2010-11-29 @ 20:15:49
måndag


Gävle, staden som det alltid snöar i. Det har seriöst toksnöat i tre dagar nu.. snälla nu räcker det snart. Man ser ju ut som en slickad katt när man kommer till skolan, iaf när man har tagit cykeln dit.
Är inte roligt när det kommer superstora flingor som gör att det blir så himla kallt och blött. nej tack.

Jag och linda satt oss på coffehouse och fikade lite efter skolan, sen tog vi tag i hälsopedagogiken. Kom inte hem förän vid kvart över sju tror jag.

Var och lånade Emma Igelströms bok om hennes liv med bulimi och simningen, ska skriva om den i mitt fördjupningsarbete hade jag tänkt.

ma höres

/emma

2010-11-26 @ 22:32:12
fredag


Snöstorm gången tusan här nere, har snöat konstant hela hela hela dagen. Var duktig och cyklade till skolan också, dit gick de bra men på vägen hem så fick man snön emot sig, mindre skönt. Svängde förbi sjukhuset och hämtade ut en nytt kvitto från knäskyddet så att jag kan få mina 1900 från klubben snart :)

Träning ikväll där det var mesta dels boxspel för min del. Gick dock riktigt bra så det var najs. inte de roligaste kanske men nån måste få göra det jobbet också.
Imorgon väntar aik hemma och på söndag ormsta.

ma höres.

/emma

2010-11-25 @ 22:07:52
torsdag


Oleoleoleole idag tränade jag med mitt vanliga knäskydd, och som toppen på allt så gör det inte lika ont i knät längre. Prisa gud.

Lång dag i skolan och mega stress till träningen. En vanlig dag i Emma Bäckströms liv. Hade överkroppsstyrka efter isen och jag körde med milla som vanligt. Varje onsdag ska vi maxa överkropp eftersom vi ska bygga på oss lite hade vi tänkt. Kommer nog bli kanon det här tror jag, beach 2011 liksom.

Var duktig och gick till skolan imorse, tänkte att 40 min skulle räcka men shit vilken stress det blev, när jag kom till stan var det 15 min kvar så det blev en power walk så man kom ju till religionen helt lökig. Skönt. haha

Förlust för brynäs uppe i skellefteå nu ikväll, inte direkt superbra.. ligger inte ens på slutspelsplats nu. Håller inte så jämn nivå.

Nu måste jag läsa min bok, har ju en inlämning om den nästa vecka.

ma höres

/emma



2010-11-24 @ 20:40:11
onsdag


Måste köpa en lampa så att jag kan ha på mitt bord här hemma, är ju grottmörkt så man ser ju nästan inte vart tangenterna är. Undra när man ska ha tid att fixa det då? Två lampor i fönstret ska också införskaffas, men det får bli nästa vecka för just nu är det lite körigt.

Var in och köpte en skarf på vero moda med linda på lunchen idag, 20 kr istället för 129. Det kunde man väl leva med tror jag.

Bakade kladdkakemuffins nu ikväll, ojojoj så gott.! (:

Nu måste jag läsa hälsopedagogik.

ma höres.

/emma


2010-11-23 @ 22:22:11
kvällen.


När jag var på väg hem från jobbet igår så stod det en likbil, en polisbil och en ambulans vid ett av husen på gatan. Inte varje dag grannen dör, uscha så hemskt. Känns lite konstigt att man inte kommer träffa den personen mera.

Fick också bekräftat att man inte kan lägga örhängen på vardagsrumsbordet för då käkar lillnicke upp dem. Rip mina svarta rosörhängen. Mamma hittade nått svart som såg ut som en femma typ, kom in och frågade vad det var och javisst var det ett av mina örhängen, nu mera tuggad så att den var helt platt. Det värsta var att vi inte hittade den andra så den lär väl ligga i hans mage nu och må gott.


Brynäs stänkte in 3 mål på HV71 också, katshing sådär liksom. Sköna tre poäng för dem.

Nu måste jag läsa lite hälsopedagogik.

ma höres.

/emma

2010-11-23 @ 12:28:43
tisdag


Helgen hemma har varit kanon, skönt att få träffa hela familjen. Jobbade på dagis igår också så det blev tåg ner nu imorse vid 06.00.
En lektion idag, känns så himla onödigt att åka dit. Men man skall icke skolka, icke sa nicke.
Träning ikväll sen blir de turborace upp till kiosken för ikväll är det min tur att stå i kiosken när a-laget tar emot HV71. Får hoppas att de spelar bättre idag, har varit lite down nu de sista matcherna.

ma höres.

/emma

2010-11-18 @ 21:01:02
torsdag


Tycker att det har känts som det har varit fredag hela dagen.
Jag har ont i kroppen både fysiskt och psykiskt. Ont i armarna sen överkroppen igår och ont i psyket för att knät aldrig blir bra. Det jävla knäskyddet kan man kasta i sjön, kan inte böja benet och så känns det så jävla tungt. Seg och jag vet inte vad. Vart är all de positiva?
Inget spel för mig i helgen, så jag åker hem till kära ösd imorgon, blir en timme biologi och sen får jag skynda mig till stationen.

