Fjällen

Hello,

Nu sitter man i fjällen med lina och virre :) Har åkt hela dagen lång och gud va skönt det är att vara här!
Har snöat hela dagen och det är ju bara plus eftersom de behövs mera snö här, så vi tackar gud för snön! Första åket var väl lite sisådär, man kan ju inte säga att man var direkt van heller.. men nu tusan har man kommit in i det. Virre ska låna linas bräda nu i kväll på kvällsåkningen, så man får se henne skills på bräda också, och lina som är gud på skidor vill man ju också se, så jag får försöka övertala dem båda att åka. ^^ haha.
Ikväll blir de tacos för hela slanten också, kan de bli annat är king det här?
Imorgon ska vi åka bort till fjällhalsen och äta lunch, skoja inte om de har den bästa restaurangen här i hela norrland, iaf när de gäller resturanger på fjället, gottgottigottgott. De här dagarna kommer att bli king, tänk om man kunde bo i fjällen och bara åka, de skulle inte vara tråkigt de inte. Virre har planer om att vi ska lämna henne här i bydalen så att hon kan får åka och jobba lite, undra vad peter och johanna skulle säga om man lämnade henne här, haha!

Linas väska tog också en tur på arlanda, ramlade av väskvagnen och allt, tänk om hon inte hade fått med sig den upp hit, men tur var väl de att de inte blev så, utan västan kom så fin där på väskbandet :)

Nu ska ja kolla på yrrol, sen blir de mera snowbord.

Hajhaj.

/china.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0