Vilken kväll!


Roligast kvällen på väldigt väldigt länge..

Vad mer kan jag säga om Brynäs damlag. Kingar är vi allihopa!

Det började med att vi sex st nya samlades på torget och inväntade joa som skulle berätta vad vi skulle göra. Vi skulle alltså sjunga ihop 25 kronor, och sen var det ju inte bra de vi skulle göra utan vi hade ju lite tidpress på oss också. Ingen ville väl direkt sjunga men när vi väl hade börjat rullade pengarna in också, 32 kr blev det under en halvtimme. Tänk vilka sköna röster de ska ha hört under den halvtimmen, allt blev ju såklart filmat också som resten av laget ska se.
Vi fick sen var och en en egen uppgift som vi skulle göra. Jag skulle gå till en resebyrå och beställa en resa till mig och min sambo till nangijala och höra vad de kostade. En annan skulle gå in till en optiker med ett par jättegamla briller och fråga hur det kom sig att hon såg så dåligt med tanke på att hon precis hade köpt nya briller. Sen fick en annan gå in i en dyr kläderaffär och pruta, och norsken i laget fick gå till informationen och fråga vart man bokade tid till att rida på bocken (gävlebocken). Sen skulle en annan gå till en sexaffär och fråga hur det kom sig att hennes dildo inte fungerade, hon undrade om man var tvungen att sätta i sladden i uttaget för att den skulle fungera och den sista fick gå på hemmakväll och beskriva en film på ett väldigt roligt sätt. Allt det här blev filmat där var och en skulle gå in själv och fixa detta, joa följde såklart in med videokameran.
Inte nog med det så gick vi sen och käkade och så blev det frågesport om alla i laget, några mer pinsamma än andra ^^ haha.
Här ungefär trodde vi att det var över, men inte så..
vi nya skulle åka till dansstället där vi gjorde ihop en dans som vi skulle visa alla andra. Sen byggde vi på den tillsammans och gud så roligt det var. Svetten bara rann och vad vi skrattade :) Nu har man lärt sig en dans också, inte alla som kan de. ^^

Tack för kvällen tjejer, det här glömmer man ju inte i första taget.

Nu kan jag sova gott.

ma höres.

/china.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0