Det positiva är att jag får träffa bröderna. De betyder allt. Skönt att storbrorsan kommer hem också. Puss på dem.


ma höres.

/emma


2010-11-16 @ 22:17:27
tisdag


Två lektioner idag, en där man inte behöver göra nått och en där man inte heller behöver göra nått. Livet är hårt på komvux. Det var dagens sanning för religionen är inte att leka med, allt annat glider man igenom.. biologion kanske också är lite sådär småsvår. haha


Träning sen nu ikväll, gick faktiskt helt okej. Biffknäskyddet är på så man får köra utan inneskydd i knäskyddet för annars skulle de inte få plats. haha. Men men.. behöver kanske ha det i en månad eller så tills knät är bra igen. Kör på som tusan med de nya övningarna så snart ska de gå bra hoppas jag.

nu blir det bartenderskolan,

ma höres.

/emma

2010-11-15 @ 22:52:03
måndag.


Provet som jag gjorde idag ska vi nog inte nämna, å herre så dåligt de gick. Bästa helgen att plugga har det väl kanske inte direkt varit. Redovisningen gick förövrigt toppen så det var ju kul. Mindre kul är att min ena nya sko har gått sönder, hur länge har jag haft dom, två veckor kanske? Är det ett skämt? Inte betalar jag så mycket för att ena klacken ska lossna. Burmans sko i Östersund borde skämmas.

På träningen idag var det massa teknik, du vet sånna övningar man kör med 10 åringar, stationsövningar med annat ord. Var inte de roligaste men rätt så nyttigt skulle jag tro. Knät gjorde mer ont än vanligt också men det får jag nog leva med. Fick 4 nya övningar som jag ska köra som rehab. Kanonkul.


Nu har jag suttit uppe ett tag för att se om de på våningen över ska ha disco som de hade i går kväll, EN SÖNDAGKVÄLL!! Är de helt blåsta eller. Det var ju inte direkt lågt de spelade heller. Höll på att seriöst bryta ihop, blir så jäkla galen på folk som har noll respekt liksom.
Men det verkar inte bli nå disco så jag kanske kan gå och lägga mig.

I morgon börjar jag kvart i ett, gött.

ma höres.
/emma




2010-11-14 @ 14:29:23
.....



Tårarna slutar aldrig rinna, jag kan inte sitta vid datorn utan att bli påmind om momma. Kommer bli hemskt när mamma och pappa kommer för jag vet att vi kommer gråta då också. Jag kanske ska försöka förbereda mig lite, kan ju vara en fördel.
Tur att nicodemus och jango är med, får man kramas lite med hundarna.

Nu måste jag plugga biologi, inget man ser fram emot.

2010-11-13 @ 21:52:13
lördag.


Var och kollade på styrketävling idag, millas tre pöjkan från ö-vik var här och tävlade. Dåligt grymma de var då, Charlie ledde efter två grenar och kom sammanlagt trea. De andra två kom på en 6 och en 10onde plats tror jag.
Viktor vann också pris för mest gjorda bänkpressreps, och de är födda -91 och tävlar typ mot dubbelt så gammla killar. Fatta om man blev imponerad! En av tjejerna som ställde upp var inte heller så dåligt. Jag och paj bestämde att om vi minskar en sådär 7 kilo till nästa år så ska vi ställa upp. Bänkpress, dips och chins. Ska nog inte vara några problem :)

Har suttit med religionsboken nu ikväll, men det har mest blivit film ska jag säga er. Imorgon ska jag träffa gruppen och träna redovisningen. Sen blir de tokplugg och så kommer mamma och pappa och sover över här. De ringde och berättade att de åkte ner till Nyköping imorse, ville egentligen följa med men det kändes på mamma som hon inte ville ha med oss (mig och victor hemifrån) . Så det kanske blev bäst att hon och pappa åkte.
Får ta och åka ner till sthlm helgen den 4-5 dec och åka med moster Eva och kusinen istället.

Kollade ju också på hockeyn idag, alltid trevligt när sverige vinner. Båda brynäsarna gjorde en bra match. Tummen upp.

ma höres.

/emma






2010-11-12 @ 22:27:44
ingen rubrik nu heller.


nu ska jag tröstäta wasa kanelknäcke bara för att det är det godaste som finns.

- dö cancer dö.

2010-11-12 @ 22:21:48
ingen rubrik.



Hade tänkt skriva en massa nu ikväll, men fick ett telefonsamtal som gör att jag inte alls blev på humör. Tårarna bara rinner och jag vet inte hur jag ska göra eller hur jag ska tänka.
Du måste bli bra, DU BARA MÅSTE BLI BRA! JÄVLA CANCER, JÄVLA JÄVLA CANCER.

