter det jonka^^) lite med fotbollen. Har ju skillsen på knäna, men att stå och göra 300-400 på knäna känns ju lite drygt faktiskt så jag vill lära mig på fötterna nått som jag aldrig har kunnat!
Sen tog vi en tur till golfbanan och slog lite där. Varje gång vi har vart tvungen att åka någonstans så har jag fått köra så jag har fått en hel del träning de dagarna här nere :)

Var ju lika fint väder idag fast det blåste lite så det har inte blivit lika mycket "ligga på gräsmattan" idag, synd nog. Så jag och brorsorna bestämde oss för att vi skulle ta ett bad i vår badtunna och gjorde klart för de, men mamma tyckte att vi istället skulle gå och basta så vi gjorde de i 2 timmar. Blev ju också 3 st bad i 3 gradit vatten vilket inte var det varmaste ska jag berätta men skönt för kroppen :P

Nu ikväll har de blivit lite grillat och nu är det tvn som gäller.


ma höres.

/china.



RSS 2.0