- fredag


Lång jobbdag men gud så roligt de är att vara med små barn. Idag var det maskätning av vissa barn som t.o.m kom och visade oss att de hade mask i munnen. finns det nått äckligare?!! haha. Sen att man skulle berätta de för deras mamma och nästan inte kunna hålla sig för att skratta när man såg på hennes reaktion var ju också lite roligt.
På vägen hem med min racerbike träffade jag också simon, han hade man inte träffat på år och dar så det var najs! :)

Nu ikväll är det min och victors softarkväll, lite godis, talang och sen fick man se att vi hade ett glasspaket med tre underbara smaker som man också kanske ska smaka lite på. Såg att det också var nån film som verkar vara rätt okej ikväll också, så det ser lovande ut det här! (:

Pappa ringde förut och berättade att de var klara där nere, de satt hos mormor och morfar i Nyköping och sen skulle de vidare upp och hämta bigbrollan i märsta och sen hem ikväll eller om det blir övernattning i bergsjö är att återstå att se.

Imorgon blir de jobb på motormässan nu när det ska bli kanonväder här med 26-28 plusgrader. Känns ju lite pissigt att man ska stå inne..men man kanske kan få sig en stund i solen iaf :P

ma höres.

/china.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0