Så jävla piss är det att sitta själv i lägenheten nu också, fanfanfanfan.


2010-11-10 @ 22:17:51
onsdag.


Prov idag och det fick faktiskt inte helt åt skogen som jag verkligen trodde att det skulle. Sen skulle rapporten in också, vet just nu att jag har skrivit fel på en ormbunke, den heter örnbräken och inte ökenbräken som jag har skrivit. jädrans ormbunke!!

Här i Gävle har det varit snöstorm också, började igår och idag när man skulle till skolan var det vinter PÅ RIKTIGT. Oj så mycket snö. Säkert någon decimeter, tur att jag fick låna lindas busskort. hihi.

Var även med på träningen, körde med mitt gamla knäskydd för att prova och det gick riktigt bra. Känns såklart lite ovant när man inte har vart på is på två veckor, men det blir väl bättre snart. Smärtan i knät kan jag leva med, men det kändes som att det inte gjorde lika ont idag. Tummen upp på det!

Är så trött så jag går och sover nu, ska äta min 6e clementin för dagen först bara ^^

ma höres.

/emma

2010-11-08 @ 21:49:52
måndag.


Min rapport är så dålig, träffade linda och fick läsa lite vad hon hade skrivit.. ojojoj så bra den var. Ojojoj så dålig min är. Imorgon skiter jag i människan socialt och kulturellt.. känner att biologin är viktigare. Jag får väl se när det straffar mig..

Var hos ortopeden idag och kollade upp knät, såg bra ut. Glad. Var med och tränade. Kändes rätt så bra. Nu är knät skit, gör ont. Ledsen.
VARFÖR kan det inte bli bra? Det är ju ingen störra skada och ingen fattar vart det sitter. Mitt inne i knär, ingen minisk eller så. Vad är det som spökar?

Nu ska jag sova, åker till skolan till åtta imorgon fastän jag inte börjar kvart i ett. Varför kan jag inte lära mig att börja skriva arbeten i tid?

ma höres.

/emma

2010-11-07 @ 14:33:08
PLUUUUUUGGGGG!


seeeg dag, gick upp vid halv nio och började plugga.... vilket jag har gjort hela dagen. Biologi skjut mig.
Fetaste rapporten och genetik prov, snacka om inte roligt.
Åker och tränar för att lätta känslorna lite, bänkpressen ska få sig en omgång idag.

morsning,

/emma

2010-11-06 @ 23:18:57
lördag.


Dax att uppdatera nu känner jag.. har varit lite dåligt.

Just nu tror jag att grannen har röjparty en våning upp, tror att deras fötter snart kommer komma igenom mitt tak så mycket som dom hoppar. Låter väldigt härligt, not!

Är nere i Gävle då som ni kanske förstår, åkte ner idag dels för att det är lättare att plugga här nere än när jag är hemma i Östersund, så hela dagen imorgon blir det plugg, och dels för att jag skulle kolla på brynäs idag. Vilket var himla dumt eftersom det var match= hockeyfesten som hålls en gång per säsong = uttsålt = fick ståplats = supertrångt = massa otrevliga gubbar som inte låter en sitta på en sittplats fastän den är ledig = bitter hela matchen.
Sen som grädde på moset så förlorade Brynäs. Thomas Greiss ( stavning?) kan ju räkna med att sitta på bänken från och med nu.. första 3 skotten som han får på mål släpper han in, bra? Sen att det bara blev 5 skott i första perioden sa ju också ganska mycket. Blev såklart bänken för honom sen.

Sen mitt i allt kaos mellan två perioder så träffar jag på Tomas Berg vår kära f.d granne i Bersjö. Jätteroligt att träffa honom för det var ju liksom inte igår.

Lirade ligretto hos silje nu ikväll med en massa från laget. najs najs.

Nu väntas sängen,

/ emma

2010-11-01 @ 13:03:44
måndag


Mamma började jobba tidigt idag så jag tog dogsen och tog en tur runt lillsjön efter att vi tre hade ätit. Skönt! Underbart väder för att vara ute och ta sig en löptur, men det är bara att drömma om.

Var på hockey igår ute i Brunflo med maria, ÖHC lirade emot Kovland. Ganska så ospännande match men öhc gick segrande ut striden med en 4-0 seger. Var också och hälsade på tina med bebismagen innan vi åkte till matchen. Så kul att träffa henne.

Sitter just nu och försöker göra lite hälsopedagogik och biologi men kan inte riktigt koncentrera mig. Mamma slutar nu så hon kommer väl hem snart sen ska vi på badet så att jag kan få köra lite med en sån där väst i vattnet, trampa vatten helt enkelt. Order från sjukgymnasten att göra det några ggr i veckan nu.
Ska också åka ner på step in och köra lite gym, ibland är det bra att ha "prova på veckor" erbjudande. haha

Slänger nog ihop en kladdkaka lite senare också, det tycker lillbrorsan är så gott.

ma höres.

/emma



RSS 2.0