söndag


Kom för en timme sen hem från niklas och johan.
Gick dit igår kväll och vid halv 12 kom niklas på att han ville åka skridskor på rinken, johan var skit opepp och jag ville mest sova, men vi åkte hem hit och hämtade lite grejor. Kom till odenvallen men inte funkade lyset, åkte till brunflo och samma där. Åkte till en skola där de har rink men samma där. Klockan hade då hunnit bli 12 tror jag. Vi åkte då till hofvallen och tror ni inte att det är några killar där som lirar, klockan 12 mitt i natten. haha! De är iaf klara när vi kommer och lamporna från vägen lyste in på plan så det gick rätt bra. Så himla roligt det var. Hahha har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då.
Åkte sen hem till dom, duschade och sen blev det film, en jäkla skräckis på fyran som är den absolut värsta jag någonsin sett!! Klockan fem imorse somnade man i niklas säng.
Vaknade vid 11 och hade tänkt gå hem, gick upp och råkade väcka johan. haha bra gjort emma! Stackars stackars johan, såg ju hur trött han var, men inte ville han somna om inte.
Men det blev ingen hemgång, fick lite frukost och sen lite kortspel och film med johan. Niklas vaknade vid halv tre, hur kan man sova så länge? Kollade på sprinten och sen blev det hemgång.

Måste packa nu eftersom jag åker ner imorgon igen, känns lite blandat som alltid.

Fick precis ett sms från belund också, kära belund som man gick hockeyskola med i mora 2006. Var i kramfors och ville träffas. Hade ju vart kanonsuperroligt att träffa honom! var inte igår liksom, fyra år sen kanske sist vi träffades? Dumt nog har vi träningar hela veckan så det blir nog inget. :/

Nu väntas mat, har bara ätit frukost idag.. inte bra.

ma höres.

/emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0